sziasztok,
Viki: köszi, nekünk ez a cucc még korai kicsit, de a tejpépet megpróbálnám. holnap jön a védőnő megkérdezem mi a véleménye. most amúgy is a kaja miatt kivagyok kicsit. ma reggel annyira nyűgös volt Nándus, h én is elvesztettem már a türelmem. mentségemre válljék az éjszaka felkeltem hozzá 4szer is és reggelre hulla voltam. egyszerűen nem akar enni, se cicit, se cumit, se kajcsit. ma reggel 40 perc huza vona eredménye 120 gr tejcsi volt. nem hiszem el, h nem éhes reggel 7kor mikor utoljára 21kor kapott enni, és akkor is 220at evett meg. rárakom bal cicire, eszik , majd abbahagyja és nem tudom átrakni a jobbra. sebaj, lefejem addig a balt, magam mellé teszem Nándust, addig mesélek, énekelek, ő jól elvan. fejés után rárakom jobbra, nem kell neki. megyünk egy kört a lakásba, újra próbálom, nem kell neki. megmérem 120at evett. lerakom újra magam mellé , kifejem a jobb cicit is. persze reggel dől a tejcsi, szóval nem is kellene strapálnia magát, ezért nem is értem az egészet. és akkor jön a cumi. de ekkor már annyira fáradt és nyűgös, h már nincs ereje hozzá. ekkor telt el 40 perc és kicsit begurultam, beraktam az ágyba és kimentem reggelizni. persze tök ideg voltam, a párom meg csak csititgat, ami mégjobban felizgat. aztán ő próbálkozott és 2. próbálkozásra csak lecsúszott még 70gr, de már szinte aludt.
reggelente 250 -300 gr tejcsim van, ezt mind ki kellene szivnia , olyan éhesnek kellene lennie a vacsi után, ráadásul tényleg dől. persze estére meg alig van tejcsi, teganp is csak 50 gr volt, igaz ilyenkor megkapja a reggelit. a hozzátápival is szenvedünk, abból sem eszik meg 50nél többet egyszerre és utána követeli a cicit. ááááááhhhh!
már alig várom a védőnőt, h mit mond holnap.
Némóka: Rékababa nagyon édi, nagyon szép!!
Dituli: nem fog ott lengedezni semmi, max a köldökzsinór , ne aggódj!! basszus, elázott az új frizu
hát elég rossz szériád volt mostanában, de csüt tuti jó napod lesz!!
Zsuzska: szépek vagytok!! hát szerintem is hamar jó lesz az a kabát!! apa nagyon büszkének látszik!!! mégis lesz kutyából szalonna!
Boni: hú, nem lehet semmi. nekem anyukám mondta , h vegyem magamhoz az uncsitesómék 8 éves lányát 1 hétre, de megkérdeztem,h viccel, nekem most nagyon nem lenne erőm terelgetni még egy ,,idegen ,, kiscsajt.
most , h jön a fogunk, van ez a szájpenész (ma már a nyelve is fehér, a fenébe is
), nyűgös, nem eszik ahogy kéne eléggé kivagyok. mi lesz velünk a tátrába, már tényleg rettegek. majd meglátjuk.
Viki: leírnád, h miket és hogyan evett Lackó 6 hósan, légyszi?
mi most 6-7kor 200-220 tejcsi, 10kor 50-60 gyümi + 150 körüli tejcsi, ua 14kor, ua 18kor, 21kor 200-220 tejcsi. persze tejem estére szinte 0 jóeseteben max 100 , a többit a napközbenivel pótlom. és nagyon nyögvenyelősen megy az evés. mikor váltottatok ki egy cicit, v tápit gyimivel? mennyi időbe telt kb. tudom, h minden gyerek más. védőnő ezzel vígasztal mindig, van olyan gyereke, aki 8 hósan még mindig csak cicit akar. nem lenne olyan nagy gond, ha dőlne a tejem, de nem úgy van. a másik meg, h azt olvastam, h 6 hó után már se a mennyiség, se a minőség nem elég a gyerkőcnek, ezért kell a hozzátápi.