Szasztok!
Mimi, nem semmi fiad van!
Az én gyerekeim is állandóan kiszöknek, cipő, zokni nélkül, hüvösben, egyszál pelusban
Andi, ilyen sokfélét tornázol?!
Nagyon ügyes vagy!!!!
Orsi, zabkorpával én is paníroztam már, tök fini!
Olyan jó, hogy Te is látod magadon a munkád gyümölcsét!!!!! Érdemes csinálni! Én ma fedeztem fel az alsó hasizmomat!!!
Azt tudni kell rólam, hogy olyan mint hasizom az nálam nem létezik! Nem is tudok hátról felülni,
de majd szólok ha sikerült!!!
Dolli, az a fogad fáj amit most csináltak?!
Ovi: sajna semmi remény. Voltunk a hum. pol. osztályon és a nő mondta, hogy 150 gyereket utasítottak el, és már 80valahányan voltak is nála, bejelentkeztek a polg.mesterhez, adhat nekünk is időpontot, de csak szept. re!!! nagyon durva, mert mind ilyen fiatal párok gyerekei, mennének vissza dolgozni és nem tudnak!
Egyetlen remény a béke téri ovi, HA! bővítik, de ott is hogy kit vesznek fel?
állandóan érdeklődni kell, hogy szóljanak ha van valami, tehát ki a gyorsabb alapon, meg ki a puszipajtás....
Ja, és arra sincs semmi garancia, hogy a Lilit majd átveszik bölcsiből!!!!!! ha túljelentkezés van az oviban... az meg sajna van és szerintem lesz is! akkor nem fogják felvenni....
Mia, az orrszityu magyar találmány? Nem is tudtam! Amúgy én nagyon ellene voltam, nagyon brutálisnak tartottam, azért is próbáltam ki mást, de egyik sem vált be, alig szívtak, és amikor nagyon taknyos a pici akkor nincs mese ki kell szityuzni rendesen, ha nem akarunk neki nagyobb bajt. És ez bizonyult a leghatásosabbnak!
Szerintem megvehetitek előbb is, jó ha van, ki tudja mikor lesz rá szükség... de ha épp akkor veszitek mag ha kell, úgy is jó.
Takarító gépet nem lehet víz nélkül használni (vagy az nem olyan?) mert sokáig úgysem csinálja az ember a szityuzást, azt meg kibírja a tak.gép, nem? Mi a vizesporszívónkat így használjuk.
Zsand, micsoda rosszcsont ebetek van! Yoda is sokat rosszalkodik, ő már félig szétrágta a az alvóhelyét, sosem találok meg egy pár cipőt, mindig csak felet
a gyerekek játékai szanaszét a fűben... és a legújabb dilije, hogy kikaparja a kertemet, meg a füvet is. Aztán tegnap rájöttem miért! Apró bogarakat kajtatja, azok meg bemásznak a földbe ez a dilis meg utánuk kapar!
Tegnap voltunk tejterhelésen Lillantóval. Szerencsére nem lett kiütése tőle, most pár napig adni kell neki napi 1dl tejet, és hétfőn kakimintát kell bevinni, abból még megnéznek valamit és ha az is rendben akkor kinőtte!!! Remélem így is lesz!