Új privát üzeneted érkezett!

Most volt itt Bende, azt beszélgettük, hogy vinnénk vmi sütiket, rágcsálnivalót, a gyerkek is biztos örülnének a hosszú út után reggelinek!

Bende csinál sajtos pogit és túrós réstest, én gyúrok meggyes kókuszgolyókat, jó?
tünci28

Na jo a sajtos pogit stopp èn! :lol: :P

Jo ötlet!
:wink:

A csokit vàllalom szivesen,Bende kislàny ugyis szereti....-,csak akkor Bendènek is kell 1 szàrito csipeszt vinnem igaz?!? :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Vendég

Csajszikáim semmi pánik rossz idő esetére, hogy én mekkora hülye vagyok ,hogy ez nem jutott eszembe!
Bár a belépő nem túl olcsó, de ha esőben be kellene ülni étterembe az se lenne jobb, viszont itt szoktak fürdeni télen is, a gyerekek élveznék és majd trükközünk a gyerekek életkorával!!!!
Enni meg viszünk be!!Húú, de megkönnyebbültem!!!

Fedett medence ,meg minden van, nézzétek meg a honlapot!
Az ötlet nem saját ,Szedertől kaptam!!!
:lol:
http://www.agarditermal.hu/?oldal=arak&lang=hu
tünci28

aláírás aktualizálva!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Fejem mindjárt leesik olyan álmos vagyok.

Anyci tudom én azt jól, hogy ha nagy ha kicsi akkor sem kapsz jót. Időnként jól kimérgelődöm magam aztán egy darabig elvagyok :lol:

Bende megvan már a lovacska? :lol:
Csoki :arrow: csipesz :lol:

királylány

Sziasztok!

Nekem is fáj a fejem,már vettem be gyógyszert,de csak kába lettem tőle,fejfájás maradt :roll:

Ma Pesten voltam tréningen,lefáradtam teljesen.
Zombi fejjel kivittem a kutyát,erre a piszok belefetrengett a sárba,huu de dühös voltam. Még jó,hogy itt volt Dani,együtt megfürdettük,most olyan mint egy hógolyó :D
De már menne ki nyüszög,kapirgálja az ajtót,de ráfaragott én aztán ki nem engedem.
Családom másik fele szomszédol, jó is ez a nyugalom most a fejemnek.

Tünci!
Nekem mindkettő tetszik, láttam van a fürdőben játszósarok is,kicsiknek való medence.

Melcsi!
A húgom is megcsináltatta a melleit,neki még tb támogatással sikerült,eléggé szenvedett az elején,de utána nagyon örült neki,azóta sokkal jobban érzi magát.
beátab

Királylány ,karózd ki :D Mérgelődni lehet,az ingyen van :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert holnap megyek dolgozni, a fejem marcira fáj. Az idő miatt. Ma szerintem ágyból tévézek kicsit.

Bea

Az a helyzet arra nem nagyon van időm, hogy itthon egy ilyen műtét után lábadozzak, mert azért a munkahelyemet meg szeretném tartani. Meg tudod az sem mindegy, hogy levesznek belőle, vagy csak megnagyobbitják. A levétel azt tom azért hosszabb idejig tart a gyógyulás.

Tünci

Nekem is jó mindegyik.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!
A húgomnak kisebbítés volt,mellbimbó áthelyezés is. Neki már a hátfájása miatt az orvosa is ajánlotta.

Úgy látszik ma mindenkinek fáj a feje.
Én is megyek lefekszem hátha múlik a fejfájásom.

Jó éjt!

Bea
beátab

Szép estét!

Akkor megbeszéltük, jó idő esetén külső strand, esőnap esetén wellnes!

Jó lenne, ha még mindenki bejelentkezne, azelőtt!

Akkor, hogyan legyen,elsők érkezése kb 10 körül,többiek, ahogy érnek.Aztán majd telefonon tartjuk a kapcsolatot, amíg meglesz mindenki!
mindenki tudja, hogyan talál oda?Térkép, gps, oké? :wink:

KépKépKép
tünci28

Szépen lelépett mindenki, nekem meg most lett kész a borsólevesem! :D
tünci28

Tünci nekem jo a hely és az idö is!Nekem ami biztos ,hogy 5 körül vissza kell indulnom..... :( Mondjuk azzal valoszinüleg nem leszek szerintem egyedül :(

A számom megvan neked igaz?
Vendég

Jó reggelt!

Ma valószinű napközben nem leszek, de késő délután benézek.

Legyen szép napotok!

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt!Itt kibujtak az elsö napsugarak! :shock: :wink: :wink:

Szèp napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Hasli, légyszi küld át még egyszer a számod, össze-vissza mentegettem a levelezésemet és nem találom!!

Csajszik az jár a fejemben, hogy össze-vissza hívjuk majd egymást, mert majd hol a nicknevet, hol a rendeset haasználjuk, mókás lesz!!!! :lol:

Itt nap, az nincs, megint esett...

KépKépKép
tünci28

Tünci ment a privi! :wink:

Esö= :evil: !!!
Vendég

Jó reggelt!

Hasli!
Küld ide is a napocskát,itt csak felhő van,meg eső napok óta :roll:
beátab

Sziasztok!

Anyci, megjelöllek az iwiw-en, ok, és akkor láthatod az ábrázatomat. Kit nem jelöltem még be? Királylány, Kisanya, Jázmin, Betti? Írtok privit, hogy talállak Titeket meg?

Kisanya, azért olyan jó lenne, ha tudnátok Ti is jönni. Szuggeráljuk a jó időt.

Melcsike, nem ér ám röhögni előre! :oops:

Bende, Te csak nem tanárnéni vagy?

Tünci, szuper lesz ez az agárdi termál is! Én is viszek akkor valami zabát, házit nem ígérek!

Szép napot minenkinek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Mindenhol esik?! :evil:

Amúgy sziasztok lányok!!! :D

Látom be vagytok már sózva a találkozó miatt :lol: :lol: Ez jó mert jó személyesen is találkozni azzal akivel nap mint nap csak leveleztek :D Remélem a következőre én is eljutok mert szeretnélek benneteket én is megismerni,mert más képen látni a másikat mint élőben :D Drukkolok hogy jó időtök legyen :D :D :D

Ma megyünk genetikára!Végre megtudom miért lett beteg a babánk,vagy legalábbis remélem,meg azt is kell-e valamilyen vizsgálat még nekünk azért hogy lehessen babánk.

Pusszantás mindenkinek :!: :!: :!: :!:

Kép
anyci

Anyci, remélem a lehetőségekhez képest jó híreket kaptok!!!

Zaha, ugye milyen jó lesz ez???Ne aggódj a házisüti miatt, nekem is csak a golyókra lesz időm, mert szombaton egész nap nem leszek itthon, úgyhogy este azt pikk-pakk megcsinálom, majd az uram besegít!!! :lol:
Már úgy várom lányok, annyira izgulok!!!!

Képzeljétek akartam venni strandruhát, nem találtam.Aztán most megnéztem milyen elfelejtett dolgokat rejt a szekrény.Van egy lapszoknyám, az előző évezredből, amikor még divat volt.De sajnos ne mtudtam hordani, emrt amikor vettem még dagadtam voltam és évek óta lötyögött a derekamon, hiába vettem be belőle.Most viszont kiderült, ha megkötöm mell alatt ott pont jó, illetve köthető nyakban és akkor hibátlanul funkcionál, mint karfiolosfenék- takaró strandkendő..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci:strand-csador :wink:
Csak halkan mondom, jól bugyoláld be magamd, mert gyerekek is lesznek, tudod, ők még ijedősök....te lökött! 8)
Csináljatok képeket az itthon maradóknak!
jázmin20

Jázmin!

Persze ,csinálunk, aztán majd megírjuk, hogy melyik csador, melyik csajt rejti! :lol:
tünci28

Sziasztok!

Itt is esik, borong én meg nagyon álmos vagyok! :( Legszívesebben fel sem keltem volna ma. De remélem jó lesz itt megint a hangulat :D

Zaha küldtem privit :wink:

Tünci lehet majd a képekből ki - kicsodát csinálni :lol:

királylány

Nálunk meg hétágra süt a nap.Még. :shock:
jázmin20

Na vagyok!

Utolértem a lovat meg a manót. Most a háztartás vágtázott el mellettem.
Igyekszem jönni, meg reagálni mindenre.

Visszaolvasok...

Hű én még nem vettem csadort. Drukkolok a 25 foknak, akkor nem kell annyira levetkőzni.... :wink:

Anyci! akkor Nektek a mai nap nagyon nehéz lesz. Küldök egy ölelést!!!!!

Zaha! én??? már miért lennék tanár néni??????

Hasli- akkor én most csak rétest süssek????
Rendben hozzatok csokit, meg csipeszt :D

Apropó rétes!!!!!! ki nem szereti a mazsolát??????

Melcsikének írok majd privit....., de most mennem kell, tízórai
bende

Bende, szerintem Hasli úgy értette, hogy megenné a pogit!!! :lol: :lol:
tünci28

JAAAAAAAAA!!!!!! :shock:
bende

Hali és sziasztok, jöttem és mentem... :cry: :cry: :cry:

Olvasok, és drukkolok nagyon az időnek. Talán pont vasárnaptól kiderül már!

Most mennem kell felverni az agyonázott sátrat, mielőtt megeszik a penészgombák. Utána a tanyai homoktól-sártól kéne megszabadítani szegény autókát... hű de jó lesz... :roll:

A délutáni alvás mint Mennyország ígérete lebeg a szemem előtt. Este pszichós csoport-találkozó. Hjajj...........

Nektek is kitartást, amihez kell.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska, láttad, hogy van alternatíva rosszabb időre is???

Szóval semmi pánik!!!

Jó munkát! :?
tünci28

Sziasztok!

Tünci,
akkor veled hol találkozunk és mikor? Gondolom nálatok veszlek fel valahol az út mentén, ugye? DE HÁNY ÓRAKOR? Ezt még egyeztessük mindenképpen.
Ja, mi már voltunk a termálban, fájintos, EU-szintű játszótér is van, a sok pogácsát-csokit-kókuszgolyót le is nyomhatjuk egy-két játékon... :lol: Melcsike, el tudod ezt képzelni? És mindezt csadorban nyomva???? höhöhö :lol:

Anyci,
jelöltelek, utólag is boldogságos napot kívánok neked!

Haslika,
olyan jó lesz már találkozni veled is!!!! Benyócinak is sokat meséltem rólad, állandóan nézegeti a küldött lapotokat (és már tele is rajzolta=azt mondta, "visszaírtam Krisztának").

Zaha, Jázmin, Bende, Melcsike, Bea, többiek= nektek is nagyon örülök ám, a kérdéseimet majd szóban előadom!!!

Én meg itt mérgelődöm, mert ápr. 1-jén levettek vért a Leyden-szindróma vizsgálathoz, erre végre ma kegyesen közölték, hogy menjek vissza újra, mert kevés vért vettek le.
:shock: :twisted:
A hormonvizsgálatom (az 1.) eredményei viszonylag jók, egyedül a prolactint csillagozták meg, mert alacsony. :shock: Na, én még ilyenről nem is hallottam, olyanról már igen, hogy magas, és emiatt nem jön a baba (hiszen ennek a magas szintje véd szoptatáskor is a teherbeeséstől), de alacsonyról még nem hallottam. Lehet, hogy Bencus kiszopizta az egészet belőlem??? 3 éves kora előtt hagytuk abba 1 héttel... :roll:

A ház szép lett, majd hozok fotókat.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok megjöttem!
Hát ma kaptuk meg a boncolási eredményt és szegény picim tényleg nagyon beteg volt :cry: És a kiderült hogy kislány volt,így végre nevet is adhatok neki mert eddig csak pici nyuszi volt,így könnyebb nekem beszélni róla :( Emese,ezt nevet választottuk még neki :(
A rossz hír mellett a jó hogy semmi akadálya annak hogy egészséges babánk legyen,vagyis tényleg nem öröklődött,csak a következő babánál mindenképp lesz mvízvizsgálat meg fokozottabb uh vizsgálat.

Zaha,szia druszám :D

Bende köszi,édes vagy :wink:

Lyly,köszönöm :D

Még annyit,a végén azt hiszik a strandon hogy egy arab olajsejk van ott átutazóban meg a feleségei,ha meglátnak bennetek nyakig bebugyolálva :lol: :lol: Meg nézném azokat az arcokat :lol:

Kép
anyci

Anyci: Emese, az nagyon szép név. :cry: :)

Rohanok, este újra itt, Veletek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Lylyvel megbeszéltük, mi kb 10-fél 11-re érünk!

Melcsike, Bea Nektek mennyi idő az út, Kisanyának kb 4 óra!

Anyci:szegény babád..gyönyörű nevet választottatok!! :cry:
Nemsokára meg is próbáljátok a következő babát??

Zaha,megint sok a munka?Remélem szombaton tudsz picit lazítani, hogy vasárnap tombolhass!!! :wink:

Megjött a parfüm-nyereményem ,úgy örültem, örömömben szökdécseltem!!!

KépKépKép
tünci28

A strand 8-kor nyit, a wellnes 9-kor.
tünci28

Tünci hát szeretnénk minél előbb,csak most piri van de utána már mindenképp neki állunk.Azért nem akarunk görcsösen neki esni hanem lesz ami lesz alapon,talán úgy könnyebben sikerül :roll: Majd meg látjuk mit tartogat nekünk a sors :wink:

Kép
anyci

Kisanyának!

http://koponyeg.hu/

Én pedig szabin leszek egészen 8.-ig!!!Lehet irigykedni!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Leda,Ti hogy vagytok, olyan régen írtál!!!

Most olvastam a hírlapban, hogy a fejér megyei kórházból kb 200 főt bocsájtanak el... :shock: Nem tudom mire lehet majd számítani, ha baj van vkivel.Sosem felejtem el, amikor nekem is azt mondták, hogy egy évvel ezelőtt ilyen tünetekkel bennt fogtak volna szülésig.De tavaly már azt mondták menjek haza, és reménykedjek...Jövőre mit mondanak???? :cry:
tünci28

Betti, vmi baj van, mért nem írsz??????????
tünci28

Sziasztok!

Délelőtt esett, aztán marci hőség délután 5kor meg olyan zuhé jött, hogy halastó van az udvar közepén. Lehet kiülök horgászni ha eláll.

Képzeljétek nálunk is embercseréket csinálnak. Már ketten mentek-jöttek. Ráadásul tök gázok. :? Bocsi nem akarok bunkónak tünni de tényleg igy van. Tavalyelőtt a másik cégnél is igy volt, aztán engem akartak egyedül megtartani, de én meg önként léptem. FElvették a gázolaj seftelőket jobbnak láttam lépni önként dalolva.

Tünci

Mi 2 órán belül elvileg ott vagyunk.

Bea mindenképp még meg kell beszélnünk a haditervet. :wink:

Anyci

Akkor végül is jó hirt kaptatok. Emese angyalka is biztos összebarátkozott a mi kis Angyalkáinkkal.

Zaha

Nem nevetni bújunk a fa mögé Haslival, hanem azért, hogy rajtunk ne nevessenek. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Olyan sokáig szabin? :shock: Pihend jól ki magad. :wink: Megérdemled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike
Nincs baj.
jövő héten szabin vagyok, ezáltal munka hegyek, hétvégén takarítás, pakolás ki be, holnapra lakógyűlést hívtam össze, hogy lökjek a dolgokon kicsit.
Megy a vonat csattognak a fogaskerekek....

Betti
Kép
betti0412

Jé kitette fel a vonalzómra a babakocsikat a napocska helyett?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike nekem is megváltozott a jelem a vonalzón!
Nem tudom ki tette :shock: :roll:
Fogtál valamit?
:lol: :wink:
Melcsike fa:))),nem fog nevetni senki sem rajtatok,hisz olyan klassz csajok vagytok!És nem mindég(mindenkinek)az ultravékony nők a nyerők.....

Tünci de jó lesz neked most majd jó kipihized magad!
Rád fér!Lazits,lazits,lazits...Mentek valamerre nyaralni?

Olyan jó olvasni titeket,ahogy készültök a talira!
KIMARADÓKNAK KÉPEKET OKVETLENÜL!!!!!

Anyci :( Emese szép név!
Reméljük majd most minden rendben lesz!

Kisanyácska drukkolok a jó időnek,hogy ti is ott legyetek a talin!

Lyly jó sokáig szopopizott Bence!
Ez áááámmm valami!Gratula! :)

Betti akkor neked bizony mozgalmas hétvégéd lesz!
Jövőhéten pedig jó pihizést!!!!

Kép
Kép
szintus

Haliho! :wink:

Huuu nagyon vegyes èlmènyekben volt ma rèszem...

Voltam a suliban is x dolog miatt,aztàn a zh-i reptèr meletti bevàsàrlo központban taliztunk a fèrjemmel(ö nem messze dolgozik).Aztàn mikor indultam be a vàrosba vissza akkor a buszra vàrva legalàbb 4 jumbo-t làttam felrepülni....-akkora èlmèny volt ....-woooww 8) -mindig is oda voltam a repülésért...
Aztàn a buszon volt 1 felnött sèrült fiu az anyukàjàval.. :( -az anyukàja szinte szègyelte szegènyt.. :( A màsik oldalon meg kis csöppsègek mosolyogtak.Aztàn sèrült babàk megint.... :cry: Sokat eszembe jutottatok emiatt ...-föleg te Zahàm ,mert ikrek voltak ök is... :cry:

Annyira felzaklattak ezek az èrzèsek,hogy èn is kèsz lettem ès szegèny fèrjemen töltöttem ki! :( :oops: Tudom primitiv viselkedès ,de màr rendben vagyunk szerencsère....-Aztàn most meg mèg mosok :D -ma 6 -tol rajtam a sor!

Anyci sokat gondoltam ma ràd is!

Lyly nagyon èdi lehet Bencus! (amit igèrtem neki azt viszem àm!

Kisanya valoban ji lenne ,ha jönnètek! :wink:

Bende igen a pogikat felfalom! :P :? :wink: A turos rètest meg nem szeretem! :( :( :( Sajna! :( :( :(
Csokit viszont viszek ok?! :wink:

Gondoltam viszek masinàt is fotozni! :roll: Tiszta izgi ez a kèszülödès!

Meli neked akarok valamit feltenni! :lol:

Tünci mennyi gyerek is lessz?
Vendég

Sziasztok!

Tünci nincs baj, minden renben ma tudtuk meg, hogy kislányunk lesz..

Neket nagyon nagyon kellemes találkozást kívánok.. biztosan jó lesz, majd küldjetek képet nekem is :wink:

Kép
leda2002

Leda

De jó hugicája lesz Baraknak! Remélem most csak a nyugalom és a a pihenés lesz előtérben nálatok! :wink: Van már kislány nevetek amit szeretnétek adni a babának?

Kép

Kép
melcsike70

Hasli kiváncsivá tettél! :wink:

A buszos dolog meg :cry:

A csokit megesszük a fa mögött? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Igazad van. Mostanában már a fiatal lányoknak is kikandikál az úszógumi a csipőnaci és a topp között. Mintha bejött volna a divatba. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Leda,
de jó!!! Kiccsajt a nagyfiúnak!!! Örülök, hogy minden rendben van nálatok.

Hasli,
tényleg töményen ért ma élmény, nehéz lehet feldolgozni. A repülést én is imádom! (Csak már jó ideje nem gyakoroltam...)
Korfun van Európa legkisebb reptere, a tenger felől száll le a pilóta egy hatalmas félkanyar után, nagyon rövid kifutópályára, aminek a végében van egy ÓRIÁSI kőfal, azon túl rögtön a főváros egyik forgalmas útja, szóval izgi oda leszállni... Anyukámékat vittem ki oda 5-6 éve, első repülésük volt, szorongatták egymás kezét apuval, csak otthon meséltem el mindezt nekik... Ide csak külön erre a szakaszra vizsgázott pilóták repülhetnek, akivel mi repültünk, most a reptér biztonsági főnöke, és a pilóták pilótája... :)
Ja, és ültem már olyan gépen, ami Angliában a nagy köd miatt majdnem kicsúszott a pályáról, ezért gumipányvával fogtak meg minket... 8)

Szintus,
köszi! Nem én akartam ennyi ideig szoptatni, hanem Bence és az élet alakította így (azért min. 1 éves koráig mindenképpen szerettem volna). Remélem, lesz még kicsink, és őt is tudom sokáig szopiztatni.

Zaha drága,
mint pályakezdő munkásasszony :roll: én is sokat gondolok rád, vajon hogy telnek a napjaid? Tudd, hogy nem vagy egyedül, sokan együttérzünk eled.

Melcsike,
szerintem jó döntés volt, hogy akkor megléptél. Még a végén te is szőkítettél volna, hihi... :lol:
A fa mögé bújás egyáltalán nem fair, és ha jól emlékszem, nincs is olyan vastag törzsű fa arrafelé...

Anyci,
hajrá-hajrá!!! Sajnálom a beteg kis Emeséteket, a kicsikéink - bárhol is legyenek - vele vannak.

Bea,
jobb már a buksid? Három gyerek után a +15 kiló semmi!

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép Zaha!Valami ilyesmi volt! ;-)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?