Új privát üzeneted érkezett!

Zsand!
Ha nem lenne ismeretségem én nem mertem volna egy Espacéba beszállni.
MIndenki óvott tőle.Viszont mivel Nektek is nekünk is vannak renautos ismerősők agy más...Ismeretség nélkül felejtős az Espace.
A Sharan az jó,viszont fapados és a Ford is.AMi ezek mellett szól az az,hogy kevésbé szétesős autók...AMitz érdemes átgondolni és ez az elsődleges!!Ha gond van ha kell valami,melyik az amelyikhez ti is könnyen gyorsan tudtok alkatrészt...
Hihetettlen(de nem is)de nekünk az Espace olcsóbbra jön ki fen tartásban mint egy WV.De csak azért mert megvan az ismeretség alkatrész utánpótlásban...

Orsi nézd..
http://bookline.hu/product/home.action? ... 0&id=65195

Húú nagyon bepörögtél a sulival...
Közlekedés.A Párom elmegy Budaörsre kocsival,ott teszi le az autót és onnan megy tovább a 40-es el a Móriczra pl
Ja és nekem most azonnal elkélne egy pedikűrös,ugyanis csak max meg hosszabbított körömvágóval tudom lenyesni a lábkörmömet :lol:
Viszont érdekes mert tavaly sokkal inkább bőrkemyényedéses volt a talpam mint most.Pedig jó 10 kilóval több vagyok..Bár tény,hogy kevesebbet járok papucs zokni nélkül,mert fájdogál a talpam néha,és kényelmesebb a puha papucsom..

mimi12

BABAKOCSI:

Errol mi a velemenyetek?

http://bolthely.hu/babyshop/id/01708_Sy ... ocsi_2009_

sünciboglya

itt a leiras hozza, talaltam azota :

Leírás:

- négy funkciós travel system (bepattintható autóshordozó tartozik hozzá) babakocsi
- fix, adapteres kicsire összecsukható acélváz, állítható magasságú tolókarral
- hátsó, felfújható, nagy átmérõjû kerekekkel és elsõ, fixálható bolygókerekekkel
- 5 pontos biztonsági övvel
- nagyméretû, hordozható mózeskosár rövid lábzsákkal
- külön hordozható, kényelmes sportrész hosszú lábzsákkal
- ECE R44/04 szabványnak megfelelõ lábzsákos, napfénytetõs autóshordozó újszülött szûkítõvel
- az ár tartalmazza a nagyméretû baba-mama táskát és az esõvédõ fóliát is

sünciboglya

Mia!
Mi is itt voltunk uh-n.AZ igazság az,hogy a Szabival sokkal jobb felvételt csináltak anno,de ez is jó volt...
Jah és csak mellékesen.. ?hogy ne járjátok körbe az épületet.Ha szembe álltok akkor bal oldalt van a bejárata az uh-s-nak :lol:

Mia!Szerintem csináljatok kádat az új kecóba...Néha tök jó beleülni és a gyerekek is jobb szeretnek fürdeni.Ha nem is nagy kádat de legalább egy kis ülőkádat tervezzetek.Tessék a gyerekre is gondolni!!!Jó 10-15éves korukig jobban szeretnek fürdeni mint zuhanyozni...

A Gracco babakocsik szétnyűhetetlenek.De én nem szeretem,viszont nem tudok felhozni ellenük semmit :lol: :lol:
Max annyi,hogy az autóban elég nagy helyet foglal..de azt a 2-3évet ki lehet bírni...
Mondjuk én böhömnagy babakocsi imádó vagyok,és az extrém csúnya kinézetű babakocsikat szeretem..
No de viszont ide a földutakra nekünk kellett is egy ilyen :lol:
Nekünk nincs ilyen pelustartónk...Én zacsiba teszem és kirakom az ajtó elé.Ha szerencsém van nem viszi el a Bella :lol:
De amúgy rokonnál volt olyan,hogy ott volt a pelustarót,és bűzlött a lakás,mert a büdös kaka szaga már abból is ki illan..
Szóval ezt passzolom,anno a SZabinak egy sima kis szemetes volt.Az anyatejes kaka nem büdi még,a későbbi kakit meg amúgy is ki kell dobni naponta a nagy kukába...

És figyi!!Szoptatás...Mikor mi születtünk akkor még tök más volt....
Ha fájt a hasunk simán ráfogták,hogy nem jó a tej sok vagy kevés vagy csak hasfájást okoz...
Ma már természetes,hogypocakfájást okoz,és tudjuk hogy kinövk a babák,az orvosok védőnők is másképp állnak hozzá.
Mellesleg itt vagyunk mi is,ha kell megyünk segítünk vagy írjuk mondjuk az infókat...
Szóval naná,hogy fogsz tudni szoptatni!!!!

mimi12

sünciboglya

Mia!
Szerintem a Pierre Cardin babakocsikat felejtsd el.Én nem hallottam róluk túl sok jót.Állítólag hamar tönkre megy.
A másik az strapásnak néz ki és nekem tetszik is.Viszont nem ismerem a márkát,nem tudom mennyire strapabíró..Adnakhozzá mindent ami szükséges lehet..

mimi12

Noemi:
Koszi az UH-s tippet:) Remelem megtalaljuk konnyen. En kepes vagyok a sajat lakasomban is eltevedni egyebkent:)

Rendes kadunk tuti nem lesz, mert a ferjem tulmeretezett (2 meteres, 126 kilos), semmibe nem fer bele rendesen. Raadasul a furdoszobank sem lesz valami hej de nagy :(
En olyat akartam eredetileg, ami nagy zuhanykabin es az alja kad, de nagyon nem tetszik paromnak a megoldas sajnos. Bar ez meg nincs lejatszva! ;) O azt szeretne, amibe csak belep az ember de jo nagy meretu es akar harman is belefernek egyszerre.
En is szeretek egyebkent lubickolni es bizti klassz lehet egyutt furdeni a gyerekkel....:)
Kép

sünciboglya

Mia! Nekünk sincs hűde nagy fürdőnk, de a kád nélkülözhetetlen!
Csak azért merem ezt leírni, mert 2 évig nem volt kádunk, csak zuhanyzónk!
Én a mai napig zuhanyzós vagyok, de a két év alatt mit össze nem epekedtem, hogy legyen mááár kádunk! :cry:

Szerintem amíg még nincs kész a ház, lehet alakítani a dolgokon! :wink:

Nekünk ilyen van, ebbe beleférne a párod is! :wink:
Kép

Kép Ők aztán élvezik!
Vendég

Ezt a mélyített zuhanyzótálcás megoldást felejtsétek el!
Az egy borzalom! Anyósomnak olyan van! :?
Vendég

Szép jó estét vagy mit!

Hazajöttünk egy nappal előbb, majd jövök beszámolni, meg visszaolvasni, de most irány a fogdokim. :?

Hiányoztatok! :oops: :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi:
Jaaaaaj ezt a sziv alakut en is neztem nagyon cuki:)
En megalkudnek az altalam felrakott bal oldalival, annak van kad resze, legalabb a gyerek beleferne:) Majd kiderul. Most is ilyen van a hazban, csak nagyon picike a kabin igy parom allandoan beveri magat. En mar sikeresen bele is ultem az aljaba, nekem tetszett. Belehajtogabbam magam icipicire:D Persze most mar csak allni tudok benne. :)
Sajnos nekunk az a gond ebben az egesz kad dologban, anyunak el vannak deformalodva a vegtagjani, nehezen mozog,nem tud belelepni olyanba ami kiall. A lepcsozes sem megy neki:( Szoval nalunk sajnos ilyenekre is kell gondolni:(
A sullyesztett kad sem opcio mert abba sem tud belemenni.

Rajottem: NEM FURDUNK! Meg van oldva:D:D:D

sünciboglya

Egyebkent az en kis elkepzeleseim szerint jo nagy furdoszobat almodtam meg....... na meg ugye jo nagy haloszobat...... Imadom a nagy tagas tereket, hatalmas nappalit, kandalloval.... (almodik a nyomor!)
Hat persze hogy egyik sem megvalosithato.... Pici lukak maximum.:(
Le kellett faragni mindenhonnan, teraszom is csak pici lesz. :(
De hat en orulok ha lesz valami... az legalabb sajat lesz :D

sünciboglya

Sziasztok!

Most csak röviden, mert időm még nem volt visszaolvasni! :oops:

Az utolsó napot kivéve egészen jó időt fogtunk ki, úgyhogy rengeteg felé mászkáltunk, hegyet, várat másztunk, strandoltunk, csavarogtunk, viszont a tegnapi nap betette a kaput, nem tudtunk mit kezdeni magunkkal az esőben és szélben, úgy döntöttünk, ha reggel ugyanez a helyzet, akkor hazajövünk. Mintha a déli-sarki hidegből jöttünk volna a sivatagba, zongorázni lehetett Érd és Keszthely közt a hőmérsékleti különbséget.
Múlt csütörtökön viszont rosszul lettem, begörcsöltem, a strandról csak félig tudtam hazamenni, pedig nem volt messze és nem vagyok egy nyávogós, ügyeletet hívtunk, epe, úgyhogy hasi uh mielőbb. Már csak azért is, mert úgy néz ki, immár négyen vagyunk! :D De majd csak 3-án megyek dokimhoz, nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon! :)

Hajnalban, vagy mikor ébredek, akkor olvasgatok, és majd rakok képeket is!

Jó éjt!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, és Berninek nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)

Kép
Kép
tekiroll

*na megjottunk a 4D ultrahangrol:)

Ilyen nincs! A gyerek 1 hettel es 5 nappal nagyobb a koranal! Akkora talpa van hogy kiakadtam! Oriasi gyerek lesz!!!! 4,8mm a talpa! Egyebkent mindene megvan, rendesen mukodik minden.

*Nagyon utalta a vizsgalatot, az utolso 10 percet hattal forditva csinalta vegig (baj volt a DVD-vel igy meg kellett ismetelni) Mondtam is a doktornonek, a gyerek ezt mar nem fogja jo szemmel nezni... hat a hatat jol megnezhettuk utana:D
*Csinaltak kepeket is, de nem latszik annyira jol szerintem. Lenyeg az hogy minden OK vele.

*az mar tuti hogy nem 56-os ruhacskakkal kezdunk, hanem legalabb 64-essel... legalabb is az orvos szerint:D

Bojlernek elefantja lesz. (Jah, a fule is oriasi....) :D De nagyon edi:):)

sünciboglya

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuh Dolli!!!!!

Tenyleg, lehet hogy jon a kisteso? :D:D:D Hat ez csodalatos lenne!!!!!
Szoritok ezerrel nektek!!!! :D

sünciboglya

Mia! Kicsi Fánikád nagyon cuki lehet! Olyan jót mosolyogtam az írásodon! :)
Nekünk is csak 2 szett 56-osunk volt, a többi 62-esről indult, azt is gyorsan kinőttük! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, akkor megnyugodtam hogy talan nem elefantot hordok a szivem alatt:) Mert a tied nagyon szep! :)

Akkor ezek szerint mostansag ilyen nagy babak vannak "divatban"?
Pedig parom is, en is pirinyok voltunk.... raadasul mindketten koraszulottek. (hat nem is volt ekkora talpunk!)

Bar a parombol egy 2 meteres, 126 kilos vadember lett.... :D

sünciboglya

Sziasztok!

Fürdő:
Nekünk van kád és van zuhanykabin is! Nyáron olyan jó csak egy gyors zuhany és teljes felfrissülés, a gyerek is nagyon szeret zuhanyozni úgy 2 éves kora óta. Nyáron hetek telnek el, hogy nem használjuk a kádat, de télen meg a kádat használjuk sűrűbben :)

Mia!!
Babakocsi:
Figyelni kell hogy a tolója átfordítható legyen, napsütés, szél miatt ez naon praktikus!!
Nálunk is végig nagyobb volt Dorina és mindig mondta a doki, hogy hosszú a comcsontja!

Nekem a védőnő azt monda, hogy műanyag kávés pohárba is nyugodtan fagyaszthatom a tejet!

Mellszívó:
nekem nem jött be az Avent. Mikor hazajöttem a kórházból apával ültünk az ágyon volt vagy 3 féle mellszívó és egyik sem valami jól szuperált! Sírtam, hogy be fog gyulladni a mellem, apa levitt a gyógyszertárba és 3000ft ér vettünk egy tök egyszerűt és nekem az vált be!!! Azt használtam végig!

Szoptatás:
Anyukám se engem se a bátyámat nem tudta szoptatni, én naon sokáig szoptattam Dorinát és rengeteg tejem volt!!!

Mennem kell más is ide szeretne ülni pussssssssssz sziasztok!!!
Vendég

zsand: koszi!:)

sünciboglya

Dolli,
Hurráááááááá :D

Mia,
Nekem az első babakocsi tetszik. Barátnőmnek is Graco babakocsija van, most már a 4. gyerek használja.

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:
Igen, egyre tobben a Graco-t dicserik hogy mennyire elnyuhetetlen!
:)

sünciboglya

Jóóóóóóóóóóóóóóóreggelt! :D

DOLLI! VÉGRE ITTHON!!!!!! :D DE JÓ HÍREKKEL JÖTTÉL!!!!!!! :D :D :D Majd mesélj mindent! Nem fáztatok?
Nálunk zima volt! :?

Mia! Nálunk is mindig nagyobbak voltak a babók, de ezek az uh berendezések csalnak is!
Én a felrakott babakocsik közül Graco-t ajánlom! Milyen autótok van? Csak hogy mi fér a csomitartóba?
Nekem egyik babakocsim se volt megfordítható, de ennek kb. addig van jelentősége, amíg anyuka állandóan nézni akarja a kisbabáját! :wink: Napra szélre, ezeketa kupolatetőket át lehet teljesen forgatni! :wink: A Graco ülésekről írják, hogy nagyon biztonságosak, nekünk csak az volt!

Amúgy én ezt ajánlanám!
De csak magamnak! :D :D :D :D :D

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =9&whid=25

Szilviiiiiiiiiiiiiiiii! Mindenem fáj! :shock: De olyan jó volt tegnap este!Jó volt Veled dumcsizni! :D

Ma vasalok, este dolgozom, kéne valamit főznöm is......
Vendég

Jó reggelt! No a visszaolvasás még várat magára, de azért pár dolog...

Babakocsi: Graconk van és nagyon bevált, most épp kölcsönben egy másik baba használja, nagyon stramm, és Érd utcáin is toligatható! :)

Fürdőkád nekem is hiányozna, ha nem lenne. Alapból tusos vagyok, de azért télen a zimából bejőve néha jó egy meleg pancsi! :)

Mia! Az első változat nekem is tetszik.... Szerintem szavaztasd meg itt, hogy melyik legyen, és mond a párodnak, hogy többség dönt!
:wink:
Szopi: én 1-2 hétig voltam csak anyatejes, tesóm sem tovább, Csibe 19 hóig!!! Ugye meggyőztelek! :)

Kakis pelus szerintem családi házban könnyen megoldható, mi külön zacsiba elszeparáljuk és azonnal megy a kinti kukába. Szitterkedtem olyan helyen, ahol a szagtalanítós vagy milyen pelustartó melltt is büdi volt. Mert azt is ugyanúgy kéne üríteni! :)

Orsi! Hű! Manikűr, pedikűr, lábmasszázs? Nagyon pörögsz megint! Imádom, hogy ilyen nyitott vagy mindenre és 3 gyerkőc mellett energiabombi vagy! :)
Szombattól volt hűvös idő, addig klassz volt nagyon, de csak a hétfő volt extra gáz, éjjel többször fel kellett kelni, hogy "begyújtsunk" az elektromos sütővel. A Ti fűtőtöket nem mertük használni, egyrészt mondta a csaj, hogy már volt, hogy leégett tőle a rendszer (vagy mi, nem értek hozzá), másrészt (azért mi kipróbáltuk :wink: ) valóban nagyon fura hangok jöttek a kapcsolószekrény felől, mikor beizzítottuk. Úgyhogy ott feladtuk. :(

No megyek, még jövök...
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli
De jó hírekkel jössz!!!! Gratulálok! :D :D :D
Újabb babánk van! :lol: :lol:

Mia
Nekünk Graco kocsink van, nagyon bejött. Mi azért választottuk, mert nagyon kicsire össze lehet csukni (kis autónk van), meg amúgy is picike és befért még Pesten a liftbe. Nem akartam fél éven át egy babakocsit cipelni a 3-ra.

Dolli
Tuti nagyon régi volt a villamos vezetékelés, én is átéltem hasonló élményeket még Pesten az albiban. Egyszerre nem lehetett mosni, vasalni, porszívózni. Csak egyszerre egy dolgot, mert amúgy zörgött, villámlott.

Gabi

Kép
gabusz

SZiasztok!

Babakocsi..
Orsi,szerinted én milyen babakocsit ajánlanék szívem szerint?? :lol: :lol:
1éve Egyiptomban
Kép
Amúgy tényleg nagyon jó babakocsik,szinte szétnyühetetlen.A hugomnak van egy kb 9éves plikoja,annak még nem ilyen szép a váza..De ő sem tudja szét nyűni.Neki már a 2. gyereke használja,volt kölcsön is adva,nálunk is volt,mikor a Szabi megszületett,és semmi baja nincs a 9-10év alatt..
No és az árát nézve..MOstmár értitek miért vagyok annyira oda,hogy a szomszédtól kaptam kölcsön egy ilyen mózest?? :lol:

Dolli!
Csak halkan..Gratula :lol: Jó nagy kalappal neked!!
Huuu de izgi,tök jó!!

Mia!A Szabi a 33heti uh-n 3300gr volt,az nem 1héttel volt nagyobb,hanem kb születési súlya volt.Amúgy ha jól rémlik talán 37hetes terhesnek megfelelőt írtak akkor a papíra,vagyis 1hónappal nagyobb volt a kelleténél :lol:
Amúgy állítólag a csajszi is kicsit nagyobb,de ugye minden akkor a tuti,mikor a kezedben van a bébi :wink:
Ja és a kukacát nem mérték meg??? :lol:

mimi12

Mimi!

Én imádom a Plikot! Ez több már egy sima tetszésnél! :wink:
Meg is sirattam mikor eladtuk! :cry:
Kép Rózsaszín, csajos, IMÁDTAM!
Kép

Végre kint vannak a gyerkők a kertben! :D
Jövök délután, de most végeztem a tonna vasalással és most gyorsan főzök valamit.......de mit???? :shock: ......öööööö :roll:
Vendég

Orsi :lol: :lol:
Tudod én mindenkinek ajánlgatom,hogfy ilyet vegyenek.De nem hisz nekem senki :cry:
Mi a mienket használtan 3 évesen vettük lassan 3éve.A kistesót is ki fogja simán szolgálni.Mire nálunk a pályafutását befejezi lesz vagy 9éves,és gyanítom szinte hibátlan lesz.Az,hogy az anyaga feslik itt ott,de nem vészesen,vagyis nem szakadt csak bolyhos.Nos ezt melyik ennyi idős babakocsiról lehet elmondani??
A kocsiban nem foglal nagy helyet,a bármilyen babahordozót bele tudom tenni...ŐŐŐő bár ezt a bébé hordozót bele sem próbáltam,lehet ez nagy bele,de most megyek megnézem juszt is. :lol:
Ja és a Szabi tél elején használta ám még.Ok nem sokat,de hosszú útra vittük magunkkal.
Én már úgy várom,hogy babakocsit tologassak.Bakker a tagyeszom húzza a vállamat már :lol:
Ja Orsi,Te tudtad,hogy a napvédőjét meg lehet fordítani ,vagyis úgy rátenni,hogy magunkkal szemben lehet a gyereket bele tenni? :lol:

Na Mia!!Gondolkodj csak el ilyen babakocsin!!
A mózeskosár nem létszükség ehhez.Főleg,hogy ősszel szülsz és ennek a sima kocsi részébe be lehet jól bugyolálni télire a gyereket..

mimi12

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a szülinapi jó kívánságokat!!! :-D

Hát Zsófinak hála úgy kóvályogtam végig a 32. szülinapom. :-D Tényleg kínozni lehet azzal, ha nem hagyják aludni az embert! Most éjjel 6x keltem a kisasszonyhoz!!! Kiborítóak az éjszakáink... Azt hiszem bepróbálkozok vmi homeopátiás cuccal. A Vibrucol kúpról hallott valamelyikőtök vagy használta? Tapasztalatok???

Mia!
Mi a Brendon Outlet áruházában vettünk egy csomó mindent, ez a Baby Outlet a Soroksári úton. Babaágy 12.000.- volt, babakocsi meg egy szuper leárazás alkalmával Graco Quattro Tour 120.000.- Ft helyett 63.000.- mózessal, hordozóval együtt. Nem tudom, hogy vannak-e mostanában ott ilyen frankó akciók, de érdemes ott is körülnézni. A Brendonos kifutó, kishibás cuccokat árulják ott. A Brendon amúgy tényleg horror drága!!! Vettünk Zsófinak egy játékot a Tesco-ban 2500.- Ft-ért, ua. a Brendonban 4.500.- Jó kis árréssel dolgoznak!!! Az Albert Üzletházban én is jártam bababútort nézni, de szerintem elég drágák, viszont szépek. :-D A Vatera meg tényleg hasznos dolog!!! Mi már vettünk itt utazóágyat, légzésfigyelőt... Az ételmelegítő meg tök felesleges! Én mindig egy bögrében mikróztam vizet és abba raktam/rakom a cumisüveget, bébiételt. Ja és Aventes cuccok a Corában, Tesco-ban is vannak.

Kép
Kép
lbernuska

Jaj, ezen a "mit ajánljuk Miának" dolgon nagyon belelkesedtem... :-D

Nekünk is Graco babakocsink van, mint fentebb írtam. Tényleg jól bírja az érdi terepet! Egy gond van csak vele: 13 kg és egy Ford Mondeo csomagtartójának 3/4 részét elfoglalja. :-D

Szagos pelusok/kuka: Mindenki riogatott, hogy majd milyen büdi lesz a lakásban és hogy kell a szagzárós kuka... hülyeség ez is! A pelus tényleg büdi, de egy sima billenő fedeles kukánk van, amibe a pelust gyűjtjük és 3-4 naponta viszem csak ki. Semmi szag nem jön ki belőle...

Kép
Kép
lbernuska

Dolli!
Most olvasom csak az örömhírt! Drukkolok, hogy minden ok legyen a vizsgálaton!!! :-D Szuper!!!

Mia!
Zsófim 4100 g-mal és 59 cm-rel született. :-D Gyanítottuk mi is, hogy nem lesz kicsi baba. Én nem is vettem 56-os ruhákat, 62-sel indítottunk. :-D

Nálunk Apa vett 3000 Ft-ért kádállványt kiskáddal anno. Azt hiszem az Elefáni Bababoltban fogott ki ilyen szupcsi akciót. Náluk is érdemes körülnézni!

Medela: Nekem ilyen a mellszívóm, vettem hozzá cumisüvegeket és azokba Nuk cumikat. Teljesen jó!

Kép
Kép
lbernuska

Mia,
Veronika is 58 cm-vel született, rá alapból kicsik voltak az 56-os cuccok, Zsombor csak 54 cm-rel de ő is egy hónap alatt kinőtte az 56-osokat. Az első fél év alatt 3x cseréltünk ruhatárat. Nekünk most Nania babakocsink van, hordozóstul volt 30 e újonnan a Kika-ban. Mózes nincs hozzá de nálunk is az volt a fő szempont hogy könnyen be lehessen tenni a kocsiba, mert elég sokat mászkálunk.

A fiam rájött, hogy ha felmászik a fotelba, onnan eléri a játéktároló tetejét ahol eddig Veronika féltve őrzött és törékeny kincsei vannak. Most ott garázdálkodik fülig érő szájjal :D Manó meg sivalkodik :?

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Orsi:
Remelem hogy csak az UH csal mert a gyereknek orias a talpa, kisse meg is hokkentunk!:)

Az egyik autonk Citroen C4, a masik Fiat Bravo. Szerintem kb egyforma nagy a csomi tarto, de a Fiat 5 ajtos, gondolom azt fogjuk hasznalni ha mindenki egyutt megy, konyebben lehet bemaszni hatulra:)

Minden esetre mindegyik babakocsit meg fogjuk skubizni szemelyesen, remelem minel elobb. :)

A Peg Perego nekem is nagyon tetszik csak irtozatosan draga:( Pedig gyonyoru es jo is, kiprobaltam a Brendonban legutobb.

Dolli:)))))))))))))))
Kadszavazas:) Meg babakocsiszavazas:)

Noemi:
De a kukacot is jol megkukkantottak, ki is jelentette a dokineni hogy "jo nagy csomagja" van. :D hehe

Irtam paromnak levelet hogy a Greco lett megszavazva testuletileg:D:D:D:D

Berni:
Wow, fel aron a babakocsi! Az nem semmi! Mar nezegettem azt az Outlet-et, oda is el fogunk menni tutira! Hatha megleljuk a Grecon-nkat ott:D

Hat Zsofi tenyleg nagy baba volt!!! :D
Ugy veszem eszre, a gyerekek nagyobb sullyal szuletnek mint az en "idomben", anno.:) (en 2,60, parom 2.40...)

Nezegettem a Medeleas mellszivo tartozekait, ezek szerint barmilyen cumisuveg jo hozza. A NUK cumik univerzalisak altalaban?

Mert ha nem kell etelmelegito, akkor barmilyen cumisuveget valaszthatok:):):) Van egy-ketto ami annyira aranyos:)

puszka!

sünciboglya

Szasztok!

Mia, asszem' a lányok egy csomó mindent elmondtak a listával kapcsolatban. Tényleg nagyon sok felesleges dolgot rá akarnak sózni az emberre. Pl. ez a pelenkatároló szerintem is hülyeség, meg mindenképpen akarsz Patriknak cumit? Cumiláncról jutott eszembe.... az is jó drága, nem is gondoltam volna. Az n gyerekeim pl. nem fogadták el a cumit sem, de végül örültem neki, mert nem kellett a leszoktatással bajlódni. Ja, meg az alvóka, én mit össze küzdöttem, hogy elfogadjanak valami aludnivaló babát, rongyibongyit, de az sem kellett nekik csak az anya. De nem adom fel :lol: Lili megint kap egy plüss Mickey egeret, hátha.... most ugyanis ez a nagy kedvenc.
Étel melegítőnk sem volt.
Meg egy tanács, ne próbálkozz az elektromos orrszityukkal, szart sem érnek, én kettőt pusztítottam el, aztán vettem egy porszívósat, nagyon ellene voltam, de mikor láttam mennyit tud kiszityuzni....
Gratula a szép méretekhez!!!!

Apááám, micsoda babakocsikat mutattok itt!!!!! milyen szuperek! Nekünk az elején egy ősrégi darab volt, abban csak levegőztettem kinn, aztán meg már olyat vettünk amiben ülni tudott.

Dolli, szijjjjja! Komoly????????? De szuper!!! Jön a tesó!!!!! :lol: Mennek a drukkok!!!!!! Örülök, hogy újra köztünk vagy!!!!

Berni, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!
Sajnállak az éjszakák miatt, foga?

Orsi, én is kész vagyok mit a liba, na majd holnap rágyúrunk!!!! a lábaimon alig állok!

Lépek, mert már itt nyüzsögnek a fejem fölött! Majd holnap mesélek, voltunk tejterhelésen, ja meg a humánpolitikai osztályon ovi ügyben......
sylph

szilvi:
Porszivos orrszopacs? Szoval akkor az jobb mint a hagyomanyosak? (Megnezem a Neten, nem tudok rola semmit.)
Tenyleg, az orrszivo mar szuleteskor kelleni fog?

sünciboglya

Szilvi:
Huuuuuuuuuuu! Megneztem videon az orrszivo porszivot:) Hat nem semmi!
Nekunk csak talan az a gond ezzel hogy takaritogepunk van es minden hasznalat utan szet kell szedni, egyenkent kimosni a gep tartozekait. (Parom veletlenul elfelejtette a felgongyolt szonyeget megcsinalni hetvegen a takaritasnal, akkor jott ra amikor mar kisuvickolta a takaritogepet...... na a szonyeg most egy hetig felcsavarva marad ez tuti!)

:D

Jah, azt irjak a Neten hogy az orrszivo porszivo magyar talalmany:)

sünciboglya

ÁÁÁÁÁ CSAJOK!

APA BEIRATOTT A SULIBA ÉS MÁR MEGVANAK A JEGYZETEK! :D :D :D
Holnap írok az oktatónak és egyeztetünk időpontot gyakorlatra! :D

Annyira boldog vagyok! Még csak most kedden találtam ki ezt és már tanulói jogviszonyban állok! :wink:
Vendég

Orsi!

Háááát leesett az álam!!! Te aztán nem vagy semmi!!! GRATULÁLOK!!! Honnan van Neked ennyi energiád 3 gyerkőc mellett!!

Berni!

Nagyon szégyenlem magam jártam erre tegnap, de lemaradt a köszöntés :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Bocsi!
Születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánok Neked!!! Isten éltessen sokáig!!!

Csajok!
Üres a ház, ez nagyon ritka pillanat, se gyerkőc se apa csak én uralom a terepet!!!

Az új kutyánk kitett magáér már két hete szétrágott apa hegesztőjén egy kábelt, nem örült neki apa de elment vett egy újat 25ezerér erre tegnap jön be láttam, hogy igencsak ideges kérdeztem mi a baj mire ő a drága kutya ismét megrágta a kábelét, ezt már apa nehezebben viselte, mire megnyugodott volna a kutya szétrágta az anyukám papucsát, szóval most elég rosszul áll a szénája az ebnek!!!

Olyan jó itt van anyukám a héten a Dori unokahúgával, most is együtt csavarognak!!!

Dolli!

Gratula a pocaklakóhoz!!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Jó est! Most kezdek visszaolvasni, de nagyon lassan haladok… Annyira hulla vagyok, fáj a fogam, bár mintha viselhetőbb lenne, és tiszta gyengének érzem magam. Úgyhogy most apa altat, mert már nincs erőm ahhoz sem. :(
Orsi! Pl azt olvastam, hogy csináltál borsólevest, és belekevertél egy nagy adag palit! :lol: Háromszor olvastam újra, mire felfogtam. De kedvet kaptam palikészítésre, szerintem holnap sütök a fiúknak a húsleves utánra…
Klassz lehetett a múlt vasárnapotok (bár fárasztó). Az ilyen táncokat én is úgy megtanulnám…

Gabi, Zsand, milyen kicsi a világ! :D

Mia! Úristen! Milyen árkategóriájú mellszívókat találsz! :roll:

Andi! Hajrá a fogyihoz! :) A heti egy süti tuti belefér a dologba, ha egyébként tartod magad és mozogsz is…
Tényleg! Mizujs az uszival? :roll:

Szilvi! Nagyon kiakadtam, hogy nem veszik föl Bálintot! Remélem, sikerül valamit intézned!

No elteszem magam, jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Na, megint zabalni voltunk, de kezdek kigyogyulni a karamellas fagyibol. VEGRE! Szerencsere most a facsart narancsle kezd favoritta valni.... fejlodokepes vagyok.

zsand:
Nekunk is volt egy ilyen kutyank (o dobermann keverek volt) Szetragott mindent, leginkabb a borcipokre specializalodott, de egyszer, piacrol visszajove az agyunkban talaltuk. Benn ult a kozepen, mindket nagyparnat szetragta es szallt a toll mintha havazott volna. A kutya pofajanak latvanya megert egy fonyeremenyt! 20 eve tortent, de meg mindig emlegetjuk anyuval:D

Orsi:
Na majd penteken kikutatom honnan van ennyi energiad:D
Parom kerdezteti hogy fel vagy-e keszulve 130 kilo zsirra:D

Dolli:
Asszem rolam mar egyertelmuve valt hogy minden draga c@r ragad ram. Marmint megtalalom oket mindenhol:) De komolyan, ha valami megtetszik biztos horribilis, szurrealis aron van..... ezert megprobalok ritkabban vasarolni:D

sünciboglya

Szép jóreggelit! :D

Energia? Igazából energiavámpír vagyok és ez a masszázs csak ürügy, hogy a vendégek idejöjjenek és leszívjam az energiájukat! :wink:

Viccet félre, szerintem vannak pörgőssebb emberek, vannak lassabb emberek! Pl. én gyorsan beszélek(ha éppen nem akadnak össze a nyelveim), gyorsak a mozulataim, ezért valahogy mindent gyorsabban csinálok! Viszont hamarabb el is fáradok, de gyorsabban ki is pihenem magam! :wink:
Viszont én sokkal durvábbnak tartom, hogy vannak nők akik a diplomájukat csinálják terhesség, gyed, gyes alatt!Hogy lehet gyerek mellett ennyit tanulni??????? :shock:

Péter ne parázzon, amíg elbírja a masszázságyam(150kg.ig)addig nincs gond! :wink:

Zsand! ÚÚÚÚÚh banyek ez a kutya! :shock: :shock: :shock: Még mindig nem raktál fel fotót róla, még a teraszról sem, még Dorináról sem! :shock:

Dolli! Fáj a fogad???? :cry: Kell visszamenned dokihoz?
Palacsinta bekeverés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úszást sajna leszavaztukönhatalmúan, mert mostanában hajnal 6-kor zima van, esik az eső, fúj a szél....... :?
Szerintem majd ősztől a tanuszi! :wink:
Addig marad a heti 2 alakformáló torna! :D

Szilvi! Én is kezdem látni magamon, hogy egyre izmosabb vagyok! :D
Nagyon jó ez a Móni! Én is csipázom!!!!!! :wink:

Na megyek mert ma füvet kell nyírnom ami nem lesz valami hűde könnyú, mert a sok esőtől hatalmasra, dúsra nőtt! :?
Kaja maradt tegnapról, végül tejszines ragut csináltam, krumplipürével, magamnak meg egy szelet rántott húst salival.
A panírt teljeskiörlésű liszt, tojás, zabkorpa volt! Olivában sütöttem ki! ISTENI LETT!!!!! :D Le is fotóztam!

Na menek......trapp-trapp
Vendég

Dolli,
Köszi a biztatást, most különösen jól esik mert most jött el a stagnálás ideje, múlt héten nem fogytam semmit :? Úszással most én is bajban vagyok, tegnap elmentem délután a Thermálba úszni de kicsit kiakadtam. A reumatológus adott beutalót a fürdőjegyhez, mondta h kell fizetni de azt mondta h nem vészes. Erre odamegyek és mondja a nő h 5 alkalom 5150 ft. Drágább mint ha átmennék Battára. :? Ráadásul a kinti medence jéghideg, háton sem tudtam úszni mert mindenki össze-vissza úszott és nem akartam senkinek nekimenni. Szóval nem az igazi. Egyetlen jó dolog volt benne hogy úszás után kifeküdtem egy napágyra és ott melengettem didergő tagjaimat :D Visszatérve a tornára most hétfőn és pénteken biciklizem itthon, utána hasazok egy kicsit Rékával v Alexandrával :DSzerdán a kimenős napomon megyek úszni vagy a Tulipán utcába, attól függően h milyen idő van. Szerintetek ennyi elég a diéta mellett?

Kép[
Kép[
kostyika

Csajok..
A Szabi kiment az udvarra játszani.Na jó,ezt esőben is megteszi,így ez nem is olyan különös.De jön be pucéran..Mondom úristen kölök!!!Hát megfázol!!!
Erre a Szabi,anya fogtam békát :lol:
Íme..szerintetek normális??? :roll:
Kép Kép

mimi12

Mimiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jesszus! :lol: :lol: :lol:
Nem semmi fiad van én elhánytam volna magam! :oops:

Én tavaly ezzel az űrlénnyel találkoztam össze a kertben! :shock:
Kép

Letutiztam a suliban az időpontokat! :D Jövőhét szerdán 9-re megyek először! Olyan izgi!

Hétfő, szerda, péntekek van tanítás, illetve szombaton, de arra nem kértem időpontot, heti 2x fogok menni délelőtt!Közlekedés sem vészes, mert a Petőfi hídig bemegyek kocsival, ott tudok parkolni és onnan 20 perc 4-6-ossal a Jászai Mari tér! :D
Legkésőbb 3-ra haza is érek! Szegény anyósom még nem tudja micsoda áldozatot hozott! :shock:
Vendég

Orsi!
Ha 1-2 napot itt lennének a gyerekeid,akkor utána ők is behordanának békát bogarat a lakásba :lol:
Főleg ha a húgom középső lánya is itt lenne.
Tök jó,hogy ilyen gyorsan elintéződött a suli.Ügyes vagy!!

mimi12

Szasztok!

Mimi, nem semmi fiad van! :lol: :lol: :lol: :lol: Az én gyerekeim is állandóan kiszöknek, cipő, zokni nélkül, hüvösben, egyszál pelusban :wink:

Andi, ilyen sokfélét tornázol?! :shock: Nagyon ügyes vagy!!!!

Orsi, zabkorpával én is paníroztam már, tök fini!
Olyan jó, hogy Te is látod magadon a munkád gyümölcsét!!!!! Érdemes csinálni! Én ma fedeztem fel az alsó hasizmomat!!! :lol: :lol: Azt tudni kell rólam, hogy olyan mint hasizom az nálam nem létezik! Nem is tudok hátról felülni, :wink: :oops: de majd szólok ha sikerült!!! :lol:

Dolli, az a fogad fáj amit most csináltak?! :?

Ovi: sajna semmi remény. Voltunk a hum. pol. osztályon és a nő mondta, hogy 150 gyereket utasítottak el, és már 80valahányan voltak is nála, bejelentkeztek a polg.mesterhez, adhat nekünk is időpontot, de csak szept. re!!! nagyon durva, mert mind ilyen fiatal párok gyerekei, mennének vissza dolgozni és nem tudnak! :cry: Egyetlen remény a béke téri ovi, HA! bővítik, de ott is hogy kit vesznek fel? :roll: állandóan érdeklődni kell, hogy szóljanak ha van valami, tehát ki a gyorsabb alapon, meg ki a puszipajtás....
Ja, és arra sincs semmi garancia, hogy a Lilit majd átveszik bölcsiből!!!!!! ha túljelentkezés van az oviban... az meg sajna van és szerintem lesz is! akkor nem fogják felvenni....

Mia, az orrszityu magyar találmány? Nem is tudtam! Amúgy én nagyon ellene voltam, nagyon brutálisnak tartottam, azért is próbáltam ki mást, de egyik sem vált be, alig szívtak, és amikor nagyon taknyos a pici akkor nincs mese ki kell szityuzni rendesen, ha nem akarunk neki nagyobb bajt. És ez bizonyult a leghatásosabbnak!
Szerintem megvehetitek előbb is, jó ha van, ki tudja mikor lesz rá szükség... de ha épp akkor veszitek mag ha kell, úgy is jó.
Takarító gépet nem lehet víz nélkül használni (vagy az nem olyan?) mert sokáig úgysem csinálja az ember a szityuzást, azt meg kibírja a tak.gép, nem? Mi a vizesporszívónkat így használjuk.

Zsand, micsoda rosszcsont ebetek van! Yoda is sokat rosszalkodik, ő már félig szétrágta a az alvóhelyét, sosem találok meg egy pár cipőt, mindig csak felet :wink: a gyerekek játékai szanaszét a fűben... és a legújabb dilije, hogy kikaparja a kertemet, meg a füvet is. Aztán tegnap rájöttem miért! Apró bogarakat kajtatja, azok meg bemásznak a földbe ez a dilis meg utánuk kapar! :shock:

Tegnap voltunk tejterhelésen Lillantóval. Szerencsére nem lett kiütése tőle, most pár napig adni kell neki napi 1dl tejet, és hétfőn kakimintát kell bevinni, abból még megnéznek valamit és ha az is rendben akkor kinőtte!!! Remélem így is lesz!
sylph

Orsi, látom közben hoztál Te is egy fotót.... :? naggggyon randabéka! Nem ilyedtél meg?
sylph

Lányok, ez a könyves dolog senkit sem érdekel?
Pedig szerintem nagyon jó ötlet! :lol:
Csak azért kérdem mert akkor szólok más ismerősöknek....
sylph

Szilvi!
Engem nem érdekel a könyves.Az az igazság,hogy nagyon régóta megy ez már.nekem majd 1éve szóltak először..

Szabi.Most is kint puccoskodik.Én nem értem ezt a gyereket.Háát anyám azt mondta,nem egy szobagyerek. :lol:

mimi12

Mimi, nem szobagyerek... ez tetszik!!!! :lol: :lol: :lol:

Én nem tudtam, hogy ilyen régóta van ez a könyves doldog, de nekem nagyon megtetszett! :lol: Az én gyerekeim szeretik a könyveket, én állandóan azt vennék, mindig vissza kell fognom magam. :wink:
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?