Sziasztok Lányok!
Mimmi, gratulálok hatalmas lánykád születéséhez! Nagyon édes a képen! Nem semmi, hogy leelőzte a fiúkat súlyban
Tökmag is küldött képet Adél babáról, amint lesz pici időnk, feltesszük a fórumra!
Cosmo, az első kép a kedvenc Petráról, az a mosoly valami tündéri!
Noémi, köszönöm az infókat az elektromos mellszívóról. Most kérdeztem meg egy gyógyszertárban, ahol tudunk egészségpénztárra vásárolni, 16 ezer ft az avent
de egyre több tejem van (szerencsére), ezért egyre valószínűbb, hogy vennünk kell, mert a kézivel tényleg sok idő, főleg éjszaka...
Dávid sem szereti a pihenőszéket. Kb. fél perc után kiakad, ha beleteszem. Azért remélem később megkedveli, tök jó lenne, ha a konyhába is ki tudnám tenni, ha ott van dolgom, mivel ő is ott szeret a legjobban lenni, ahol a legtöbb ember tobzódik
A Huggies pelusból már Dávid is kipisil. Ma este mérek meztelen súlyt, de a négy kilót még biztos nem értük el, szóval ez a pelus tényleg kicsi, viszont amíg jó volt, addig bevált nálunk, ahogy a Libero is. A DM-es viszont, a legkisebb is, még nagy Dávidra, úgyhogy maradunk a Liberonál egyenlőre.
A mérleg nálunk is nagyon kell, bár Dávid utálja, ha ráteszem, de muszáj, mivel eléggé határon van a tejci adag, és innen tudom, ha pótolni kell.
Ma volt nálunk barátnőm babanézőben, ezért nem tudtam idáig jönni. Nemrég ment el, szinte egész nap együtt voltunk hármasban Dávid babával, akinek sikerült a tündéri formáját hoznia. Szinte alig sírt, ha fent volt, sokat nézelődött, mondtam is barátnőmnek, hogy máskor is hívom, ha ilyen jó hatással van Dávidra
Dávid ébredezik, ami jó is, mert fürdetünk
Adél babáról mindjárt jön a kép, tündéri csajszi