Cat, sajnos nincs túl jó hírem.
A kicsi babánknak tényleg van 3 hét lemaradása.
Ennek egyértelmű okát ma sem sikerült kideríteni. Lehet táplálék- és/vagy oxigénhiány, lepény-rendellenesség vagy egyéb. Az is felmerült, hogy talán beteg is.
Szóval azt mondta ma a doktornő, hogy arra keszüljünk, hogy két babánk lesz, mert nem lehet tudni, hogy a kicsi meddig fog élni.
De olvastam már itt a babaneten hasonló törtélnetet, az ikres anyukának az egyik babája éppúgy 3 héttel volt lemaradva, az orvosok az első pillanattól azt mondták, hogy bármikor elhalhat, most pedig egészséges kismama.
Jövő héten megyünk genetikushoz, talán mond valamit. Remélem, hogy a másik két baba egészségét nem fogja veszélyeztetni, bármi történik is.
Úgy néz ki, hogy a két nagyobb közül az egyik tuti fiú (láttuk is, hogy fogdosta a fütyijét)
, a másik pedig valszeg fiú.
Linato, írd be a két fiúkát légyszi a táblázatba, legfeljebb később módosítunk. Nevek még nincsenek.
Sikerült köntöst is vennem a Madrinában. Van hozzá hálóing és szobai papucska is, a köntös jó bő, nem fogom kihízni. Az egész egy kis helyes zsákocskában van bepakolva.
Ikresek, nézegettem a szoptatós párnákat is. A deréknál megkötősek szerintem picikék, egy gyerek ráfér, de kettő???? Volt külön ikreknek való párna valami biogyöngy töltettel, de az ára egy horror, majdnem 17 ezer!!!! Viszont nagy volt.
Arra gondoltam, van két nagy, macska alakú és mintájú bárányszőrszerű párnánk, lehet, hogy azokat fogom használni. Jó nagyok, merevek, elfér rajtuk egy-egy kölök és még puhák is.