Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz
De jo olvasni kicsit Nonoreol es Bazsorol :D szepen gyarapodnak :wink:

Szezso
Koszi hat nem is tudom mit akarjak mar :roll: nem biztos,hogy egyedul akarok maradni csak a lombik miatt apacska meg koltozik egyedul... :roll: de azert koszi a drukkokat :wink: Itt tegnap volt ocska ido :x

Rana
Na akkor azet csak nem uncsizol annyit...hetvegen csaladozas utana melo...fuu ertem en,hogy meg igyis hosszu lesz en mar most nem akarok maradni egyedul... :roll: :oops:
Annak meg ngyon orulok,hogy kismacsekok tobbet virgonckodnak legalabb kicsit felderitenek 8) :lol:

Puszi
Vegul is,hogy dontottel a szuri ugyben :roll:

Csome
Mikor mesz legkozelebb jaj en ugy orulnek nektek tenyleg muszaj lenne mar egy kis pozitiv pelda a sorban jovoknek(na persze a kismamik is eleg pozitiv peldak de itt most a +os tesztekregondoltam :wink: )

((((((Alle))))))
A "boldogsag"-nak meg ezt uzenem :twisted:

Juhar,Csome,Majuska,Katavirag es minden akiciozooooo
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj neee :x laptetuuu :shock: Az epp utanam iro akciozonak atadva :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én elhappolnám tőled és megosztom Juharral vagy akinek még kell!!! :D :wink:
Nagyon köszi!!!!!!!!!!! :D

Kép
majuska

Egyébként sziasztok!!! :wink:

Hát, nagyon kiváncsi vagyok a holnapi első Uh-ra.Most számoltam, nekem CD 3 volt vv és most CD 9 lesz Uh, várhatóan szombaton leszívás....
Lányok, kell valakinek supreből bontott 3/4 doboz??? Átadom majd szívesen!!! egyet már elhasználtam....
Nem maradt ki valakinek gonalF? Mindegyik patron túltöltött, nekem is maradt a 900-asból a végén, de ha holnap még kell egy adag, jó lenne nem egy új patront venni :? ....azt meg én venném át, ha valaki Pesten él és maradék gonalos! De jó lenne!!! :)

Rana neked meg sok-sok programot és jókedvet a facérságodra, de ne feledd, nem vagy a párod nélkül sem egyedül, ott rugdosnak a kislányok és veled vannak!!!!!!!!! :D

Esőmentes napot!!!

Kép
majuska

Sziasztok!

Bridget: Nem tudom még, hogy lesz. 3.cn.-től kell majd adni, és aznap megyek vv.-re + uhura, majd dokibácsit megkérdem.

Maja: sajnos Gonalban nem tudok segíteni.

Mennek a mai adag drukkok Csajok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Köszönöm a gyors reagálásokat a keményedésre vagy babaforgolódásra.Eddig ez 1x volt, majd figyelem.Ha gyakori lesz, majd emelem a magne b6ot 3x2-re....de amúgy is megyek dokihoz a héten vagy a jövő hét elején, majd megemlítem neki...meg ideje lesz az első közelbbi vizsgálatoknak is nemcsak az uh-nak.

Rana
Én azért reggel egyből kigoole-eztem. :) Természetesek a keményesdések és nem vészesek ha nem nyílik tőlük a méhszáj, nincs vérzés stb. Igaz csak a 24. héttől írja rendszeresnek, de onnantól elég gyakorinak...állítólag a méh gyakorol a szülésre.

A másik topikban azt írták, hogy lehet a gyerkőc csak nagyon kidugta a hátát vagy a fenekét, ilyesmi és azt éreztem...mert elvileg a keményedés csak pár mp-ig tart. :roll:

Én mára már leérettségiztettem, enyém volt az első 6 felelő.Az elnökasszony tök rendi, azt mondta, hogy majd nyugodtan hazamehetek, nem kell itt lennem a nap végéig. :) Majd élek is vele, legkésőbb fél 3 után lépek, akkor jön haza a párom a vizsgájából, kocsi meg nála.

Akciózóknak mennek a drukkok!!!+++

Kép
vizkriszisback

Most vesztettem el a fonalat. Ha az embernek nem néhány másodpercig kemény a hasa, hanem - ez szubjektív persze - folyamatosan, akkor az most keményedés vagy nem? Mert apa is, meg anyukám is azt mondják, hogy tök kemény a hasam, nyomom a magnét, de lehet, hogy nem is ez A Haskeményedés, hanem nekem ilyen a hasam és kész???

Kép
kisbuta

Mindenkinek küldöm az extra drukkokat!

és én titokban annak drukkokok, hogy tartson ki ez a pocsék idő augusztus végéig, mert levegőt alig kapok, amikor meleg van...

Kép
kisbuta

sziasztok!

Csomee!
drukkolok, hátha beindul a kis drága és innentől már duplázza mágát :P

katavirág!
remélem minden rendben.... 8)

Nyulaszom!
nem soká végre meglesznek a lh tesztjeim, aztán lehet nézegetni...

Kisbuta!
:D dehogy fürödtem :twisted: hát ahogy kell május elsején feltöltöttem a medansziét (hiszen akkor nyitnak a strandok, nehogy mánn nekem ne akkor nyisson a strandom :D :D :lol: ) de hát ugyan volt már 24 fokos is viz,de nem volt még nekem annyira kánikula.... :roll: remélem most már beindul ilyen kaka idő után :roll: :!:

Skrisz!
jövőre már ti is strandoltok bizti...

Májuska!
Juhar!
drukkhegyek :!: :!: :!: :!:
dezsina

Májuska, Juhar drukkok mennek!

Katavirág????

Dezsina: Én is reménykedem egy kicsit, hogy talán még lehet belőle baba. Remélem az LH tesztjeid olyan jók lesznek, hogy a ciklus végén egy pozitívat is tesztelsz.

Vkrisz: Nekem a 16. héttől voltak kisebb keményedéseim és nem lett semmi gond. Szedtem a magne b6-ot és Kitti kihúzta a 37.hétig. Úgyhogy szerintem ne aggód, minden rendben a kis Alexával.

Drukkok mennek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Keményedések azért vannak, mert méhösszehúzódásokkal gyakorol a méh a szülésre. Nekem nem voltak tartósak, a leghosszabb kb. egy percig tartott.

Rana, kismami táblát Katavirág és Csomee miatt nem rakok még. Várom a jó híreket!

skrisz72

Skrisz: aranyos vagy, hogy addig nem csinálod meg a táblát. Holnap délután remélem jó hírekkel jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee: úgy legyen! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz, rendben! :wink: Akkor az én méhem egy lusta dög, nem gyakorol semmit.... :roll:

Kisbuta! Egy kicsit (nagyon?) minden kismaminak kemény a hasa, nem??? (Nekem is)
Sztem is jobb ez a kaki idő, mint a 40 fok, amikor itt pihegünk a panelben... :roll:

Ó, ha medencém lenne én is a melegnek drukkolnék! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
képzeld, én majdnem kaptam apától egy medencét, persze csak olyan felfújhatósat, mert eléggé bezuhant az áruk, és éppen lenne hol felállítani. De mivel elkezdett kinyílni a külső méhszáj, már nem tudnám élvezni ezen a nyáron, úgyhogy csak jövőre veszünk ilyesmit. Pedig a jövő héten munkahelyi hepaj lesz egy strandon, és én csak a partról nézem majd a törpieket... :( (De! Nekem annyi minden után végre van babácsám, és az többet ér mindennél :) )

Kép
kisbuta

Kisbuta, helyes hozzáállás! :lol:

Én tisztára úgy érzem, tele van a hasam meg a gyomrom gyerekkel. :wink: Ahová nyúlok, ott Eszter van. :lol: Tök fura.

skrisz72

Sziasztok!

Drukkok mennekám mindnkinek, csak ez a hidegfront betett nekem. :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Vendég

Én elvonszoltam magam a doktorhoz.
Panaszkodtam, hogy sokat keményedik a pocakom. Csináltak NST-t, volt UH. Megkukkoltuk Imolát. A nagysága megint megmutatta a fenekét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt áramlásvizsgálat is. Jó a lepényi keringés.
Szednem kell most folyamatosan a magnéziumot, 3x1 Diaphyllint és pihenés van.
És ha bármi van, menjek be!
Vendég

És a klinikán langyos volt a radiátor! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálam itthon az olajradiátor megy...

A barátnőm meg tegnap óta a szülőszobán van :cry:
33+1-nél tart ma, még próbálják a kislányát benntartani a pocakban. (nekik a 4. lombik sikerült, BB-gyártmány a kislány) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.23 16:17-kor.
Vendég

Tud Valamelyikőtök segíteni: Mozgó képet szeretnék kicsinyíteni, hogy avatarnak betegyem, de ha lekicsinyítem, nem mozog már.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Bocs, de én leszavazom ezt a gánya időt...Ma pl. nem tudtam elindulni a védőnőhöz annyira esett az eső. Meg fújt a szél, mint állat, így az esernyővel esélytelen lettem volna...
Én jó időt akarooooook!!!! :-D

Csomee, Juhar: mennek a drukkok holnapra!

Májuska: és ha nem toll formában írnák fel a Gonalt? 75 NE kiszerelésben is lehet kapni, csak ott vacakolni kell az ampullákkal. De van a dobozban minden, fecskendő, tű is.

Keményedések: örüljön, akinek nincs :wink: ijesztő tud lenni, főleg ha nagyon korán jelentkezik, én is nagyon paráztam a 23. hét környékén napi 10 keményedéssel. De mivel a méhszáj nem nyílt mellette, lassan megnyugodtam. Egyszerűen így vagyok összerakva, érzékenyebb a méhem. Szóval ez valamennyire alkati dolog is.

Kezdek fázni :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszi
Ezzel en is mindig igy voltam...szerintem nem lehet mozgo kepet kicsinyiteni ugy,hogy mozgo is maradjon :roll: ...vgy lehet csak nekem nem sikerult :oops: :roll:

Mabe
Na akkor most neked is pihenes :!: Mindig megcsodalom az avatarodon Imola kepet olyan,mint egy szobor 8)

Kisbuta
Milyen nagy igazsagot mondtal :wink:

Majuska
Okes viheted es oszd meg akivel szeretned :wink: :lol:
holnap en is megyek uhura megnezzuk a rondasagot eltunt e mar a p.feszkembol :twisted:

Majuska,Juhar,Csome (ki van meg :?: :roll: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+

Kismamiknak pedig olyan idot ki milyet szeretne :wink: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tényleg Bridget neked is mennek a drukkok az uh-hoz!

Mabe: jó, hogy a keményedések ellenére rendben vagytok.
Te bírod a Diaphyllint? Vagy még nem volt hozzá szerencséd? :roll: barátnődnek drukkok!

Puszi: én nem tudom, hogy kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó
Csatlakozom! Én is meleget akarok!
Diaphyllint ma írta ki a doktornő. Eddig még nem szedtem...
Vendég

Mabe: Nem csodálom, hogy betett ez a rossz idő. Én is a szülészetre járok a progri inj. beadatni, és olyan tumultus volt, hogy mindenhol szülni érkezett nők voltak. Pihenj sokat és minden a legnagyobb rendben lesz! Imola meg olyan szépséges baba! A barátnődnek mennek a drukkok!
Puszedli: Sajnos ebben nem tudok segíteni.
Bridget: drukk++++++++++

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Puszika
Nekem se sikerült úgy képet kicsinyíteni, hogy mozogjon :cry:

Bridget
De milyen eleven szobor :wink:
Időnként a tenger hullámzása kismiska a pocakoméhoz képest :lol: :wink:
Vendég

Mabe
Szóval te sokat keményedsz? :shock:
Kérek leírást mit érzel akkor és meddig.
Nekem tegnap este óta semmi...én is most kezdek rádöbbeni, hogy mostmár egyre keményebb és feszesebb lesz a hasam hisz van aki betölti...végülis már 23 cm körüli a baba hosszúsága.Az a kis háj meg kezd szétoszlani a hasamon, azért nem olyan puha már. :lol:

Reggel amikor suliba mentem szarrá áztunk amíg beültünk a kocsiba, mire a sulihoz értünk (5 perc), már szinte nem is esett erre. Azóta meg hol esik, hol nem...de hüvi van.

Kisbuta
Nekem apa vett egy 2000 ft-ost...de még nem bontottik ki. Páromék kertjében meg fel lett állítva nyár elején a nagy merevfalú, de abban sem fürdött még senki az idén. De arra gondoltam, hogy én nem is merek majd belemenni abba...nem hiszem hogy higiénikus. :roll: Akkor inkább majd megtöltöm a kismedecém sós vízzel és abban lubickolok ha úgy hozza az idő. :)

Bridget
Hess ciszta hess!!! :D

Csomee
Drukkhegyek az uh-hoz!!!+++

Májuska
Nekünk sosem maradt a gonalból, mert a doki mindig úgy írta fel a toll utolsó adagját, hogy mondjuk 225+, és akkor be kellett nyomni ami a csövön kifért. :lol:

Kép
vizkriszisback

Bridget, Puszedli, Mabe, van egy weboldal, ott lehet mozgó képeket (GIF) kicsinyíteni (én is ott csináltam az avatarom)! :wink: Ez az:
http://www.gifworks.com/cgi-bin/gifwork ... =100&site=
Úgy emlékszem, csak Explorerben működik, és a "DHTML MENUS" box ne legyen kipipálva. Fájl feltöltése, aztán az Edit-et legördítve "resize", és ott beírod, hogy mekkora képet szeretnél. Na hajrá! :wink: Puszi ha nem boldogulsz, küldd el emailben a képet, és megcsinálom neked!!

Mabe! Pihizz sokat!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nekem is mindig figyelt a doki, hogy sose maradjon ki és sose kelljen venni pluszban injekciókat. A végén maradt 4 Gonal tollam, és azokból kellett az utcsó nap az összeset beadni (nem is volt olyan kevés). :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: privi ment.

Kép

Kép

*puszedli*

Hát,ez a kaki idő se jó,meg a 40 fok se jó :roll: Valahol a kettő között?Mondjuk nappal 30 fok,éjjel egy futózápor :?:

Bridget,holnapi uhuhoz drukk!Azt viszont nem értem,hogy apa nélkül hogyan fogsz lombikozni?Van fagyasztott hadsereg? :roll:

Dezsinám :D várjuk a tesztet.Hányadik napon vagy? :roll:
Csomee,Májusa,Juhar+++++++++++++++++++++++++
Katavirág?
Rana,örülök,hogy beindultak a kiscicáid :D
Vendég

Vizkrisz
Van a méhizomzatnak egy természetes összehúzódása, ami csak egyes izomcsoportokra terjed ki, és rövid ideig tart. Ez normális.
Viszont, ha az egész méhre kiterjed, ha túl gyakori, ha sokáig tart az már nem jó.
Nekem olyan volt, mint egy-egy gyengébb mensis görcs. (ami nálam már a tűrhetetlen kategória :oops: )
Vendég

Rana: Kép :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi :D édesek :lol: meg a csigád is :wink:
Vendég

Sziasztok lányok! jöhetek még? Nem írtam mostanában, sajnos nem is nagyon tudtam olvasni, igazából muszáj volt egy kicsit mással foglalkoznom, a babatéma most elég rosszul érintett :( na de hát ezt Ti is értitek...

Most azért jöttem, mert holnapután laparoszkópiára megyek, ez elég hirtelen, múlt héten lett eldöntve, de a többszöri gyulladás és kismedencei bajok után újabb HSGt akart a doki, aztán addig beszéltünk a dologról, míg inkább a lapar mellett döntött. De én is jbban örülök neki, azért csak informatívabb és utána hátha sikerül a lombik, amit ősszel tervezünk!
Az lenne a kérdésem, hogy vajon hány napot kell lapar után itthon tölteni táppénzen? Mire készüljek szerintetek? Ma voltam a kórházban megbeszélni a dolgokat, de ez egyáltalán nem került szóba és fogalmam sincs, hogy vajon mennyi ilyenkor a felépülési idő. Utána meddig nem lehet próbálkozni?n EGy ciklus kihagyás után már lehet menni inszemre vagy lombikra?
Sokszor jártatok a fejemben, de sajnos visszaolvasni nem tudtam. :( (Dezsina, azt láttam, hogy sajnos nem sikerült az inszem, nagyon sajnálom, ne add fel, nálatok elvileg spontán is lehet csodababa! :wink: )Mindenkinek nagyon drukkolok és köszönöm, ha válaszoltok!
bébike4

Puszi! :D

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bébike,
hát a lapar után kb. 3 napig ne menj dolgozni, de ha megerőltető a munkád, akkor egy hétig se. Nem nagy sebet ejtenek, de azért seb. Meg nekem a saját laparom után anno olyan fájdalmaim voltak a gáztól, hogy egyenesen is alig tudtam járni, de ez nem mindenkinél van így, nem kell megijedni. A kórházból legkorábban másnap fognak kiengedni.
Próbálkozni a következő hónapban már lehet, legalábbis nekünk lehetett - sőt, állítólag lapar után pár hónapig jobbak is az esélyek (mi a következő hónapban sikerrel is jártunk, a baba élete nem a laparon múllott)

Bridget,
nagyon várom, mit láttatok az uhu-n!!!

Lányok,
én ma megint megcsináltam a műsort. Este úgy éreztem, hogy feszít-fáj ott lenn, a hüvelynél. Gyorsan berohantam a klinikára, hogy ugye nem nyíltam tovább. De minden rendben, a méhszáj épp olyan, mint volt, azt mondták, ha óvatos vagyok továbbra is, akkor akár még túl is hordhatom a babát ezzel a méhszájjal. A dokinő jópofa volt, azzal engedett el, hogy "Előre a 40. hétig!"

Kép
kisbuta

Jelentes
Hat voltam dokkernel...az a valami meg ott van...meretre ugyanakkora sot bar allagra lat a tuszoben valami beverzes szerut es talan olyan mintha roggyanna ossze... :roll: en nem sok jot nezek ki belole :? vert is vettek,hogy megnezzek termel-e meg estrogen-t...marmint termelni termel de ugye 3.cn-en volt 1200valamennyi az E2 hat most holnapra kiderul mennyi most...bar ez meg szerintem nem lesz jo a kovi honaps kezdeshez.Ugyhogy mar szoltam a dokinak,hogy kikernem az eddigi eredmenyeket es ugy nez ki akkor egyutt mehetek apaval :) Talan igy jobb is mintha nem szabad elsietnem ezt a 2.lombikot vgy lehet epp az usa-ban kell legyen a masodik...nem tudom de most ugy erzem igy jo es minden valamiert tortenik...szoval ez van... :) Egyenlore nem lesz lombik....talan felveszem a kapcsit kint valami dokkerral,hogy legyen idopontom :roll: Mindenkinek drukkolok 8) Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.06.24 05:58-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Jo az uj avatarod 8)

Bebike
Nekem laparom nem volt csak atjarhatosagim...szal ebben a kerdesben nem tok segiteni :roll:

Mabe
Tegnap elfelejtetem,hogy nagy drukk a barinodnek :!: :!: :wink:
Legyszi majd adj rola infot,hogy hogy van :idea: Igen na nem is koszobornak mondtam :oops: hanem tenyleg olyan szepen kirajzolodik az arcocskaja :)

Vkrisz
Koszi de sajna meg ott van :roll:

Rana
Te egy zseni vgy :D Minnya elis mentem ezt a valamit 8) Mert n is annyiszor szeretnek kicsinyiteni pl avatart de nem tok :roll: Na de majd most :twisted: :lol:

Nyulasz
Neked is kocce :wink: igen ha en maradtam volna akkor fagyasztottak volna a hadsereget 8) de meg lehet igy is megcsinalom mert sosem lehet tudni alapon hatha ide jovok meg vissza lombikozni es akkor jo ha azert van itt hadseregunk :roll:

Szezso
Koszi :wink:

Csome
Koszi :wink: Remelem te is jo hirekkel jossz :!: Marmint te legalabb en mar nem hiszem :roll:

Kisbuta
Nem melozol mar ugyi :roll: huh gondolom a frasz kap el amikor jon ez az erzes de mar nem sok van hatra 8)

Zsofi@ & Malna & Matyi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csome,Juhar,Majuska.....tobbi akciozo
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak
25fokos szellos napot kivanok :D itt esik mert esos evszak van :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Mabe
Azóta nem volt keményedés vagy akármi..szóval nincs vész egyenlőre. Lehet, hogy tényleg ez volt az első igazi nagy érezhető babamozgás: és tényleg csak kidugta vmilyét. Mindenesetre eddig ennyi volt.

Bridget
Sajnálom, hogy nem tűnt el az a ciszta. :( Hajrá kövi próbálkozás bárhol legyen is az!!!+++

Bébike
Én 2 hétig voltam utána otthon, de attól is függ mennyire bolygattak meg odabent. Következő orvosi beavatkozásig (lombik biztos) asszem 6 hetet kell várni, annyi a "garanciális" idő. :shock: Én is meglepődtem, amikor a Kaáliban egyszer ezzel fogadtak miután én gyorsan lombikot akartam a lapar utáni ciklusban.
A lapartól ne félj!Nekem is volt 3, kibírható volt. :D

Ma hívom a védőnőt, hogy mizu már az afp-mmel, megyek a házidokihoz egy uh pecsététrt, na meg mert tegnap anyu kikérte a táppénzem papírom és csak nem jól írták, elírták egy nappal. :twisted: .

Tegnap este még beugrottunk hugomékhoz, kaptunk egy csomó babaruhát. :D Hát lehet tényleg nem kellessz vásárolnom eleinte.

Ma vége az érettséginek, már csak egy kör lesz mindkét osztályban...egy körül végzünk. :)

Pusszncs!

Kép
vizkriszisback

Mabe,drukk a barátnődnak!

Puszi:szép avatar.

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget, sajnálom. :( Irány az usa! :lol:

Puszika, de szép avatar. :D

Bébike, két-három nap biztos kell lapar után. Mégiscsak egy hasi műtét. Konzira mész ma?

Csomee, Katavirág +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Jó reggelt!

Kisbuta: három napot tervezetem én is otthon lenni, ebben mondjuk szerencsére benne van a szombat-vasárnap, de egyszerűen nem tudok állandóan szabin-táppénzen lenni, így is alig győzök már mit kitalálni, ha a dokihoz kell menni :cry: :oops:

Szerintem jobb, hogy bementél a kórházba, te is megnyugodtál, ők meg sok ilyen vészriasztást láttak már :D Nekem a kisfiammal az uh-ra járkálás volt a mániám, mindig kitaláltam valamit, hgoy miért kell megnézni :lol:

Krisz, két hétig? :shock: hát ez nem fog menni. Neked mit csináltak odabent? és három lapar? :shock: Miért kellett? Én az összenövésektől félek és a petevezetéktől, de mondtam a dokinak, hogy nehogy kivegyen bármit is , akármit talál odabent :o Egyébként a Jánosban lesz a műtét, dr. Lintner Ferenc csinálja, az én orvosom hozzá küldött, állítólag ő nagy szaktekintély a témában. A legújabb, hogy esetleg egy enyhe endometriózis van, azért is akarom már ezt a lapart, mert nekem úgy tűnik, csak az ötletelés megy egyfolytában, hogy mi lehet a probléma ... Nagyon csini vagy, megnéztem a képet! Lehet, hogy tényleg azt érezted, hogy kidugta valamijét a baba, és ez feszült, mert a keményedés emlékeim szerint rövid ideig tart.

Skrisz, nagyon ksözönön, hogy átírtad a táblát, végülis áttettük a mai kaális időpontot, éppen a lapar miatt, majd, ha meglesz az eredmény, akkor megyek, hogy ennek függvényében lássuk, hogyan tovább.
bébike4

Sziasztok!
Bébike,ide bármikor jöhetsz,nem baj az sem,ha nem vagy minden nap.Drukk a laparhoz!
Bridget,akkor hajrá usa :D
Vkrisz,már 18 hetesek vagytok,ejha :D
Májuska,Juhar,Csomee,Katavirág+++++++++++++++++++++
Puszi és Baba,lassan ti jöttök :wink:
Vendég

Bébike!
Drukk! És ne félj, a lapartól nem nő össze semmi, túl kicsi a seb. Lapar közben nem tudnak semmit kivenni, mert túl kicsi a seb. Viszont, ha csak enyhe összetapadásod van, azt szépen rendezi, meg sokmindent látnak, amit kívülről nem annyira.

Bridget,
akkor már nem maradt más hátra, mint előre!

Mennek a mai drukkok!

Kép
kisbuta

sziasztok!
drukkhegyek mindenkinek... :D

Nyulasz!
most már kéne csinálni egy volanzót. Fogalmam sincs hol járok...

Bébike!
hajrá lapar!!!! drukkok!
dezsina

Sziasztok!
Megengeditek hogy csatlakozzam hozzátok? Elkezdtem már visszaolvasni a topicot, most tartok a 219. oldalon :D . Látom hogy sokan régóta küzdötök babáért, jöhetnék közétek?
Írok pár dolgot magamról:
Mi kb két és fél éve próbálkozunk, másfél év után kiderült, hogy apa katonái kevesen vannak és lusták :? úgyhogy egy hónap closty és terminált együttlét után inszemre mentünk (nálam minden ok, kop kop, átjárható vagyok, voltam hsg-n)... azaz mentünk volna... ugyanis olyan rosszat produkált apa, hogy nem tudta a doki megcsinálni.
Azóta túl vagyuk egy beültetésen (icsivel lettek), 3 jó minőségű embriót kaptam vissza a 6-ból (három lefagyasztásra került). A transzfer után nagy megdöbbenésünkre a 7. napon megjött...
Most pedig jönnek a fagyibabák... És végülis ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek. Van olyan köztetek akinek sikerült fagyibabával terhesnek maradnia? Vagy tudtok ilyenről? :roll:
Ezért választottam egyébként fagyit avatarnak :P . Hogy szerencsét hozzon......
Köszönöm.
Vanília
Vendég

Szia Vanília!
Hát persze, hogy sikerülhet fagyiból is. Az első beültetés ritkán sikerül, de majd a második!!! Mikor lesz a transzfer?

skrisz72

Sziasztok!

Puszi: jók az idomított birkáid :lol:

Bébike: nekem anno egy szerdai napon volt a lapar, azon a héten és az utána következőn voltam táppénzen. De igazából a varratszedés után már sokkal jobb volt. Drukk hozzá!

Mabe: barátnőddel mi a helyzet?? Te jobban vagy?

Bridget: hát nem örülök, hogy ott van az a "valami" :roll: de úgy látszik, ennek így kell lennie, hogy menj Apával együtt és környezetváltozásnak majd meglesz a gyümölcse :wink:

Nyulasz: nekem tetszik az ötleted az időjárásra :lol:

Drukk a mai UH-zóknak!!!

Kisbuta: inkább feleslegesen menj be a kórházba párszor, mint egyszer későn...örülök, hogy rendben vagytok.

Vanília: az én pocakomban fagyibébi van :wink: az első beültetés nem sikerült tavaly októberben friss embriókkal, de decemberben a fagyisokkal igen! :-D úgyhogy bízz!!!! Egyébként Petne Julcsija is fagyibébi még itt a topikon :-)

Én kezdek befordulni, ettől a hülye esőtől...holnap ráadásul mindenképp be kell pótolnom a tegnapi védőnőzést, mert kapok beutalót vérvételre...
Na, megyek, keresek valamit ebédre :roll:

Szép napot! Na, de mi az a nap?!?! :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia Krisz!
Köszi a válaszod és a bíztatást :) . A következő ciklusban lesz valamikor. Tehát július vége felé. Remélem kiolvadnak szépen...
Gratulálok a kislányodhoz, látom már a célegyenesben vagy :D szép nevet választottatok neki. Lombikkal lett Eszter? Még nem tartok nálad a visszaolvasásban 8) .
Üdv
Vanília
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?