Új privát üzeneted érkezett!

Panda!

Ezt a biopon sensitiveet már más is dícsért e, kipróbáljuk! Cska itt nem lehet kapnia profiban, d ehétvégén majd megpróbálunk venni valahol.
Van itthon elocam, de szerintem már lejártKép Na majd megnézem, ha nincs akkor hétfőn felhívoma gyereokroct, igazatok van hogy is meg tudja nézni és felírni valamit. Nálunk enm hámlik és nem nedvedzik (ezeket olvastam az erősebb ekcémáról), csak olyna mintha libabőrös lenne foltokban. Remélem rájövünk mi csinálja.

Rit!

A férjem 180 cm és neki is 42,5-es lába van. pedig az azért nem annyira alacsony. De egyébként mivel én pici vagyok nálam mindne fiú magasabb volt általában, nekem már az 170 cm-is magasnaks zámítKép Viszont ha Emma nem áll le a növésben hanem így halad akkor elég szép magas csejszi lesz, az meg tök muris amikor a férfi kissebb anőnél, szóval ezért drukkolok itt a magas fiúknakKép Egyébként Emma magassága nem olyan átlagon felüli, mostanában sok kisláyn ilyen magas, a bölcsiben tul képp az ilyen magas lányoka gyakoribbak (lagalábbis a játszóban), és csak 1-2 pöttömke van.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Helló!

Manó!

Te tudod mit csinálsz, a te lányod. Csak leírtam, hogy ilyen is van és elfajulhat akár eddig is. Nem biztos, és nem is írtam, hogy Emma a műszáltól fotosodna, lehet bármitől, amire nem gondoltál. Nem kell orvoshoz se vinni nem kötelező. Remélem csak rosszul éreztem a dolgokat és nem így gondolodKép

Gumicukor!
Tényleg nagyon nagy fiú már a DaniKép

Kinek volt a jele a SZÉK? Nekem is az volt ovibanKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasaha!

Természetesen elviszem orvoshoz. cska tudod eddig akárhányszor az első tünetre orvoshoz rohantam vel mindíg csak rosszabb lett a helyzte (hasmenés-kórház-még több hasmneés-elszúrt injekció, nyúlharapás-tetanusz-veszettség mizéria, köhögés-krupp-szteroidos kúp-nem is krupp ez anyuka, de akkor miért kapott szteroidot) szóval szt hiszem érthető hogy óvatosabb vagyok. és téynleg eddig nem volt vészes, nem is vakarta, d emielőtt bőrgyógyász és szteroid lesz belőle megint az előtt azért megpróbálom kikezelni valami nem szteroiddal és az okot megtalálni. De természetesen ha nagyon vakarózik, vagy rondább lesz akkro azonnal viszemKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Én is megvagyok, csak beteg lettem. Elkaptam Gyurcitól. Rajta ripsz-ropsz átfutott a nátha, én viszont nagyon megszenvedek vele. Soha életemben nem volt herpeszem, erre most még az is kijöttKép. Gyurcim meg olyan édi, állandóan puszilgatni akar, főleg amikor meghallja, hogy anya beteg. Mondogatja a számra mutogatva, hogy "bibi", és helyette az arcomat, meg a homlokomat csókolgatja. Doki ma volt kint megint, és büszkén megjegyezte, hogy örül, hogy Gyurci ilyen szépen meggyógyult a gyógyszerektől, de azért még szedje 3-4 napig. Már meg se mondtam, hogy ki se váltottam őket...

Manó!
Bocsi, hogy csak most válaszolok. Az orrspray neve Nasopax. Van belőle külön gyereknek és külön felnőttnek való. A papirján az van, hogy 3 éves kortól adható, de a nő akit megkérdeztem (aki részt vett a kifejlesztésében) mondta, hogy nyugodtan adhatom Gyurcinak, Ő is már 10 éve használja csecsemőkön is.
Ekcéma: Amikor Gyurci kijöttek/kijönnek ilyen foltok, én sima aloe vera-s testápolóval szoktam kenegetni, és pár nap alatt elmúlnak.
Dec8!
FülgyulladásKépKépKép. Jobbulást Hannának! Nem próbáltad a fülmelegitős sapkát? Csodákra képes.
PrémiumKép.

Rit!
Köszi, jól van most már a kis törpeKép. Mondtam már, hogy apjuk nem birt magával, és hozott Gyurcinak bringát gyereknapraKép? Nagyon tetszik a kiscsávónak. Olyan büszkén ül rajta, csak a pedálozáshoz még semmi köze sincsenKép. Van már kép Dodiról? Majd én is csinálok Gyurciról.

Panda!
Ügyi vagy a vezetésselKép. Csak igy tovább!
MobilKép.

Kataa!
Nagyon cuki a kis sebesültKép.

Ági!
Köszi a tippetKép, megnézzük ezt a helyet is. Még közel is van hozzánk.

Gumicukor!
KösziKép. Lennél a háziorvosunkKépKépKép? Nagyon cuki a kép. Igazi nagyfiú lett DaniKép. Lehet, hogy igazad van ezzel a név dologgal kapcsolatban. Én erre nem is gondoltam.

Sasha!
Nekem is szék volt a jelemKép.

Bölcsi: Én még csak mostanában fogom megtudni, hogy felvették e a gyereket. Kiváncsi vagyok mi lesz aztán. Bár lehet, hogy addigra már nem is fogunk itt lakni, igy nem tudom hogyan lesz ez megoldva.

Most lépek, mert le kell pihennem.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
elfelejtettem KépKép de találtam neked egyet, ez kb 2 hónapja készült, mikor kapta a bringát. Kép Itt még festetlen a bicikli és Dodi sem tartja a lábát a pedálon Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Nyuszi
Mi van veletek? Már babázol? Nagyon izgulunk ám!!! Kép

Ilke
Feladtam tegnap a kártyát! Még 1x nagyon köszönjük!

Banyóci, dec8
Jobbulást!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Most írt Nyuszi, hogy ma 13.25-kor megszületett DaniKép. 3,1 kg és 54 cm. Mindketten jól vannak!
Sok puszi nekikKép.

Forti,
Szívesen, a számot pedig nyugodtan használjátok amikor csak kell. (Legalább Ti használjátok, ha már mi nem jutunk el sohasem odaKép)

Conti,
Jó volt a klub, csak Lili volt a legidősebb és a legfélszegebb isKép. A fiatal nőci nagyon szimpi volt, ott volt az ő kislánya is. Sokat énekeltünk, (néha szólt zene is) mozogtunk. Ez utóbbi (mert a manókat ölben, nyakban meg mindenhogy ringatni meg vinni kellett néha) nekem annyira nem jött be, de megoldottamKép. Viszont azt mondta a nőci, hogy ha még két Lili korú gyerkőc jön akkor szívesen indít új csoportot, más tematikával. Egyébként nekem ez is tetszett, de lehet, hogy Lili már még több mondókára és zenélésre is fogékonyabb lenne. Hát nem tudom, de szerintem mi jövő héten is megyünk. Egyébként most 7 manó volt+a mamák, de folyamatosan be-be nézegettek újak is az 1 óra alatt.

Manó,
Lilinek is hasonló foltjai voltak a hátán. A Biopon Sensitive tényleg jó, én is azt használom az ő ruháihoz. Viszont az Elocom ha jól tudom szteroidos, vigyázz vele, nekem mindíg mondta az előző babadokink, hogy csak akkor és annyit kenjek belőle ami nagyon muszáj! Lilinek jót tett, hogy néha délután (pár percre) leveszem a pólóját, hogy érje a nap. Szerencsére már majdnem elmúltak a foltok. De ha néha előjönnek (ha beizzad a háta, attól nagyon csúnya tud lenni pár órán belül.) akkor a doki által felírt gyógyszertári kencével 1-2 nap alatt helyrejön. Ha ennyire terjed viszont, akkor én a helyedben elvinném egy allergia vizsgálatra. Mi az I.sz.Gyerekklinikán voltunk dr.Hidvégi Editnél. Ha gondolod megírom a tel.számát, ő elég rendes. A viszketésre a Fenistil cseppeket írták még fel korábban, de eddig még sohasem használtuk, mert nem volt olyan vészes a helyzet. De állítólag az elég jó.

Most rohannom kell, mert ezer dolgom van.
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

nagy gratula Nyuszinak!

Hoyg már mennyi két gyerekes anyukánk vanKép

Ilke!

és ő bőrgyógyász vagy allergológus?
Köszönöm, ha elküldöd a számát, sor kerülhet rá hoyg elmegyünk. és a klinikáról jó tapasztalatom van, pl a heim Pálban mondták hoyg Emma kruppos és a klinikán meg majdnem körbe röhögtek, hogy mi mindnet elhiszekKép Mondjuk gyanús volt hogy krupp roham nélkül, ezért vittem el.A pulmonológus főorvos csak meghallotta ahogy sír és már mondta is hogy szó sincs róla, cska van egy ksi tölcsérmelle, minimális, és ezért esik be neki ha hisztizik a mellkas.

manó

KépKép
manó

Nyuszi, GRATULÁLOK!!!KépKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Kata007!

Bocsi, hogy csak most: nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot Dórinak!KépKépKép

Viki!

Ugyan régen írtál, de ha olvasod: nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot LeventénekKépKépKép!

Nyuszi!

Gratulálok!KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

(Ha valakinek valamilyen adata nem jó a táblában (pocisoknál az időpont), akkor bocsi, kérlek írjátok meg, hogy mit javítsak, és igyekszemKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi
Nagy gratula Danihoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok neki!

Viki
Leventédnek nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok!
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Nyusz
sok puszi és tejcsi Daninak!! Nagy gratula!!! KépKép

Viki
Happy Birthday Levinek!

Rit

rit

anemona7

Viki, nagyon boldog második szülinapot LevinekKépKépKép Már az USA-ban vagytok?

Conti

conti

Ilke, sajnos a jövő hetire sem fogok tudni elmenni, mert akkor lesz délután a nagylány ballagása, és délelőtt sütnöm kell. Ma meg délutánra halasztottam volna a vásárlást, mire felöltöztettem a Bettit, be a babakocsiba már tökre fújt a szél, maradtunk a kertbe kicsit. Aztán esni kezdett az eső, kicsit hagytam hogy kiálljon Betti, nagyon élvezte, hogy esik a fejére az eső. Sapka azért volt rajta. Persze volt sírás mikor bevittem, ő meg kint maradt volna nőni az esőben. Este fél kilenckor mentem végre vásárolni a tescoba, tényleg volt tönkölyliszt.

Conti

conti

Sziasztok!

Régen jártam én is erre, de azért látom azt a nagy táblázatot, milyen sokan vagyunk és hogy egyáltalában hányan lettetek pocakosok újraKép
Nyuszinak nagyon nagy gratula meg sok tejcsi meg boldogság!!!

Boldog 2. szülinapot Levinek!

Andika jól van, bár keveset beszél - nagyon keveset- de nagyon jól mozog..
Imádom édes, csak mozgékony! Imád autózni az apa mammam-jával - ez a mamamam az autó..
Furcsa gyerek miKépKép de belegondoltunk, az autó így indul, hogy mamamamaKépKép
Most mennem kell ígérem többet jövök majd!!
Csak hát egy ilyen izgőmozgó gyerek mellettKép

Picus
picus

Sziasztok,
Végre kaptam egy kis időt a gép előtt, míg apa fürdikKép. A kenyér még most sül apának és Lilinek, azt még megvárom, aztán fürdés és gyors alvás. Hihetetlen, hogy éjfél előtt nem tudok ágyba jutni szinte soha. Egész nap meg nem állok, és még így is úgy érzem, hogy folyamatosan el vagyok úszva. Az a baj, hogy mindig kell a házban olyan dolgokat is csinálni, ami nem átlag háztartási munka, vagy megyünk valahova, vagy intézni kell valamit, aztán már el is ment a fél nap és csak kapkodok.

Gumicukor,
Akkor most már jobban vagy ugye? Mit szólnál hozzá, ha jövő héten összefutnál a párommal, ő mászkál sokat a városban, és ő odaadná neked a keresztszemes mappát. Plusz tudnék adni két könyvet még, azokban is vannak szép dolgok, ha megtetszik valami, akkor abból is tudnál egyben fénymásolni. Képzeld 3 nap alatt sikerült összeütnöm egy neszesszert anyósomnak keresztszemes hímzéssel meg csipkével. Egész jól sikerült, csak hát 3 napig éjjel-nappal azt csináltam. Mondogattam is közben, hogy nem holnap fogok megint nekiállni megint egy ilyennekKép.

Manó,
Ok küldöm a számát, ő allergológus. Szerintem jó minél hamarabb kizárni, hogy nem-e pár gyakori dolog a ludas. Egy vérvétel az egész, aminek 2 héten belül van meg az eredménye.

Beszti,
A IV. kerületet kitörölnéd a címem mellől? A baba elvileg okt.8-ra várható.

Conti,
Sajnálom, hogy nem tudtok jövő héten sem jönni.
Mi már nem babakocsizunk jó ideje. Talán tavaly év vége felé használtuk utoljára, most már szépen jön Lili kézen fogva velem mindenhova.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Újra itt vagyok! Tegnap kötötték be az ADSL-t.
Nézegettem a képeket, és úgy látom, hogy a gyerkőcök rendesen megnőttek az elmúlt 9 hónap alatt. Sőt rengeteg pocaklakóval is gyarapodtunk!
Gratulálok hozzájuk!

Mi február óta lakunk Veresegyházon, szerintem elég jó helyen, mivel rengeteg gyerek van a környéken. Balából egy gengszter palánta lett, ha így folytatja, akkor ő lesz itt a környéken a homokozók réme...
Bár én próbálom nevelni, hogy ne vegye el mindenkitől a játékot, de ez csak akkor működik még egyelőre, ha állandóan a sarkában vagyok és megakadályozom a szándékát, illetve visszaadom a kérdéses játékot.
Illetve verekedős a szentem. A szomszéd kisfiút rendszerint terrorizálja (a kisfiú egy hónappal idősebb Balázstól), néha szegényke meglátja Balát és már menekül is, Bala persze utána.
Én mondogatom, hogy nem szabad, de nem sokat érek el vele.
Szerintem itt a nagyobb gyerekektől kapott Bala egy néhány taslit, és ő rögtön nézi, hogy kinek adhatná tovább, a kisfiú pont megfelelt neki.

Szóval fiús anyukák!
Mit lehet tenni verekedés ügyben?
Én azt nem akarom, hogy ne védje meg magát, de elég ciki, hogy a homokozóban álltalában ő a kezdeményező fél.

Pusz,
PSzi
pszi

Shine: Nagyon szép Ádámkát látok én itt!!
Gratulálok mégegyszer!!!

Picus
picus

Sziasztok!

Beszti!
Semmi gond, köszönjük!KépKépKép

Nyuszinak HATALMAS GRATULA!!!!!!!KépKépKépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Manó!
Én is akartam írni, amit Ilke, hogy az Elocom szteroidos, úgyhogy tényleg vigyázni kell vele.

Pszi!
Szia Kép. Sajnos Ádám is verekedős, de csak Noémivel kapnak hajba, idegeneket nem bánt, tőlük inkább tart egy kicsit. Én sem tudom, mit lehetne csinálni Kép. Mindig papolom, hogy nem szabad, fáj neki stb., de lepereg róla. Remélem, kinövi, vagy valami...

Nyuszi!
GRATULÁLOK!!! Nem is lett kicsi ez a legény!

Tüni!
Te meg hová írkálsz, hogy csak így suttyomban értesülünk a babádról??? Neked is gratulálok! Ezek szerint eldőlt a kérdés, lesz Gergőnek tesója Kép.

Áfonya!
Ha olvsaod a topikot, akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RÉKÁNAK holnapra!

ÉÉÉÉÉÉS mégis megvan a férjem mobilja Kép!

Úgy örülök, a húgom végre babát vár Kép! Fél éve próbálkoznak már, de csak most jött nekik össze.
Én meg nagyon el vagyok kenődve, mert akartam a tesómnak venni egy jó könyvet a terhességről, de igazán jót ne találtam. Mert aminek jó a tartalma, abban nincsenek képek, és elég csúnya kivitelű, ami meg szép, hát az tartalmilag semmit sem ér szinte. Végülis a "csúnyább, de jobb"-nál maradtam, és majd kölcsönadom neki az én "szép" könyveimet. Olyan hihetetlen, hogy mikor Noémit, annyi könyv volt, hogy alig tudtam választani, most meg hiába kutatok, nem találtam semmi olyat, ami igazán megfelelne.

Panda

panda
Halásztelek

Manó
Mi is a biopon sensitivet használju. főleg apja miatt de azóta Hannának sem jött elő az akcémája, meg hipoallergén öblítőt is hazsnálunk. Szóval a biopon nem mos valami tökéletesen, de tényleg azóta mind a kettőnek rendben van a bőre.
Hannának is ugyanilyan volt a bőre piros, meg normál színben libabőr, meg volt amikor csk olyan érdes volt. Kapott rá nagyon büdös kérmet a háziorvostól, és attól ált kordában lehetett tartani, de tényleg amióta mosószert váltottunk csak akkor jöb elő ha nagyon melegen van felöltöztetve egész napra.
Egyébként van valami gyógynövényes krém is ami recept nélkül kapható. Bár mi még nem próbáltuk, de azt mondjákha nem vészes az is használ.
Mi is katunk fenistil cseppeket, de nem próbáltam ki én sem Kép

Banyóci
Nem is hallottam még a fülmelegítős sapiról. Többi infót!!! Hol lehet szerezni, tényleg bevált? Nagyon féltem a fülét. Nekem 2 éves koromban vették ki a mandulámat, azután minden betegség a fülemen kötött kia. 10 éves koromra szinte teljesen süket lette. AZtán megműtöttek úgyhogy most csak félig vagyok süket. Úgyhogy én rögtön bepánikolok akármi is van a fülével.
De a sapit kipróbálnám, hogy működik?
Jobbulást!

NYUSZI
GRATULÁLOK!!! Üdvözöljük Danit!

A mi jelünk a bölcsiben létra. Ez maradt.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Ilke!

Köszi a mailt, elteszem, remélem nem lesz rá szükség. nem akarom elkiabálni, de tegnap bekentük Emmát sima Dove testápolóval ( a babszobán olvastam) és már mára jobb letta bőre. Még ma kipróbáltunk egy gyógyszertári kencét, ez se rossz, de aDove jobbnak tűnik. Úgyhogy remélem egyszerűen arról vans zó hogy túl száraz és érzékeny a bőre. Eddig a a sima baba testápolókat hazsnáltam, de azok annyira vizesek, nem érnek neki semmit.

Dec8!

ma vettünk biopon sensitive-et, én csak emam ruháihoz akarom hazsnálni. De nég nem próbáltam mert mire hazaértünka nyukám kimosta a ruháit a régivel, jót akart, enm tudta hoyg direkt nem mostam ki.

Pszi!

emma is verekedős pedig lányKép Van a bölcsiben olyna nála idősebb kisfiú aki menekül ha meglátja, fél tőle. pedig egy csoportba kerültek ősztőlKép
Persze ő nem egy nagy hős, ha valaki visszacsap akkor úgy megijed hogy nem ismegy oda többet aznap játzsani, de a legtöbb gyerek erre nem jön rá, így Emma a rémKép Ő is másoktól tanulta persze, a játzsóban. De hát ez van. Érdekes pl hogy nagyobb, 5-6 éves gyerekeknek akik már tudnak vele igazából játzsani eszébe se jut odacsapni vagy karmolni, cska a vele kb egyidősekkel.

Manó

KépKép
manó

ja, azt még elfelejtettem írni hogy ma Emma megint megörvendeztett minket egy hányós hisztivel. Kezdek beletörődni. lementema szomszédunkhoz, rá meg ráesett valai asztali lámpa, semmi baja nem lett, de sírt és engem keresett, mivel nem talált elkezdett veszettül hisztizni és szokás szerint olyan hangerővel üvöltött hoyg hányás lett avége. Mire hazértem egy halálra sértődött férjet (hogy gondolom hogy letünök), egy felzaklatott nagyit (ez egészen biztosan nem normális dolog hogy ilyet csinál ez a gyerek-megnyugtattam, van amelyik elájul) és egy bűnét szánó bánó gyermeket találtama szobájába zárva,a ki ahoyg kiengedtem próbálta az apját kiengesztelniKép Mondjuk ez elég nehezen ment mert nagyon meg volt sértődve hoyg 5 perce bezzeg nem felelt meg ő a gyereknekKép na, legalább kapott egy kis ízelítőtKép Amikor én mesélem neki biztos sokkal viccesebbnek tűnik.

Manó

KépKép
manó

Hali!

Épp most jöttem be az erkélyről a Sting koncertről Kép Voltunk lent korábban is 3-an és a hugomék, Dani felváltva a nyakunkban, nagyon élvezte a tömeget, mi annyira nem. De ekkor még csak a Susan Vega volt, akit szeretek, de most elég rezignált számokat adott elő, el lehetett aludni.
A T-mobil-os zeppelin nagyon tetszett Daninak, integetett neki, mutogatta, mondta, hogy ceppe ott!
egyáltalán nem zavarja a koncert zaja, úgy elaludt, mit a sicc.

Mondja a papák nevét (Gabi, Pisti = Picsti Kép), a mamik nevét (Ági, Erzsi = Ejsi)

Sütöttem ma 3 adag muffint, meggyeset és málnásat, ,már nyoma sincs, pedig az új teflonos sütőmben nagyobbakat lehet, mint a fémkapszliban, mégis elfogyott secperc alatt.

Ma voltunk a Libriben apának könyvet venni, Daninak is vettünk egyet a Kisvakond nadrágját, mert most az a mesefilm a sláger otthon. olyan kis kedves mesék. Úgy ondja a vakondot, hogy VAKO és VAKO NACI = Vakond nadrágja.

Belenéztem az orvosi részlegen egy gyermekbőrgyógyászati könyvbe, hát elborzadtam a fényképektől, milyen estek is vannak.

Panda
Kivételesen, mivel gyereknap volt, kapott egy gombóc csokifagyit (Carte 'Dore) és kedvére maszatolhatott. Persze kb. az 1/4-ét ehette meg, mert a többit én.

sasha
nekem volt SZÉK a jelem a bölcsiben.

Banyóci
Jobbulást! Valszeg uúgy jártál, mint én, Dani nap alatt lerendezte én meg még mindig köhögök.

Nyuszi
NAGY GRATULA NEKTEK!!!! KépKépKépKép SOK-SOK TEJCSIT A KIS MANÓKÁNAK ÉS GYORS REGENERÁLÓDÁST!

Ilke
Ok, jövő héten hétfőn még itthon vagyok, ha akkor esetleg erre jár a párod, akkor szívesen átveszem a keresztszemes mintákat. Aztán Pandáéból is másolok, merrt lassan ideje lenne már visszaküldeni.
Én már kontúrozom a babanaplóborítót, és már a következő keresztszemesek is sorakoznak, amit meg szeretnék csinálni. Már alig várom, hogy lekezdhessem, csak sajnos én mindig este tudok nekiállni.

Panda
A Libriben elég nagy a választék a kismamás könyvekből.

Manó
Nem lehet hogy telítődött a babatestápolótól a szervezete és emiatt ragál Emma bőre így? Én pl. még sosem kentem be Danit semmilyen testápolóval és gyönyörű a bőre. Néha volt csak ha vhol esetleg szárazabb volt, körömvirág kérmet kentem a bőrére.

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

nem hiszem, mert nem mindíg kentem, csak ha láttam hoyg száraz. neki kiskorában is száraz volt, d enem így foltokban, hanem az egész, sokáig úgy fürdött hogy babaolaj+fürdető. De mostanában nem kentem annyit. De úgy látzsik nek száraz a bőre nagyon és rendszresen kenni kell.
A körömvirág is jó, mi is szoktunk hazsnálni, de Emmának még nem próbáltamKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok Lanyok!
Nagyon szepen koszonjuk a szulinapi jokivansagokat, komolyan meghatodtam, hogy meg emlekeztek rank. Olvaso uzemmodban vagyogatok, de sajnos mar nem tudok olyan rendszeresseggel jonni, mint az elejen.
Azert most szeretnek minden szulinaposnak, pocakos kismaminak es ujonnan szuletett babaknak egy hatalmas gratulat kuldeni!Kép
Igyekszem nyomon kovetni, hogy kivel mi ujsag es hogy oszinte l;egyek, megnyugtat, hogy nem csak mi "kuzdunk" a 2 evesek problemaival.KépKépKép
Levinek pl. ma vettuyk meg a jatekat, egy auto, amit labbal lehet hajtani (nincs pedalja, amolyan Flinstone-fele). Eloszor a ferjemmel egyutt gagyinak titulaltuk, es kineztunk egy masikat, ami kis akkumulatorral mukodik, csak egy pedalt kell nyomni rajta es megy magatol, tuti jo volt. Igaz, 3-szor annyiba kerult, de kaptunk Anyutol penzt, hogy az o neveben is vegyunk valamit, az eppen belefert volna a keretbe. Eladot elorangattuk, hogy szerelje be az akksit, erre kepzeljetek mi tortent... a Levi csak oriasi uvoltes aran ult bele es nem volt hajlando benne maradni, hanem rohant vissz a "gagyi" autoba. Raadasul az valami gyonyoru rozsaszinu volt (kislanyoknak valo), igy mondtuk neki, hogy azt nem vesszuk meg... hat ne tudjatok meg milyen hisztit levagott... elete elso igazi uvoltos hisztije volt, meg szerencse, hogy kevesen voltak a boltban. Komolyan mondom, teljesen kiakadtam. Atmentunk egy masik boltba, ott talaltunk jobb szinben, igy megvettuk (hogy a Levi ne lassa) es csak itthon kapta meg, alig tudtuk letenni aludni (amig a fogat mostam, az apja eldugta a kocsitKép)
Amugy most kezd meg csak beszelni, 13 kg es nagyon okosKép (elfogulatlan anyai velemeny).
Mate ma 9 honapos, szuper kis kolok, hatalmas nagy (9,5 kg es jo magas), 7,5 honapos kora ota felall, a butorokba kapaszkodva setalgat. Meg csak napi ket kajara kap gyumit+fozit, a tobbi szopi, igazi kis cici-bolond.
Mi februar ota kint vagyunk, nem konnyu az ujrakezdes, de nem panaszkodom, senki nem kenyszeritett ra, hogy kijojjunk.
A fiuk mindenesetre imadjak a tengert (na meg mi is) es sokkal konnyebben mozgunk veluk, mint otthon
Hat egyenlore ennyi, meg egyszer koszonom, hogy nem felejtettetek el!

Viki es a Fiuk
vikici

Nyuszi!

Nagyon sok szeretettel gratulálok az új jövevényhez!

Dió
szabotimi

PandaKép
KösziKép Hát igen, egy ideje már csak a "mikor" volt a kérdés, de sikerült szinte napra pontosan akkorra "összehozni", amikorra szerettem volna (dec.31-ig GYED-en vagyok Gergővel, és jan.6-ra vagyok kiírvaKép)

Tüni
tüni

Viki
De jó hogy írtál!
Biztos nagyon jó kint, kívánom hogy minden úgy sikerüljön ahogy elterveztétek.
Tényleg jó nagy Máté, és nagyon ügyes hogy már így álldogál. Levi meg pont jó súlyban van. Mi is ilyen "elfogulatlanok" vagyunk. Kép Kép

Tüni
Gratula a pocaklakóhoz!

Áfonya
Nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok Rékának!
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Megint eltuntunk 3 napra.Csutortoktol voltunk megint anyueknal a fiukkal: )Alex mar megint tanult egy csomo uj szot,Pl:baba alszik,busz,kimenni: )Az ido nem volt jo,ugyhogy meglatogattunk egy csom rokont,baratot,hogy ne legyunk 4 gyerekkel bezarva,egy bar nagy de most megis kicsi hazban: )
A ferjem levagta a fiuk hajat,nagyon cukik lettek: )Lassan elmehet fodrasznak: )
Meg shoppingolni is eljutottunk a noveremmel szombat delelott,jo volt egy kicsit elmenni a zajbol.Nem is gondoltam hogy 4 gyerek micsoda kupit csinal egy hazban.Reggel mindent rendbe raktunk estere mar vulkan krater volt a helyen: )
Ja es a a noverem legkisebbje aki 7 honapos felallt egyedul!Nekem ez olyan fura hiszen Alex mindent kesobb csinalt: )

Conti
Kar,pedig beljottel mar: )Azt mondjak ahol nagy a korkulonbseg nehezen allnak ra a kcisire,de nalatok akkor ez nem igaz: )

Gumicukor
Hat igen,bar en ha egyaltalan megyek akkor is csak 4 oraban tehat az egesz delutan a mienk.: )Pont ezert vallalok csak ennyit hogy mindenre legyen ido.Sajnos en olyan vagyok hogy nem tudom ugy elhagyni a lakast ha kupi van,vagy valami nincs megcsinalva: )Hat lehet hogy alabb adok ebbol is,bar azt montak majd gyerekkel maskepp lesz,megsincs : )ugyhogy remelem lesz idom mindenre: )

Mano
Igazad van,erre nem is gondoltam: )En sem vagyok az a kreativ valaki.Igy marad a filc,vagy a nagyim aki behimezi: )
Alexnak is neha szaraz a bore,ugyhogy ha elmegyunk a bekoltozes utan az uj dokihoz,en is rakerdezek hogy ez mi.

Panda,Forti
Megnyugodtam: )remelem osszel ha nem lesz jo ido es nagyobb lesz akkor le lehet majd kotni jobban.

Banyoci
Szegeny Te: )Remelem mar jobb.

Nyuszi
Nagyon nagy gratula Danihoz es minden jot neked mint ujdonsult ketgyerekes anyuka!!!

Pszi,Picus
Gyertek gyakrabban.

Panda
Mobil szuper es a baba is a tesodnak: )

Ilke
Alex is 10.08-an szuletett: )

Viki
Jo hogy jelentekztel,nekem eszembe voltal, hogy hogyan is alakul az eletetek ott messze.Levinek nagyon boldog 2.szulinapot!!!!

Tuni
Gratula neked is a tesohoz: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Mi meg voltunk a ti házavató bulitokon, igaz, ti nem is jártatok arra Kép a IX. ker önkormányzat szervezte szombaton egész napra a Ferenc téren, mi délután voltunk a 100 Folk koncerten, meg maradtunk még utána a néptáncbemutatóra. Volt ingyenes ugrálóvár a gyerekeknek, Dodi irtóra élvezte, úgyhogy most itthon ismét lakásátalakítás volt, és felfújtuk neki a nagy csúszdát, azóta azt nyüstöli KépKépKép

Viki
Tök jó hallani rólatok, írhatnál kicsit bővebben, milyen is az az újrakezdés!! Kép

Panda
Hát nagy szerencsétek van, hogy meglett KépKép Én már csak tudom, milyen az, amikor elveszítjük az összes számot, pláne mi, akiknek ugye egyszerre lopták el a kettőt, így még a páromtól sem tudtam megkérdezni egyet sem Kép

Ilke
Már lefényképeztem neked, remélem ma eljutok odáig, hogy letöltsem és felrakjam a linket... bocsesz, kicsit lassú vagyok - keveset vagyunk itthon.

Áfonya
Boldog 2. szülinapot a kiscsajszinak!!!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!Kép

Nem hagyhatom szo nelkül:

NYUSZI!!!
KépKépKépNAGYON SOK BOLDOGSAGOT DANIVAL IS, ES SOK TÜRELMET A KET GYERKÖCHÖZKépKépKép!!!!

Minden szülinaposnak kivanok jo ünneplestKép, nagy tortakat szep gyertyakkalKép es igenyes ajandekokatKép!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Áfonya, nagyon boldog 2. szülinapot RékánakKépKépKép

Conti

conti

Bera
Ha olvasol még minket akkor:
Nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok Lilinek!

Forti

Kép
Kép
forti

HalihóKép

Kinyaraltuk magunkatKép Az út jó hosszú volt, de Gergő nagyon jól bírta, nézelődött, aludt, meséltünk, énekeltünk, csak kétszer álltunk meg. Egy szállodában voltunk egy szigeten, klassz volt. Az idő csak felében volt jó strandolni, a többi napo kirándultunk, meg volt a szállodában is tengervizes medence. Ami nagyon jó volt, hogy napi 2*2 órában baba-klub volt, ahol személyzet foglalkozott a kicsikkel, sok játékkal. Mondjuk Gergő volt a legkisebb, de nagyon élvezte, ránk se bagózott, úgyhogy párszor ott is hagytuk, nem volt gond. Este meg mini discot tartottak a gyerekeknek, meg a felnőtteknek vetélkedőket. A kaja is jó volt, svédasztalos reggeli, vacsi. Adtak etetőszéket, meg a szobába kiságyat is. Gergő csak pizzát és sült krumplit akart enni, de nem csináltam belőle targédiát, itthon úgyis sok főzit eszik. Sajnos utsó napra belázasodott, úgyhogy egy fél nappal előbb eljöttünk. Még picit taknyos. Azért hideg volt a tenger és ő annyira élvezte, hogy valószínű meghűlt picit.

Nyuszi
Gratulálok Danihoz, sok-sok tejcsit és boldogságot NektekKép Várjuk a fotótKép

Remélem jól van mndenki, most rohanok, mert ezer dolgom van, és még fogorvoshoz is kell mennem. Vissza a hétköznapokbaKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ilke
itt vannak a kövek, amiket ígértem. A jobb alsó majdnem sarokban van egy piros alapon zöld-fehér mintás - az a Dodesz műve KépKépKép Nagyon ügyesen festette, pontosan nyomta az ecsetet a festékbe, onnan a kőre, egy csepp sem ment mellé, pedig raktam alá neki papírt, de az szép fehér maradt KépKépKép

Judy
Üdv itthon Kép

Rit

rit

anemona7

Hahó!
Rohanok, pályázatot írok

Manci most meg bárányhimlős lett, persze nem értem mert már 2 hete itthon dekkolunk.

Rit
Ők a bölcsiben tojást festettek filctollal, nagyon élvezte. persze nem olyan maradandó mint a kő. Dodi nagyon tehetséges, hát még hogy nem maszatolt Kép

Puszi
dec8
dec8

dec8
A bárányhimlő lappangási ideje asszem 4-6 hét. Csak utána jön ki.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Ma voltam Nyusziéknál a kórházban, annyira édes a kicsi DanielKép. Tisztára meg voltam végig szeppenve, csak gyönyörködtünk a kis apróságban LilivelKép. Jól vannak, Nyuszinak jó sok teje van, hét vége felé már biztosan haza is mehetnek.
Engem jelenleg a derékfájás kínoz, az is leginkább éjszaka, de akkor nagyon. Alig bírok átfordulni a másik oldalamra, csak lassan milliméterenként.

Manó,
Örülök, hogy javult Emma bőre, csak így továbbKép.

Gumicukor,
Hát a mai nap nem jött össze, a párom még mindig nincs itthon. De írd meg, hogy merre dolgozol esetleg és akkor valamit összehozunkKép.

Viki, Pszi,
Jó hallani rólatok!

Rit,
Köszi a képet, ötletesek nagyon.

Judy,
De jó, hogy ti már meg is jöttetek a nyaralásbólKép. Mi idén nem valószínű, hogy elmegyünk valahova. Esetleg a Balcsihoz anyósomékhoz, de hát azért az más.

Kataa007,
Megnéztem ám múltkor Dóri képeit, kész kis hölgy márKép. Én is hasonló hajat szeretnék majd Lilinek, de se a hajbavalókat sem a fodrászkodást nem viseli el, így nem könnyűKép.
Megkérdezhetem Te hogy készítetted a gipsz katicákat? Van ilyen formájú kiöntőd? Mert olyan szép kis formásakKép.

Szülinaposaknak sok puszi!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

dec8, jobbulást nektek, ez már tényleg sok a betegségből, mindenen átestek.

Rit, a kövek festéséhez milyen festék kell? Megnéztem az összes munkádat, nagyon klasszakKép

A nagylányom elutazott 3 napos osztálykirándulásra, hihetetlen csönd van itthon. Bár megtöröm néha egy kicsit, pl. az előbb Betti az egyik legjobb pólója nyakát annyira kinyújtotta, hogy átfért rajta a teste, mert ugye mostanában a vetkőzés a menő. Újra előkerült a kuka téma is. A szekrénybe rejtett szemetes nagyon érdekes, simán kinyit minden szekrényt, vissza is szerelem majd a nyitókat, már olyan mindegy hogy nyitja ki.

Ilke, jobbulást a derekadnak, tágulnak megint az izületek. Örülök, hogy jól vannak NyusziékKép Neked sincs már olyan távol az újabb babázásKép

Megyünk ki egy kicsit virágot locsolni.
Conti

conti

Hali

Ma már dolgozom ismét, elég nagy itt a pangás, így eddig a 10 éves osztálytalinkat szerveztem.
kezdődnek a szabaságolások, lassan alig van vki, és ez így megy aug végéig. ilyenkor csak az a rossz, hogy sokkal jobb dolgom is lenne, mint itt dekkolni, de legalább nyáron lazábbra lehet fogni a figurát, ma is 3kor elhúzok haza.

Ilke
a XIV. kerület Gizella úton dolgozom a Siemens PSE-nél. Szólj, mikor jönne a férjed a mintákkal. A nevem tudod, gondolom.

Rit
Nagyon jók ezek a kavicsok! És Dodi nagyon ügyi. Danit még nem bűvölte el annyira a rajzolás, helyette kaszkadőrködünk Kép
Mentek vmikor az intenzív uszira? Mi valszeg júliusban 2 hétre.

Ilke
Idén mi is csak anyukáméknál nyaralunk, mert elég sokba kerülne most ha elmennénk 2 hétre vmi igényesebb helyre: Igazából nem az összeg kifizetésén van a hangsúly, csak azt most inkább a lakáspénzünkbe tesszük kamatozni.
Ja és van egy csomó túlórám is, amit kifizetnek június végén! Ez teljesen váratlanul ért, persze örülök neki.

üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi!
Gratulálok, és sok örömed legyen mind a két gyerekben!

Panda,
Régebben Solymesz is mindent megevett, most meg elkezdett válogatni. A zöldséget se nagyon eszi, az almát se, csak az egzotikusabb gyümölcsöket, amiket még nem unt meg...

Zita
parazita

Sziasztok!
Már én is elég jól vagyok, szépen gyógyulgatok. Viszont vasárnap éjjel Gyurcikához dokit hivtam, mert elég "érdekesen" hörgött vagy inkább ugatásszerűen krákogott sirás közben. Én egyből a kruppra gondoltam, mivel mivel én is kruppos voltam anno. Párom folyamatosan a mentőket akarta hivni, de nem engedtem neki azok a rémtörténetek után amiket a László kh-ról hallottam. Kint levegőztettem a teraszon, és inkább a házidokinkat hivtam. A levegőt egyébként végig rendesen vette, csak a sirásnál volt ez a hang. Doki ki is jött 10 percen belül, azt mondta, hogy ez valószinüleg a krupp előszeleKép. Szerencsére idejében lereagáltuk a dolgot, igy sehova nem kellett vinni, viszont ezentúl számithatunk rá máskor isKép. Azóta megfigyelés alatt tartom még alvás közben is. Szerencsére már jól van, már csak picit köhög (napi 2-3-at). Amióta megszületett azóta ettől féltem...Kép. Ennyit rólunk. Illetve még annyit, hogy nem vették fel a bölcsibeKép. Nem tudom mit fogunk csinálni. Annyira bosszant, hogy mi alapján választottak ki 35 gyereket akit elutasitottak. Az Önkormányzat majd kiegésziti a gyesemet, vagy netán új munkahelyet biztosit majd ha a régiről kirúgnak??????? Ha kevés a bölcsi, miért nem nyitnak újat?
Bocsi, hogy rátok zúditom mindezt, de nagyon mérges vagyok.

Nyuszinak óriási gratula Dani babáhozKépKépKép. Jó egészséget, és sok-sok örömöt kivánok nekikKépKépKép!

Rit!
Köszi, nagyon vagány a kiscsaj a bringánKép!

Isten éltesse az összes szülinapos babátKép!

Dec8!
Tényleg nagyon jó a sapi. Én is csak pár hónapja hallottam róla, hogy létezik ilyen. Hosszas kutatómunka eredményeként találtam összesen 1 helyet ahol árulnak ilyet, a Margit körúton. Itt is korlátozott darabszámban tartanak csakKép. Amikor legutóbb ott voltam 1 db volt. Nagyon mérges voltam, hogy nem kapok sehol, igy felhivtam azt a nőt telefonon, akinek a neve és a száma a csomagoláson volt feltüntetve. Ő fül-orr gégész, és azt hiszem a sapi kifejlesztésében igy részt vett. Egyik nap délután felhivtam, és másnap reggel már a kezemben volt a csomag amit küldött. Talán igy lenne neked is a legegyszerűbb. Használati utasitás van a csomagban, de röviden annyi, hogy van benne 2 kis tasak amit 1-2 percig melegiteni kell, majd egy picit állni hagyod, végül behelyezed a sapka fülrésznél található zsebeibe. 20-30 percre rajta hagyod, ezt napi 2-3-szor megismétled. Jobbulást a pici lánynak!

Most rohanok.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

banyóci!

Bölcsi:8 Nálunk egyszerűen beiratkozási sorrendben veszik fel a gyerekeket. tehát 1 hétig volt beiratkozás, aki pl pénteken jött, annak már valószínű nem jutott hely. Bár van olyna csoport ahol igen, pla csecsemő nagyszobájában még van hely most is, ott olyna 2003-tól vannak gyerekke, de pl a mi korosztályunkban teltház van. én többek között ezért is hordtam játzsóba, mert a játzsósokat előnek írták beKép

Krupp:

Nem tudom náltok is ez volt e, d eleírom a mi sztorinkat, mert nekem emlékeztet rá. Szóval, Emma is sírás közben ilyen kruppos légzést produkált egyzser, írtam is akkroriban ide. Iszonyatosan hörgött, behorpadt az egész mellkasa. Akkor a gyerekorvost hívtam én is, ő is mondta hogy krupp szerű légzés, írt calcimusc-ot. De romlott ez a hang nála, ezért bevittem a heim pálba gégészetre. Ott megállapítottáka krupp szindrómát, rögtön szteroidos kúpot írtak. Utána keztdetm érdeklődni,a nyukáktól,a kiknek kruppos ygereke, itta neten, bölcsiben stb. Így a szeroidos kúpot azonnal abbahygatm neki, mert megtudtam hogy azt CSAK ROHAM esetén szabd hazsnálni. kb 3 hétig így lélegzett, d ecsak sírásnál, hisztinél, adtam neki a köptetőt, cálciumot, fenistilt. Elmúlt. Elkönyveltük hogy kruppos. Utána pár hónappal megint náthás volt és megint előjött ez a hang neki, és iszonyatosan beesetta mellkas aha sírt. kezdett gyanús lennia dolog, mert ugy emilyne krupp az ahol nincs roham, meg a bölcsiben is duruzdolták a fülembe hogy a krupp egyik jellegzetessége hogy a sírás és a beszédhhang az tiszta, tehát nem épp síráskor kéne legerősebben érzékelnem. na, addig addig mondták míg bevittem a Sote gyerekklinikára apóder Györyghöz, akit nem ismerek, csak odamnetem és simán fogadott, és ő ahoyg meghallotta a gyerek sírását rögtön mondta hoyg szó sincs kruppról. eza hang nem a krupptól van, hanem Emmának van egy minimális tölcsér mellkasa, és ezért esik be. na és hogy eszembe se jusson emiatt gyógyszerezni. És hoyg nem kell mindne kruppszerű köhögésről azt hinni hoyg krupp. Náluk van krupp ügyelet is, mondta hogy ha gyanúsat tapasztalok perzse azonnaél vigyem be, de ez most nem krupp. Nem is kezeltem neki tovább, azóta se jött elő. Azért persze tartok itthon krupp gyógyszereket, és visszük magunkkal ha elutazunk, de nem tartom őt krupposnak és remélem soha nem is jutunk el oda hoyg rohama legyen. ezt csak azért írtam le, mert aki nem pullmonológus az könnyme néz sok mindet kruppnak és teletömik gyógyszerrel a gyerekeket, szóval éna helyedben megmutatnám egy pullmonológusnak. persze lehet hogy most csak okoskodom, hiszen ha te is kruppos voltál biztos többet tudsz errőla betegségről mint én, de nekem egyértelműen ezt momndták hoyg olyan krupp nincs ami csak sírásnál van.
kalcium, köptető azért nem árt persze, sőt én a szeroidos kúpot is viszem magunkkal, ha már van, d enem aggódok a legapróbb náthánál is hogy mikor kezd el fulladni, mivel ennek kicsi az eélye.

manó

KépKép
manó

Conti
én akrillal csinálom, az víz-ütés-fogdosás álló, így Dodi sokáig játszadozhat majd velük Kép

Banyóci
még szerencse, hogy most megtudtad, hogy nem vették fel, így kereshetsz másikat, nem?? én is ettől félek, csak nálam még az is bejátszik, hogy én csak aug elején fogom megtudni, hogy felvették e, akkor már húzós lesz másikat keresni.

Gumicukor
nem, mi nem megyünk intenzívre, viszont tök jóban vagyunk Istvánnal és be fogunk ugrani kb hetente úszni egyet, kivéve, mikor Korfun lesz. Nekem baromi sok az a 10 rugó, nem bírja a költségvetésünk KépKép

Ilke
Üdv Nyusziéknak, kár, hogy nem vittél gépet, lefotózhattad volna őket nekünk Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Vegre jott a meleg,de ez meg mar hoseg.Allandoan kenem Alexet kremmel es vegre elertem hogy ha a sapkat nem is,de a kendopt megturi a fejen.Biztos mert az utcan mindenki megdicseri hogy csini benne: )Az arca nagyon barna mar meg a keze,de laba meg hofeher,nagyon vicces igy: )
Tegnap pizzeriaban vacsiztunk,nagyon jol birta bar soxor kijott volna,de a kajcsival mindig marasztaltuk.Hol vannak a regi szep idok hogy nem futtaban kellett enni,mert sokaig elult az etetoszekben.
Ma a noveremek voltak nalunk es egyutt a Tropicariumba mentunka nagyfiuk teljes amultaban voltak,persze utana a jatekboltot kellett meg kifosztani: )
Nemreg ertunk haza,Alex alig aludt az autoban,de nem is baj mert este korabban megy majd agyba,mi meg mehetunk moziba: )))

Rit
Most rohogj ki ,de nem ugrik be melyik a Ferenc ter?A templomnal?Mert az Bakats ter.
Hat mi meg mindig varunk az engedelyre,kozben meg a konyhank sem kesz,mert csodbe ment aki csinalta,ugyhogy most mast biztak meg.Azert is jovunk meggyunk extran is hogy ne gondoljak ra mar mennyire koltoznek

Judy
Szuper hogy minden jol sikerult a nyaralason.Remelem Gergo azota mar jol van.

Dec8
A bolcsiben volt valaki baranyhimos,onnan kapta?Szegeny,es viszket is neki?

Parazita
Alex is kezd valogatos leni,azt mondjak ez 2 eves kor elott jon,hat mar itt van.Sot most ha anyueknal vagyunk es annyira a jatszanak nem is kakr enni,csak ha bekotjuk az eteteszokebe es imatkozunk neki: )

Banyoci
Szegeny Gyurci es Te.Drukkolok hogy ne legyen tobbet ilyen!!!

Megyek mert Alex kozben forditja fel a lakast,igy jar az aki netezni mer a gyerkoc mellett: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Koszonjuk szepen a szulinapos koszonteseket!Kép
Sajnos fenykep nem sok keszult, inkabb kameraztunk, de azert egy tortasat talaltam:
szulinapi oromKép

Nyuszinak pedig -kicsit megkesve ugyan- nagy gratula Danihoz!

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Na, gyorsan írok, míg párom a fiammal a nagyiért ment.
Voltam dokinál, volt UH. 10+4 1 héttel kevesebb, mert többre emlékeztemKép Minden ok. Ma voltam gyorsban EKG-n, vérvételen, fogászaton, na és persze a terhesgondozóban. akár hiszitek akár nem 2,5 óra alatt végeztemKép Ja, EKG 11-16-ig nincs is, csak túl nagy volt az ajtó mögött a csacsogás és bekopogtam és ha már kijöttek, hát bekönyörögtem magam.Kép Túl sokat nem kellett könyörögni, csak megemlítettem, hogy most vagyok gyerekmentesKép Apával itthon szundiztak addig.

Fogászatra meg szájsebészetre kell mennem majd valamikorKép brühü.

Kép
sasha

Conti,
KösziKép, az a furi, hogy Lilivel az izomgörcsök jelentkeztek szinte minden éjszaka, most meg ez jött elő nálam. Én is pont erre gondoltam, hogy milyen jó lesz megint egy ilyen pindurkával. Ha nem lennék babás, akkor biztosan őrülten elkezdtem volna vágyódni egy kisbaba utánKép.

Gumicukor,
A párom kb. 5 percre dolgozik tőledKép. Viszont vagy reggel fél 8-ra tudna odamenni, vagy 5-re munka után. Sajnos napközben nem jó neki. Van olyan nap, amikor valamelyik időpont jó lenne neked?
Nyaralás nálunk is hasonló okok miatt korlátozódik most a kertünkre és esetleg a BalcsiraKép. Csak nálunk az átalakítás 1-2 éven belül a cél.

Banyóci,
Hú, ijesztő lehetett ez a furcsa légzés. Drukk, hogy ne legyen folytatása.
Ez a bölcsi dolog tényleg gáz.

Rit,
Igen, sajna útközben jutott eszembe a fényképezőKép.
Hétvégén Lili kapott egy hasonló bicajt, mint amilyen Dodinak van, azóta azt kell tologatnom egész nap veleKép. Az tetszik nagyon, hogy teljesen leér a lába a pedálra és néha teker is vele.

Kataa,
Mi gyereknap alkalmával voltunk a Tripicariumban, Lili teljesen el volt tőle ájulvaKép. Elsőként az Állatkert volt a cél, de hihetetlen hosszú sorok voltak, így inkább átmentünk halacskákat nézniKép.

Áfonya,
Látom volt sikere a tortának, nem csoda nagyon szép voltKép.

Sasha,
Örülök, hogy minden rendben veletek.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Áfonya
Jó a tortás kép Kép!!

Kataa
A Tompa utcán van, tőletek 2 sarokra felfelé Kép
Jöttök ma a Duna partra??