Angi:Teljesen egyetértek veled és Enikővel.Nem szabad megütni. Veréssel nem érünk el pozitív hatást.
Én nem csak papagájnak érzem magam néha, hanem málhás szamárnak. De néha jó lenne polipnak lenni, annak 8 karja van!!!
A klub pénteken de. 10-12-ig tart. Gyerekenként 400 Ft a beugró. Van egy csomó játék. Mászóka is, volt csúszda is de az a múltkor nem volt a helyén.
Nóri: Léna milyen kis kövér malacka!
Én nem is fertőtlenítetten soha Bátornak a kanalat. Flónak meg cumisüvegből adtam a vasat meg az egyéb finomságokat anyatejjel. Ültetni tényleg csak akkor szabad, ha már egyedül is tud. De félülőbe döntheted a kocsit, hogy kilásson.
A házikó már nagyon készül. Már csak apróságok vannak hátra, meg az elrontott dolgok helyrehozása....Kb. 3-4 hét múlva pakolunk!
6 fog egyszerre...nagyon nyügi tőle Léna?
Ági: Tők jók lettek a képek! A babanet galériájában csinálhatnánk egy talis albumot.
Anyukámat ma műtötték epekővel. Még nem tudom, hogy sikerült, még nem akartam zavarni.
Képzeljétek Bátor kezd megfordulni. Fél évesen mászni fog! Te szent ég!
Enikő: A vadasparkban van jáccó. Flóra már kezd hallgatni rám. De egy pár hónappal ezelőtt szörnyű volt vele sétálni. Most is szokott olyan lenni, hogy Bátor üüvölt a kocsiban, Flóra hintázni menne. Nekem főznöm kéne.
Gabi3