Új privát üzeneted érkezett!

Van egy barátnőm,halljátok leejtette Pistike a babakocsiból a játékot,én meg visszaadtam neki,erre ő:ÚÚÚÚÚÚRRRRRIIISSSSTEEN,így odamered neki adni?????Ki se főzöd????Ki tudja mi van rajta??Stb...
Na az ilyenektől falra mászok.

Mandarin,nagyon sajnálom,ami veletek történt!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nem akartam francos laptetőt!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda átveszem :wink: játékot sterilizáni????? A barátnődnél a harmadik gyereknek a cumit a kutya hozza vissza :lol:

királylány

Zsüszy szoktam feljárni a teszveszre de még nem üzleteltem ott:(
Meli nagyon várjuk a pocak fotódat!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda
pocakfotót!!!!!!!! :wink:
Az ilyenektől egyébként nekem is égnek áll a hajam!
Egy gyereknek igenis kell valami természetes baci!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nem is jó ha ahogy Meli mondta Domestoszos gyereket csinálsz,....annál több hülyeséget fog elkapni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziasztok,

Megjött a menzim, igy nem lesz baba, de nem baj, mert igy is egy héttel korábban jött meg. A multkor a sok stressztöl szinte nem is volt. Igy most ha elmulik, tiszta lappal kezdhetünk hozzá a babához.

Persze nem tudatosan, hanem amikor összejön, akkor jön.

Ti veletek mi ujság? Sokat dolgoztok? Ti is későn értek haza mindig, mint én?

Ez annyira nem jó dolog. Alig vagyok a férjemmel, és ha hazamegyek, kaját csinálok, rendet rakok, mosogatok, stb. Nincs időm semmire.

Mi lesz ha lesz gyerek? Bele se tudok gondolni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Vendég

Szia Zsüszi, Üdv itt.

:D :D :D :D
Vendég

Cathy
sajnálom pirit :(
Aztán jövő hónapban mindent bele áám!!! :wink:

Ha majd lesz gyereked, akkor elmész gyesre, és otthon lesztek :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Cathy nagyon jól teszed hogy nem görcsölsz a babára!!!!!!nekem is így sikerűlt mind a 4 alkalommal!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Remelem mindenki jol van! :wink: Sajnos nem voltam az utobbi idoben, de majd proballak visszaolvasni benneteket.

Nitacska, Angie, Betty, Melish mi ujsag?
Vendég

Francesca én köszi jól vagyok......Barnus néha elég aktív!!!!!!
Pénteken megyek dokihoz......kérek uh-ot is szülinapom alkalmából!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Francesca!!!
Milyen régen nem voltál....nagyon örülök neked :D
Nálunk a helyzet változatlan.
Remélem ti jól vagytok!!

betty615

Nitacska, elore is boldog szulinapot!!! :lol: De szep nevet valasztottatok!!

Betty, haaat remelem most mar minden rendben lesz...mult heten elkezdtem megint verezni, szoval doki-UH es ujabb hormonok. Most ugy tunit rendben :) de sajnos igy eluszott az allamvizsgam...tehat majd jovore :roll:

Hogy haladtok a dokival?
Vendég

Ebben a hónapban csak spontánkodtunk, jövő hónap clostis, augusztus spontán, szept. lombik. :)

Jólvan, az államvizsga megvár, az a lényeg, hogy minden rendben, és jól vagy!

betty615

Betty, ezek azert jo hirek. Drukkolok a spontan babara, de ha lombik, hat akkor ugy kell legyen. :lol: Nagyon szoritok, hogy iden a golya csak a hazatokig koltozzon haza... :lol:

Valoban allamvizsga megvar, csak egy palloskent log a fejem felett, hogy meg nincs vege a sulinak... :wink:

Sajnos mennem kell, de majd ha elobb nem, vasarnap megproballak benneteket atolvasni, mik tortentek.

Pusza mindenkinek.
Vendég

Ok, jó légy! :wink:
Pussz!

betty615

Francesca köszönöm!!!!!!!!
hanyadik hétbe vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na halihó, gyors kukucs. Gyerek megfürödve, hasa tele, de azért fér még egy kis gabonapehely tejjel. Azt mondta ma nem kell altatni, elalszik magától. Kíváncsi leszek meddig tart majd ez a fene nagy bátorság. Nem bánom, hogy esténként mesélni kell neki meg ottlenni míg elalszik, de időnként jó lenne ha magától tenné ezt meg. '0 év múlva már nem kell majd altatni az biztos.....

Francesca vigyázz magadra, örülök, hogy jelentkeztél.

Betty hátha beelőz a gólya a lombik előtt. Bár ha apa katonáival van baj......mindegy, csodák márpedig vannak :!: :wink:

Melisch merre bújkálsz? Egész nap nem voltál. Remélem nincs nagy baj és a kedved is jobb már legalább egy kicsivel

Dunakavics nagyon eltűntél! Mi van veletek?
Látom megint névsorolvasást kell tartanom :!:

Boganna te képeket is hozzál légyszi a házról!
Ízisz volt itthon apa? Hagyott magából hátra valamit?:wink:
Kirus nagyon lapítasz, remélem van már baba csak még nem akarod nagydobra verni....
Adiadi te is jöhetnél már
Erabera nagyon eltűntél........
Folyt Köv.

királylány

Dia....már nagyfiu ha egyedűl elalszik...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na már levetkőztem,de mindjárt kapok magamra valamit!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Velem nem történik semmi érdekes, sok a munkám napközben kicsit akartam olvasni titeket de őszintén semmi nem ért az agyamig így inkább kiléptem. Sajnos sok a lemaradásom a múltheti lazsálás miatt pont nem jókor volt. Semmi változás semmilyen téren de nem vagyok annyira elkettyenve majdcsak kialakul minden.

Fracesca örülök, hogy visszajöttél közénk!

Kép
Kép
melisch

Na lányok-asszonyok,nem megijedni a striáktól!!!! :lol: :lol:
Nekem adott a Jóisten bőven!! De ezt még Pistikétől kaptam,most nem lett új,csak a régiek megint jobban látszanak,pedig már halványodtak... Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli nekem is striás a hasam rendesen.....meg a melleim,a combom is.....szóval kész győzike rajongó vagyok...... :) :) :) :)

amugy szépen ki gömbölyödtél........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem csak a hasam,de az úúúúúgy,hogy áááááá,nagyon.
Na elteszem magam,mert holnap málnázás,le kell szedni vagy 80-90 kg-ot,ketten szedem anyóssal,rengeteget kell,hogy azokból a kis gubicsokból meglegyen annyi!!!
Nita.....muti a hasad te is!!!!És többiek is!!!Nyuszi,téged még nem is láttunk....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli ha megcsinálják a telóm akkor csinálok képet oké?!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Meli szép kis kuckója van a lakódnak!!!!!!! A stirák reméljük idővel elhalványodnak és ismét büszkén mutogatod a hasad :wink: :wink:

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!
Barnika kapott gyönyörű szép játszó szőnyeget........meg még rengeteg rucit!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita de jó olyan aranyosak azok a játszó szőnyegek, tegnap hozott az öcsém egyet ajándékba a kollégám fiának hát olyan édes kis maci :shock: milyen jó dolgokat találnak ki.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nem nagy élet volt ma itt :(

Játszószőnyeg: nagyon jó csak marha drága, mint minden. Mi játszóállványt kaptunk ajándékba, a gagyibb fajtát viszont Bence szerette. De sokat feküdt a szőnyegre leterített pléden.........milyen jó is volt még akkor..............
Férjuram unokatesója nyitott gyerekturit. Annyi jó cuccot vettem már pár száz forintért Bencének :D

királylány

tényleg nem olcsók de nagyon jó hasznuk van!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita Jó hasznuk van, de szegény ember vízzel főz.......Nekünk akkor nem volt rá pénzünk, a normálisabb 7-8-10 ezer forintba került. Vettem neki egy zsiráfos játszószőnyeget és azzal az állvánnyal játszott amit kaptunk. Annyira nem tetszett, de ajándék lónak......Bence szerette.........

királylány

hát igen van pofájuk jó sokat elkérni egy gyerek játékért...undorító..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Királylány!!

Olvasó üzemmóban vagyok mindig :) :) Olvaslak titeket :D
Velem nem történik semmi,azért nem is írok :(,mostanában olyan zárkozott(csalódott) lettem :cry: .... mindig csak a meló meg a házimunka... De nem is siránkozok mert tudom nem vagyok ezzel egyedül...sőt valakinek még egy babókája sincs..
Mintha kezdenének érzékenyek lenni a cickóim...jövő hétvégén kéne megjönnie..majd lesz ami lesz..
1 hete elkezdtem szedni az Elevitet..hátha segít valamiben..mellékhatása szerencsére nincs..

Egy kép rolunk :) Kép
Vendég

Kirus nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!
kívánom hogy mihamarabb sikerűljön a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány tarthatsz névsorolvasást, mert az első elveszett "bárányka" meglett :lol: :lol: :lol:

Kirus mindent bele babóca kapaszkodjon meg!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Látom nagy a pangás.......

Kírus: Szorítunk :lol:

Itt akkora eső van, hogy csak na. Otthon állítólag cseresznyenagyságú :shock: jég esett. Remélem nem tett kárt a tetőablakokban... :roll:

Persze férjem 200 km-re, én meg itt "r.hadok" az alagsorban, a sötétben.....

Kép
kicsi80

Melinda
jóó nagy a pocid már :shock: (én is ilyet akarok :lol: )

Kírus
nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg pirianyó!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szépikék vagytok a képen!

Nem nagy forgás volt, pedig tegnap nem is tudtam jönni...

betty615

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot :)!! Én is drukkolok azoknak akik babát szeretnének!!

Csajok ti jobban tudjátok...hány féle variáció van arra ha magasabb a hő a megszokottnál?? (pl.peteérés meg még mi lehet?) Mert peteérésem már volt én ugy gondolom...esetleg lehet mensi elött 1 héttel ilyen magasabb hő? Én nem értek hozzá....
Köszke aki ír :)
Most pár napja mérem de nem felkeléskor hanem nappal és állandoan 36,5-6-7-8.. Elötte meg 35,6 körül volt..

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Kírus
a hődet, ha méred, mindig azonnal felkelés után (még ágyban mozgás nélkül lehetőleg), azonos időben, szájban, hüvelyben vagy végbélben mérd.
Nappal már magasabb lesz a hőd, mert úgymondd feléled a tested is, és elindulnak a dolgok a szervezetedben.
Ezért kell nyugalmi állapot.
Én pl. minden reggel 5:30-ra beállítom a vekkert, megmérem a hőmet, ha tesztelni kell, kimegyek tesztelni, és utána visszafekszem.

betty615

Sziasztok!

Szépek ezek a babás pocakok, anyucik!

Betti,
3 éve építkeztünk, még csak most jutottunk oda, hogy lerakjuk a laminált padlót... :oops:
A 6. és a 20. cn-on vettek vért, a prolactin lett csillagos, 87, illetve 80 a szintje, mindkettő a min. értékhatár alatt van (nem sokkal). Még nem beszéltem a dokival, majd két hét múlva találkozunk.

Mandarin,
annyira sajnálom!!!! Együttérzésem!

Dia,
szülőkkel ismét csend (anyukám akarja így), nem haragszunk, csak nem keressük egymást. Ilyen is van, kérem a sorsot, csak én ne legyek így soha a gyermekeimmel (remélem, lesz még legalább egy kicsink).

Képzeljétek, Bencus akkorát esett a bölcsiben, hogy a fogorvost és a szájsebészetet járjuk.

Lányok, néztek már valakinek progeszteron-szintet? Mennyi a normális a 6. és a 20. nap körül? Kicsi, nagyon számítok rád ennél a kérdésnél! :)

Majd még jövök!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia LYLY! :)

Szegény Bencuska, remélem hamar meggyógyul!

A progi szint referencia tartományai a 3., a 14., és a 21.c.n.-on:
(én csak ezeket a napokat tudom)
3.-dik nap: 0,20-1,50ng/ml
14.-dik nap: 0,8-3,0ng/ml
21.-dik nap: 4,70-27,0ng/ml.

Remélem ezzel picit tudta segíteni.

betty615

Szia Lyly!

Sajna csalódást kell okozzak, mert fogalmam sincs :( Nem írják sehol, a ciklus mely időpontjában mennyinek kell lenni. A prolaktin a progeeszteronnal műkösik együtt. Ha a prolaktin túl magas, alacsony progeszteront tud előidézni az agyalapi mirigy sárgatestre gyakorolt gátlása által. A magas jelentheti még agyalapi mirigy daganat tünetét is. De az alacsonyról csak szülés utáni nőknél írnak. Szerintem a dokid mindent elmond majd. A normális határ, pedig általában a műszertől függ, amivel az adott vizsgálatot végezték. Tehát arra vonatkozóan nem tudok semmit mondani. Remélem azért egy kicsit tudtam segíteni....

Kép
kicsi80

Nem mindegy az sem, miben mérik: mUI/ml (= UI/1), vagy ng/ml.

A ng/ml-ben mért értékek az alacsonyabbak.

Prolaktin (LTH): A prolaktin az agyfüggelékben termelôdik, egy olyan hormon, amely jelenléte a mellben a tejelválasztást elôidézi és fenntartja. Stresszhelyzetben is nôhet a prolaktin-szint, ami gátolja a peteérést. A magas prolaktin szint agyalapi daganat veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelheto hyperprolactinaemia.
Normálértékek:
<25 mcg/l (ng/ml) terhességen kivul (Gondolom abban a megoszlásban, ahogy Betty írta (Ő biztosan jártasabb ebben))

Kép
kicsi80

Mennem kell!

Ölelés mindenkinek!!!!

Kép
kicsi80

Kirus drága, ahogy Betty írta csak a reggeli hő értékelhető :cry: amit te mérsz nappal nem ér semmit. A hő normális váltakozása pedig a következő: havi alatt kezd leesni (van akinek az első nap már van akinek közben), ez az esés lehet akár -0,7 fok is, aztán azonos cikcakkokban, vagy vonalzó stílusban mozog. Pé- napján leesik, az ideális ha akkor a legkisebb ez lehet -0,1-0,2 tizedfok. Aztán a következő 3 nap emelkednie kell, ideális a +0,2 fokos napi emelkedés. A hő már a megemelkedett szintet tartva ingadozik. Beágyazódáskor ideálisan le kéne essen kicsit, de nem lejjebb mint pé napján és másnaptól irány felfele megint. A babás hő leginkább 37 fölött van (persze vannak kivétlek van akinek baba volt 36,7 -nál, attól függ mennyi a viszonyított érték). Ha beágyazódás után ismét 3 napig folyamatosan emelkedik és kicsit magasabb értékeknél mozog mind pé és beágyazódás között nagy az esély a babára. Innen aztán csak 2 út van vagy van baba és a hő fenn marad, vagy nincs és a hő leesik és megjön a topikban sokak által átkozott piri anyó. Remélem nem lettem komplikált és érted mit akartam írni. :oops:

Nézd ez volt az én utolsó grafikonom, szerintem egészen jó volt, csak a vége lett sirás Kép

Kép
Kép
melisch

Lyly neked nem tudok segiteni sajnálom :cry:
Annyira szerettem volna olvasni, hogy rendbe jött a kapcsolatod a szüleiddel, azt vettem észre, hogy neked ez a helyzet nagyon fáj és nagyon megértelek. Attól meg ne félj a kapcsolatod a gyermekeddel soha nem lesz ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyógypuszi Bencusnak, szegény jól megüthette magát ha fogdokihoz kerültetek :shock:

Kép
Kép
melisch

Nita neked meg BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
melisch

Nita
Én is boldog szülinapot kívánok!!!

betty615

Lányok,
köszönöm a válaszokat! És sokat segítettetek!

Betty,
akkor a progi szintem nagyjából jó lehet, mert a 6. napon 1,8 volt, a 20-on pedig 22,3. Stimulálás esetén a dokik szerint a 10-15-ös átlag már hó, tehát a 22,3 sem lehet rossz. Azt olvastam, hogy a progi szint emelkedése mutatja, hogy volt abban a ciklusban pé.

Kicsi,
a magas prolactin hatásait, lehetséges okait és következményeit nagyjából ismerem, hiszen- ha jól tudom - szülés után ennek a magas szintje eredményezi a tejtermelést és egyben valamilyen mértékig véd a teherbeesés ellen. Tehát babatervezésnél a magas szint akadályozhatja a teherbeesést. De az enyém alacsony, ilyennel még nemigen találkoztam.

Nita drága,
boldog szülinapot kívánok én is!!!

Melisch,
azt hiszem, mindenkinek rossz, ha a szülökkel nem jó a viszony. De nem tudok mit tenni, ez van. Igyekszünk a párommal ezt elkerülni. Bencuska már jobban van, zsibbasztókat kapott, szerencsére a fogbél (pulpa) nem sérült, de így is megvan rá az esély, hogy elveszíti az első kis metszőjét. Pedig annyira vigyáztunk rá, szerencsére nagyon szép, ép, hófehér fogacskái vannak, igaz, mossuk is őket 1 éves korától, és semmi kemény cukrot nem engedünk enni. Cumi sem volt soha, és hát 3 éves koráig szopizott... :oops:

Kírus,
de jó már hallani rólad is! Együttérzésem, hasonló cipőben járok én is. de majdcsak lesz már valami pici pocak-eredmény. :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?