Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem beleegyeznek a nők :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI, VIKI
Még szerencse hogy az én (remélhetőleg) Miss Bogyókámnak még maradt elég pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most jöttem meg a szomszéd-mami féle pletyizésből, de fél 3-tól folytatjuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bakker addig bele kell húznom mert szalad a konyha, a mosógépet már betettem, kaja fő, de még a takarítás nagyon sehol nincs. Kénytelen leszek összecsapni! :oops: :P

dita75

Ditusom!
Tényleg van itt még jó sok kispasi!

Takarításba ne húzz bele, ráér, nem szalad el.
20150601134430

Sziasztok!

Nem olvastam rendesen vissza, Ancsinak írok most:

Ancsi,

Danikának a mai napig kékül a szája körül ugyanúgy ahogy Lócinak leírtad. Már vagy százszor mutattam különböző orvosoknak, mindenki legyint, hogy ne foglalkozzak vele mert majd kinövi. A gyerekorvosunk is azt mondta utólag, hogy ez a kékülés nem függött össze a bronchytisével.
Úgyhogy várom, hogy kinője, mást nem tehetek. De mivel több doki is azt mondta, hogy ez nem jelent semmit így már nem aggódok rajta. Igyekszek figyelni, hogyha mondjuk sír és kékül a szája akkor inkább felveszem, hátha elmúlik a kékség, de máskor teljesen spontán játszik és akkor is kék. Ezt nem lehet összefüggésbe hozni a fürdéssel és a fázással sem mert Danika képest ezt napközben a 33 fok melegben is produkálni. Úgyhoyg nyugodj meg, Lóci kinövi. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ancsi, mi nagyon sokat szenvedtünk Olcsival, én még gyermeket ennyit nem hallottam sirni mint az enyémet a 8. hétig. 5 héten át tartott. Nem kékült be, de embertelen hasfájása volt. Nagyon sokszor vele sirtam. Ami gyanús nekem Lóci sirásában az az hogyha felveszed akkor nem sir, mi bárhogy fogtuk Olcsát, iszonyúan sirt és folyamatosan kifeszitette a hasát és dobálta magát hátra. Mindent kipróbáltunk én is Sab Simplexet merem ajánlani, néha a mai napig este adok neki hogy picivel nyügibb lenne. Az tudta egyedül enyhiteni a hasfájást. Úgyhogy veled érzek hogy aggódsz, figy Te tudod a tfonszámom, ha bármiben tudok segiteni, nyugodtan hivj mert nem sokat vagyok net közelben.

Viki, Némó, gyönyörűek a gyerkőcök.

Boni, merre vagyol????????????

Ditus, parázol mi, mi lesz a neme, sztem take it easy baby, már nem tudod megváltoztatni :wink: :wink: :wink:

Évi, drága szivem, hatalmas meló lehet az ikrekkel, de baromi jól helytállsz, minden elismerésem a tied.

Czinki, szájpenész?????? na ne, mondom hogy mindig rettegve olvaslak :oops: :cry: :o

Moncsi, mi újság Dancival??? Jól vagytok??

Csajok, hétvégén borozgattam :oops: :wink: olyan jó volt lazulni, Olcsi fagyis tejet kapott, de már nagyon rámfért egy kis lazitást. Végre a szar idő miatt a férjem a nappaliban tartott koncertet és tök sokat énekeltünk együtt, Olcsi tutti zenész lesz mert imádja a zenét.

Kép
pgsuska

CSajok, ime pár kép a hétvégéről :lol: :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az utolsó képen apa vásárolt motoros kabát, két hete vette az Alsóörsi motorostalin. Enyhén nagy :oops: :oops: :oops: :wink:

Kép
pgsuska

Minden rendben, már a jövő héten nem is kell mennem, de valamikor az ajándék miatt majd bemegyünk. A másik petezsákom még meg van, de sajnos ez már üres marad. Egy babával is nagyon boldog leszek. Már 8mm és látszottak a kezecskéi (én legalábbis annak vélten). Szive még mindig 140-es. A petefészkeim nem lettek kisebbek, de a többit majd a saját dokim intézi. Többit majd este, mert akkor tudok majd visszaolvasni, de a babákat megnéztem és gyönyörűek.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska!
Nagyon szépségesek vagytok! Ha így fejlődik Olcsa hipp és hopp belenő az apája dzsekijébe.

Viki!
Örülök, h minden rendben volt! Munkahelyeden már bejelentetted?

Moncsikám!
Nagyon elvesztél Drága!

Nekem egy kedves barátosném tegnap tesztel +at (Bumi Timivel közös barátosnőnk). Nekik is lombik babócája (talán babócái) lesz. Nagyon örültem neki.
20150601134430

Köszönöm Csajok a reakciókat,majd megpróbáljuk Lócit "nevelni"!
Ma éjszaka kelt fél kettőkor,négykor és hatkor... :shock: ,azt hittem hülyét kapok, ma ha felkel sem fogom megszoptatni ilyen sűrűn. Ha kell,végigsírjuk a mai éjszakát a szomszédok örömére.
majd megpróbálok képet feltenni,de én olyan béna vagyok...
Ma nem vesszük ki minden sírásra az ágyból,az egyik gyerekkórházból lévő orvosbarátunk tanácsára, tőle is kérdeztem a kékséget. Majd megmutatjuk,de köszi Moncsi,hogy hasonlóan Téged sem ijesztgettek. Úgy megijedek az ilyenektől!

Kép
f.ancsi

Ancsi!
Ha éjjel kel többször, akkor lehet, h oka van és éhes. Azért ilyen kicsinek még nem kell átaludnia az éjjeleket. Laló ilyen idősen még 2szr evett éjjel.

Lehet, h fejlődési ugyrása van, ezért követeli a jussát.

Nálunk Laló az első időszakban a nappaliban volt a kihúzott ágyon. Mindenki hozzáfért, de nem vettük fel. Beszélgettünk, énekeltük, simiztük. Érezte, h biztonágban van, hallotta a neszeket. Egy idő után az volt a fura, amikor ölben volt, feszengett is rendesen.
20150601134430

SUSKA
Én úgy nevettem a képeken hogy a könnyem is kicsordult még egy ilyen fazon családot hát nem is tudom, ritkán látni na! :) :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira helyesek vagytok, jó rátok nézni komolyan.
Az a mocis dzseki meg ahogy a párom fia mondaná: ODABASZ!!!!!!!!
(vagy ZSÍR!!!! )

Igazad van nem tom megváltoztatni, de egy óvatlan pillanatban talán ki tudom majd cserélni Rékával, Nikivel vagy Eszterrel. (Dorcus Maximussal is simán!) Hátha nem veszik észre! :)

VIKI
Muszáj volt belehúzni mert délután meg szépítkezni mentem. Frankón elázott a 4ezres frizkóm! :twisted: :twisted:
A frissen szedett szemöldökömet meg összefújta a szél. :roll:
Szal most ugyanolyan randa maradtam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek nagyfaluba anyuékhoz meg tesómékhoz! :)

Azért ha egyszer tényleg vmikor ideköltöztök a közelbe igényt tartok Lalóra, addig max. virtuálisan udvarolhat Bogyónak. Csüt-ön kiderül talán végre hogy van-e alapja annak amit most nagy elánnal írogatok, aztán lehet hogy egy nagy paff a bűvös sárkány lesz az uhun és úgy fog a magzatvízben himbálózni a kis pöcse hogy öröm lesz nézni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula barátnőnek!

VICKY
Ez szuper, sejtettem hogy semmi gáz de azért igy sokkal nyugodtabb az ember ha láthatja!

ANCSI
A lányok biztos segítenek hogyan kell feltölteni.
De ha csak az iwiw-re sikerül, ott is szívesen látjuk!

dita75

bocsánat,hogyeltúntem , de Vasárnap barátaink 11éves kislánya beköltözött hozzánk Csütörtökig nyaralni így gyakorlom a két gyerekes dolgot :lol: Imádom, ZSiga is..egész nap gyerekzsivaly van.. :lol: sajnos az eső miatt be vagyunk zárva.. bár ma lehet elmegyünk a Kresz Géza utcába a játszóházba mert oda 12 éves korig lehet menni...

ja és ZSigmondom vasárnap óta egyedül áll elég sokáig.. ide is eljutottunk..

Ancsi remélem hogy Lócinak semmi baja nincs és mint Daninak a kékség majd elmúlik.,..ide is tennél fel képet? nekem nem vagy iwiw ismim

Suska tényleg cool az összes kép, no és a dzsekis :wink:

Bubu meg továbbra is nagy kópé..

MINDENKIT PUSZILOK!!!!
Vendég

Szasztok!

Lekéstem a rohadék buszt. 7.07-re van kiírva erre elrobog mellettem 7.00-kor padlógázzal. Ezért keltem fel 6kor hogy most itt várjam a következőt. :twisted: ááááááááááááááááááááááááááááá :twisted:

az eső egész éjjel nem esett, bezzeg ahogy a lábam kitettem leszakadt az ég. legalább visszajöttem az ernyőért ha már a ku..a busz elment előttem!

Ma nem leszek, max anyuéktól benézek ha egyszer eljutok oda még a mai nap folyamán! :roll:

Legyetek rosszak!

dita75

Jó reggelt!

Ditusom!

Nagy drukk akkor csütörtökre, h kitárulkozzon Bogyi.

Boni!
Hajrá 2 gyerekesség. Hozz majd közös képeket.
20150601134430

Sziasztok,

tegnap este írtam hosszút nektek de megint eltűnt. EZ már másodszor fordul elő velem. Tudom, hogy ki kellene előtte másolni, de én kis naiv mindig bízom a technikában.

Boni mami,

nagyon ügys Zsigi, hogy egyedül is áll már. A két gyerekes dolgot én folyamatosan művelem a férjem lánya által. Ő már nehezebb eset mert nagyon kamaszodik, strand, bikini, fúk, msn az érdeklődési köre. :?

Viki mami,

Lackó fickó teljesen meggyógyult már?
Mostanában igyekszek többet dolgozni, hogy lehessenek szabad napjaim amikor csak DAnikával foglalkozhatom. Meg persze az ablakokat is le kellene már mosni :oops:

Zsuzska,

nagyon jók a képek! Mennyit sikerült eddig fogynod? Már én is megveszek, hogy végre fogyózhassak de a tej miatt továbbra sem merem. Annyit próbálok, hogy kevesebb kenyeret eszek, de elhagyni nem merem.

Dita,

remélem csütörtökön megtudjuk Bogyó nemét! MA írok választ a prividre.
:cry:

Nemone,

nagyon szépséges Réka. A tejpép evészet megoldódott? Hány órakor adod neki?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Hol van mindenki?

Kép}
monic80

Desviki: Van, aki már tudja és vannak, akik még nem. A többségnek csak a 12. hét után szeretnék szólni, de a főnököm és a közvetlen kollégám tudja. Meg persze a benti barátnőim. A szülőknek most hétvégén mondjuk el.

Dita: Rohadjon meg a busz. Meg a sofőr is. :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

Itt vagyok..... Voltunk több, mint 2 órát sétálni a barátnémmal. Laló evett, játszott és beájult.

Moncsi!
Sok a melód? Ezt Danci alvásidejében csinálod? Nagy ölelés neked!

Viki!
Látom akkor nem csak mi sunnyogtuk el a szülőknek a bejelentést. Már elmúltam 8 hetes terhes, amikor megtörtént. A cégnél 12. héten mondtam el.
20150601134430

sziasztok,

Viki: köszi, nekünk ez a cucc még korai kicsit, de a tejpépet megpróbálnám. holnap jön a védőnő megkérdezem mi a véleménye. most amúgy is a kaja miatt kivagyok kicsit. ma reggel annyira nyűgös volt Nándus, h én is elvesztettem már a türelmem. mentségemre válljék az éjszaka felkeltem hozzá 4szer is és reggelre hulla voltam. egyszerűen nem akar enni, se cicit, se cumit, se kajcsit. ma reggel 40 perc huza vona eredménye 120 gr tejcsi volt. nem hiszem el, h nem éhes reggel 7kor mikor utoljára 21kor kapott enni, és akkor is 220at evett meg. rárakom bal cicire, eszik , majd abbahagyja és nem tudom átrakni a jobbra. sebaj, lefejem addig a balt, magam mellé teszem Nándust, addig mesélek, énekelek, ő jól elvan. fejés után rárakom jobbra, nem kell neki. megyünk egy kört a lakásba, újra próbálom, nem kell neki. megmérem 120at evett. lerakom újra magam mellé , kifejem a jobb cicit is. persze reggel dől a tejcsi, szóval nem is kellene strapálnia magát, ezért nem is értem az egészet. és akkor jön a cumi. de ekkor már annyira fáradt és nyűgös, h már nincs ereje hozzá. ekkor telt el 40 perc és kicsit begurultam, beraktam az ágyba és kimentem reggelizni. persze tök ideg voltam, a párom meg csak csititgat, ami mégjobban felizgat. aztán ő próbálkozott és 2. próbálkozásra csak lecsúszott még 70gr, de már szinte aludt.
reggelente 250 -300 gr tejcsim van, ezt mind ki kellene szivnia , olyan éhesnek kellene lennie a vacsi után, ráadásul tényleg dől. persze estére meg alig van tejcsi, teganp is csak 50 gr volt, igaz ilyenkor megkapja a reggelit. a hozzátápival is szenvedünk, abból sem eszik meg 50nél többet egyszerre és utána követeli a cicit. ááááááhhhh!
már alig várom a védőnőt, h mit mond holnap.

Némóka: Rékababa nagyon édi, nagyon szép!!

Dituli: nem fog ott lengedezni semmi, max a köldökzsinór , ne aggódj!! basszus, elázott az új frizu :shock:
hát elég rossz szériád volt mostanában, de csüt tuti jó napod lesz!! :wink:

Zsuzska: szépek vagytok!! hát szerintem is hamar jó lesz az a kabát!! apa nagyon büszkének látszik!!! mégis lesz kutyából szalonna!

Boni: hú, nem lehet semmi. nekem anyukám mondta , h vegyem magamhoz az uncsitesómék 8 éves lányát 1 hétre, de megkérdeztem,h viccel, nekem most nagyon nem lenne erőm terelgetni még egy ,,idegen ,, kiscsajt. :oops:

most , h jön a fogunk, van ez a szájpenész (ma már a nyelve is fehér, a fenébe is :twisted: ), nyűgös, nem eszik ahogy kéne eléggé kivagyok. mi lesz velünk a tátrába, már tényleg rettegek. majd meglátjuk.

Viki: leírnád, h miket és hogyan evett Lackó 6 hósan, légyszi?
mi most 6-7kor 200-220 tejcsi, 10kor 50-60 gyümi + 150 körüli tejcsi, ua 14kor, ua 18kor, 21kor 200-220 tejcsi. persze tejem estére szinte 0 jóeseteben max 100 , a többit a napközbenivel pótlom. és nagyon nyögvenyelősen megy az evés. mikor váltottatok ki egy cicit, v tápit gyimivel? mennyi időbe telt kb. tudom, h minden gyerek más. védőnő ezzel vígasztal mindig, van olyan gyereke, aki 8 hósan még mindig csak cicit akar. nem lenne olyan nagy gond, ha dőlne a tejem, de nem úgy van. a másik meg, h azt olvastam, h 6 hó után már se a mennyiség, se a minőség nem elég a gyerkőcnek, ezért kell a hozzátápi.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkim!
Kép

Éjjel már nem is eszik Nándus? Éjjel hamar visszaalszik? A foga miatt kelt most annyit?

Lackó félévesen már nem cicizett, akkora elfogyott a tej (illetve fejni tudtam 100 körül naponta).

Félévesen
Reggel mindig táppal kezd(t)ünk. 10 körül gyümi és víz. Délben táp, 3 körül főzelék / tejpép, 6 körül kis gyümi, este táp megint.

Ne csodálkozz amúgy, ha a fogzás miatt nem kívánja a kaját. A kanalazás is bánthatja az ínyét. Próbálj meg üvegben feloldani gyümit, vagy pépet. Lackónál is volt ilyen időszak, amikor elutasította a kanalat, de pépes cumival simán ette a gyümit / főzit.

Én megmondom őszintén, h inkább a főzeléket erőltettem, mint a gyömit. Mai napig megeszik 1 üveg gyümit és utána 1 órával betolja a főzit, annyira nem telíti el. Lehet, h Nándi sem lakik jól vele. Főzeléket szereti? Csak univereset vettél neki? Lackó a kecskemétit jobban szereti, ízesebb.

7 hónaposan már délben is főzit evett.
20150601134430

Sziasztok!

Czinkike!

A szájpenész miatt nem lehet, hogy fáj neki, ha eszik?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ditus, haliho örülök hogy megnevettetlek, hát nem vagyunk eccerűek az biztos, Olcsa drága még nem veszi a lapot, néz maflán két mekkora hülye szülője van, de később majd kezd neki derengeni :lol: :lol: Drukk csütörtökre.

Moncsi, hát már 6 kg-val vagyok könyebb én nem eszem egyáltalán kenyeret csak abonettet meg ilyen teljes kiörlésű sz@rokat.

Czinki, Viki, Boni, kötönjük cépen a dicséreteket.

Viki, most gyüttem haza a Müllerből, gondoltam rád. Tényleg jó kaják vannak, még csak nézegettem őket, majd két hónap aztán jöhetnek a jóságok.

Kép
pgsuska

Anyutól bekukk!

Kicsit akartam delelőtt nézelődni a városban hát persze szakadt az eső. Azért a Mária bababoltba tettem egy gyors villámlátogatást.
Bezzeg ahogy ideértem anyuékhoz majdhogynem kisütött a nap. :twisted:

dita75

Jó reggelt!

Ditám!

A bababoltban villámoltál, v. vásároltál is?
20150601134430

sziasztok,

Viki: köszike, hát Nándus étvágya nem hasonlithetó össze Lackóéval. Nándus szerintem nem enne 3 óránként. éjszaka hamar visszaalszik, uh az éjszakai kelés tuti a foga miatt van. a dentinox nagyon megnyugtatja, csak hát azt max 3szor adhtom neki. de tegnap 18kor nem kapott csak alma-banán-pipihusi + extra banán és utána viz, és este lefekvés előtt úgy evett mint 2 hete, élvezettel mohón, olyan jó volt!!!!!! és volt is ,,elég,, 150 és kapott egy kis pótlást, szóval szerintem nekem a 18 órás evésnél ki kell hagynom mindenképp a cicit.
kecskeméti nem volt szimpi a cukor miatt. a müllert a tátra után megnézem!!
vettem babakekszet, bár az meg a sütőpor, só miatt nem szimpi, de a párom erőlteti, h segitsek magunkon és lakjon jól Nándus fincsi kajcsival. megnéztem a tejpépeket is, nekem a nestlé rizses szimpi volt, de a milupának is volt banános (biztos izlene Nándinak! :lol: ), meg volt egy sima is. kifaggatom a védőnőt.

Évi : nem tudom, h a szájpenész okozhat e ilyet, de lehet, h nem is igazi szájpenészünk van, mert a nyelve, szájpadlása tiszta. megnézetema védőnővel.

Dituli: voltál bababoltban! ott a legolcsóbb a 90X140es nagy pelustüri és van rózsaszin is!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!
Vegyél dologélt, ez gyógynövényes, és bármikor kenheted Nándi ínyét.

Tessék rugalmasabb lenni! Nincs sok cukor a babakajákban, én megkóstolom mindet.
20150601134430

Viki: azt is vettem! mi is megkostolunk mindent és mi megesszük Nándus maradékát! :lol: a hétvégén én csináltam krumpli -alma-banánt és vittük a vásárláskor, mert sejtettem,h el fog húzódni. a decatlonban etetttem meg gyümivel és a maradékát a párommal befaltuk. :roll: kezdek rugalmas lenni, Évi hozzászólásával élve (az elv olyan mint a fing) , fingadozok már egyre inkább :roll:
ja és tegnap vettünk egy turmixot is :lol: a reszelővel volt, h becsúszott 1-2 ,,nagyobb,, darab is.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Olyan régen hoztam képet, most rátok borítok egy párat :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az elsőn nem olyanok, mintha valami cselszövés előkészítésében lepleztem volna le őket?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

A Dóri meg így aludt el a kanapén :lol: Arra se ébredt fel, hogy lefektettem később :lol:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilyen volt a Dóri 5 hónaposan. Hasonlítnak egymásra a tesók, nem?

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na jó, egy időre ennyi elég Hegedűsék sarjaiból :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

évi: Ezek a gyerekek tüneményesek, büszke lehetsz rájuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Évikém!
Gyönyörűségesek a Csemeték!!!!! Kép Kép

Ditus!
Holnap dobsz egy sms-t az uhu után? Elutazunk kora délután anyósékhoz, utána anyuékhoz és nem lesz netem. Köfi!
20150601134430

Szasztok!

Végre itthon vendégsereg is elvonult.

ÉVI
Csudaszépek! Imádom őket! Bizony hasonlítanak nem is kicsit de hát egy anyától-apától vannak! :) Tündéri az összes gyerök! :lol:

VIKI, CZINKI
Nem akartam sokmindent mert anyu kiakadt volna.
Még így is teljesen kész volt tőlem amikor az állomáson meglátott egy játszószőnyeggel a kezemben. Amúgy csak egy body-t vettem amitől sejtettem hogy anyu majd elolvad. Azt van rá írva hogy a nagymami kedvence vagyok. :)

dita75

Ditám!
Már vettél játszószőnyeget?

Amúgy, ha holnap kiderülne, h Mr. Bogyótok lesz néznék anyóséknál pár rucit nektek. Ott van a Lackó lerakat :lol:
20150601134430

Hoztam Ödön képet, belemászik az úttorlaszként elétett mózesbe mindig:

Kép Kép
20150601134430

Én is megvagyok, nyaralunk ezerrel. Mára már sikerült netet varázsolni a szobába.

Dita,
mikor kell holnap szurkolni? És mikor jössz a hírekkel???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Viki, tünemény Lackó, ilyenkor mindig arra gondolok hogy amikor már Olcsa tevékenykedik igy.

Évi, nagyon hasonlitanak egymásra elvégre tesók, nagyon szeretem amikor irsz, imádom a dumádat :lol: :wink: jah és nem utolsósorban tüneményesek a gyerekek.

Ditus, holnap megtudod amit már úgyis tucc, kislányod lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: De ha netalántán fiú, ne keseredj, imádnivalóak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

SUSKA

Nem fogok elkeseredni (csak egy picurkát) :) A lényeg hogy végre kiderüljön, mert akkor aszerint vásárolok meg akkor kezdhetjük eldönteni a nevet.

Éviből spontán dől a hülyeség.... ez már nekem isrégebben feltűnt, általában fogom a hasam a nevetéstől! :lol:

LINA

Remélem most már javul az idő és nem kell a szobában netezve gubbasztanotok. MA délután már egész istenes volt!

11-re megyek de mivel nincs időpontom (múltkor volt de akkor is vagy fél órával később kerültem be) így nem tudom mikor érek haza. De majd valakit értesítek sms-ben és ha gépközelben van megírja nektek, feltéve ha végre látunk valamit. Ez most megint Bogyón fog múlni. :roll:

VIKI

Nagyon cukker vagyol, köfi.
Amúgy tegnap a máriában alig volt feliratos body.
Akartam venni olyan spenótosat, de nem voltak csak ezek:

Nem fordul elő többet, ígérem.
Nem adom az az enyém.
A nagymami kedvence vagyok.
Nem akarok tökfőzeléket enni.

Elég mérethiányosok is voltak, kicsiben nem volt sok.

Megtetszett a játsziszőnyeg. Szép szines és csörgős is meg zörgős is. Tesóm még csak nem is látott ilyet. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Suska Ocsának tetszene mert oroszlános :wink: ) :)

dita75

Ditus!
Tökös és spenótos bod nekünk is van. Ha ennyire szeretnél ilyen feliratos body-t, akko tudunk úgy bizniszelni, mint anno Moncsival. Megmondod milyen méret kell, elmegyek itt a boltba, felhívlak, elmondom milyenek vannak itt. Postán elküldöm és kifizeted.

Zsuzska!
Olcsi is nagy kópé lesz az tuti. Mit nem adnék néha Olcsi nyugiságáért a kis Ördim mellett :lol:
20150601134430

Oké Vikimami majd tuti kihasználom a segítségedet.
Lehet hogy meg kéne várnom hogy Bogyi mekkora lesz nyáron amikor már viríthat benne.

Ma pont arról beszéltünk nővéremmel hogy az a kék csíkos hálózsák amit vettem az 68-as, és hogy ennél majd nagyobbat vegyek neki legalább még egyet. De az már 74-es......... az egyel nagyobb.
Nem tudom esetleg nyárra mekkora lesz de akkor már meleg egy ilyen hálózsák. Én pont arra gondoltam hogy inkább egy kisebbet veszek neki pl. egy 62-est. (56-ost nem merek) Nyárra meg már vékonyabbakat.

dita75

A topicnak gyönyörű gyermekei vannak! Úgy szeretem nézni őket.
Majd ügyeskedni próbálok én is a feltevéssel. Dita,holnapra drukk!!!!!!

Kép
f.ancsi

Jó reggelt!
Felhívom Bogyi figyelmét, h alaposan tárja szét a lábikóját a mai uhun!

Várjuk a híreket!

Ancsi!
Nálatok mizu?
20150601134430

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem..

Viki, Boni, Zsuzska, Némóka, Évi: Tündériek a gyerkőcök! :D

Zsuzska: Gratu a -kilókhoz! Örülök, hogy a tejcsi mennyiség nem bánta.

Vicky: Gratula a babócához! :D Örülök, hogy elmúlt a barnázgatás! Védőnéninknél voltál már?

Dita: Hú, de kiváncsi vagyok már! Remélem, széttárja a pici lábikóit Bogyó! :wink:

Az utóbbi hét elég vacak volt.. Nagyon-nagyon sokat bukott Niki, emiatt alig tudott aludni, ezért nagyon fáradt, nyügös volt. :( Hétfőn este felhívtuk a védőnénit, akinek a tanácsára adtunk neki egy fél Viborcult, attól végre kialudta magát. Voltunk hasi UH-n, amin láttak nála kisfokú GOR-t, refluxot. Ma kezdem adni neki a Nutritont szopi előtt. Kíváncsi leszek javít-e a helyzeten. Amúgy a gyarapodásával nincs gond, eszik rendesen, csak nagyon szenved, állandoan nyeli vissza a hányadékot, még etetés után órák múlva is. A védőnéni mondta, hogy valószínű azért súlyosbodott most kicsit, mert elkezdett jobban mozgolódni..
Tegnap megkaptuk az első két szurinkat, kértük a választható prevenart is. Szerencsére nem lázasodott be tőle, remélem, már nem is fog.

Boni, Némóka, Czinke, Évi: Megírnátok nekem priviben, hogy kitől rendeltétek a mei-tai-t? Szeretnék én is egyet, hátha Niki abban jobban viselné a sétákat. A babakocsiban kb. fél órát tudunk sétálni, eszméletlenül nézelődik, és belefárad, aztán meg zeng az utca tőle, mert elaludni nem tud a kocsiban.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,

Viki mami,

igen, dolgozok este 10 után amikor Danika alszik, napközben amikor játszószőnyegezik vagy a bébihordóban ül mellettem és püföli a banánját :lol:
Mi imádjuk a feliratos bodykat, fénykép még mindig nincs róluk, de tegnap a szurira a Megmondalak Anyukámnak feliratúban mentünk :lol:
Tegnap nagyon ügyesen viselte a szurit, szinte meg sem nyikkant. És 7820 g a súlyunk. Megnéztem a baba kiskönyvemet, anno én 5 hónaposan voltam 4500 g. :oops: (mondjuk 1700 g-mal születtem)
Jó utat nektek anyukádhoz!

Lackó nagyon furfangos :lol:

DIta,

nagyon izgulok már!
Nekem Viki ezeket szerezte:

A macimat akarom
Az én apukám a legerősebb
Nagymami kedvence vagyok (ettől nálunk is elájulnak a mamák)
Téged szeretlek a legjobban
Nem fordul elő többet ígérem
Én pedig Én vagyok anyukám szeme fénye feliratút vettem itt a városban. De ennek a minősége nagyon gáz, a petent is lejött róla. A Viki mami által küldöttek viszont szuperek, a színük sem változik a sok mosástól és a felirat sem.
Én direkt nagyobbakat vetettem, hogy nyáron tudjuk használni őket amikor nem kell ráöltöztetni, így mindenki látja a feliratot. Ezt ajánlom neked is :wink:

Ancsi,

hogy vagytok?

Czinki,

Danika reggelente szintén nagyon keveset eszik, én sem értem miért. ELég neki hogy csak egyik mellből kap és aztán elalszik. EZ kb 100-120 g lehet :shock: És utána sem kér többet. Viszont a 11 órás etetésnél sokat eszik.
Nekünk most változott a napirend mert DANika 8-kor kel mostmár, így 10-kor nem merem szoptatni mert nem ürül ki a gyomra, így 11-kor etetem. Mondjuk ha már mi is eszünk gyümit akkor a 10 órai visszatérhet szerintem.
Én nem tudom elképzenli, hogy valaha Danika eljut odáig , hogy nem kéri a cicit, hihetetlen cicfüggő. Pasi... :lol: :lol:

Évi,

a fingos mondás nálunk is szállóige lett :wink: :lol: Gyönyörűek a gyerekek és tényleg nagyon hasonlítanak Dórira.
Dóri még a kanapén aludni is olyan sikkesen tud mint egy kishercegnő :lol:

Kép}
monic80

Nos akkor felöltözöm és indulok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem rendesen sikerült felhívnotok Bogyi figyelmét ! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sietek haza! Puszi!

dita75

két fotó:

Kép

Kép

Kép}
monic80

Moncsi!
Dani gyönyörű! Nagyon szépséges! Itt picsogok rajta!!!!!

Denikám!
Sajnálom, h refluxos Nikici.

Ditus!
Kicsit piszkoskodik veled ez a Bogyi!!!

Én elköszönök lassan, pakolok. Ha apánk hazaér megyünk a szülőkhöz, vas. délután jövünk vissza.
20150601134430

Viki mami,

köszönjük a bókot :oops:
Talán Bogyó megint nem mutatta meg magát???????????????????????
Kép
Jó utat nektek!

Kép}
monic80

Nem mutatta meg a kis Hunci magát.
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?