Jó estét! Hát nem haladok a visszaolvasással.... Ezerfelé kéne asszem szakadni.
Ma olvassuk át a Gyes/Gyed/Tgyás/ Táppénz szabályozást, hogy nehogy valamelyik ellátástól elessünk, és hogy is kell ezt csinálni második gyerkőnél. Szerencsére a felmerült kérdéseinket a személyzetis csajszi nagyon korrektül megválaszolta, mintha tényleg értene hozzá!
No ez eddig nem volt jellemző ezen a munkahelyen!
Aztán rohantam Pestre pajzsmirigyes bácsihoz 3-ra, hogy fél 6-ra visszaérjek a házidokimhoz ide Érdre. Hát csajok, én kész voltam... Amilyen normális volt a faszi az első találkozáskor, olyan bunkó, nem törődöm most. Már majdnem bocsánatot kértem, hogy egyáltalán élni merészelek és zavarom fenséges köreit. Szóval asszem én leszek a nagy érdi orvosváltó... Eddig 4-nél volt próbálkozásunk családilag... Most beszéltem a volt házimmal Újpesten, holnap elmegyek hozzá, meglátjuk, mit tehetünk.
De hogy egy orvos félvállról vegye azt, hogy egy 5 hetes kismama egy hete begörcsölt és akkor epére gyanakodott a másik doki és azóta kétszersültön és diétás sajton élek, hogy esetleg valamilyen módon meg kéne sürgetni egy hasi ultrahangot, vagy hogy ha már kérte azt a francos vérnyomásnapló vezetést és magasnak találja babaváráshoz, akkor kérjen egy kardiológiai kivizsgálást, vagy megmérje egyáltalán a vérnyomásom... ááááááááááh, nem folytatom, mert ismét felmegy a pumpa bőgtem hazafelé.
Tudom, hogy mi nem tetszett neki, hogy magánba járok pajzsoshoz, és megkérdezte, ki ez egyáltalán, és hogy kerültem hozzá, én meg elmondtam, hogy anno a kútvölgyibe kellett volna járnom 5 hónapos szoptatott baba mellett, és mikor felhívtam őket közölték, hogy 3 napi hideg élelemmel készüljek, mert nincs kismamás, babás soron kívüli bejutás, de még időpontkérés sem, akkor mentem magánba. És a pajzsmirigyultrahang kontrollt is magánba fogom elvégeztetni, hogy ne kelljen egy hónapot várni, és ha szükséges azonnal tudjanak szövetmintát venni...
Hihetetlen lekezelő volt.
No befejeztem!
Edina! Olyan szép szája van Petrusnak! Vagy ezt már mintha mondtam volna!
Tuti csini lesz ebben a ruciban!
Szilvi, Orsi! Igen, ez az a fogam, amit nyaralás előtt tömött a doki, de valami nem stimmelt, tegnapelőtt újratömte, de megint valami gáz lehet, bár lehet, hogy már inkább csak a kezelés utóhatása volt, mert mintha jobb lenne, és most bár fáj, nem igazán a fogam, hanem az ínyem talán és nem is annyira. Ha holnap is gáz a helyzet, akkor még oda is kell mennem holnap.
Andi! Szerintem ez tökéletes mennyiségű sport! Így tovább! És annyira jó, hogy ilyen önfegyelmed van, hogy ezt így meg is valósítod!
Hú, már nem tom, ki rakta föl a brekucokat, de széééééééééépek!
Mimi, Orsi! Nem semmi gyerkőceitek vannak! Én nagyon nem bírom a hideg vizet!
Orsi! Fűnyírás!
Szegénykém! Majd néha átmegyek és nyírogatjuk felváltva! Jó?
Uszin én gondolkodom, mert a mozgásokkal nem akarok hirtelen leállni, hogy hova tudok eljutni majd a közelbe. Ha most hirtelen leállok a sporttal, akkor tuti 20-25 kilo plusszom lesz!
Na megyünk fürcsizni, még lehet, hogy leszek!
Dolli