Új privát üzeneted érkezett!

Baboca!
En ketszer is voltam beteg a terhesseg elejen (laz , kohoges, torokgyuszi...). A dokim nekem sem adott semmit, csak c-vitamin sok tea es lazra lazcsillapitot. A landzsas utifuszirupot en is ittam, vettem egy adagot mert nem akartam tetlenul nezni, hogy nem javulok, az van rairva, hogy terhesseg eseten kerdezze meg kezeloorvosat. Hat en a korzeti orvos nagynenemet felhivtam es azt mondta a leirt adagot szedjem nyugodtan, csak ne igyam meg egy kortyra az egeszet Kép Nem tudom mit hasznalt mert en igy is 2 hetig fekudtem. A varandos sogornom szerint o sokat javult vele. Szoval ha nem vagy cukorbeteg akkor igyad nyugodtan.(a sogornomnek is egy orvos adta!)

csengo 24+5
Vendég

Babóca!

A köhögésre van egy nagyon jó kis nagyi féle receptem. Nekem eddig mindig bevált és a lányaim is szívesen megisszák. Egy fej vörös hagymát pucolj meg és vágj félbe. Tedd bele két-három liter vízbe. Egy egész citromot félbevágva héjjastul és egy fél zacskó majorannát is tegyél a vízbe + cukrot. Ha szereted karamellizálhatod is a cukrot mielőtt beleteszed. Ezt az egészet forrald össze kb. 5 percig és ha már nem forró ihatod is. Persze leszűrve.
Remélem neked is használni fog.Kép

A gyomorsav engem is gyötör, ha elfelejtem, hogy ne egyek paprikát, retket és ne igyak sok teát.
Elég rémes. Pedig a lányokkal csak az utolsó két hétben volt ez a problémám. Igaz, jó nagy hajjal születtek mind a ketten.
linato

Babóca!
Én a terhességem elején voltam beteg és nekem is a lándzsás utifűt ajánlotta a doki, ha köhögnék! Biztos nem árt a babánk!
Jobbulást!

Kriszti!
Ez sima UH volt, vagy 3 dimenzios? A rendes UH-n is lehetett látni ahogy ásít? Biztos fantasztikus volt! A mi kicsink úgy intett a kis kezével mintha integetett volna. Ez a mozdulat belém is úgy belémvésődött! Olyan hihetetlen tud lenni és olyan csodálatos!
Kicsit mindig irigykedek, ha valamelyikőtök írja, hogy volt UH-n! Ez a legjobb dolog amikor benézhetünk a kis pocaklakónkhoz!

Üdv mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Moszi Kép
Igen, én megrendeltem. Nagyon kellemes komolyzenei válogatás, lágy, szép dallamokkal.
Én örülök, hogy megvettem, de ha neked pl. egyébként is van több komolyzenei CD-d, amit szeretsz, akkor lehet, hogy felesleges.

Edit
Kép

Kép
reditke

Babóca!
A betegségről nem hallottam. A Lándzsás útifű szirupot szedheted, én a 12-13 hét körül voltam nagyon megfázva, és a házi dokim ezt írta fel, persze azért mert már tudta, hogy babát várok.

Edit!
Nincs komolyzenei cd-m, de van 1-2 amit szívesen meghallgatok, bár nem szeretem a komoly zenét. Gondolkoztam rajta, hogy most belevágok, azaz a Megatoysban megveszem, úgyis megyünk majd vásárolni arra.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Györesz, jelentkezünk jövő héten szülésfelkészítőre? Nem olyan sürgős, csak nem tudom, mennyivel előbb kell jelentkezni.
E-mailben egyeztethetnénk, hogy milyen időpontokat beszéljünk meg, ha úgy neked is jó.
A mailcímem: m.livvi@freemail.hu
Liv

Kép

Kép
liv

sziasztok!

Jó olvasni a híreket, Babóca gyógyulást neked!
Én most kissé pánikhangulatban vagyok, a terheléses eredménye 7,3 lett. Felhívtam a dokit, Szerinte ez nem vészesen magas, elküldött a leletemmel a belgyógyászhoz, hogy nézze meg alaposan az eredményeimet.
Tudtok arról valamit, hogy a 7,3 mennyire nagy baj? Egyébként teljesen jól vagyok, de most már enni is félek.

köszi:zsófi
papzso

Sziasztok! Kép
Köszi a hozzászólásokst és a tanácsokat!
Azt hiszem, akkor veszek ilyen szirupot, mert úgy érzem valamit tennem kell, ha már az orvosok ilyen tétlenek!
Köszi a segítséget.
Babóca Kép
babóca

Szia Liv!
Megbeszélhetjük!
Írok a mailedre!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Edit Kép
De jó, hogy írtad, hogy ilyen bio guruk vagytok Kép Tudnál segíteni, hogy hol lehet természetes töltetű szoptatós párnát kapni?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép reggelt mindenkinek!
A www.interstore.hu oldalon a babafelszerelések közt vannak egész jó dolgok. Pl. 4 funkciós Graco babakocsi 45 ezerért.Kép Az azért nem rossz...

Ikerkocsik is vannak.Kép
eszter28

Györesz!
Ez egy rendes Uh volt.Szépen látszott minden csak a neme nem.Ha rágondolok még mindig összeszorul a szivem.
Tegnap szerettem volna ha Ágota látja,érzi a tesó mozgását.Nem sikerült mert ez a piszok mindig abba hagyta ha a nővére a közelébe jött.
Kellemes napot mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép
Csatlakozom OrsihozKép, és tönköly töltésű, nyitott úszógumi alakú szoptatóspárnát keresek. Bioboltokban már néztem, de ott csak a kisméretű kis kifli alakú, 1 babás párna volt 4.600 Ft-ért.

Cat

Cat
Kép
cateye

fantikbaba

Orsi Kép, Cat Kép

Apának most írtam egy emailt, hogy küldjön nekem egy áruházlistát, hogy hol forgalmazzák a tönköly és köles bio párnáikat.
Ahogy megkapom tőle felteszem ide.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

FantikbabaKép
Köszönöm, de ez sajnos nem jó ikreseknek.Kép Ez nagyon hazsnos 1 bébinél, de én olyat keresek, aminek a közepe lyukas, és a derekam köré tudom tenni.

LányokKép
Még egy kérdés: Ki mennyi kisbodyt, rugdalózót vesz a picinek, kezdésre pl. 56-osból? A tapasztaltabb anyukák biztos tudják, hogy mennyivel célszerű készülni. Tudom persze menet közben is lehet vásárolgatni, de télen nem nagyon akarok szaladgálni ruhákért 2 szoptatás között.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Tegnap végre - most először - akkorákat rúgott a babánk, hogy apukája is érezhette!!!! Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Liv, akkor apuci biztos nagyon boldog volt, hogy ő is érezhette!

Kicsit aggódok, mert 3x2 Magne B6 mellett is keményedik a hasam. Eddig csak 1-2x, de tegnap délután többször is! Hétfőn megyek dokihoz és remélem mindent rendben talál! Ha van valakinek hasonló tapasztalata akkor írjon! Ha valakinek megnyílik a méhszája az milyen gyorsan történik? Remélem, hogy erről szó sincs, de azért nyugtassatok meg!

Puszi
Györesz 19+0

Kép
Kép
györesz

Bocs, hogy keltettem a pánikot a vércukrommal, kiderült, hogy minden rendben van, a belgyógyász szerint annyi dobostortát ehetek, amennyit csak akarok Kép

Kriszti:
Nálunk csak akkor mozog, ha úgy tartja kedve. A húgomnak szerettem volna megmutatni, hogy hogy mozgolódik, de hiába lazítottam, vagy ültem, akár erőlködhettem is, nem mozdult. Persze amint kocsiba szálltunk, és beszíjjaztam ficergett, meg persze akkor is, ha a húgom nem vol a közelben Kép

Kis önálló csöppségek Kép

Mindenkinek minden jót hétvégére, jó időt, jó pihizést!

üdv:zsófi
papzso

GyöreszKép
Nekem kinyílt a 14. héten a külső méhszáj kúphegynyire, de a 18. hétig nem nyílt tovább, és akkor össze is varrta a doki. Nekem nem volt csak kb. napi 3 keményedés, az is estefelé, nyugalmi helyzetben. 3x2 Magne B6-ot szedtem én is, és az összevarrás után teljesen elmúltak a keményedések. Egyébként napi 10 keményedés alatt azt mondta a doki, hogy ne foglalkozzak vele, az nem kóros.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép, Orsi Kép

Írt apa Kép
Itt van termékeik értékesítési helyeinek listája:

Biopont Kft. - bioélelmiszer , bio és vegetáriánus termékek
http://www.biopont.com/site.php?mid=5&data%5blang%5d=h

De azt írja, hogy a kismama párnát csak a Szaküzletben találjátok meg egyelőre:
BIOPONT Vegetáriánus Étterem és Biobolt a Darshan udvarban. Szaküzletünkben a Biopont termékek teljes választékát megtalálja.
Cím: 1086 Budapest, Krúdy Gy. u. 7.
Telefon: 266-4601
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 10-22 óráig, szombaton és vasárnap: 12-22 óráig

Remélem sikerrel jártok. Várom a visszajelzéseket, mert nekem nagyon bejött Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!Kép
Megjöttem az orvosomtól. A legfontosabb: a méhszájam szép zárt. Megvan mindhárom lúrkóm. Kép Egymás fölött helyzekednek el, mint ha emeletes ágyon alukálnának. Ezért egész lent kezdődik a hasam és a gyomromig tart.Kép Ezen nagyon meglepődtem most, mert nem találtam nagynak a pocim, nem tudtam, hogy férnek el benne.
Az "A" és a "C" baba még nagyobb is a koránál, a Pindurkánknak viszont sajnos több hetes lemaradása van. Kép Vele sajnos bármi megtörténhet. Talán a holnapi 4D-n mondanak valami közelebbit is róla.
Az "A" babó viszont az orvosom szerint kisfiú. Kép Férjem vigyorgott is rendesen.Kép

Cat, a Kismama Magazinban mindig reklámoznak megkötős szoptatós párnát, a Baross u.-i egyik bababoltban lehet kapni. Nem hiszem, hogy tönköly töltetű.
Cateye, ha mennem kell kórházba, ígérem, tudatni fogok magamról. Más fórumokra is írogatok, amit Linato és VKOrsi is nézeget, szóval lesz rólam infó.

Szép hétvégét mindenkinek!
eszter28

Cat: 56-os ruhácskát nem érdemes venni, kb. 1 hét alatt kinövik!!Kép Max. 1-1et, amiben hazaviszitek őket. Mi 62-vel kezdtük, mondjuk kisfiam eleve 54 cm-rel született. Egy babára számítva nem kell sok ruha, egy rugit - ha nem büfizi le - akár két egymást követő nap is ráadhattam.
ingecskét nem ajánlom, én is kaptam, de egyszer használtam csak, örökké felcsúszott, a baba alá gyűrődött. Kényelmesebb a body, azt mondjuk naponta is lehet cserélni.

Eszter: édesek lehetnekKép

Györesz: én is úgy tudom, hogy egy nap nem lehet több 10 keményedésnél, azon felül már mindenképpen kell szólni orvosnak.

Lehet, hogy említettem már, de elmondom, hogy eddig nekem nagyon pozitív élményeim voltak a BKV-n. Igaz, ritkán járok, de eddig - amióta látszik a pocakom - átadták a helyetKép Olyan jólesett, főleg, hogy a sok állástól megfájdul a derekam.

Lau
23+3
lau

Cat!
Gondolom akkor otthon kellett lenned a 14. héttől!? Sokat pihentél (feküdtél)? Lehet, hogy túlaggódom a dolgot, de jobb félni, mint megijedni!
Györesz
19+0

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, de néha szoktam olvasgatni...

Zsófi,
itt olvastam valahol a babaneten, hogy terhesség alatt azt hiszem, 7,8-ig még elfogadható a terheléses cukorvizsgálat eredménye...

Linato,
átjavítanál okt. 28-ra? Kép.

Cat,
Hangának annak idején vettünk 56-os badikat (2-3 db-ot), de soha nem használtuk...nem tudtam ráadni...úgyhogy mi a badikat 62-essel kezdtük, viszont rugiból volt vagy 5-6 56-os, nekünk kellett, bár 54 cm-vel született Hanga, de a 62-esek akkor is nagyon lógtak rajta, azt meg én nem szerettem...

Velünk minden okés amúgyKép, megvan az afp eredmény: 1,2 MOM, az uh-n is minden rendben (BPD: 44 mm, FL: 29 mm)Kép, egyedül a nemét nem tudta az uh-s doki megmondani....de 15-én megyek a sajátomhoz, aztán megkérem, hogy addig nézzük, amíg látunk valamit (vagy nem Kép). És képzeljétek, még nincs is pocakom, ami van, az háj..., mert be tudom még húzni....pedig már a 20. hétben vagyok...és kb. 2 kilót híztam eddig....és még nem érzem a mozgást sem, vagyis néha valamit igen, de megesküdni nem mernék rá, hogy az már ŐKép.

Na, megyek, pakolászni kicsit...

Üdv Mindenkinek, és remélem, most már tényleg szép idő lesz, bár inkább ne legyen kánikula, se olyan fülledt levegő, mint ma......friss, tiszta, meleg nyarat szeretnék!

Szila

ui.: a corában ma lehetett szeletelt dinnyét kapni, vettem is egy vékonykát, bár nem bíztam nagyon az ízében, de Hanga nem bírt magával...."dinnyét szeretnék enni, anyaaaaaaa". És nagyon finom volt az íze! Kép
szila

GyöreszKép
Én a 14. héttől itthon vagyok, és sokat-sokat pihenek. Szerintem amíg nem sok a keményedés, addig nem kell törődnöd vele, de ha van alkalmad azért pihengessél !

SzilaKép
Köszi a ruha tippeket ! Mondjuk mi az ikrek kis súlya miatt készülünk némi 56-os ruhával is, de a tanácsotokra 62-esből is vásárolgatunk.

A mozgás miatt ne izgulj, mert én is a 20. héttől érzem a magzatmozgást, akkorra tutira külön tudtam választani a bélmozgástól.Kép

LauKép
Köszi szépen a ruhás tippeket. Annyira tanácstalanok vagyunk így kezdő szülők révén, főleg ikrekkel. Tudod eddig ugyanakkorák mint más csemetéje, de később picit lemaradnak a helyhiány miatt.KépKép

EditKép
Köszi a biopont címét. Ismerem az üzletet én is, nincs is messze tőlünk. Megkérdezem tőlük a párnust.

EszterKép
Szuper élmény lehetett az UH, ahogy függőágyszerűen fekszenek egymás felett! A Praxis még jobb lesz holnap! Remélem a kis picúrral sem lesz semmi gond, behozza a tesóit. Ő biztos kislány lesz, a 2 bátyus között.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Babaruha: a lányom anno 3150 grammal és 52 cm-rel született a 40. héten. Mi vagy 1.5-2 hónapig tudtuk használni az 56-os bodykat meg rugikat, szóval nem bántam meg, hogy volt jópár darab belőlük. Én sem csípem, ha lóg rajta a ruha nagyon. A 62-esek, amiket még szülés előtt vásároltunk biztos ami biztos, szegényen csak lötyögtek ide-oda KépKépKép Ikrek esetén szerintem is várható, hogy inkább ez fog megfelelni nekik egy jó ideig.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Cat: igen, ha mondjuk fejenként 47-48 centivel születnek, akkor jók lesznek az 56-os ruhácskák is Kép
Szila: nekem 7,6 volt a terheléses eredménye és már diétára írtak kiKép

Lau
lau

Cat!

Szerintem te mindenképpen vegyél 56-os rucikat, lévén ikerbabákat vársz. Nekem mindkét gyerekemnél használtuk kb. 2-3 hónapig őket, pedig a nagy 55 cm-rel és 3700 g-mal, a pici pedig 56 cm-rel és 3400 g-mal született. Az, hogy meddig tudod használni attól is függ, hogy milyen ütemben gyarapodnak.
2-3 darabnál nem kell több babánként, a többi legyen inkább tényleg 62-es. Viszont figyelj rá, hogy jó minsőégű legyen, ill. egy valakinél már "beméretezett" bodyt vigyél magaddal, mert előfordulhat, hogy nagyobb/kisebb, mint a cimkéje (ez főleg a nagynevásárlóközpontos árukkal fordulhat elő, de azokat amúgy sem ajánlanám, akármilyen olcsón is kínálják, mert egy mosás után úgy szétnyúlik széltében, hogy soha többet nem tudod feladni rájuk). Én a legjobban a Prince Oliver bodykat szeretem, ezek még két gyerek után is hordhatóak, egy gyerek után meg szinte újnak tűnnek. Jó a Kenguru Gold is, egy kicsit kevésbé strapabíró.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Edit Kép
Köszi a címet Kép Valamikor meglátogatjuk, mert lehet, hogy ilyen párna sokat segítene a mostani alvásproblémáimon is... egyszerűen nem találom a jó helyzetet, és így nagyon rosszul alszom. Nem tudom mi lesz velünk a 30. hét környékére.

Eszter Kép
Folyamatosan tudosítunk rólad, bármelyik fórumba is érkezik az infó. Drukkolok a kis köozépsőnek, hogy behozza a lemaradást. Ha kislány, akkor meg nem számít, hogy egy kicsit kisebb, a lányok életrevalóbbak Kép

Beszti Kép
Jó, hogy leírtad ezt a body márkás infót. Majdnem mellettünk van egy Kenguru Gold mintabolt, lehet, hogy majd olyanokat veszek.... de azért az még odébb van.

Keményedős mamók: A magne b6ból 2 féle van, van a standard, nem tudom melyik cég gyárja, abban 46 mg Magnézium van. Én a Bérest szedem, abban viszont 250 mg van!!!! Abból 2*1-t kell bevennem. Így nagyobb az esélye, hogy nem felejtem el, és az adag is könyebben emelhető. Kérdezzetek rá az orvosotoknál.

Tudom, hogy hülye a kérdés, de milyen a keményedés? Mit érez akkor az ember? Nekem a pocim sokat fáj,de a doki szerint azért, mert érzékenyebb és jobban érzem, amikor a nő a méhem. Néha viszont aggódom, hogy lehet, hogy keményedés, csak én nem tudom, hogy ez az Kép

Ma voltunk a védőnéninél Kép Még mindig egy tündér. Elővette a doplert is, de mondta, hogy kicsi az esélye, hogy mindkettőt megtaláljuk, mert még kicsik, és könnyen elúsznak előle. Az egyik baba szívhangja lett csak meg, a másik viszont folyamatosan rugdosta a doplert Kép így őt is egészségesnek nyilvánítottuk Kép Jó volt hallani, ahogy mocorogtak.

Cat Kép A doplerrel a mozgást sem hallatta a védőnőd???

puszi mindenkinek.

Orsi + 2 Kismaczkó
15+2

Orsi
KépKépKép
icsilya

BesztiKép
Prince Oliver bodykat mástól is hallottam, így biztos azt veszek. Én is így gondolom, hogy nekünk 2 hónapig még biztos elég lesz az 56-os ruha, de már veszek 62-est is.

OrsiKép
Valami susogást hallott a védőnő, de nem tudta, hogy melyik baba mozgolódik.

A keményedés nálam olyan, mintha egy lufiba beletaposnál, és a többi része megkeményedik, felfújódik. Nem fáj egyáltalán, de nagyon feszes lesz a méh, és azon a részen kőkemény. Szerintem ha lenne Neked ilyen, akkor felismernéd.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit: nektek mellső vagy hátsó falon tapad a méhlepényetek? Nekem a mellsőn, és azt mondta az orvos, hogy ezzel minden rendben van, de itt a neten mindenhol azt olvasom, hogy a mellső falon tapadó lepény kórházi kezelést igényel stb.
Köszi!
Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Nekem az egyik babának mellső falon, a másik babának a hátsó falon tapad a lepénye. A doki szerint ez teljesen jó.KépKép

Cat
Kép
cateye

Liv, a mai leletemre azt írta az orvosom, hogy lepény a mellső falon, jó helyen. Szerintem nincs ezzel semmi baj.Kép

Cat, a képen nem úgy tűnt, mintha függőágyon feküdnének a mókuskáim, csak az uh.-fej mozgásából tudom, hol vannak.Kép
A méhnek akkor ezek szerint csak egyes részei is bekeményedhetnek?
Nekem pl. nemi izgalom hatására keményedik. Pedig nem is merünk szexelni terhesség eleje óta.Kép De már a gondolattól is...

Nem akarok senkit se elkeseríteni, de ikres mamáktól hallottam, hogy az igazán komoly keményedésre semmit se használ a Magne B6. Arra a kórházban adnak valami speciális gyógyszert vagy infúziót. De erre inkább senkinek ne kerüljön sor.
eszter28

Orsi!
A Béres Magne B mennyibe kerül, és hány darab van benne?
Én olyannak érzem a keményedést, mintha összehúzódna valami, a hasam alja teljesen kidudorodik és kő kemény, nem fáj, de azért elég kellemetlen és pár másodpercig tart!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Köszi az eddigi válaszokat! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Az 50 dbos Béreses ezer ft körül van, ma vettem, de már kisdobtam a blokkot.

Lányok Kép
Egy kis segítség kellene megint. Érzett valamelyikőtök olyat, hogy a hüvellyel párhuzamosan belül nyilal, élesen és egyértelműen??? Kép Nekem ilyen még nem volt, és kicsit megijesztett a dolog, mert ma többször is éreztem. Hétfőn úgyis megyek dokihoz, akkor rákérdezek, de addig nem nyaggatnám, ha valaki megnyugtatna, hogy ez semmi rosszat nem jelent.

Köszönöm a méhösszehúzódásos hozzászólásokat, ilyet eddig még sosem éreztem, így méhösszehúzódásom még talán nem volt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Én is szoktam nyilalásokat érezni a hüvelyem tájékán, de én már a terhességem eleje óta! A barátnőm is érezte az egész terhessége alatt, de nem volt gond! Állítólag ott is kialakulhat terhesség alatt visszér és az okozhat ilyen nyilalásokat! Én emiatt még nem aggódtam!
Györesz

Kép
Kép
györesz

OrsiKép
Nekem is volt ez a nyilalás, pont ahogy leírtad. 3 napig tartott, és megszűnt. A doki nem találta az okát, de én igen. Székrekedésem volt, és nem tudtam minden nap üríteni, de bevettem egy kis hashajtót és arra elmúlt a nyilalás. Egyébként hüvelyi vénatágulat is okozhatja, meg szerintem végbeli is.

EszterKép
Megöl a kíváncsiság, hogy mi volt ma a Praxisban !!!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, sajnos nincs túl jó hírem.Kép A kicsi babánknak tényleg van 3 hét lemaradása.Kép Ennek egyértelmű okát ma sem sikerült kideríteni. Lehet táplálék- és/vagy oxigénhiány, lepény-rendellenesség vagy egyéb. Az is felmerült, hogy talán beteg is.Kép Szóval azt mondta ma a doktornő, hogy arra keszüljünk, hogy két babánk lesz, mert nem lehet tudni, hogy a kicsi meddig fog élni.KépKép
De olvastam már itt a babaneten hasonló törtélnetet, az ikres anyukának az egyik babája éppúgy 3 héttel volt lemaradva, az orvosok az első pillanattól azt mondták, hogy bármikor elhalhat, most pedig egészséges kismama.Kép

Jövő héten megyünk genetikushoz, talán mond valamit. Remélem, hogy a másik két baba egészségét nem fogja veszélyeztetni, bármi történik is.

Úgy néz ki, hogy a két nagyobb közül az egyik tuti fiú (láttuk is, hogy fogdosta a fütyijét)Kép, a másik pedig valszeg fiú.
Linato, írd be a két fiúkát légyszi a táblázatba, legfeljebb később módosítunk. Nevek még nincsenek.

Sikerült köntöst is vennem a Madrinában. Van hozzá hálóing és szobai papucska is, a köntös jó bő, nem fogom kihízni. Az egész egy kis helyes zsákocskában van bepakolva.

Ikresek, nézegettem a szoptatós párnákat is. A deréknál megkötősek szerintem picikék, egy gyerek ráfér, de kettő???? Volt külön ikreknek való párna valami biogyöngy töltettel, de az ára egy horror, majdnem 17 ezer!!!! Viszont nagy volt.
Arra gondoltam, van két nagy, macska alakú és mintájú bárányszőrszerű párnánk, lehet, hogy azokat fogom használni. Jó nagyok, merevek, elfér rajtuk egy-egy kölök és még puhák is.
eszter28

Sziasztok!

Eszter, drukk hogy minden ok legyen harmaskaval. Egyebkent asszem Doriseknal is nagy volt a lemaradasa a kislanynak (cat, Orsi?), es megis vegulis mindketten jol vannakKép

Liv: a mellso fali lepennyel nincs gond, csak ha a mehszaj kozeleben tapad. Akkor oda kell ra figyelni, de ha neked ilyet nem mondtak, akkor nincs gaz szvszKép

Ruhaugyben egyetertek Besztivel, szerintem is kell az az 56-os (egyes babanal, ikreknel tutiKép). Lacko azert eleg nagy volt, 55 cm es 3950 gr, es mi is hordtuk vagy 2 honapig a bodykat is es a rugikat is.

orsoly
orsoly

EszterKép
Tudod DorisnakKép sem adtak esélyt a kislány életbenmaradására. Folyamatosan a terhesség alatt el volt maradva, sőt a 28. héten majdnem miatta indították meg a szülést. Aztán a kisfiúnál voltak mégis a nagyobb problémák, amikor megszülettek. Azóta pedig LiliKép gyönyörű, egészséges kislány lett, behozta a bátyját.
Szerintem bíztassátok a pociban, hogy növekedjen!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Eszter Kép
Szerintem a babádnak ugyanolyan esélyei vannak, mint bármelyik ikres kisebb babának. Ahogy Cat Kép is mondta, tudunk olyan mamit, akinál ugyanez volt, és most 2 gyönyörű babája van. Szerintem beszélj sokat a picihez, bíztasd, ése gészen biztosan meglesz a hatása.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, köszi szépen.Kép Doris esetét én is ismerem, igen, Lilikének is 3 hét lemaradása volt.

Naponta többször is beszélgetünk hozzájuk, bíztatjuk mindhármat.

Jó étvágyat az ebédhez, ha még nem ettetek!
eszter28

Eszter!
Drukkolok, hogy a picurka fejlődjön rendesen és ne legyen semmi gond vele és persze egyik babátokkal sem!!!!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Eszter!

Bízz a piciben és ne hagyd, hogy rémisztgessenek.
Szeresd őket ez az egy fontos!KépKépKép

linato
linato

Eszter!
Remélem minden rendben lesz veletek!Szeretnék neked egy-két biztató dolgot írni.A sógórnőmnek ikrei vannak,most lesznek két évesek!Neki is mindig jóval kisebb volt az egyik baba.(két babája van)Ezt teljesen a születésükig meg is tartották.Nagy súlykülönbséggel születtek.Az egyik 3000g,a másik 2300g volt.Ez méretben is látszott.Kb.6 hónaposak voltak amikor ez megfordult.A kicsiből lett a nagy.
Ikres szoptatás!Hagyományos (olcsó)szoptatós párnát vett a sógórnőm és a két kicsit egyszerre szoptatta.A fejükkel voltak egymás felé a lábuk a mama keze alatt ment el.Remélem el tudjátok képzelni.Háromnál ez persze nem megoldható de kettőnél bevált.
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!
A prince oliver márkát nekem is ajánlották,tudok is egy boltot ahol van (újak és használtak is)
www.babaruhabolt.hu
(Pöttyös utcánál)
Hétvégén kismama ruha keresőben voltam, hát elég szegényes a kínálat, vajon a kismamáknak nem kell csinosan öltözködniük? Vagy járjunk meztelen?Kép
Egy nadrágot vettem ugyan a manu artban (háromnegyedes halász), de igazából kantáros rövid nadrágot esetleg ruhát szeretnék.
Ma délután megnézem a Baross utcát hátha akad vmi.
Eszti!
A babócákban akkora életerő van, hogy mi is megirigyelhetnénk, tuti behozza azt a kis lemaradást Kép
Vigyázzatok magatokra, jön a meleg.
Én feltöltöttem a fagyasztót fagyivalKép

Üdv
Noémi
fantikbaba

Eszter!

Linato olyan jól megfogalmazta, amit éreztem a soraid olvasása közben. Tényleg az a legjobb, ha bízol a pindúrokban és szeretgeted őket. Szerintem így mindannyian ragaszkodni fognak hozzád, egymáshoz és az élethezKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

JudyKép

Hazajöttetek már? Mesélj, milyen volt a nyaralás? Remélem nektek jobb időtök volt, mint nekünk itthon. Gergő jól bírta a hosszú utat?

Csirkesz
(24+2)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?