Hali!
Ithonról jelentkezem, uis elkapott a nyavalya engem is
A hangom Amanda Lear-ével vetekszik, még dani is altatáskor, amikor akartam neki dúdolni, azt mondta, hogy nem
Fáj a torkom,hangom nulla, fújom az orrom, lázam már szerencsére nincs. Szedem a homeopátiás cuccost, már kezd javulni a dolog.
Banyóci
Ha már homeopátiánál tartunk a fülgyulára jó a fogzásnál már bevált Chamomilla vulgaris CH15. De látom, már javultok. És azért mégiscsak kellemesebb, mitn egy ab.
Név-mutogatás-apa
hát mert udja, hogy őt is úgy hívják, mit apát
Rit
Csirkézi magát
Conti
Puki
Manó
Indigó könyvet szerintem tudzs a libirben venni, én kaptam a huhgomtól.
indigó gyerek nem egyenlő hiperaktív gyerekkel. az utóbbi betegség, amit kezelni kell, az indigó gyerekeknél pedig óriási hiba, ha azzal kezelik őket, mert ellenkező hatást érnek el vele. a sok gyógyszer letompítja őket és pont a nagyszerű képességeiket szorítják háttérbe.
van egy másik könyv is: Az indigókék gyerekek nevelése címmel.
Kíváncsi lennék Bezsti véleményére, mint tanár, ő hogyan látja ezt, ha már hallott erről.
Rit mintha tudná, mi az az indigó gyerek, változás stb-re gondolok. Tényleg erőt kell venni magunkon. most én is trenírozom magam ilyen téren, pedig kötélből vannak állítólag az idegeim. nyugalommal, választási lehetőséget adva Daninak, sokkal hamarabb célt érek, anélkül, hogy hisztizne.
Ilke
Megkaptam a képeket, de sajnos nem lehet leszámolni a képeket
Lehet jobb lenne, ha esetleg elküldenéd és én fénymásolok belőlük, aztán visszapostázom.
Kata007
Boldog szülinapot Dórinak!
Nagyon szép nagy lány lett belőle, és mekkora haja van!
Manó
Én inkább örülök annak, hogy ilyen vásott a gyerekem, mint még 2 évesen is bambán nézzena babakocsiban 3 óra hosszán keresztül. Egyébként dani uezeket játsza el, amit emmáról leírtál
én mindig humorral ütöm el a dolgot, nem kiabálok vele. Egyszerűen midig bűntudatom van, ha néha kiabálok vele. Anyukám sokszor pörölt velem és elégg megmaradt bennem
Ezt nem szeretném Daninál.
Dec8
Ez a prémium elég rossz lehet!
Az enyém szerencsére megjött a féléves. Azt mindig nyomjuk a bankba, mintha nem is lenne, nem nyúlunk hozzá.
Kataa
Jubbulást a bibis fejű Alexnek! Örülj, hogy nem a fogát ütötte be!
Rit
Szerintem az sem jobb, ha a beoszottak szétköhögik, tüsszögik magukat és utána meg tömegével megy mindenki betegszabira, mert egymásnak adják át a bacikat.
A betegszabi azért van, ha vki beteg, akkor inkább otthon rontsa a levegőt. Én pl. utálok olyan irodában dolgozni, ahol vki állandóan tüsszög, krákog, fújja az orrát, és még ablakot sem lehet nyitni, mert ő beteg. A bacik meg lengedeznek a légtérben.
Ági
A szám 471-3505, de héten ne hívjon, mert itthon vagyok és a mhelyen csörög, nem veszik fel.
A szám tuti jó. Oroszlánkirály megvan köszi.
Nálunk a rajzfilmek annyira nem jönnek be, inkább a 3D-s animációsak. Dani mondja, ,hogy Tita és Bú
Pusz
megyek bökdösni, míg Dani alszik.
gumicukor