Lányok,
köszönöm a válaszokat! És sokat segítettetek!
Betty,
akkor a progi szintem nagyjából jó lehet, mert a 6. napon 1,8 volt, a 20-on pedig 22,3. Stimulálás esetén a dokik szerint a 10-15-ös átlag már hó, tehát a 22,3 sem lehet rossz. Azt olvastam, hogy a progi szint emelkedése mutatja, hogy volt abban a ciklusban pé.
Kicsi,
a magas prolactin hatásait, lehetséges okait és következményeit nagyjából ismerem, hiszen- ha jól tudom - szülés után ennek a magas szintje eredményezi a tejtermelést és egyben valamilyen mértékig véd a teherbeesés ellen. Tehát babatervezésnél a magas szint akadályozhatja a teherbeesést. De az enyém alacsony, ilyennel még nemigen találkoztam.
Nita drága,
boldog szülinapot kívánok én is!!!
Melisch,
azt hiszem, mindenkinek rossz, ha a szülökkel nem jó a viszony. De nem tudok mit tenni, ez van. Igyekszünk a párommal ezt elkerülni. Bencuska már jobban van, zsibbasztókat kapott, szerencsére a fogbél (pulpa) nem sérült, de így is megvan rá az esély, hogy elveszíti az első kis metszőjét. Pedig annyira vigyáztunk rá, szerencsére nagyon szép, ép, hófehér fogacskái vannak, igaz, mossuk is őket 1 éves korától, és semmi kemény cukrot nem engedünk enni. Cumi sem volt soha, és hát 3 éves koráig szopizott...
Kírus,
de jó már hallani rólad is! Együttérzésem, hasonló cipőben járok én is. de majdcsak lesz már valami pici pocak-eredmény.