Új privát üzeneted érkezett!

meskete én azért szép csendesen szorítok és drukkolok, jajj de jó is lenne...holnap után tesztelsz újat? de izgi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Lányok, csak kapkodom a fejem....
Vendégeim vannak, így ritkán ülök géphez...hát alig győztem olvasni a sorokat....

Meskete,
szép csendesen én is gratulálok...őszintén szólva arról lemaradtam, hogy Ti is már ilyen élesben "nyomjátok". Miért gondolod, hogy beelőzött az a kiskrapek? :roll:

Piciboris,
csatlakozom az előttem szólóhoz: csak pozitívan! Tuti összejön egyszer, csak ne kenődj el! Mikor tesztelsz? Szorítok! :lol:

Angie,
már én is nagyon vágynék arra a bizonyos babaillatra....de hát az még nagyon messzinek tűnik..... 8)
Már nem is emlékszem....Ti mivel próbálkoztatok lányka-ügyben? Betartottad a sok "okosságot" vagy csak "hátha" alapon ment a dolog?
Bencének mondogatjátok már a Kistesót?

Laura,
őrült kíváncsi vagyok :lol:
Akkor a savasítás nem jött össze....mást bevetettetek? Póz, gyakoriság, diéta....stb. :?:

Agmano,
hogy bírod a véghajrát a hőségben?
panna09

Meskete, köszönjük Danika dícséretét( Persze mindenkinek) és neked pedig nagyon örülök, vigyázz magatokra! :lol:

Panna, mi Jónást bevetettük, de nem jött akkor össze, mert akárhogy is mondják, szerintem menszesz közben nem nagy esélye van. Nekem pedig úgy volt. Aztán lh teszteltem, a várható peteérés előtt jó pár nappal már figyelgettem minden nap, aztán egy nap nem néztem, mert gondoltam eddig negativ volt, még korai és pont aznap volt peteérés, mivel utánna már minden nap néztem és nem volt. Dani van, úgyhogy volt peteérés amikor nem néztem.
Hát így történt!
Aki lányt szeretne nehéz dolga van és szigorúan be kell tartani mindent.
Bence már elsőre megjegyezte Dani nevét, ha kérdezem hol van Danika, jön és simizi a hasam. azelőtt is tudta, csak akkor még kistesóként ismerte.

Boris, tiéd a laptető! Tudod mit jelent? Tiéd a következő terhesség!
Nálam bejött annó ! :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Majd igazán akkor nyugszom meg, ha látom, hogy él és dobog a szíve. Ezért nem is megyek nagyon korán orvoshoz, majd csak a 6-7. hét környékén, amikor már tutira pulzálnia kell a szivecskének. Előzőleg az volt a baj, hogy üres volt a petezsák, vagyis jól megtapadt, csak nem fejlődött.

Szerintem is nehezebb kislányt gyártani! Azért gondolom, hogy most is kisfiú lesz, mert hasonlóan jártam, mint Piciboris, vagyis azt hittem, hogy még nincs peteérés, miközben pedig volt. Vagyis a 14. nap helyett a 11-12. napon lehetett, mert akkor volt nyúlós a hüvelyváladék, a 14. napon, amikorrra gondoltam volna, pedig már tök száraz volt. Úgyhogy amikor én azt gondoltam, hogy előre dolgozunk, akkor telibe kaptuk megint a petécskét! :)
Egyébként is az a fontos, hogy minden rendben legyen vele, most még inkább ezen izgulok, mindegy is, hogy fiú, vagy lány!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Nahát, mennyit írtatok! Öröm visszaolvasni.
Meskete, halkan gratula és drukk ezerrel!
Panna,
- csak a Jónás napokon voltunk együtt ( egy kis érdekesség...nálam nem +15napot kellett hozzáadni a menstr kezdeti napjához, hanem 13-at, mert 27 napos a ciklusom... ne kérdezd miért a doki mondta ezt),
- Jnapokon belül is csak akkor voltunk együtt, amikor a hold lányos övben állt... (tudom ez már nagyon ezoterikus/asztrológiás, eddig én is kétkedve fogadtam, de ha bejön esküszöm az összes horoszkópot ezután elolvasom és hinni is fogok benne) :oops:
- magneziumot és kalciumot ittam pezsgőtablettában minden nap, plusz folsavas/jódos magzatvédő vitamint szedtem 1 hónapig előtte.
- És persze próbáltam betartani a lányos diétát több/kevesebb sikerrel.

Próbálom nem nagyon beleélni magam, bár úgyis tudom nagyon csalódott lennék, ha megjönne. Szeretném elhinni, hogy már növekszik a pocakomban valaki.
Már csak 3-at kell aludni és tesztelhetek! :)

ui. persze szinte az összes várandós jelet produkálom már, folyton szomjas vagyok, hihetetlen sokat iszom, ezért rengetegszer járok wc-re, mellem feszül... valami dereng hogy mikor a fiúkat vártam akkor is ilyesmi volt, de persze ez most a meleg miatt van gondolom (ivászat), a második-harmadik napon még nem kéne ilyeneket produkálnom...
laura0606

Sziasztok!

Laura! Nagyon drukkolok! Simán lehet, hogy érzel tüneteket alig pár nappal a fogantatás után. Eddig ezt nem nagyon írtam, mert én is nagyon furcsának találtam, de én is nagyon korán elkezdtem tüneteket produkálni. Méghozzá együtt voltunk Apával csütörtökön reggel és szombat este és kedden délután elkezdtem büfizgetni (de akármit, ha csak egy kiflicsücsköt eszem meg akkor is és ronda óriásiakat, bocs) és ez nálam tipikus babás tünet. Nálam mindig nagyon hamar megugrik a HCg, mert most is a 25. napon már csináltam egy tesztet (Clear Blue-val, ez azért elég érzékeny) és az már halvány pozitív volt. Úgyhogy minden esély megvan rá, hogy ez bizony nálad is baba! :)

Piciboris! Még van itthon egy tesztem tartalékban, csak úgy kedvtelésből lehet, hogy tesztelek még, de én már eléggé biztos vagyok a dologban, főleg, hogy már a múlt héten is volt az a halványocska tesztem. Amúgy pedig még, ha bármi baj történne is (ami nem fog, fő a pozitív hozzáállás), a HCG akkor is elég sokáig bent marad még a szervezetben. Nekem előzőleg is végig pozitívak voltak a tesztjeim, sőt műtét után még kb egy hétig megvolt az ominózus büfizgetés.

(az előző hozzászólásomban természetesen Angiékre hivatkoztam, nem Borisra, a fogantatás napját illetően, bocs)

Szép napot mindenkinek!

meskete
Őrbottyán

csajok teszteltem egy negát, igaz először pénteken kellene...de szerintem a medilab teszt elég érzékeny, kimutatta volna, egyébként éreztem is, hogy nincs semmi...

angi nagyon ari vagy!!!

meskete, nagyon vigyázz magatokra most, én képzeld kislányomnál minden nap teszteltem egy hétig mert nem tudtam elhinni, hogy sikerült :shock:

laura, hát én átérzem amit mondasz és én is annyira reménykedtem mert tutira együtt voltunk a jó időben...már kezdem azt hinni, hogy van velem valami...

panna - teszt...még korai volt kicsit, de szerintem tuti nem sikerült :cry:

Kép
Kép
piciboris

Jajjj, kapaszkodom gyorsan olvasni mindent - a fiaimnak a ma du.i alvás nem nagyon akar menni :( és így az én szabadidőm is veszélyben :cry: Na, de azért pár perc hátha csurran-cseppen :D

Piciboris,
sajnálom, hogy nem jött össze...bár még hátha....ha azt gondolod, hogy még korai volt a teszted.
Nem gondoltad, hogy elmész orvoshoz? Mármint, ha már azon rágódsz, mi van, ha veled van valami? Legalább kizárná annak a lehetőségét, hogy gond van és nyugisan próbálkozhatnátok tovább, anélkül, hogy agyalnod kéne mi a baj. Vagy épp, ha meg találna valamit, gyorsan orvosolná és utána újra Tiétek lenne a lehetőség :lol: Nehogy aztán bedepizz!!! :lol:

Lányok,
úgy látom továbbra sem egyszerű senkinek elcsípni ezt a peteérést...olvasom és "jegyzetelek" és próbálok okulni, de a Véletlen és a Természet azért nem hagyja magát olyan könnyen :lol:

jajj, mennem kell

még jövök
panna09

panna,

a lányom 4év alatt jött össze, endometriózisom volt, miután kikazaltek a 3. inszemre sikerült Lujzi. szerintem az endóm nem újulhatott ki, mert decemberben terhes voltam csak elvetéltem sajnos... :cry: de az idegesít, hogy azóta ez már az 5.-ciklusom és semmi..most veszek LH teszteket és nézem, hogy egyáltalán van-e ovum, azért köszi a kedvességed :lol:

Kép
Kép
piciboris

Lányok,
Csak nem bírtam ki, teszteltem reggel. Szerintem -remélem- túl korán. Negatív lett. Beleástam magam a terhességi tesztekbe, és én a One Minute nevezetű pár száz forintos tesztet használtam amit a DM-ben vettem, ez 25-ös érzékenységű. Van jobb, 10-es érzékenységű is, ami már nagyon korai szakaszban kimutatja ha van baba, ez a Qupido nevezetű teszt, és egy másik az Acon teszt. Ez utóbbit rendeltem, remélem holnapra megérkezik. (http://www.vitani.hu/, http://www.csaladtervezes.com/teszt/vasarlas.php#)
Ma NEM kéne megjönnie.
Eddig kiittam a Dunát/Tiszát/Balatont/Velencei-tavat állandóan szomjas vagyok.
Képzeljétek tegnap mikor vittem foglalkozásra a gyerkőcöket megkérdezték tőlem, hogy babát várok-e... most erre mit mondhatok? Igen- nagyon remélem, annyira szeretném? Aztán kapásból azt mondtam, hogy MÉG nem. :( Pedig nagyon bízom benne.

Piciboris, szerintem sokkal tisztábban látnál, ha -mint tervezed- LH tesztekkel figyelnéd mikor van peteérésed. Nagyon-nagyon drukkolok!
laura0606

Tipikus esete vagyok a "nagyon beleéli magát, aztán iszonyú nagyot koppan és csalódik" típusnak.
Teszt negatív, meg is jött.
:(((((((((((((((((((((((((((((((

Doki (Pánszky-Jónás) szerint, ha többedik próbálkozásra sem jön össze a baba lányos napokon, akkor nekem a harmadik babám is fiú lesz, és a negyedik lenne lány. Ugyanis a már megszületett gyermekek neme befolyásolja a következő gyermek nemét. Hurrá!
Ez már a második jónás lányos próbálkozásunk volt, nem jött össze. Úgy tűnik a csillagok szerint fiúnk lesz...

Felfegyverkeztem 50 db ovu teszttel. Lesz ami lesz!
laura0606

Sziasztok!

Piciboris! Biztos nincs semmi nagy baj odabennt. Az 5 hónap egyébként még teljesen átlagos, azt mondják a párok jó részének 1 év alatt jön össze a baba. De valóban jó ötlet és a legegyszerűbb megtudni van-e peteérésed. Ezt a doki is megnézi UH-val, az a legtutitbb. Ha már sikerült egy babácskát kihordanod rendesen, biztos, hogy nem lehet olyan nagy baj most sem!

Laura! Sajnálom! :( Semmiképp se add föl a dolgot! Legalább fejben ne! Sokminden ott dől el, tudod! Fel a fejjel, hajrá, következő Jónáska!!!!!! Te legalább kitartó vagy az ügyben, látod én türelmetlen voltam, mentem a saját fejem után, aztán lehet, hogy tényleg Öcsi figyel a pocakomban!
Néha amúgy olyan furi dolgokat olvas az ember. Egy topicban egyszer azt olvastam, hogy valakinek addig nem "születhetett" meg a lány gyermeke, amíg a családi nevet meg nem kapta egy kisfiú- Negyedjére lett lánya. Hát ezen már én is gondolkodtam, mert kézzel-lábbal hadakoztam, hogy a fiaim az 5. H. Lajoskák legyenek, Botond és Csongor lettek. Nagyon szeretem a férjem és rajta természetesen szeretem a Lajos nevet, de a gyerekeknek nem akartam azt adni, pedig a család, főleg a dédikék ugyebár, nagyon sugallmazták, hogy jó lenne. Sőt a családi karma is érdekes lehet, a férjemék nagymamájánál volt úgy, hogy 3 fiú után a negyedik lett kislány. Mi van, ha ezt visszük tovább? Bár én nem tervezek negyediket, egyenlőre! Szóval minden félét belemagyarázhat az ember, aztán meg talán úgyis a véletlen dönt.

Mindenkinek szép napot mára!

meskete
Őrbottyán

Laura, sajnálom!
Sajnos én is olyan vagyok, mint te!
És kicsit olyan is mint Meskete. :lol:
Én is beleéltem magam mindig, hogy most most sikerül (Dani 3.-ra jött össze ), aztán nagyot csalódtam.
És én is mentem a fejem után, nem bíztam Jónásban (nekem nem is fogant meg akkor), azon kívül is együtt voltunk, mert nem akartam, hogy megint ne sikerüljön. aztán meg elnéztük a peteérést.

Laura, ez érdekes, hogy a meglévő gyerekek neme befolyásolja a többiét.
De hogy? Ha 2 fiad van, a harmadik is csak fiú lehet? És a 4. miért lehet lány? Ezt nem értem.

Boris, az Lh teszt megbízhatóbb mindennél, csak vegyél vagy inkább rendelj itt a babaneten sokat és ne spórolj vele!!!!!! Nézd minden nap!
Persze csak amikor már eltel pár nap menszesz után.

Felteszek újabb képet Daniról.
Nem akart segíteni abban hogy jó fotó legyen, ráközelített a kis fejére.
Az arca van a képen. Látszik az orra, szája, szeme. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
KépKép

angie28

Tündéri lehet Danika! Beni még mindig simizi a hasad? Érezte már a tesó mocorgását?
Bár berajzolhatnák mi hol van egy ilyen uh-képen. Én a fiaimnál sem tudtam mit mutat éppen az uh kép. Két dolgot ismertem csak fel, a gerinc vonalát és a kukit. :lol:

Nekem is magas ez a Jónás, nem igazán értem hogy miként tudja befolyásolni a már megszületetettek a születendő baba nemét. Próbáltam hinni benne, de nem értem igazán, csalódtam benne, és el is ment a kedvem tőle!
Marad a klasszikus peteérés-figyeléses módszer nálunk.

Meskete, vicces ez a családineves dolog. Még nem hallottam róla... köszi a bíztatást, babaprojekt a továbbiakban is van nálunk, és kislány a cél.
laura0606

Angie,
továbbra is odavagyok a Csemetédért :D , most ő tartja bennem a lelket :lol: és persze motivál ezerrel.....

Laura,
jaaajjjjjj, de sajnálom :cry:
Pedig úgy bíztam benne.....most egy kicsit én is lelombozódtam :(
Az én Jónáskám jövő héten lesz....már a 3. alkalom lesz, hogy próbálkozunk....hát most nem tudom mit gondoljak...
Most pedig olyan lelkes voltam már megint :roll:
Hogyan tovább?

Ezt az x. gyerkőc már eleve elrendelt nemű - dolgot én is olvastam már - kissé zagyva is volt nekem :roll: de erre a Pánszky nekem azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, mert nem babákról, hanem fogantatásról beszél ez a tézis, márpedig lehet, hogy valaki úgy volt terhes (valamikor, amikor nem is tervezte/figyelte), hogy észre sem vette, mert elvetélt.....tehát mondjuk most nem is a 2. hanem már a 3. terhességére készül.

A másik dolog ami eszembe jutott, hogy egy asztrológus mondta a Jónáskákkal kapcsolatban, hogy ez a Holdállás-dolog valóban működik, de bizony vannak olyan születésű nők, akiknek egyszerűen nem lesz x nemű gyermekük....ha 20 szülnek akkor sem...ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá.....
:roll: mindenesetre érdekes.....

Meskete,
azért nagyon kíváncsi leszek ennek a kis Babónak a nemére! Végül is minden tudományos eszmefuttatásunk ellenére mégiscsak a Véletlen a legnagyobb Rendező itt :lol: szóval ilyen erővel bőven lakozhat odabent Lányka is :lol:
panna09

Laura,
köszi szépen, tényleg egy kis tündér Danó! :lol: :lol: :lol:
Állandóan rugdos, de akkor is imádom!
Már most látszik, hogy teljesen más lesz, mint bátyja.
Beni nyugodt volt csecsemőnek is, meg pocaklakónak is.
igen, mindig megsimizi a hasam. Sőt!!! A múltkor látta, hogy kenem be a hasam krémmel, azóta mindig hozza nekem oda a krémet, felhúzza a pólóm és úgy csinál, mintha nyomna a krémből a hasamra, aztán bedörzsöli. Édes!!!!

Panna
örülök, hogy motivállak!
Én azt nem értem, hogy lehet olyan, hogy egy nőnek nem lehet X, azaz lány nemű gyereke.
A gyerek nemét minden esetben az apa dönti el. Nekünk ugye csak X kromoszómánk van, nekik mindkettő, és attól függ mi lesz, hogy az apa X vagy Y -ja kerül össze a miénkkel. Nem????

Kép
KépKép

angie28

Agmanó mizújs veled?????? Olyan kíváncsi vagyok!!!!!
És Kanga???????

Kép
KépKép

angie28

megjött...azért köszi mindenkinek a drukkot

Kép
Kép
piciboris

Boris, érzem az írásodból, hogy szomorú vagy nagyon.
Ne tedd!!!! Légyszi! Olyan rossz mindig csalódni, tudom!
És ha megint inszemhez folyamodnátok? Vagy hogy állsz a petérés figyeléssel? Volt? Vagy csak ezután fogod nézni?
tényleg rendelj sok-sok ovu tesztet és tanulmányozd a ciklusod.
Kitartást!!!!!

Kép
KépKép

angie28

angie, köszi, nagyon aranyosan bíztatsz, tényleg elszomorodtam...a párom is. szeretnénk kicsi Lujzinak tesókát..
Lujzi előtt nézték a ciklusomat de tudod akkor endóm is volt, így a ciklusom sem volt jó, most meg szerintem aza agond, hogy mindig máskor van az ovu, most veszek a héten 20db lh tesztet esthajnaltól, elkezdem majd a 10. naptól.

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Még beugrok szülés előtt, nem mintha mostanában szülnék - bár éjjel 3 órán át görcsöltem-, de sok a munkám és inkább dolgozom, amíg bírok.
Angie köszi a hiányolást, kedvesek vagytok! És már félidőn túl :shock: ez igen!
Szóval a Jónásról annyit, bár nem hiszek benne, de azért visszakerestem a táblában, hogy mikor Tomi fogant, rá 7 napra volt egy 1-es rizikójú kislány jelölve.
Hát ennyi, tulképpen búcsúhangulatban vagyok, talán a szomorú idő, vagy tényleg közeleg a nagy nap, de úgy érzem nem jövök már, csak szülés után. Az immunerősítők topicba be fognak írni a csajok, ha szültem.
Na megyek, mert a fiúk szétszedik a házat. Hoszú lesz ez a nyári szünet...

Mindenkinek sikeres tervezgetést és megvalósítást!

Éva

KépKépKép
agmano

Szia Éva,

nagyon drukkolok, remélem olyan szülésed lesz, amilyet szeretnél!
Én most már kezdem átértékelni a dolgokat, nem dől össze a világ, ha a harmadik babánk is fiú lesz. Nevek már megvannak, gyerkőc még sehol.
Lh teszttel figyelem a peteérést, és talán még az augusztusi jónást megnézzük.
Fiúk örülnek az öcsinek? Meglátod majd, el fognak kényeztetni!

L.
laura0606

Szia Éva,

sokat fogok rád gondolni - szép és problémamente szülést kívánok Neked/Nektek :lol:
Nagyon kíváncsian várjuk majd a híreket, úgy hogy ne felejtkezz el rólunk :!:
Tényleg, a fiúk várják már a babát?
Vigyázz magadra!

Piciboris,
ne kenődj el ennyire, fel a fejjel :lol: Itt vagyunk - szorítunk :!:
Kezd el ezerrel az ovu-teszteket! Fiúknál egyszerű: pozitív teszt és HAJRÁ!!!!!
Nekem az extrém ciklusaim ellenére mindkét fiam elsőre sikerült - igaz másodikra már lányt szerettem volna :roll:
Szóval először azért teszteltem, hogy lássam egyáltalán, hogy 43 napos ciklus mellett, van-e egyáltalán ovum. VOLT egy + teszt és mi nem haboztunk :D
Másodjára megpróbáltam a + teszt előtt huncutkodni Apával és utána nem, hátha bejön a kislány :D Meg volt a + teszt, majd rá két nappal gondoltuk, hogy akkor most már szabad a pálya :roll: Na, hát valószínűleg akkor valamikor előzött be a Kisfiam....akkor ugyanis még nem tudtam, hogy nekem 3 napig + a teszt (előtte és utána is halványkodik még egy kicsit), azaz amikor együtt voltunk telibe kaptuk a pé-t. :lol: Nem mintha bánnám :D , de mivel próbálkozásra terhes lettem mindkét alkalommal, most már tudom, hogy anno semmit sem tudtam az egész működésemről. Teszt+akció....és baba lett belőle! Csak bíztatni akarlak, hogy ne csüggedj! Biztos nem maradsz le a pé-ről, ha tesztelsz és így van a legnagyobb esélyetek, ha akkor (is) összebújtok! :lol:
Csak pozitívan :lol:
panna09

panna, nagyon aranyos vagy, köszönöm a bíztatásodat :lol: még nem tesztelek mert elég hosszú a ciklusom, tuti jó későn van az ovum, de jövő héten elkezdem :lol: :lol: tényleg köszi!!

Éva :lol:
nagyon szurkolok neked, hogy szép de gyors szülésed legyen, de azért még tartogasd a pocakodban kicsio manókádat, ha tudsz gyere még ide, és persze nagyon várom a szüléstörténetedet majd :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Lányok,
légy szi' szorítsatok nekem/nekünk egy kicsit, mert a mi Jónáskánk most érkezett el :lol:
Letört kissé engem is Laura csalódása, de hááááát csak megpróbáljuk :D
Tulajdonképp belegondoltam, hogy hallottam-e akár egy siker-sztorit is mostanában Jónás-ügyben, de nem nagyon rémlik :roll:
Mindenesetre, ha már egyszer úgy alakult, hogy Apa Főnöke révén mégis együtt tudjuk tölteni ezt a napot......hát belehúzunk :lol:

Meskete,
mi van veled? Voltál már dokinál?
panna09

panna én szorítok ezerrel nektek :lol: :lol: sikerüljön minden úgy , ahogyan szeretnétek :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Panna, nagyon-nagy drukk!
:lol:
laura0606

Picit most off leszek, bocs mindenkitől, de aki Jónással próbálkozik, azoknak talán hasznos lesz...
Most újra elolvastam töviről-hegyire a Jónás könyvet, hátha valamit rosszul számoltam, vagy ilyesmi... Találtam pár érdekességet:
- a piros napok előtt (Jónás nap, és az előtte való 3 nap) 1 nappal már lehet próbálkozni, hiszen a piros napra kell összejönnie a fogamzásnak!!!
- számolásnál a menstr első időpontjához kell 13 napot hozzáadni, ha a ciklus 28 napos, 14 napot, ha a ciklus 30 napos, stb... a könyvben a 15 nap csak példaként szerepel.

Hajrááááá Panna! X-ek mindent bele!
laura0606

Lányok,

izgatottan várom a csütörtököt, akkor (nem) kellene megjönnie, legalábbis az ovu időpontjából kiindulva, kb. akkor. Gondolom tesztelek is gyorsan egyet... :lol: .bár a Jónás babát ilyen gyorsan még tuti nem tudja kimutatni.... :roll:

Valami miatt úgy érzem nem sikerült, nem vagyok olyan lelkes-optimista, mint az előző két alkalommal.... Egy héten belül már tudom a végeredményt, látjuk jól éreztem-é vagy sem :roll:

Utána szüneteltetem egy kissé ezt a baba-témát, mert olyan bukfenceket vet az életem, hogy most nem valószínű, hogy lesz időm és energiám békésen babás gondolatokon töprengeni.
Azért is terveztem volna korábbra már, hogy mostanra már úton legyen :( De jó lett volna!
Nem tudom neki fogok-e még tudni veselkedni újra..... :roll:

Meséljetek, kivel mi újság? Nagyon nagy a csend...... :?:
panna09

Sziasztok!

bocs az eltünésért, de megint kipurcant a számítógépünk, meghalt a winchester, eltünt egy csomó fényképünk (azért hála az égnek nem túl sok ) + még a telefonom is tönkre ment.
Pech, pech, pech......

Majd később hozok 4D-s fotókat Danóról, nagyon jól sikerült!

Mit csináltok ebben a melegben???
Drukkolok mindenkinek továbbra is!

Panna, Jónásnak is drukk, remélem valakinek összejön már!!!!

Kép
KépKép

angie28

Ja, melyik az az "immunerősítők" topic, ahonnan megtudhatjuk, hogy Éva megszült-e????
Tudtok valamit róla?

Kép
KépKép

angie28

Közben megkerestem. :lol:
A "gyermekek-betegségek, gondok" című topicon belül van, de még nem szült meg! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Nem tudok képet feltenni,azt írja ki, nem megfelelő a kép tipusa.
Innentől nekem kínai, hogy mit kell csinálni.
:cry: :cry: :cry:
Senki nem volt még ma, mit csináltok?

Kép
KépKép

angie28

Hahó,

kíváncsian várom én is a híreket Éváról, remélem minden simán megy majd náluk :lol:

Angie,
sajnálom, hogy nem jött össze a 4D-s kép, már teljesen ráizgultam :(

Kicsit én is ritkábban jövök, dobozolok ezerrel :wink: előttünk a Nagy Költözés :lol:
Lehet, hogy nem a legjobb fogantatás-beágyazódás-segítő-módszer :roll: de hát ez van...

Mensi még nincs, terhes teszt egyelőre negatív :roll:
Még nem gondolok se jóra, se rosszra :wink:
Azt számoltam, hogy Jónást kedd előtt nem tudja kimutatni, szóval várakozó állásponton vagyok :lol:

Kanga, Betty, Boeske.....
Teljesen eltűntetek! Mi újság?

Meskete,
Te/Ti hogy vagy/tok?

Piciboris,
beindítottad a teszt-korszakot?

Laura,
hogy megy tovább a próbálkozás?
panna09

PANNA, megoldottam egyenlőre úgy, hogy lefotóztam a monitort! :lol:
Íme egy gyönyörű férfiasság és arcocska profilból!!!

Kép KUKI ÉS ZACSI :lol: :lol: :lol:

Kép POFIKA :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Aranyosak vagytok! Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a gyerek ki sem akar jönni innen.... sebaj, még van 10 napja - vagy még több. Csak egyre kevésbé férünk el egymástól, emlékeztek rá milyen érzés?

Panna, jó költözködést, 2 gyerekkel izgi, legalábbis nekik :? .

Angie, nehezen, de ezért látszik a lényeg!

További jó próbálkozást mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

agmano, emlékszem az ézésre...hú nálunk Lujzi a 37. hétre jött de már akkor is nehezebben lélegeztem...szóval kitartást ebben a melegben, talán egy front..

panna nem irigyellek...mi kétszer költöztünk, szeptemberben és most decemberben, mindkettő fárasztó volt. sok erőt hozzá!!!
nagyon szorítok most neked...ne tesztelj, várj még egy kicsit 8)
most várom az lh teszteket, hétfőn kezdem, korábban nincs is értelme..

angi, jujj de izgi, látom a férfiasságot :oops: :lol: és nagyon édi orrocskája van Daninak!!

boeske, nyaraltok?

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
Nem nyaralunk, idén legalábbis már nem.
Tanulok, kedden felvételizem.

Angie!
Mi a kép kiterjesztése? (a . utáni rész a fájl nevében) Ha nagy betűvel van, pl. JPG, akkor írd át kicsire. Úgy mennie kell.

Panna!
Drrrrrukkk!
És mindenkinek, aki próbálkozik.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Kép

Ez már eredeti kép. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Ez meg kicsi lett.
He-he-he. Még megpróbálom :lol:

Kép
KépKép

angie28

Kép

Na, látható?

Kép
KépKép

angie28

Kép Olyan, mintha mosolyogna! :lol:

Kép Profilból :lol:

Kép A fütyi eredetiben. igen, a popsi látszik alul, a 2 láb között pedig a lényeg. :lol:

Kép Itt bokszolni készül :lol:

Kép Végül pedig izmoska

Kép
KépKép

angie28

Angi,
haláli jók a képek!
Nekem a profilból készült a kedvencem :lol: Már igazi babás! :D
Hát igen, a lényeg pedig valóban ott van, szóval tényleg Dani ez a baba! :lol:

Kösz Mindenkinek a drukkokat.
Teljesen nyugis vagyok most, nem számolom a perceket a várt napig, mint korábban.
Lesz, ami lesz.... Mindenesetre ez volt az utolsó próbálkozás...nem mondom, hogy örökre, de egy időre biztos....

Boeske,
milyen felvételire készülsz?
Nem semmi, három gyerkőc mellett, van ám benned "szufla" :lol:
panna09

Sziasztok!

Éva, édesek a képek! A profil tényleg jó lett! És az utolsó-előtti is nagyon édes! Kitartást a nagy melegben! Nagyon vizesedsz? Most pocakosan a melegben nem lehet valami jó...

Pár napja írtam a fórumra, de valami miatt nem látom a hozzászólásom.
Szóval érdekes ez a Jónás, mert a legutóbbi Jónást követő menstruáció 4. napján már elkezdtem az lh teszteket. És két csíkos tesztet produkáltam még 2 napig. Értitek ezt? Menstruáció alatt, Jónás után egy héttel.
Jelenleg az lh teszt szerint próbálkozunk tovább, már volt éles próbálkozásunk peteérés előtt, mikor még csak 1 csíkot mutatott a teszt. Most várunk, következő éles bevetésünk augusztusban lesz, utolsó Jónás napomon. De addig is folyamatosan Lh tesztelek.

Boeske, engem is érdekel milyen felvételire mész. Nagyon-nagy drukk, és le a kalappal!

Panna, remélem sikeresek voltatok! Nagyon drukkolok.
laura0606

Köszi szépen a dícséreteket!
Nem vizesedek még, remélem csak a végén lesz, mint Benivel.
Összesen 2 kg-t híztam eddig, aminek nagyon örülök. 5 hónapot betöltöttem már.

A képekhez visszatérve, mindig elbújt a lepénybe a kis drága, azért olyan kis "felhős" a kép néha.
És szerencse, hogy az elején elkapott a nőci sok jó alkalmat, mert a végén már megunta Dani és elfordult mindig, sőt a karjával takarta az arcát. :lol:

Mindenkinek drukk!

Kép
KépKép

angie28

Kép Így bújt el a drága :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Itt vagyok, nem tűntem el, csak egy ideig nem volt jó a gépünk, villámcsapásunk volt az udvarban és egy csomó elektromos dolgot kifektetett a házban, annak ellenére, hogy van firelénk (biztonsági relé) a kapcsolószekrényben.

Mi jól vagyunk, voltunk ultrahangon megnézni, hogy mi újság odabent. Egyenlőre minden rendben, ott van a babácska a helyén, szépen pulzál a szive, pont akkora amekkorának lennie kell. Nagyon örülök, kicsit meg is nyugodtam, bár tudom, hogy még van hátra néhány rizikós hét.

Piciboris! Nagyon aranyos Dani! :) Ilyenkor már igazi arcvonások is lassan látszódnak. Nálunk a 25 hetes uh képen már pont úgy nézett ki a kisebbik fiam, mint a születésekor.

Boeske! Hogy sikerült a felévtelid? Ügyes vagy, hogy 3 gyerek mellett belevágsz a tanulásba. Van segítséged, apa, vagy mamák, akik tudják hozni vinni őket míg suliban vagy, vagy tanulsz? Nekema szomszédok és egy bartánőm segített be, de nem volt egyszerű, így két gyerekkel sem, hát még hárommal.

Laura! Ez a Jónás nekem továbbra is rejtély. De ezek szerint, mármint az lh tesztjeid szerint valóban minden féle időpontban lehet peteérés! Úgyhogy hajrá! Kitartás! Jó lenne már végre egy igazi Jónás baba bizonyítékként! :)

Panna! Neked is drukkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen, de teljes mértékben megértelek. Én is így gondoltam, hogy, ha most valamiért ez a babám sem maradna meg, akkor leállnék és élném az életemet tovább a két szép, egészséges meglévő gyerekkel. Persze most nagyon örülök, hogy úgy tűnik ezúttal minden rendben van, de azért néha így is elbizonytalanodom, hogy jó döntés volt-e.

Éva! Nagyon nagy drukk!!!! Várjuk a híreket Tomiról!

Mindenkinek további kellemes napot!

meskete
Őrbottyán

Meskete!
Örülök a jó híreknek!

Felvételi sikerült, matematikatanári mester szakra jelentkeztem. Ha minden jól megy 1 év alatt végzek is.
Levelező, úgyhogy nem nagyon kell bejárni. A vizsgaidőszak nem könnyű, de mindig megoldom valahogy.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, te ilyen okos csaj vagy? nem semmi anyukája van a srácoknak :lol: :lol: gratulálok a felvételedhez és sok kitartást :lol: :lol:

meskete, nagyon szupi, csak így tovább, ne izgulj, nem lesz a babóval semmi gond, az nagyon ritka :!: villámcsapás az udvarban?????huhhh...én betojtam volna :shock:
meskete nekem sajnos még nincs tesóbabám a pocimban, biztos véletlen keversz valakivel :P

panna??? hogy vagy? érzel valamit?

angie, de édes a talpacskája, pussssszi rá :lol:

na csajok ma is lh teszteltem, végre van halovány 2. csíkom, a 19. napon...eddig kb. ilyenkor hagytuk abba az együttléteket...nagyon későn van az ovum ezek szerint...nem gondoltam volna...

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Ne haragudjatok! Figyelmetlen voltam, persze, hogy Angiék Danikájára gondoltam. Borisnak meg továbbra is megy a drukk a tesóbabához! :)

Boeske! Gratulálok a sikeres felvételihez! Mindig is irigyeltem azokat a lányokat, akik reál beállítottságúak. Sajnos én nem tartozom közéjük! Néha nézek is nagy szemekkel mikor a mérnök férjem elkezd egy problémát nagyon logikusan és mély összefüggésekkel megmagyarázni! :)

meskete
Őrbottyán

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?