Sziasztok!
Ma is milyen aranyos babafotok vàrnak itt!!
Gratulàlok, Niki, Noémi a kicsinyetekhez!
Tudom, szokàs mondani, hogy minden baba szép, de mikor az enyémet dicsérik, annyira büszke vagyok, és elhiszem, hogy nemcsak udvariassàgbol mondjàk.
Sajnos a szomszéd kisfiu is rajong érte, sajnos, mert mondig olyan mocskos a keze, ahogy kinn jàtszik, aztàn àtszalad, bekapja a kisfiam cumijàt, cipövel az àgyra stb.
nem gyözöm kapkodni a fejem
Aranyos kölök, de vhogy most nem tud érdekelni, csak az enyém
Anyukàja panaszkodik, hogy Rafael születése ota minden nap Könyörög egy kistesoert
pedig most nem àllnak ugy anyagilag, de persze ö meg ehhez kicsi.
Csillag, àtolvastam a Pharmatex oldalt, eddig nem nagyon ismertem ezeket a modszereket...
de nekem elég komplikàltnak tünik, méghogy nem illuziorombolo? Nekem sokkal inkàbb annak tünik, de biztos egyéne vàlogatja. Még nekünk 4 hét van, de még én sem merek ràgondolni
Ma elöször csak 2x keltünk, és elég volt a cici!!!!!!!!!!!! Nem kellett se fejni, se tàpit keverni - igy nem kellett lebattyogni a màsodikrol a konyhaba babastol - na ez az, amit szeretnék minden este!!! Igaz, a szopi eltartott vagy màsfél oràt, de akkor is. Ettöl ma csuda jo kedvem van.
Van egy specko merlegünk kölcsön - nem babamérleg, de grammra pontosan mér - ill. mérne, ha Rafi nem fickàndozna annyit. Föleg kaja elött. Màr probaltam 1-2 korty szopivl lenyugtatni, aztàn gyors mérlegelés, de mire ràteszem, megint kapàlozik
Ki kell vàrni az elsö idöpontot a dokinàl, szerdàn. Ilyenkor jo lenne ide is egy védönö.
Szerintetek mitöl izzadok annyira, mint egy farakodo munkäs?? Ràadàsul büdi
Lehet, a szopitea meg a granulàtum??? Nem gyözök zuhanyozni
Mano, nagyon aranyosak a linkek, eltarolva. Tegnap beszeltunk epp egy pszichomokus ismerössel, es felvetettük neki a nyelvi problemankat: mivel itt csak velem beszel magyarul a gyerek, különösen fontos, hogy mar beszeljek hozza, es soha màs nyelven! De nekem is ez a gondom, mit mondjak neki
Még olyn pici! Lehet beprobalok 1-2 mondokat, eneklessel meg nem sokkolnam szegenyt
Most szunya van, de màr 2x beriasztott az Angelcare
aztàn mire odaerek, elhallgat, ég a piros meg a zöld làmpa is villogva. Ez fals riasztàs, vagy igazi??? Kinek van ilyen?
Szép délutànt, Sosi, neked meg mielöbbi regeneràlodast, ha raksz képeket, megbocsàtunk