Jó reggelt!
Kisbuta: három napot tervezetem én is otthon lenni, ebben mondjuk szerencsére benne van a szombat-vasárnap, de egyszerűen nem tudok állandóan szabin-táppénzen lenni, így is alig győzök már mit kitalálni, ha a dokihoz kell menni
Szerintem jobb, hogy bementél a kórházba, te is megnyugodtál, ők meg sok ilyen vészriasztást láttak már
Nekem a kisfiammal az uh-ra járkálás volt a mániám, mindig kitaláltam valamit, hgoy miért kell megnézni
Krisz, két hétig?
hát ez nem fog menni. Neked mit csináltak odabent? és három lapar?
Miért kellett? Én az összenövésektől félek és a petevezetéktől, de mondtam a dokinak, hogy nehogy kivegyen bármit is , akármit talál odabent
Egyébként a Jánosban lesz a műtét, dr. Lintner Ferenc csinálja, az én orvosom hozzá küldött, állítólag ő nagy szaktekintély a témában. A legújabb, hogy esetleg egy enyhe endometriózis van, azért is akarom már ezt a lapart, mert nekem úgy tűnik, csak az ötletelés megy egyfolytában, hogy mi lehet a probléma ... Nagyon csini vagy, megnéztem a képet! Lehet, hogy tényleg azt érezted, hogy kidugta valamijét a baba, és ez feszült, mert a keményedés emlékeim szerint rövid ideig tart.
Skrisz, nagyon ksözönön, hogy átírtad a táblát, végülis áttettük a mai kaális időpontot, éppen a lapar miatt, majd, ha meglesz az eredmény, akkor megyek, hogy ennek függvényében lássuk, hogyan tovább.