Sziasztok!
Eri, Krisztina:
Mi csak 3 év múlva érettségizünk, most 10.-esek vagyunk (még 5 napig
), de 13 évfolyamos az gimi.
A továbbtanulást még nem nagyon tervezgetem, mert még fogalmam sincs, hogy mi legyek, ha "nagy" leszek, csak jövőre, vagy azután kell majd eldönteni. Állatokkal szeretnék foglalkozni, csak a szenvedésüket nem bírom, így az állatorvosi kizárva, szóval lehet, hogy mégsem fogok velük foglalkozni.
Én nem fogok csak azért vele tartani, hogy együtt legyünk, ha engem más fog érdekelni, biztos nem lesz könnyű, de ez van.
Egyelőre teljesen egyforma jegyeink vannak minden tantárgyból, szóval az erősségeink ugyanazok.
Mi bölcsitől kezdve együtt járunk, először természetesen nem mi döntöttünk, aztán így szoktuk meg, és nem akar(t)unk külön. Szerintem megszokás kérdése, ha kezdettől külön járnak, nem hiszem, hogy rossz lenne nekik, és hogy hiányoznának egymásnak (talán csak kíváncsiságból ki szeretnék próbálni, hogy milyen együtt
), és ugyanez fordítva. Később úgyis Ők döntik el.
Az ikerismerősök közül (most hirtelen 11 párt szedtem össze gondolatban, akik közül 8-cal együtt jártunk általánosba) csak 1 pár van, akik bölcsi óta külön járnak (2 petéjű lányok), és egy pár, akik általánosba jártak külön (szintén 2petéjű lányok), megy egy fiúikerpár, akik a rossz jegyeik miatt hatodikban iskolát váltottak, és míg nálunk együtt, az suliban külön jártak. A legtöbben csak általános után "váltak szét" (6-an), viszont három párt is ismerek rajtunk kivűl, akik gimiben is együtt járnak, mindhárman egypetéjű lányok, közülük két lány most érettségizett a sulinkban, de nem tudom, hogy együtt mennek-e tovább.
Vannak olyan egypetéjű fiúiker-ismerőseim, akiknek ugyanaz az érdeklődési körük, és ugyanazt tanulják, de másik iskolában, így is lehet.
Elnézést a hosszúságért, de sok ikerpárt ismerek, akik már túl vannak ezen, és mind máshogy.
Zsuzsi