Új privát üzeneted érkezett!

Alle, szomorúan olvaslak. :cry:

skrisz72

Sziasztok!

Festés kész,beépített szekrény kész,bokám kész,és a takarítás,pakolás még hátravan.

Kukackám,nagyon jó híreket hoztál,sok-sok puszi nektek!És hívlak majd :wink:

Alle.én is nagyon sajnálom :cry:

Májuska,örülök,hogy kezdtek :wink:
Akciózónak nagy-nagy drukk!

És köszönöm a köszöntéseket :D
Vendég

Juhar, nagyon köszi.Végülis ugyanarra jutottam, mint az eddigi keresgéléssel. Biztos nincs semmi baj. Egyébként a vérlemezkékhez kapcsolódó értékek nem voltak jól tavaly sem.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt!

Alle, Dike
Kitartás lányok!Tudom nem könnyű mindig talpra állni...de eljön a ti időtök is!!! :D

Nyulasz
Gratula a 30. héthez! :D Azért ne hajtsd magad túl! :)

Zsófi
Szépen haladtok a fejlődés útján. :D Biztos nagyon sokat számít a babákoknak, hogy ott vagy mellettük. :D

Teszek tegnapi képet, így mentem az érettségire:
Kép

Ránagyítva a virágomra amit reggel készítettem a blúzomra, s aminek szimbólikus jelentést tulajdonítottam...bár rajtam kívül senkinek sem tűnt fel. :? :lol:
Kép

Kép
vizkriszisback

Alle nagyon sajnálom, de tudod te is, hogy a vérvétel mutatná a tuti.
:cry: :cry:
Ölellek jó szorosan.:)
((((((((((Alle))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt! Megyünk Ikeába, majd később jövök!

skrisz72

Sziasztok!

Vkrisz: nagyon tetszik ez a virágos célzás!!!!! :wink:

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Kórház után lakásmizéria, minden letakarva, ezért nem jöttem! :oops:

Alle, itt is :cry:

Csomee, várjuk a jó hírt, még én sem adtam fel, hogy jön tőled!!++++++

Rana, cuki a pocid-no bálna-és örülök, hogy megrúgtak a lányok :wink: hiszen ez egy csodás rúgás! :D

Vkrisz, kislánykádhoz, kreatív virághoz és szimbolikához gratula, nagyon aranyosak a képek, rólad is és kisbabádról is!!

Juhar, hajrá szurik, de jó neked, hogy már hétfőn Uh és vv!!! Én is mennék! Ugyanis: a férjem jobban, de még nem teljesen, én meg ma a 4.gonalt adom be a 300-ból, indul a második 900-as patron :shock:

Szerintetek az belefér, hogy 2 nap gonal után már nő a hasam és feszít, néha nagyon???
Nekem ilyen régen csak leszívás előtt volt, igaz akkor csak fele ennyit nyomtam... :? Szóljak holnap emiatt vagy várjak szerdáig, az első UH-ig????
Kíváncsi leszek a tüszőimre, meg a folytatásra....

mindenkinek akinek most szükséges nagy drukkok és pozitív energiák!!!! megyek kidobozolni :evil:

Kép
majuska

Májuska
Köszi. :D
Sztem nem attól nő, hogy már sok és nagy a petike...így hatnak ránk a stimus hormonok:puffadunk. :? Én is nehezen voltam stimuzható de max 225öket kaptam és akkor néztek először csak a 6. nap körül.Ha nagyon fáj, akkor esetleg felhívhatod a dokid egy uh-ért.

Ma vettünk a Tescoban szakállkákat. Ilyen L mint Leó meg ilyenek. :D Egyes gyerekcuccok le vannak árazva...sok jó volt, de csak közben jöttünk rá, hogy mi csak be akartunk ugrani ezért-azért, közben elment az idő a Forma 1 meg elindult, szóval rohanás haza... :shock:

H, K, Sz érettségiztetek, úgyhogy csak esténként jövök.

Pussz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Vizkrisz!
Jó a virágos kép! :wink:

Majuska!
Nekem is feszül-szombat este óta-, de csak a hasam alja két oldalt, pedig Én csak 112,5 -öt szurok. Annyi, hogy Nekem még a mellem is fáj úgy, mint menses előtt szokott. :roll:

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Májuska, simán belefér. Főleg azzal az adaggal, amit te szúrsz magadba!

skrisz72

Sziasztok!

Alle, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: . Hogyan tovább?

Vkrisz, nagyon csinos kismami vagy. A célzás pedig elég szembetűnő, nem értem én az embereket.

Hajnoca, gratula!

Köszi a Julcsi-dícséreteket!

Szurizóknak, akciózóknak drukkok!

Pocakosoknak simi, és drukkok!

Zsófi, nagyon jó hírek, csak így tovább!

Kép
petne

Jó estét!

Csak most tudtam jönni.
Katavirág: Holnapra nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen a babátokkal! Gyere majd a hírekkel!
Juhar: Drukk az uh-hoz!
Hajnóca: Gratula a fősuli első évének befejezéséhez!
Nyulasz: Takarítással, pakolással csak óvatosan!
Vkrisz: Nagyon csini vagy a fényképen! És a rózsaszín virág is nagyon szép!
Majuska: Apának jobbulást! A puffadás teljesen normális. Én stimu végére úgy néztem ki mindig, mint egy 3-4 hónapos terhes.

Mindenkinek mennek a drukkok!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Lányok,

végigolvastam Mindenkit, és most gyorsan csak drukkjaimat és jókívánságaimat továbbítom!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ölelés :)

tillidian

Jó reggelt!

Ma sem nagyon leszek,uh,barátnő látogatás egyebek.
Akciózóknak drukk!
Vendég

((((((Alle)))))) tudod veled erzunk :(

Baba
Ez nekem kinai :shock:

Hajnoca
Gratula a sikeres elso vedhez :D Otletek:bnetezni,na meg kistesot gyartani :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
De jo is lesz a szep uj lakasban majd :D

Vkrisz
A virag alatt van egy nyilacska ami a poci fele mutat? :roll: nekem az jon le belole,hogy a pocidban van egy virag 8) :D Ngyon kis otletes es milyen kedves toled :wink:

Skrisz
Ikeaban mi volt :idea:

Mai drukkjaim az akciokban levoknek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Es a kismamiknak:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
mi van Patiékkal?
várom a fejleményeket és a képeket. :D

hajnoca
Dunakeszi

Bumi
Meg asszem neked felejtettem el irni,hogy orulok,hogy atjarhato vagy :wink:

Hajnoca
Jol vannak csak engedelyt kell kernem,hogy betehessem a kepet a blogomba mert azert ez megsem az en gyerekem :roll: Ma is megyek latogatoba 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, az Örs vezér téri Ikeát átépítik. Most nincs kanapés részleg, baba részleg, meg a piactér előtt is csomó szűkítés van. Semmit nem találsz a helyén. De ami a legbosszantóbb, hogy megnézed a neten a raktárkészletet, elmész, hogy megvedd a bútort, és nincs egy darab sem. :?

Mai adag drukkok mennek: Májuska, Csomee, Baba, Puszedli, Katavirág, Juhar!++++++++++++++++++++++++++++++++ Aztán gyertek, és írjatok néhány szót, hogy mi van veletek!

Hajnoca, remélem te pihengetsz! :wink: Elvégre ráérsz! 8)

skrisz72

Skrisz,
jól látod!

Lazulok. :lol: :lol: :lol: Jó szemed van!

Akkor nem jártatok sikerrel a bevásárló körúton?

Viszont lenne egy égető kérdésem.
Tré mobilos valaki?
Nincs véletlen valaki aki arany társkártyával rendelkezik?
Az uram iPhone-t szeretne, de ha van arany társkártyája úgy nem kell előleg.

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Alle!
végtelenül sajnálom! :cry:

Szezsó!
köszi, esetleg teszek vonalzót, remélem a héten megjönnek az lh tesztek, amit rendeltem...

Tesztelők!
drukkhegyek!
dezsina

Skrisz
En nem messze lakom az Orstol 8) namar persze mikor otthon vgyok :lol: Az az ikea amugy is zavaros nekem akarhanyszor voltam is eddig ott...de azt nem tudtam,hogy a weboldaluk is ennyire megbizhatatlan :roll: akkor potya ut volt :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Alle :cry:

Zsófi,
drukk a babákoknak! Nagyon ügyesek ám!

Baba,
nem értek hozzá, de drukkolok. Nem biztos, hogy minden rossz eredmény gond a lombik szempontjából, lehet, hogy egy részét csak az aneszteziológusnak kell figyelembe vennie altatáskor. Erről Mabe lehet, hogy többet tud.

Majuska,
esetleg igyál még több vizet és egyél még több fehérjét, az lehet, hogy enyhít a tüneteken. És drukk!

Juhar, Csomee, Puszedli, Katavirág
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
hehe, ez neked bálna? Várd ki a végét!

Vkrisz,
hol is voltál uhu-n annyiért? Lehet, utiköltséggel együtt is megérné oda mennem, mert itt 10 ezernél kezdődnek az ilyen uhu-k :( Ezért nem voltunk egyszer sem.

Dezsina,
és fürödtél már idén a medansziéban?

Skrisz,
erről jut eszembe, hogy tavaj ti is elkezdtétek a medanszié kiépítését. Mi lett vele?

Csak gyorsan kukkantottam be, hétvégén itt volt a családom, és sokat segítettek: kész lett az új lakás hálószobája és a konyha fullra, és a tapétázás is. Közben unokahugom segített a mostani lakásunk nagytakarításában, őrült jól esett, mert én már nem hajlok olyan könnyen.

Kép
kisbuta

Bekukk! Sziasztok!

Májuska, Csomee, Baba, Katavirág, Juhar:
++++++++++++++++++++++++++++++

Ma 3 patikát végigjártam, hiánycikk a Fraxiparinom. Nagy nehezen kaptam aztán 0.4 ml-est, de nekem 0.2-es kellene, így majd ki kell szívnom inzulinos tűvel egy "edénybe" és visszaszívni a felét. Ez van. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta, egy k*va nagy kráter van a medence helyén. :lol: Nem volt pénzünk folytatni. Szerintem ebből már csak jövőre lesz valami. Már lemondtunk a hagyományos kibetonozott, csempézett medencéről, mert másfél milla lenne cakk-pakk. Valszeg olyan lesz mint Dezsináéké, merevfalú, földbesüllyesztett.

skrisz72

Sziasztok!

Csak gyorsan mondom, mert mennem kell. Voltam vv-en. Eredmény: 72,48 bhcg.
Most megint nem tudjuk, hogy mi lesz, de legalább emelkedik. Majd szerdán a dokim talán mond valami okosat.
Este még jövök és visszaolvasok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csomee!
++++++

Majuska,Puszi,Baba meg akinek kelldrukk ++++++++++

Meg volt a vérvétel és az UH. Hajlamos vagyok a túlstimura.
Mindkét oldalt 6-6 nagyobb tűsző (9-10mm) + az apróbbak (6-7mm)
ezeket nem jegyeztem, hogy mennyi, de a doki szerint sok így.
Kaptam még cetrotide-t -ezt is szúrni kell- meg prednisolon tablettát. Így most egy kicsit ideges vagyok.
Majd még jövök.

Juhar

juhar

Csomee: nagyon drukkolok!!!!!

Juhar: drukk, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Alle!
Sajnálom. :(

Csomee!
Drukk!

Babi!
Én sem tudok semmi okosat mondani a vv-re. De nem hiszem, hogy a lombikba bekavarnának.

Vkrisz!
Nagyon csini vagy, és nekem is tecc a virág szimbólum.

Továbbá az akciózóknak: ++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Csomee :D
Továbbra is nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++

Juhar
Nyugi, majd mi izgulunk érted!
A túlstimuhajlam még nem baj, nekem is volt eleinte (a második lombikra azonban mintha immunissá váltam volna a stimura, lett 2 petim, ami spontán is előfordul - nincs két egyforma stimu)

Kép
kisbuta

Juhar
Nyugi es mennek a drukkok :wink:

Csome
Latod talan meg nincs veszve semmi 8)
Neked is mennek a drukkok :wink:

Minden akciozonak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta
Mar az uccso elotti viragot is nyitva van :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megjöttem :D
Nonó 1250 gramm,Bazsi 1450 gramm.Ja,és jól meglepődtem,mert eddig Nonó fejvégű volt,Bazsi meg haránt,és most fej-fej mellett,popsi-popsi mellett,kisfiúnk is befordult :D Két hete még Nonó arcát taposta.

Juhar,igyál sokat+fehérje.Drukk a tüszőknek! :wink:
Májuska,apa hogy van?És te?
Kisbuta,rendi unokahug.Nekem mindenki csak mondja,hogy pihi,meg kanapéról irányítás,de mégis ki csinálja meg?Apa egyedül a törött bordáival?Így csináljuk ketten.Ma rendi volt az egyik barátnőm,felajánlotta,hogy eljön valamikor ablakot pucolni,a város másik végéből,4 hónapos pici babával...de esőben nem pucolok ablakot,majd ha jobb idő lesz.
Vkrisz,édes a ruhádon a kisvirág :D És gratulálok Alexához :wink:
Puszi,ez elég bosszantó...de ügyi vagy,megoldod.
Dezsinám,várjuk ám a vonalzód,hogy tudjunk nagyon drukkolni,amikor kell. :wink:
Csomee,hajrá,hcg növelők mennek!
Bómami,sajnos nekünk nem ilyen van.
Skrisz,nekem mindegyik ikea labirintus. :roll:
Baba,drukk neked is!
Vendég

Sziasztok!

Alle: ölellek :-(

Csomee: húú, nagyon izgi :-D drukkok mennek továbbra is!!!

Skrisz: örülök, hogy a vérképed megjavult :-D Te is szedsz valami vasat?

Katavirág: mi volt a mai UH-n????

Vkrisz: gratula a - feltehetően - kislányhoz :-) bár azért is valószínű a kislány, mert ez inkább lányos topik :-D
tényleg potom összegért voltatok UH-n :-) itt 12 000 kb ugyanez a szolgáltatás :? Csini a virágod :wink:

Babim: puszi Neked is :-D leletedet nem értem én sem...doki mikor fogja látni?

Bridget: drukkok mennek holnaputánra, remélem elmúlt az a valami "belőled"...

Zsófi: szóval ez a kenguruzás :-) cukik lehetnek a Babákok :-)

Lola: kitartás, nincs sok hátra :-) aztán már nem fogsz unatkozni egy percig sem :wink:

Hajnoca: gratula az első fél évhez :-D mobiltémában nem tudok segíteni sajnos...

Nyulasz: és milyen színűre festődtetek? :-) UH-ról majd számolj be!

Puszi: hát, nem irigyellek, hogy még ezzel a Fraxiparinnal is maceráznod kell :?

Juhar: csak nem leszel túlstimus :roll: mikor mész megint UH-ra? én anno - ha jól emlékszem - 150 Gonaltól a stimu 5. napján 10 db tüszőt tudtam felmutatni 11mm-ig bezárólag, és a végére 16 tüszőm lett ugyanezzel az adaggal folytatva.

Kisbuta: akkor jól haladtok a lakással :-)

Májuska: drukkok Neked is!

Itt olyan, de olyan ócska idő van...holnap délután meg mennem kéne védőnénihez, remélem legalább az eső nem fog esni :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi a Trés segítséget, de talán megoldódni látszik.

Csomee,
látod csodák veled is történnek.
Drukkolunk. :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Csomee, UH-on láttatok petezsákot méhen belül? Drukkolok tovább!

Juhar, ne izgulj, rendben lesz minden! Túlstimuval könnyebb babásodni is... állítólag.

Szezso, nem szedek külön vasat, csak Femibion 400-ról áttértem Elevitre. A Femibionban nincs vas. Néha lenyomok egy vas+C pezsgőtablettát is.

skrisz72

((((((((((Alle))))))))))) :cry: :cry: :cry: :cry: Annyira, de annyira.... :(

Kisbuta, Nyulasz, ház(sz)építésre irigy. Mi nem tudom, fogunk-e festetni egyáltalán.... :roll:

Nyulasz, tök jó, hogy minden rendben!!!! :) Képek??????

Vkrisz, ari MINDKÉT kis virágszál! :wink: :wink: :wink: Tényleg olyan, mintha a nyilacska a pocakodra mutatna... :) Mi még nem merünk se szakállkát (tudják a többiek egyáltalán, hogy ez mit jelent, vagy ezt csak erre felénk mondják?) se babaruhát, se játékot venni. Pedig néha úúúúúúgy elcsábulnék!!!! :)

Puszi!!!! Sztem ne nyomd ki a fecsi tartalmát egy edénybe és azt szívd vissza!!! Mi lenne, ha egyszerűen egyik nap beadnád a felét (jól lefertőtlenített bőrbe), majd visszazárod, és másnap a másik felét? Elvileg ezt sem szabad, tudom, de még mindig higiénikusabb, mint pancsolgatni vele. (A Decapeptyllel meg az Ovitrelle-lel én is ezt csináltam, amikor csak felet kellett beadni)

Juhar, ne aggódj, ez még jól is elsülhet!

Csomee, drukk!!!! +++++++++++++++++++++++++

Bridget, hétvégére eljött Anyukám hozzám, hogy ne legyek egyedül (a barinőm jött volna, de mégse tudott jönni). Csavarogtunk, vásárolgattunk meg DVD-t néztünk. Meg a jövő hétvégén is jön, lehet hogy a kis unokaöcsémmel. :) Bár amúgy se vagyok egyedül, mostmár legalább érzem, hogy ketten itt vannak velem a pocakomban! Tegnap is nagy rendetlenkedés folyt odabenn. :)

Mondjuk megvan a böjtje a háromnapos lazításnak: tegnap (vasárnap !) délután óta egyfolytában melózok, és sehogy se látszik a vége... :?

Babaimi, sztem nem olyan durvák azok az eltérések, hogy foglalkozni kelljen velük. Ha mégis, majd a doki szól.

Hajnoca, grat!!! :)

Májuska, nemsokára már téged is hasbarugdosnak majd! :wink: :wink: Nem csoda, hogy feszít a hasad ennyi hormontól! Én is lufi voltam minden stimu alatt, pedig rohadt messze voltam a túlstimutól.... Juhar, mellfeszülésem is mindig volt...

Skrisz, Ikeát én (is) szeretem... Építhetnének egyet már errefelé is..... Meddig lesz felújítás, nem tudod??? Állítólag most nagy akciók vannak. Sok vevő volt amúgy????

Szezso, nyugodj meg, az egész hét ilyen lesz! :? Nekem amúgy nincs bajom az esővel, de az nem normális, hogy egyik nap 38 fok van és sivatagi szárazság, a másik nap meg 18 fok és trópusi eső. Ma itt is egész nap esegetett. Kép

Na megyek, már így is sok voltam...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Szerdán megyek újra vérvétel és UH.

Köszi lányok. Asszem megnyugodtam.Megkaptam ez 1. adag cetrotide-t is. Ezt sem nehezebb beadni, csak körülményes a feloldás stb.Meglátjuk mi lesz szerdán.
Majuska! Te is akkor mész ugye?

Juhar

juhar

Rana: az a baj, hogy nincs rajta egység, tehát kb.-ra kéne belőni a felét. És azt sem tudom, hogy "megáll-e" a felénél, vagy "beszalad" mind. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz: a Femibionban nincs vas? :roll: fura egy kismamivitamintól...

Rana: akkor most bevallom, nem tudtam, mi az a szakállka, de nem akartam hülyének tűnni :lol: na, de most rájöttem, hogy előke :lol: hogy bírod Apa nélkül?

Juhar: akkor drukk szerdára :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, :lol: :lol: :lol: :lol: (Én se ismertem a szót, mielőtt ideköltöztem!)
Apa nélkül nagyon nem jó, és még a napokat se számolgatom, mert olyan sokára jön haza.... :cry: Majd kb 2 hét múlva kezdem el "vágni a centit", akkor már lesz értelme.... Az a jó, hogy a kislánykáink a napokban élénkültek meg (Mielőtt Apa elment, épphogy alig rúgtak egyet-egyet). Most biztos érzik, hogy az anyukájuk magányos és vigaszra van szüksége! :)

Puszi, ez elég gáz. A Clexane legalább be van rovátkázva. Bár az is igaz, hogy az Ovitrelle meg a Deca sem volt, csak úgy kb a feléig nyomtam be. :roll: Nehogy vmi fertőzést elkapj, ha kinyomod egy tálba a cuccot és azt nyomod magadba utána! Ennek sterilnek kell lennie!!! (Sztem nem szalad be az egész, próbáld ki) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: nem tálba gondoltam. Hanem kaptam a patikában egyolyan kis gumis tetejű minipoharat, mint amiben a Supre is van. Na, majd meglátom. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az érdeklődést, megvagyunk, dagadok :D na azért Till januári stimus pocija még messze :wink:
végül nem telefonáltam, ma mintha nem is éreznék semmi különöset :roll: még csak nem is puffadok nagyon... :D
Juhar, ne izgulj a túlstimu miatt, csak nem lesz baj, meg a szerda itt van, újra rádnéznek!!! Engem csütörtök óta csak szerdán lát doki napi 300 gonallal! Én 7.45 körül érkezem, ha gondolod talizhatunk, részletek priviben, jó??? :wink:

Puszedlim, hát nem könnyű megoldani, főleg előretöltött injekcióval. Szerintem a gyógyszertári üvgecse steril, használd azt, és ha lehet vonalzóval felezd meg a folyadékot, akkor jó eséllyel pontosan felezel! Ha lassan nyomod, megáll időben!!Drukk!

Csomee de jó hírek, bizakodom :D :D

Hogy ne legyen egyszerű mától nincs gázunk sem, vezetékcsere miatt hiba történt az utcában, egy hetet is eltarthat ez az állapot, az a rossz, hogy főzni nem tudok, de fürödni is csak lavórból :oops: :shock:
szép kis stimu ez :( :evil:

Kép
majuska

Puszi, a suprét én nem ismerem. De ha az a tálka steril, akkor semmi gond (kivéve a méricskélést... :? ) :)

Májuska, hát most neked tényleg minden összejött... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nem tudom meddig építgetik. Egyébként Dunakeszin fog nyílni egy Ikea. Mi kora reggel mentünk, akkor még nem voltak sokan. De 10 óra után, mikor kijöttünk, addigra dugig volt a parkoló. Szerintem odajárnak reggelizni az emberek, mert olcsó a hotdog. :wink:

Májuska, szegénykém.... :?

Szezso, pedig 6000 ft-ba kerül!!! :!: Az Elevit meg csak 2000 ft. Csak én azért vettem eredetileg Femibiont, mert külön DHA kapszula van benne, amitől okosabbak és ügyesebbek lesznek állítólag a gyerekek.

skrisz72

Jó estét!

Katavirág: Nem jelentkeztél. Remélem minden rendben volt az uh-on.
Juhar: Drukk ! ++++++++++
Bridget: Drukk szerdára!
Nyulasz: Milyen szép nagyok már a babók! Csak így tovább!
Májuska: Neked is drukk!
Skrisz: Még nem voltam uh-on. Szerdán megyek, de nagyon valószínű, hogy az ég világon semmit nem fog még a doki látni. Ilyen hcg-vel meglepődnék, ha látszódna a petezsák.

Kisbuta, Puszedli, Hajnoca és a többiek: mindenkinek köszönöm a drukkokat. Talán lehet belőle még valami, de nem tudom és nem is akarom beleélni magam, amíg a doki azt nem mondja, hogy rendben vagyok. Innen még bármerre billenhet a mérleg!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Ti nem unjátok még az esőt? :x

Hajrá akciózó csapat!
Vendég

Szép jó reggelt!

Nyulasz
Én már unom. :(
Szépen növekednek a babókáitok! :D

Rana, Szezso
Én nem is gondoltam, hogy a szakállka nem egy hétköznapi szó. :lol:

Kisbuta
Ez az uh Ózdon van...nektek elég messze...csak akkor éri meg ha eljösztök erre kirándulni...csak ezért sok lenne az utiköltség. 8)

Csomee
Remélem növekszik majd szépen ez a hcg!!!+++

Juhar
CSak ügyesen a szurkálással! :D

Tegnap 5-ig tartott az érettségi, de voltam itthon közben...aludtam 2 órát.
Este figyeltem a pindurt, hogy érzem-e, hogy mocorog...de épp csak volt vmi...aztán eléggé meglepődtem, amikor hirtelen a semmiből a hasam olyat művelt mintha bekúszott volna középre, kidomborodott és veszett kemény lett.Olyan volt a tapintása mint amikor begörcsöl a vádli...nem fájt...de meglepődtem rendesen. :shock: Eltartott 2-3 percig...nem csak 2-3 mp volt.Gondolom, ez lehet a keményedés és valószínűleg nem kóros dolog ez...de azonnal be is vettem az esti Mg b6-omat. Ált 2X vagy 3X 1-et szedek. Vélemények?

Pusszancs!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok,

Nyulasz, de nagyon!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, majd lesz valahogyan, azt még nem tudom, hogyan. A közeljövőben nem tervezek lombikot, talán év vége felé....talán.

Nálam ma első ciklusnap, elöntött éjjel a "boldogság"...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt! Undormány idő van. :? Kutyámat is be fogom hozni a házba. Nem hagyom kint.

Kriszi, ha lent a hasad aljánál érezted, akkor ez igen, keményedés. Magne B6-ból nem vagyok jó, mert én nem szedtem.

Csomee, megértelek. Várom nagyon, hogy mit láttok UH-on. Az lesz a "perdöntő".+++++++++++++++++++++++++++++++

Tüszőnövelőknek nagy drukkok!!!

Alle, puszillak!

skrisz72

Krisz, Dunakeszi is elég messze van.... :? Kismami táblát olyan régen raktál már.... :roll:

Csomee, állítólag az UH 1000 feletti hcg-t mutat. De azért még simán lehet ott valami (valaki)! +++++++++++++

Vkrisz, ez bizti keményedés volt. Valaki tudja, miért vannak a keményedések (mit csinál olyankor a méh)? És ha valakinek nincs, az kóros????

Katavirág??? :?: :?: :?: :?: :roll:

Többieknek is ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?