Hali!
Épp most jöttem be az erkélyről a Sting koncertről
Voltunk lent korábban is 3-an és a hugomék, Dani felváltva a nyakunkban, nagyon élvezte a tömeget, mi annyira nem. De ekkor még csak a Susan Vega volt, akit szeretek, de most elég rezignált számokat adott elő, el lehetett aludni.
A T-mobil-os zeppelin nagyon tetszett Daninak, integetett neki, mutogatta, mondta, hogy ceppe ott!
egyáltalán nem zavarja a koncert zaja, úgy elaludt, mit a sicc.
Mondja a papák nevét (Gabi, Pisti = Picsti
), a mamik nevét (Ági, Erzsi = Ejsi)
Sütöttem ma 3 adag muffint, meggyeset és málnásat, ,már nyoma sincs, pedig az új teflonos sütőmben nagyobbakat lehet, mint a fémkapszliban, mégis elfogyott secperc alatt.
Ma voltunk a Libriben apának könyvet venni, Daninak is vettünk egyet a Kisvakond nadrágját, mert most az a mesefilm a sláger otthon. olyan kis kedves mesék. Úgy ondja a vakondot, hogy VAKO és VAKO NACI = Vakond nadrágja.
Belenéztem az orvosi részlegen egy gyermekbőrgyógyászati könyvbe, hát elborzadtam a fényképektől, milyen estek is vannak.
Panda
Kivételesen, mivel gyereknap volt, kapott egy gombóc csokifagyit (Carte 'Dore) és kedvére maszatolhatott. Persze kb. az 1/4-ét ehette meg, mert a többit én.
sasha
nekem volt SZÉK a jelem a bölcsiben.
Banyóci
Jobbulást! Valszeg uúgy jártál, mint én, Dani nap alatt lerendezte én meg még mindig köhögök.
Nyuszi
NAGY GRATULA NEKTEK!!!!
SOK-SOK TEJCSIT A KIS MANÓKÁNAK ÉS GYORS REGENERÁLÓDÁST!
Ilke
Ok, jövő héten hétfőn még itthon vagyok, ha akkor esetleg erre jár a párod, akkor szívesen átveszem a keresztszemes mintákat. Aztán Pandáéból is másolok, merrt lassan ideje lenne már visszaküldeni.
Én már kontúrozom a babanaplóborítót, és már a következő keresztszemesek is sorakoznak, amit meg szeretnék csinálni. Már alig várom, hogy lekezdhessem, csak sajnos én mindig este tudok nekiállni.
Panda
A Libriben elég nagy a választék a kismamás könyvekből.
Manó
Nem lehet hogy telítődött a babatestápolótól a szervezete és emiatt ragál Emma bőre így? Én pl. még sosem kentem be Danit semmilyen testápolóval és gyönyörű a bőre. Néha volt csak ha vhol esetleg szárazabb volt, körömvirág kérmet kentem a bőrére.
puszi
gumicukor