Sziasztok!
Itt vagyok, nem tűntem el, csak egy ideig nem volt jó a gépünk, villámcsapásunk volt az udvarban és egy csomó elektromos dolgot kifektetett a házban, annak ellenére, hogy van firelénk (biztonsági relé) a kapcsolószekrényben.
Mi jól vagyunk, voltunk ultrahangon megnézni, hogy mi újság odabent. Egyenlőre minden rendben, ott van a babácska a helyén, szépen pulzál a szive, pont akkora amekkorának lennie kell. Nagyon örülök, kicsit meg is nyugodtam, bár tudom, hogy még van hátra néhány rizikós hét.
Piciboris! Nagyon aranyos Dani!
Ilyenkor már igazi arcvonások is lassan látszódnak. Nálunk a 25 hetes uh képen már pont úgy nézett ki a kisebbik fiam, mint a születésekor.
Boeske! Hogy sikerült a felévtelid? Ügyes vagy, hogy 3 gyerek mellett belevágsz a tanulásba. Van segítséged, apa, vagy mamák, akik tudják hozni vinni őket míg suliban vagy, vagy tanulsz? Nekema szomszédok és egy bartánőm segített be, de nem volt egyszerű, így két gyerekkel sem, hát még hárommal.
Laura! Ez a Jónás nekem továbbra is rejtély. De ezek szerint, mármint az lh tesztjeid szerint valóban minden féle időpontban lehet peteérés! Úgyhogy hajrá! Kitartás! Jó lenne már végre egy igazi Jónás baba bizonyítékként!
Panna! Neked is drukkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen, de teljes mértékben megértelek. Én is így gondoltam, hogy, ha most valamiért ez a babám sem maradna meg, akkor leállnék és élném az életemet tovább a két szép, egészséges meglévő gyerekkel. Persze most nagyon örülök, hogy úgy tűnik ezúttal minden rendben van, de azért néha így is elbizonytalanodom, hogy jó döntés volt-e.
Éva! Nagyon nagy drukk!!!! Várjuk a híreket Tomiról!
Mindenkinek további kellemes napot!
Üdv: Meskete