Új privát üzeneted érkezett!

Sosi: tökéletes kisfiadról legalább 1-2 fotó, esetleg nővérkés is.
Ennyivel kezdésnek beérjük.

Kép
kissmanó

Manó, úgy látszik, ma ránk jár a rúd... reggel még sok at fejtem ki, de azóta... egyszerűen szánalmas. Ma kétszer kapott csak tápot. És már nagyon fájnak a melleim, egyszerűen rettegek elindítani a mellszívót... és Borcsa is olyan fájdalmasan kezdi.

Éjszaka már 4-5 órákat elalszik egyben, nappal de. van egy kis nyügi, amúgy egész jól elvan. Tegnap beleszerelmesedett a zenélőforgóba, vagy 10x kellett egymás után felhúznom neki. :D

Babaképek nagyon szépek!

Anuk: hordozókendő? az nem állapot, hogy állandóan tartanod kell!

Valaki hallot a Pharmatexről vagx használta? Dokker szerint biztonságosabb az óvszernél. Én nem is tudtam, hogy van ilyen cucc is. Ja, amúgy ugye lehet irigykedni, mert már mindent lehet, hát nem hullafáradt vagyok azóta? Pedig igencsak meg van már a vágy bennünk.

ma olasz vacsit csináltam Istvánnak, teljesen odavolt, még olasz zenét is raktam fel. Paradicsomleves, penne carbonara, cassata siciliana. Ez utóbbi a mindmegette.hu-ról van, szerintem érdemes kipróbálni.

Tapasztalt anyukák: én azt hiszem, elég gáz vagyok, mert nem mondókázok eleget a gyereknek, sőt szinte alig. Kicsit sutának érzem magam, ja, meg nem tudom máér a szövegeket. És a neten eddig nem találtam meg az egyszerű mondókákat, mint kerekecske gombocska stb, és mindenből csak rémlik vmi. Altatódal meg abszolút passz, xsak egyet tudok, amit a forgóka is játszik (Csendes álmot, jó éjt). Amúgy sem szép a hangom, de ezen már túltettem magam, hátha amíg óvodás, még tetszik neki, mmert nam találkozik sokkal jobbal... de nem tudok mit énekelni neki, ami ilyen bébis. Egy-két népdallal elvagyunk, de jó lenne vmi altató. És egyáltalán: mennyit szoktatok nekik énekelni-mondókázni stb? ??

Megyek aludni. Kicsit aggaszt ez a tej dolog, nehogy már elapadjon, amikor pár nap óta már olyan bíztató...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag:

http://hoppa.ltime.hu
www.egyszervolt.hu

még vannak, de most kapásból ez a 2.

Amúgy nehogy azt hidd Géza babának jut ennyi is. Anno Edinának csomót énekeltem, egész repertoárom volt. Hát semmi foganatja nem maradt.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Kinek milyen éjszakája volt?

Nálunk edzés volt. A szomszéd 4-ig bulizott. Attila kihívta a rendőröket, de azok közölték,hogy nem tudnak bemenni a kapun, nagyon sajnálják, de ez van. Mondtam, nem baj, majd Zalán üvölt cserébe pár éjszakát. :wink:

Ma megyek nst-re. Már ott lesz a dokim, kíváncsi vagyok mit mond. Tegnap is jött egy adag nyákdugó, jó lenne már alakulna valami.
Ma tuti nem lesz még semmi, túl jól vagyok. De még a holnap is jó lenne. A héten már szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

na elvileg még van fél órám a kelésig olyan ez a gyerek mint az óramű...napközben 3 óránként, néha 2 óránként enni akar, és nem keveset... eddig 170 gr volt a rekord...de van hogy csak 80at puszil be...és mindig elfelejtem beadni azt a Vigantol izét...nagy baj ha egy nap kimarad? már tök alszik amikor eszembe jut és nincs szivem beletömni egy kanalat alvás közben

éjszakák egyre jobbak, kitoltuk a fürcsit 8-fél9re, nem túl késő? utána nagy szopi...9re már alszik...és fél 2kor kel, majd 5kor...ekkro néha már ott marad mellettem mert együtt bealszunk szopi közben...aztán 6 felé peluscsere és apával nézelődés, nyöszörgés és 7 kor reggeli...alvás, 3 óránként kajcsi kicsit süt a nap...kiteszem az erkélyre a pihiszékben a száradó ruhák mellé ha felkel...délután meg ha nem esik az eső végre sétálunk egy nagyot...szegény gyerek alig látott valamit mert ez a szar eső mindig esik...

nagyon utálja ezt az időt, tök nyügi néha...nehéz elaltatni, cici sem kell neki, csak oázik, meg olyan ugatósan köhögva sír...és én mindig azt hiszem hogy meg akar fulladni

dől a tejci, naponta 2 aventes 200ml-s izét lefejek, ezt kapja Ancsika (tesóm) Julcsija, így nem csak uncsitesók hanem tejtesók is

körkérdést szeretnék feltenni:

ki meddig bírta apája nélkül???? nagyon szigorú az a 6 hét?
már alig folyik valami egy tisztasági betét /nap...szopi közben sem jön semmi,multkor Uh-n is megnézték, minden rendben odabent 108mm a méhem, gátbibi teljesen okés...én nagyon szeretném, apa is...jajjj én nagyon nem bírom...ettől leszek depi nem babyblúzom lesz

Kép
Kép
mniki84

Kép

Kép
Kép
mniki84

éneklés: én néha a "márminálunk babám..." eger városa..." és egyéb izék jutnak eszembe...

de költöttem altatót: nagyon kreatív vagyok, íme:

Manócska Manócska, szundikál a Manócska...
Manócska Manócska, szundikál a Manócska...
Lilibaba szundikál, Lilibaba szundikál...
Manócska Manócska szundikál a Manócska"

na milyen vagyok ? :oops: :D

Kép
Kép
mniki84

s mikor énekeltek neki(k)? mikor nyűgös, sírhatnék, fáj a pocó, avagy mikor békés és nézelődik?

Lilien vonalzója miért napokat ír, míg más nagyonbabásokon a hetek mennek?
én nem értem ezt a nagyonbabás rigulákat.

Kép
kissmanó

Niki: s ha már szétnéztek uh-val neked odabenn, nem kérdeztél akkor ott helyben rá, hogy ha minden oké, akkó is muszáj kivárni a 6 hetet?
nekem ekkora hatalmas férceléssel semmi ingerenciám még gondolni sem az ilyenre.

Kép
kissmanó

nem tom miért igy irja :)

én akkor éneklek amikor altatom. vagyis próbálom altatni, nehéz néha túlénekelni a bömbölést...apa ilyenkor belefuj egy picit az arcába meglepődik, cumi be, így csönd van...akkor elkezdek énekelni :wink:

és képzeljétek, a pocomra mindig ráraktam a telefonom egy alatatódalt játszottam le neki...és ha most bekapcsolom neki, nagy szemekkel figyel, és mosolyog majd megnyugszik...ez olyan megható :cry:

Kép
Kép
mniki84

Jó reggelt Lányok!

Nálunk elég zűrös volt az este.
Tegnap ugye ügyeket intéztem, és kissé elcsúsztunk. Mikor hazaértem lefejtem, de elég vizes volt a tej...aztán este odaadtuk neki + még bal cicit is, de nem volt elég. Még 60 gr. tápot is benyomott! Így összesen nem is tudom - vagy 180-ra jön ki, de szerintem csak a vizes tej miatt. Pisi volt bőven!
Van olyan, hogy túl vizes a tej? Mitől?

Éjjel aztán 3 óránként kelt...

Csillag, én is így vagyok. Egyenlőre nem tudok mondókákat. De még van idő....a könyvem azt írja, hogy ilyen piciknek még elég, ha "csacskaságokat suttogunk a fülébe".
Manó köszi az oldalakat!

Csillag én nem használtam még a Pharmatexet, de barátnőim igen...én nem ajánlom. Az egyik barátnőm használta, és miután akarták a 2. gyereket, 2 évet vártak, míg teherbe esett...állítólag lehet, hogy ettől volt. Nem tuti...én azt mondom, aki akar még gyereket ne hormonálisan védekezzen. Tudom az óvszer nem a legjobb - de a legártalmatlanabb is a nőre nézve!
A másik barátnőm pasija meg azt mondta, hogy a felhelyezés után a csaj olyan volt mint egy tüzes katlan, tök forró...

KépKép
KépKép
kfnoémi

ja amikro az uh-t csinálták épp 39 fokso lázzal égő duzzadt mellekkel nem épp a szexre gondoltam :D

Kép
Kép
mniki84

tüzes katlan... :D :D :D
bakker... :D

Kép
Kép
mniki84

Niki, szerintem is a doki a mérvadó!
Szerintem 4 hét körül ki kell várni a fertőzések miatt - de 6-ot nem feltétlenül!
Ma én is bejelentkezek a dokihoz, mert egyre jobban nincs valami rendben. Ráadásul már azt hittem teljesen elmúlt a vérzés, erre tegnap - igaz nagyon kevés - piros jött! :evil:

Ma bejelentkezek a kozmetikushoz, elkezdek készülődni én is a "nagy napra".

Niki, nagyon ügyes vagy, hogy ennyi tejed van! :)

Beszéltem Tökmaggal! Jól vannak, de még mindig kórházban! :( Ma dől el, mikor engedik haza őket!
Teje már belövellt, van is bőven! Szopiznak, bár azt mondja be van durranva a melle, és Adél így nehezen cuppan rá!

KépKép
KépKép
kfnoémi

én is azért úgy gondolom a hogy a 4 hetet kivárom azért...Lilit kitettem az erkélyre...már be is aludt

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, aki azóta szült mióta nem jelentkeztem. Visszaolvasni még nem tudtam :oops:
Bocsánat, :oops: :oops: hogy kedd óta itthon vagyunk és nem adtam hírt magunkról. Sajnos Karcsika csak a kórházban volt tökéletes újszülött, itthon éjjel nem hagyja anyát csak 2-3 órát aludni. Cuminak használja a cicimet, a rendes cumi nem nagyon megy , max 5 perc. 5. napon még nagyon fájt a sebem a fel-le szálláshoz az ágyban , így teljesen kimerültem, zombiként járkáltam. Már a varratot is kiszedte a doki, én kissé korainak tartottam az 5. napon, amiből az első este született a baba. Most éreztem először, hogy van erőm írni. Hamarosan képek is lesznek. Ígérem, még ma. Puszi

Kép
Kép
sosi

Jó neked Niki. Áron még nyekereg...egyszerűen ezen a héten valami miatt nehezen alszik el...

Sosi, üdv a fórumon újra! Várjuk ám a képeket!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kép

Útnak indultunk a nagy melegben...

Kép

Már így ki tudja nyomni magát! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

hja kérem, aki leeszi az anyájának még a cicijét is, s még az sem elég, naná jó erőben van.
kalapos is tündér

Sosi: sajnálom a sebed, az éccakákat, az alvatlanságot. esetleg nem a BCG oltás kavart be nála? (anno Edinánál 2 hó után jöttem rá erre)

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hát én csak olvasgatom, hogy milyen nagy cumizósak itt a gyerekek...bezzeg Beni baba öklendezik a cumitól... :? ha meg akar nyugodni, akkor cici kell. Pedig ez így nem túl jó... éjjel nem aludt rendesen, de nem is nyűgösködött. Egyszerűen csak ébren volt 2.20-tól 4.45-ig, úgyhogy nem volt vmi szuper éjszakánk. :(

Noémi, nagyon szép Áron. És hihetetlen, milyen kis erősek a mai gyerekek. Benitó is ugyanígy kinyomja magát, ha épp olyan kedve van. Örülök, hogy Tökmagék jól vannak, remélem, hamarosan hazajöhetnek ők is a kórházból.

Niki, Lilien is szép kislány. :) Nekünk még nincs is olyan képünk, ahol ketten vagyunk Benivel...

Sosi, örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok! :) Várjuk a képeket!!

Heni

Kép
szheni

Heni, próbáld meg a kis kezét belerakni a szájába, illetve megmutatni neki...lehet hogy az jobban tetszik neki mint a cumi!
Persze a cicinél nincs is jobb...na de pár hónap múlva már neked is sok lesz!

Nekünk sincs még igazi közös képünk, hétvégén tervezzük a fotózást!:)

Köszi Manó! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: nekem is vissza vissza tér 1-1 napra nagyon kis mennyiségben a vérzés :? Doki azt mondta, hogy ez normális a 6.hétig. Nálam volt egy kis gond szülés után ezért felhívtam emiatt.

Államkincstár: tök jó, hogy mindenki mást mond :evil:
Fotók szuperek. Nagyon vagány a kalapos :wink:

Az utolsó hónapban én is minden nap hallgattam Petra zenélőforgóját és Őt is megnyugtatja, ha az szól.

Csillagtáncos: jól hangzik ez az olasz vacsi. Nálam a legnagyobb gondot az ebéd elkészítése jelent a babó mellett. Ma mondjuk sikerült időben főznöm (juhtúróval töltött, baconbe tekert csirke+újkrumpli).

Niki: nagyon meghitt fotó.

Kiteregetek, aztán összeszedem a gyerkőcöt és lemegyünk vásárolni, mert este Tiramisut akarok csinálni... bár a +kilók nem hiányoznak. :?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Ma is milyen aranyos babafotok vàrnak itt!! :wink: Gratulàlok, Niki, Noémi a kicsinyetekhez!
Tudom, szokàs mondani, hogy minden baba szép, de mikor az enyémet dicsérik, annyira büszke vagyok, és elhiszem, hogy nemcsak udvariassàgbol mondjàk.
Sajnos a szomszéd kisfiu is rajong érte, sajnos, mert mondig olyan mocskos a keze, ahogy kinn jàtszik, aztàn àtszalad, bekapja a kisfiam cumijàt, cipövel az àgyra stb. :evil: nem gyözöm kapkodni a fejem :evil: Aranyos kölök, de vhogy most nem tud érdekelni, csak az enyém :P Anyukàja panaszkodik, hogy Rafael születése ota minden nap Könyörög egy kistesoert :wink: pedig most nem àllnak ugy anyagilag, de persze ö meg ehhez kicsi.

Csillag, àtolvastam a Pharmatex oldalt, eddig nem nagyon ismertem ezeket a modszereket... :oops: de nekem elég komplikàltnak tünik, méghogy nem illuziorombolo? Nekem sokkal inkàbb annak tünik, de biztos egyéne vàlogatja. Még nekünk 4 hét van, de még én sem merek ràgondolni :oops:

Ma elöször csak 2x keltünk, és elég volt a cici!!!!!!!!!!!! Nem kellett se fejni, se tàpit keverni - igy nem kellett lebattyogni a màsodikrol a konyhaba babastol - na ez az, amit szeretnék minden este!!! Igaz, a szopi eltartott vagy màsfél oràt, de akkor is. Ettöl ma csuda jo kedvem van.

Van egy specko merlegünk kölcsön - nem babamérleg, de grammra pontosan mér - ill. mérne, ha Rafi nem fickàndozna annyit. Föleg kaja elött. Màr probaltam 1-2 korty szopivl lenyugtatni, aztàn gyors mérlegelés, de mire ràteszem, megint kapàlozik :o Ki kell vàrni az elsö idöpontot a dokinàl, szerdàn. Ilyenkor jo lenne ide is egy védönö.

Szerintetek mitöl izzadok annyira, mint egy farakodo munkäs?? Ràadàsul büdi :shock: Lehet, a szopitea meg a granulàtum??? Nem gyözök zuhanyozni :shock:

Mano, nagyon aranyosak a linkek, eltarolva. Tegnap beszeltunk epp egy pszichomokus ismerössel, es felvetettük neki a nyelvi problemankat: mivel itt csak velem beszel magyarul a gyerek, különösen fontos, hogy mar beszeljek hozza, es soha màs nyelven! De nekem is ez a gondom, mit mondjak neki :roll: Még olyn pici! Lehet beprobalok 1-2 mondokat, eneklessel meg nem sokkolnam szegenyt :?

Most szunya van, de màr 2x beriasztott az Angelcare :shock: :shock: :shock: aztàn mire odaerek, elhallgat, ég a piros meg a zöld làmpa is villogva. Ez fals riasztàs, vagy igazi??? Kinek van ilyen?

Szép délutànt, Sosi, neked meg mielöbbi regeneràlodast, ha raksz képeket, megbocsàtunk :wink:
preta

Sziasztok!Megint nagyon eltűntem sajnos de Dominik nagyon keveset alszik nappal igy már átalussza az éjszakát.Szóval voltunk védőnőnél.Most 3 hét alatt 1 kiló 10 dekát hizott igy most 4 kg 10 dkg és nött 2 cm-t. 8-án kell mennünk a csipőficamvizsgálatra.Ezek után hogy ilyen ritkán irok szerintem áttérek az éjszakai irkálásra.Puszi minden uj babának és mamának.Kicsinyitek képeket és rakok fel.

Kép
kata840725

Sziasztok!

Itt vagyok ám mindennap,de csak olvasok!

Gyönyörüek a babák,Lilien,Áron na és Géza baba is!
Tegnap este apa pont akkor nézett ide amikor olvastam és meglátta Géza baba képét,és teljesen odáig volt!
Már Ő is nagyon szeretne babázni!

Sosi!
Várjuk a képeket!

Cinci!
A Te kislányod is csudaszép!

Rólunk!
Extrán extra nyűgös vagyok és már csak vegetálok!
Kb 1 hete szinte mindennap reggeltöl estig fájdogálok,de a melegvíztöl mindig elmúlik!
Pedig tegnap még a kiskertemet is kigyomláltam,de ez sem hatott!
Minden estére puccba vágom a lakást is,ha menni kell rendben legyen itthon minden!
Tegnap voltunk nst-n babika nagyon jól elvan odabenn,pedig már vagy 2 hete teljesen nyitva vagyok 1 ujjnyira,(a belsö is)!

Hányan is vagyunk még egyben????
20140328174041

Manó, köszi a linket, már el is küldtem Istvánnak pár mondókát nyomtatni!

pharmatex nem hormonális. amúgy engem is foglalkoztat a dolog a guminál még kevésbé romantikus és spontán volta...

egyébként ez a szülés utáni összebújás cseppet sem olyan habostorta... legjalábbis nálam nem. ma reggel megpróbálkoztunk izé... hát kb úgy fájt, mint anno a lányság elvesztése környékén, élvezeti érték egy kis időés többszöri próbálozásnál egy enyhe kellemes. nem is erőltettük rögtön api finishét sem... :( persze nem adjuk fel, csak ugye türelem... nem tudom, másnál is így volt-e (mármint, ak i régebben szült már), de nem hiszem, hogy nincs egy kis hidegzuhany...

tejcsi továbbra i kicsit kevesebb, kezd aggasztani, pedig nem kéne tudom

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Moncsy: most jöttem ide a küzdőtérről (szopiztunk egyet....hát szerencsére dolgos fajta a gyerek, szívja-szívja rendesen), olvaslak.....s csak néztem ki bután a fejemből :shock: :shock: , hogy miféle kistermet gyomláltál ki. Naná hülyeségeket olvastam.

Köszönöm a bókokat a fiam nevében is.

Táblicskum szerint még 6-an vagytok egyben. Tényleg: Poker, Orsica: életjelet kérünk, hogy megvagytok, csak semmi ingerenciátok írni.

Na, eltört a mécses, megyek vissza

Kép
kissmanó

Moncsy: jók azb új vonalzk

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag!

Köszi! Jázmin nem hagyott békét,csinálnunk kellett újakat!
Nagyon élvezi!
20140328174041

Preta!
Légzésfigyelő: ilyen "riasztásunk2 nekünk is volt, szerencsére Apa pont ott állt mellette és látta, hogy lélegzik, nincs gond, de bennem megállt az ütő :? ...
Izzadás is ismerős....úgy ébredek, mint, akit nyakon öntöttek egy vödör vízzel...min. 2 pizsi/éj....ráadásul néha a tejcsi is eláztat...
Végre van annyi, hogy egy keveset le is tudtam fagyasztani.

Csillag!
Sajnálom, hogy a papás-mamás nem ment egyből simán :( ...gondolom, ehhez is idő kell....
Védekezés: szerintem nekem spirál lesz...na nem mondom, hogy nem félek tőle :? ...

Heni!
Nóri se cumizik szerencsére. A kórházban kapott, nyammogta is, de miután elkezdtem bent szoptatni nem fogadta el. És én ennek fenemód örülök :wink:

Noémi!
Áron nagyon cuki :wink: !!!

Sosi!
Jobbulást!!!!

Niki!
Lilien is cukorfalat :wink:
Én már kb. 2 hete nehezen bírom Apa nélkül :oops: , de nem tudok mit csinálni, visszatért az a fránya vérzés :( ....

Eddig bírtam visszaolvasni... :oops:

Mi jól vagyunk, ma már voltunk sétálni is. (Eddig csak az udvaron voltunk).

KépKép
amadea

Sziasztok!

Ma nagyon ügyes voltam. Reggel bőgtem egy sort, annyira hiányoztak a nagyok :cry: Nem vagyok hozzá szokva, hogy ennyi ideig távol legyünk egymástól. Szerencsére ők remekül szórakoznak. Az vigasztal, hogy én most nem tudnék olyan programokkal szolgálni nekik, mint tesómék meg anyukám, akik csak körülöttük forognak.

Aztán elmentem apukámhoz, meglátogattam, vittem neki ebédet. Egy óra az út, féltem, mi lesz, ha Beni nem bírja, de rendes gyerek volt, se oda, se vissza nem ordított. Nagymamámhoz is felugrottam, még nem látta a dédunokáját. Hát, hatalmas boldogság volt, mindenki nagyon örült Benjáminnak. Jól elfáradtam, de érdemes volt. Ez a csöpp gyerek a puszta létével hatalmas örömöt okoz az embereknek.

Csillag,
nekem a szex pár alkalommal kellemetlen volt, de aztán ment. Viszont a heg még kb. fél évig érzékeny volt. Pharmatex mellett sok baba fogant ismerősi körömben. Mi is próbáltuk, de csípett. Gátvédelem után semmi gond nem volt.

Preta,
az izzadás hormonális, természetes, és pár nap múlva el fog múlni! A szopihoz gratula, menni fog!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Itt még a kórházban. Folyt köv. Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok csajok!

Már nagyon hiányoztatok!!
Ma jöhettünk haza, még kicsit fáradtak vagyunk, ezért nem is tudtam visszaolvasni semmit, csak gyors bejelentkeztem, hogy tudjátok, minden ok. Kicsit több időm lesz, még jövök!

PusszPussz
tökmag79

Ezt nem hiszem el, ma állandóan sír! és megint éhenkórászt játszik. Kétszer mértem, egyszer 30at, egyszer 35t szopott :D , és ezután még bőségesen kapott pótlást. Most is, másfél órája telezabálta magátm és már bömböl, valamint lelkesen szopja azapja ujját, és nagy szemeket mereszt rá, mint akit éheztetnek. Úgyhogy most vizet kap. Egyszer volt jó: amikor nagyszülőknél jártunk ,akkor húzta a lóbőrt, engem meg itthon nem hagyott aludni.

Hát akkor Pharmatex parkolópályán, amúgysem tetszett a 10 perccel előtte helyezd fel a kúpot... nesze neked romantika!

A hétvégén tervezzük a fürdőszoba berendezés kinézését-és remélem megvételét-amit lehet azt áfaemelés előtt. Bár én már kezdem azt hinni, hogy az idén nem újítunk fel... :( Istvánnak kéne intézni a tervezőt, és nem érti, mit csesztetem már annyit, meg hogy úgyis felújítunk idén. Na, hiszem, ha látom.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag,
Beni is problémásabb volt, mint szokott, biztos front. A felújításnál meg légy erőszakos, mert mi januárban álltunk neki, hogy mire jön a bébi, meglegyen /mi bontottunk, telkeket egyesítettünk/. Szerinted mikor zajlott a bontás? Brutál markolóval, 2 teherautóval, betonmixerekkel? Aznap kezdték, mikor kijöttünk a kórházból :roll: , és csinálták 2 hétig.

Heni,
próbálj másféle cumit, valamelyik csak bejön. Nálunk a MAM a nyerő.

Szia Tökmag!
Várom a beszámolódat!

Sosi,
nagyon helyes a kisfiad!

Benta

Kép
benta

SMS TABATITÓL:

"Szentivánéji álom: Tegnap éjjel megszületett Noé, 2950gr, 53cm. Mindketten jól vagyunk. Csaszi volt, a nyakán volt a köldökzsinór, azért nem fordult be. "
Sok puszit küld mindenkinek, mert nem bírtam ám ki, hogy ne hívjam fel... picit fáradt volt a hangja, de Noé már szopizik, és úgy néz ki, tejcsi is lesz. :):)

Heni

Kép
szheni

Va n aki nézte már a mamami-s térképet a hordozókendőről? Lehet, h én vagyok béna, de a térkép megjelenik, de semmire nem lehet rákattintani, h pl kiderüljön, Miskolcon kiktől lehet segítséget kérni???

Benta: részvétem. Na mi ákllítólag fűtési szezon előtt. mert ugye egész fűtési rendszer. Emellett fürdő-konyha-előszoba kompletten, a fürdőben vhol vizesedés is van, azt megkeresni. Meg akarunk egy toldalékot, hogy legyen folyosó (régi ház, egymásbanyíló szobák), és ide beférne egy mini WC+tusoló. Ezt meg terveztetni kell. És SEHOL NEM VAGYUNK!! éS az én halógatós férjem nem fogja fel ennek a súlyát!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Kép
kissmanó

GRATULA NOÉNAK ÉS TABATINAK!!! Vége a rejtélynek, hogyan is alakult a fiú-lány arány? bár ugye még van, aki megtréfálhatja a kedves leendő szülőket... :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tabati: gratulációim. mindenféle szépet és jót kívámok.

most már tuti a kékek győznek.
amúgy eddig sem volt kétséges, hisz 17 a 15 ellen aránynál Tabati max szépíthetett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.25 20:43-kor.

Kép
kissmanó

s ez a tegnap éjjel azt jelenti, hogy 24-én?

Kép
kissmanó

Tabatinak és Noé babànak hatalmas gratula! Minden szépet és jot nektek!!!
preta

Mano, egyszerüen csucs ez a video!!!! Minden szempontbol!!!! Egyszerre megnevettet es megrikat!
preta

Sok boldogságot Tabatinak Noé babához!!!! :D :D :D Amúgy meg mertem volna esküdni, hogy kislány lesz :oops: :D ...
Köldökzsinór-dolgot sajnálom, mi is így jártunk....

Sosi!
Karcsika nagyon édes!!!! :D

Igaza lett Manónak: a mi babáink a legszebbek :D :D :D

KépKép
amadea

Amadea: miért, tán eddig kételkedtél, hogy más topik babái szebbek lennének? :wink: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tabatinak hatalmas gratula! Kíváncsi leszek a beszámolójára, milyen volt, mikor megtudta, hogy kit rejtett eddig a pocakja! :)
Érdekes, én valamiért azt hittem ő zárja majd a sort...

Tökmag, de jó hogy már ma hazaengedtek Titeket! :)

A szex téma: mivel nekem csaszi volt, az alsó részem érintetlen...így nem félek, de azért kíváncsi leszek! Előtte el kéne mennem gyantáztatni - de ugye nekem pont ott van a vágás...na attól félek! :?

Sosi, nagyon édes Karcsika! Milyen szép így pólyában!

Csillag, nálunk is az éhenkórász előadás megy: tegnap este is: szopizott, majd kapott anyatejet pluszban...120 körül evett, aztán üvöltés, és benyakalt még 60-at.
Ma 1/2 8-kor etettem 100-at szopott + 25 tápot kapott. Megfürdettük, és még megevett 60-at. De még mindig nem alszik (talán most) - benyakalt még 20at...mondom valahol ereszt a fiam! :)

Hulla vagyok, megyek elteszem magam holnapra.
A barátnőmhöz megyünk - este jelentkezem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Az hagyján, hogy a mi babáink a legszebbek, de a legokosabbak is! Áron is és Noé is tudta, hogy mi a dolga. Ücsörögtek anya pocakjában, és szépen várták a felmentősereget! :)

Amadea, a Te történetedre már nagyon kíváncsi vagyok...neked végül elkezdődött - vagy hogy volt?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó reggelt!

Noémi, csatlakozom az okos gyerekek anyukái közé: hisz kisfiam mindaddig kiélvezte a pocaklakóság utolsó momentumait is, míg anyáját nem fenyegette a szike veszélye. Na ott turbó üzemmódra kapcsolt, majd mikor kijött, akkor egy hatalmasat pakolt (hehe...pelust még nem sikerült rátenniük), fémjelezve ezzel, hogy ezt érdemli a nagyérdemű amiért nem hagyták őt békén.

Kicsi drágám jól bereggelizett s most a pihiszékben áriázik. Szó szerint énekel, szórakoztatja magát.

Benta: ez a nokedli jó dolog. Maradt is meg tegnapról, épp most küldtem le reggeli gyanánt. Tegnap este már sört ittam felváltva szopis teával. Hát legalább mára valaminek van látszatja.

Holnap reggel hozzuk haza a lányokat. Már úgy várom.

Kép
kissmanó

jó reggelt

nálun is megy a buli :? komolyan annyira zavar hogy nem tudom mit akar...apja is csak mondja hogy mér nem mondod meeeeeg mi bajoddd!!???

éjszaka jó volt 9 kor evett és utána fél4kor kelt, néztem is nagyokat az egyórási szopi kimaradt, gondolhatjátok mik voltak a mellkasomon :shock: aztán alvás fél 6ig, ekkor megint cici...vissza az ágyba de csak mondja mondja nyikorog nyöszörög, apa fél 7kor behozta a nagyágyba nézegetni picit :oops: persze üvölt, alszik hason 10 percet...majd 8kor ormotlan ordítás, jó mondom cici...eszik mint egy zabagép, de ki ki köpi és közben is sír, sírt a cicimen én kétségbeestem hogy mivan...ott megnyugodni kéne... :cry:

most itt van a pihiszékbe , látszik hogy álmos de nem alszik, hadonászik, sirdogál, cumizik...MIT CSINÁLJAK VELE? én nem bírom sírni hagyni, de a sírást megszüntetni sem tudom, mert nem tudom mit akar (pelus tiszta, nincs meleg,nincs hideg, nem éhes, poc nem fáj, közel vagyok...mi lehet méggggg?) :roll:

TABATI HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!

Manó: macikávé??? nem próbáltad vagy valami malátás kávé...elvileg jó :)

Kép
Kép
mniki84

Niki: bíztos nem poci? Masszírkád próbáltad?

Kávé? Néhanap ittam feketekávét, macikávé, malátás nem bejön. Sem tejjel sem nélküle. Olyan boáááááreakcióm van tőle.
Tegnapi szopimaratonnak ma reggelre van eredménye, csak sikerüljön is megtartani.

Az előbb meg kellett fürdessem (tegnapelőtt és az este is elmaradt, mert gyerekem beájult, s előadta a hogyan aludjunk 5 órát locsi helyett), hát kezdett már előtte szenvedni az éhségtől, no de az öltözést végig üvöltötte. Szerencsére fürcsizni szeret, akkor csend van. Most megpakolta a hasát, volt büfi is (amolyan férfias, a csajaim ilyen hangokat sosem tudtak), s most alussza az igazak álmát.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?