((((((((((Alle)))))))))))
Annyira, de annyira....
Kisbuta,
Nyulasz, ház(sz)építésre irigy. Mi nem tudom, fogunk-e festetni egyáltalán....
Nyulasz, tök jó, hogy minden rendben!!!!
Képek??????
Vkrisz, ari MINDKÉT kis virágszál!
Tényleg olyan, mintha a nyilacska a pocakodra mutatna...
Mi még nem merünk se szakállkát (
tudják a többiek egyáltalán, hogy ez mit jelent, vagy ezt csak erre felénk mondják?) se babaruhát, se játékot venni. Pedig néha úúúúúúgy elcsábulnék!!!!
Puszi!!!! Sztem ne nyomd ki a fecsi tartalmát egy edénybe és azt szívd vissza!!! Mi lenne, ha egyszerűen egyik nap beadnád a felét (jól lefertőtlenített bőrbe), majd visszazárod, és másnap a másik felét? Elvileg ezt sem szabad, tudom, de még mindig higiénikusabb, mint pancsolgatni vele. (A Decapeptyllel meg az Ovitrelle-lel én is ezt csináltam, amikor csak felet kellett beadni)
Juhar, ne aggódj, ez még jól is elsülhet!
Csomee, drukk!!!! +++++++++++++++++++++++++
Bridget, hétvégére eljött Anyukám hozzám, hogy ne legyek egyedül (a barinőm jött volna, de mégse tudott jönni). Csavarogtunk, vásárolgattunk meg DVD-t néztünk. Meg a jövő hétvégén is jön, lehet hogy a kis unokaöcsémmel.
Bár amúgy se vagyok egyedül, mostmár legalább érzem, hogy ketten itt vannak velem a pocakomban! Tegnap is nagy rendetlenkedés folyt odabenn.
Mondjuk megvan a böjtje a háromnapos lazításnak: tegnap (vasárnap !) délután óta egyfolytában melózok, és sehogy se látszik a vége...
Babaimi, sztem nem olyan durvák azok az eltérések, hogy foglalkozni kelljen velük. Ha mégis, majd a doki szól.
Hajnoca, grat!!!
Májuska, nemsokára már téged is hasbarugdosnak majd!
Nem csoda, hogy feszít a hasad ennyi hormontól! Én is lufi voltam minden stimu alatt, pedig rohadt messze voltam a túlstimutól....
Juhar, mellfeszülésem is mindig volt...
Skrisz, Ikeát én (is) szeretem... Építhetnének egyet már errefelé is..... Meddig lesz felújítás, nem tudod??? Állítólag most nagy akciók vannak. Sok vevő volt amúgy????
Szezso, nyugodj meg, az egész hét ilyen lesz!
Nekem amúgy nincs bajom az esővel, de az nem normális, hogy egyik nap 38 fok van és sivatagi szárazság, a másik nap meg 18 fok és trópusi eső. Ma itt is egész nap esegetett.
Na megyek, már így is sok voltam...