Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi:
Olvastam mar en is ilyenrol, szerintem klassz hogy egyutt van mert kisebb a helyigenye:)

Vasott gyerekkor:
Hat ha a fiam olyan lesz mint az apja vagy en akkor meg vagyok love rendesen...
En is, parom is ugyanugy, gyerekkorunkban az ossze orat, ketyego szerkezetet (ebbe meg a radio is belefert!) szetszereltunk apro darabokra, ropke percek leforgasa alatt.....
Ha ket ilyen szaki osszejon ott a gyerek is lehet hogy ilyen Mekk Elek lesz.... JAJ:D

sünciboglya

Jaj hulla vagyok, holnap írok majd!

Szilvi, kihagynám a holnapi uszit, mert rossz időt mondanak, esőt, hideget és szelet és ez a nyitott medó nem igazán ideállis rosszidő esetén! :?
Vendég

Szasztok!

Orsi, miattad néztem csak be ide, de látom Neked sincs kedved menni ilyen időben..... :? Hááááát szerintem nyáron nem sokat megyünk úszni, fedetlenül csak akkor jó ha kint 100fok van.
Tényleg, mikor nyit az uszi?

Jó éjt mindenkinek!!!!!!
sylph

Szilvike! Még jóóó, hogy nem mentünk úszni! Zima van és erős szél! :?
Erősen gondolkodom én is, hogy tegyük félre szeptemberig az uszit, addig találunk mást magunknak! :wink: Ez a fedetlen uszi kiszámíthatatlan, nem? :o

Mi elszalatunk OBI-ba, meg Corába, már ettől kidőltem, egész nap trotty vagyok! :? Gondolom az erős hidegfront nincs túl jó hatással rám!
Ebédke Uncle Bens kínai lesz, illetve már kész.
Szerinrem ebéd után alszom a csimókkal egy nagyot!

Csajok, Apósom hozott 8 kiló meggyet, szomszéd nénitől kaptam még 3-at és még a csütörtöki adagból is maradt! :cry: :cry: :cry:
Isten nem bottal ver hanem meggyel.
Szerencsére adtam anyósomnak de 8 kiló tutira maradt! Ebből lekvár lesz, de több meggyet idén nem szeretnék látni! :oops:
Délután nekiesek, de estig tutira eltart! :?

Többiek merre?
Vendég

Mi takarítunk manóval, főztem, mosogattam, portörlés, porszívózás. Még hátra van a fürdő és a wc. Robi elhúzott céges csapatépítő hétvégére, Sárbogárdon horgásznak és finom marhapörit csinálnak bográcsban. Mi a délutáni alvás után szülinapi buliba megyünk, remélem nem mossa el az eső mert sok vendéget hívtak és a lakás kicsi.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Mi délelőtt csaviztunk egyet, ebédeltünk fincsi gyümilevest, palacsintával, aztán szunya, és nemsokára takarítás.... aztán, hogy holnap mit csinálunk :roll: :?: nem tudom, ilyen időben nem sokmindent lehet....

Orsi, tuti odafagytunk volna a medence szélére :wink: :lol:
Olyan hideg van :cry: és esik ez a sz@r eső... blöe

Andi, háááát, esik, remélem azért jó lesz a szülinapi buli!
sylph

Szilvi,
Köszi nagyon jól sikerült a szülinap, igaz elég szűkösen fértünk el, jó nagy volt a ricsaj, Zsombor el is fáradt rendesen. Holnap anyukámékhoz megyünk, szintén szülinap, a húgomé és a nagymamámé :D Merre csavarogtatok?

Orsi,
Régen az a kínai volt a kedvencem, de már jó régen nem ettem.

Berni,
Veronikának is volt egy ilyen időszaka, hasonló idősen hogy nem lehetett vele anyunál aludni mert éjjel óránként fent volt. Akkor pont én is Győrbe jártam suliba, anyu tatabányai és nála aludtunk volna mert havonta volt konzultáció egy pénteken és szombaton de inkább haza kellett jönnünk mert katasztrófa volt amit csinált. Jó fél év eltelt mire megint ott tudtunk vele aludni.

Jövő héten egy játszós tali?

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Lanyok, eloszor nem voltam pocsekul a hidegfronttol!!!! :D:D:D:D
Szinte egyaltalan nem kemenyedett a pocakom. CSODA!!! Nem is tudom hova irjam fel. Es az a poen hogy a csutortoki shopping ota (jol kisetaltam magam) vagyok ilyen jol! Lehet hogy egyszeruen csak a mozgashiany miatt dobosodik a pocak? :)
Jo lenne.

Minden esetre iszonyatos mehetnekem volt ma egesz nap, delutan megsetaltattuk a kutyat (persze csak autoval mert zuhogott....) kozben Meki-s zabalas, (kutya ragas nelkul nyelte a csirkefalatokat) est meg kisirtam egy Auchan-os bevasarlast.

Balzsam, hintopor es bananos kremturo volt a listan..... ebbol csak a balzsmot vettuk meg, viszont teleraktuk a kosarat, 11 ezerert....... no igy menjen az ember ehesen vasarolni. :D

Talaltunk elore elkeszitett pulykatallert, sosem vettunk meg ilyet. Csak a mikroba kell betenni 6 percre. Hulyere zabaltuk magunkat fel 11-kor este ! :shock: Nesze neked fogyokura meg vigyazunk a kilokkal..... :D

puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
Dorina 4éves és 3hós, sehol nem akar ott maradni és legfőképp sehol nem akar ott aludni. A mama könyörög neki, hogy aludjon ott nála, de ő nem.
Biztos emlékeztek, hogy az ovikban is nagyon sírt, félek szeptembertől is lesz műsor. Én azt gondolom (persze lehet rosszul) hogy időnként kéne mással is lennie, de ő nem akar sem a szomszédba átmenni sőt még a mamával is úgy megy el sétálni ha én is megyek!!!
Szerintetek ez nem gáz??? Kérdezzem meg a védőnőt??

Mi is csavarogtunk tegnap elmentünk kocsit nézni, de naon le lettünk lombozódva, mert a képen tök jól nézett ki, de élőben rengeteg hibája volt, ajtókárpit, tetőkárpit, apa szerint a motorjának sem volt a legszebb hangja. Fölöslegesen autókáztunk be a 15.kerületbe. :(((Marad a keresgélés!!!

Szép délutánt mindenkinek!!!!
Vendég

sziasztok!

zsand:

Ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, vannak ilyen tipusu gyerekek. En is pontosan ilyen voltam! Sehol nem akartam megmaradni csak ha anyu is ott van, de leginkabb csak otthon. (Nagyinal megprobaltak otthagyni parszor egy-egy ejszakara, abbol nem volt koszonet. Sirtam non-stop, lilulasig.
Viszont nem volt velem gond az oviban emiatt, azt eleg gyorsan (2 het) alatt megszoktam. Egyszeruen anyas tipus Dorina:)
Ne aggodj, nem lesz gond vele a kozossegben. Max ha nagyobb lesz majd nem akar tabozorni menni. (en 12. eves koromban mentem eloszor, vegigsirtam az egy hetet, de vegul is a kovetkezo taborozas mar egesz jol ment.:)

sünciboglya

Lanyok,

Osszeirtam nagy vonalakban mit kell venni a gyerek szuleteseig....
210 ezer, pelenkazo es gyerekagy nelkul....

Asszem megyek es felbe lovom magam:D

sünciboglya

ja, a babakocsi sincs benne meg a listaban... meg gyerekruhak sem, mert azt valamennyit majd kapunk a rokonoktol....

sünciboglya

Szijasztok!

Mia! Annyira örülök, hogy már jobban vagy, elmúlt a pocifeszülés és már egyre többször tudsz kimozdulni! :D
Lesz ez még jobb is, de nem felejtettem el, hogy indult a dolog!
Nagyon büszke vagyok Rád, hogy ilyen hősiesen bírod az ágynyugalmat! :wink:
Bakker most néztem a vonalzódat! :shock: Mindjárt kezded a 23. hetet?????
Remélem most nyáronmég gyorsabban fog telni az idő és nemsokára Oááá-oááááá-oááááá! :lol:
Titkon remélem, hogy a szülinapomon fog születni! :oops: :wink:
Nem nézted meg a Batz papucsokat? Annyi széééép van!Szerintem árban is jó mert mindenhol 10e alatt van és kényelmes, bőr a talpuk is!

Andi! Kinek a szülinapján voltatok tegnap? Örülök, hogy nem mosta el az idő!
Hogy sikerült Tesod szülinapja????Mi volt Nagyiddal? Kibírtad beszólás nélkül? :lol:

Zsandi!

Háát nálunk sem volt még Fruzsika, hogy másnál aludt volna, bááár Ő már nagyon menne!Remélem ha jön a jóidő elviszik őket Papámék!

Dorinát kicsit edzeni kell!Csak azért furi mert az oviban is elvan napközben, nem?
Milyen kocsit szeretnétek venni?

Rólunk röviden, túlvagyok a meggykorszakon! Engem Isten nem bottal ver, hanem meggyel! :lol: Ha valaki legközelebb meggyet akar adni az reszkessen! :wink:
Idén több mint 20 kilót dolgoztam be!

Ez a trottyos idő! Egész hétvégén be voltunk zárva! :cry:
Ma korán elmentem gyerkőkkel Tescoba, ez volt az egész napos kimozdulás!Főztem egy levest, sütöttem egy sütit oszt csókolom! :oops:
Apa ráejtett valami nehezet a bokájára, ami a kétszeresére duzzadt! :cry: Szegényt úgy sajnálom!

Na megyek mert még el kell rongyolnunk pelenkáért, takartanom is kell, este meg edzeni szeretnék!

Holnap délelőtt nem leszek, mert megyek a kozmiba! Nagyon para vagyok, hogy fog kinézni a fejem! :shock: :shock: :shock:
És fáj ha nyomogatják az arcomat???
Egy rossz élményem volt kozmetikával kapcsolatban, 9 éve a barátnőm anyukája aki szintén kozmetikus tetoválta a szemöldökömet és annyira fájt hogy kidobtam a taccsot! :oops:
Illetve rájöttem, hogy nem a fájdalom, hanem hogy fölém állt és túl közel volt!
Még attól is rosszúl voltam régen, ha a buszon valaki az arcomhoz közel kapaszkodott! :?
Amúgy ez nem valami betegség????Lehet az aurám érzékenyebb az ilyenre?? Vagy mi a fitty fene???
Szóval ha holnap túl közel piszkál a barátnőm arréb gurítom a székével együtt! :lol:
Vendég

Mia!
Igen ez sajnos ilyen húzos és nálunk a többedik gyerkők is sokba kerültek, nem tudom mit rontottam el! :D

Szerintem szép lassan kezdjétek el megvenni a dolgokat, vagyis én nem vagyok babonás és már a 20. hét után elkezdtem vásárolgatni!

Ha ezt egyszerre kell kiadni, kész anyagi csőd! :?

Én a legdrágább dolgokkal kezdtem, babakocsi, bútor!
Az első babakocsinkat 12 hetesen megvettük mert akkor volt börze! :wink:
De szerintem a Brendon a leges leg drágább hely!Azzal óvatosan! :wink:
Szerintem feleannyiból megveszed máshol az összeírt dolgokat!
Vendég

Ja azt elfelejtettem írni, hogy lehetséges uncsitesó 3 napja elolvasta az iwiw-en a levelet és azóta sem válaszolt!
Pedig jó lett volna, ha csak annyit ír bocsi összekevertem valakivel.... :cry:

Keresztanyám se válaszolt azóta se..................... :(
Lehet nem véletlenül nem érdekelte mi van velünk 25 éve! :?
Még nem adom fel, de ez azért kicsit visszavette a fene nagy kedvemet!
Vendég

Orsi:
Igen, szepen telnek a hetek, foleg hogy mar nem kell allandoan a verzestol rettegnem. Azert ez nagy haladas!
Mar nagyon varom hogy meglegyen a baba :D:D:D
Pontosan melyik nap lesz a szulinapod? Megbeszelem Patrikkal hogy akkor jojjjon, igy egyutt unnepelhetunk majd ;)
Batz papucs nekem is tetszene, de asszem lemondok rola a babakelengye osszesites lattan. Apanak meg nem is mondtam, eleg volt neki ma a takaritas...... szerintem o is szivrohamot kap majd azert a biztonsag kedveert.

Hehe, te leszel az ugyeletes meggy-felelos mostantol:) Meggy ugyben Orsi a benfentes:) Naggggyon durva mennyiseget bedolgoztal!!!

szemoldok tetovalas: jaaaj en is olyan regen tervezem mar hogy vegre "legyen" szemoldokom. A sotet hajam ellenere tiszta semmi szine van, igy nagyon groteszk. Festeni kell hogy latszodjon valami :( Az meg nyaron kicsit maceras es hat uuuuutalok sminkelni alapjaratbol is:)

En sem szeretem ha valaki a pofamba teszi valamijet. A buszon mindig hanyingerem volt ha sokan voltak es a repulon egyenesen panikban vagyok ha ket nagydarab ember koze ultetnek be... kerulom is a kozepso szekeket!!!

Vasarlas: Nem tudom mit kene tennem, de komolyan. Ugye az en esetemben lehet sajnos barmire szamitani, ezert nem szereztunk semmit egyenlore. Augusztus kozepere terveztuk a vasarlast, szerintem (paromat ismerve) majd mindent egy napon kell osszekaparni, rohangalassal. (Bar en inkabb szepen lassan szeretem, de most nem igazan dirigalhatok az en allapotomban.) Ha lehetne vezetnem meg egyedul menni akkor tuti elintezgetnem szep lassan, megfontoltan, folyamatosan.
Na majd meglatjuk. Minden esetre azt kozolni fogom vele hogy 300 ezer felretesz ugy elso korben. Aztan a babakocsi meg raer szuletes utan:)
Jaj de jo, most mar csak Patriknak kell bennmaradnia es jol viselkedni belul:D:D:D: Majd elbeszelgetek vele errol a temarol:D:D:D

Tudnal esetleg nekem ajanlani olyan boltokat ahol olcsobban hozza tudok jutni babafelszerelesi dolgokhoz?

A reg nem latott csaladrol meg csak annyit: nekem van egy feltesom, imadtuk egymast gyerekkoromban, 18 eves koromban lattam utoljara. Megtalaltam az iwiw-en. Bejeloltem, visszairt egy kedves levelet hogy elnezest nem tudja pontosan ki lehetek. Irtam neki boldogan vissza hogy ez es ez vagyok es jaaaaj de jo hogy megtalaltam, orulok stb. Arra mar egy budos szot nem irt vissza.....
(Apunak nyafogtam rola, erdekes, apunak emlitette is a tesom hogy irtam neki....) Szoval ez furcsa egy dolog.....

na puszka:)

sünciboglya

Mia!

Szerintem nagyon sokat lehet spórolni ha pl. nem a Brendonban veszed meg a digi csecsemőmérleget 20e-ért hanem pl. most láttam Auchanban 16.890.-ért!
Az aventos cuccok pl vannak akcióban mindig pl mellszívóhoz adnak 2db cumisüveget vagy tejtárolót
Pl DM pontre eleve 15%-olcsóbb!

Szóval nézelődni kell!
Van egy nagyon jóóóóóóóóóó üzlet a Visegrádi utcában! Ott baromi jóóóó áron vannak dolgok!

De nézni kell az akciókat, mindig el kell sétálni a babás cuccok felé és ha valami éppen olcsó gyorsan megvenni!

Bababútor, babaágyneműt szerintem tilos a Brendonban!
De ott is mindig meg kell nézni a újságos akciót!!!!!
Nagyon jóóó dolgokat lehet kifogni! :wink:

Figyi ha gondolod szívesen segítek Neked, és nézegetem a dolgokat!
Pl itt az Albert üzletházban a Riminyáki úton csodaszép fenyő gyerekbútorok vannak!!!!!!!Mi is ott vettük annó Fruzsinak ágyikóját!
Illetve pl mérleg, bébiőr, zenélőforgó, érdemes teszveszen, vaterán is megnézni!

De babakocsikat is nagyon-nagyon jóóóóóóóóóókat lehet venni szinte fele áron!

Andika!

Jövőhét szombatra nem tudod elcsalni Anyudat????
Apival az beszéltük, hogy jó lenne elmenni Veletek négyesben bowlingozni, pizzázni, sörözni Tárnokra arra az új helyre!!!!

NNNaaaaaaa???? :wink:
Vendég

Andiiii!

A Battafit-ben is van bowling!
http://www.battafit.hu/index.php?mid=4

MENJÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!! LÉCCI-LÉCCI-LÉCCIIIIIII!!! :D
Mehetünk egy autóval is, hogy rajtam kívül mindenki ihasson! :wink:
Vendég

Orsi:

Nagyon koszi a tippeket:) Nem is tudtam hogy Auchan arul Avent-os keszulekeket. Mindenkeppen megkusizom! :)

Ugye a Maria bababoltra gondolsz a Visegradi es Balzac sarkon? (Megtalaltam a honlapjukat is, tok jo dolgok vannak!!!!) KOSZI

Tenyleg draga az agynemu a Brendonban? Nem is gondoltam erre.:) Csak a szememet legeltettem a szep kis fodros micsodakon, olyan szep szinesek, aranyosak. De akkor azt is megskubizom mashol is:)

Szoval Albert Uzlethaz! Lattam mar ahogy elmentunk autoval elotte, akkor bestoppolok oda is.
A kisagyat egyebkent az IKEA-ban 17 ezerert neztem ki, a pelenkazot pedig Brendonbol (18 ezerert).

En leginkabb a kadon voltam megakadva. Nekunk kell majd a kiskadhoz alvany is mert nincs mire tenni. A kad meg csak elmegy 7 ezerert, de az alvany tobb mint 10!!!:( Ez gaz!!!

Asszem Vaterazni is fogok!:) Mi regebben adtunk-vettunk ott, meg voltunk elegedve.

Autos cipelo kene, azt is 35 ezerert lattam ami tetszett (termeszetesen Brendonban ugye).

Erdekes, parom egyaltalan nem volt kiakadva amint bejelentettem hogy cakli-pakli a buli benne lesz a vegen 300 ezerben. (szerintem o mar sutyiban utananezett mert csak vigyorgott.) Ferfiak:D:D:D

Lanyok, Edinaval mi van???? Remelem csak nyaralnak es nincs semmi baj!

puszka es joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Sünciboglya!Úúúú,de durva! :shock: Nekem is kezd ilyen színű lenni. :? Én akkor ilyedtem meg kicsit,mikor estére a lábaim zsibbadni kezdtek és nagyon fájtak,még másnap is,aludni is alig bírtam.Vettem be gyógyszert,azóta nincs gond.
itt is körbenézhetsz:
http://www.babyoutlet.hu/Default.aspx
vagy tényleg a teszvesz,vatera.Mi a babakocsit 15ér vettük.Igaz,Top Rider,de masszív,még mindig semmi baja.Barátnőméknek a 30 ezres esik szét.
Nem is tudom,hogy a Tescoban,vagy az Auchanban vettük a kádat és az állványt,de 2-3 ezer ft volt darabja.
Mérleget nem vettem,azt kölcsönöztem kb 3 hónapig.Érden van az Ilma bababolt majdnem szemben a Lilla bababolt.Esetleg megnézhetitek.
A neten találtam ezt,nem tudom létezik-e még.
http://www.turdeflanc.hu/
Azért ne mondj le a Brendonról,vannak ott is akciók.De mérőléc 25 ezerér???Kicsit sokallom.
http://www.brendon.hu/Default.aspx

Mimi12!Tényleg nagyon csini lányod van,nem csodálom,hogy elcsavarja a fiúk fejét. 8)

Cunami!Nem tudom hogy sikerült a huppanás. :roll:
Jó kis sztorik!Jaa,telefonbetyárkodást mi is csináltunk.
Lehet,hogy azért nem válaszolt még,mert megfogalmazza,hogy mit írjon,vagy váratlanul érte.

Kostyika!Mi volt a gond zsombi szemével?De jó,hogy javul!

lbernuska!Milyen szép Zsófi!

Sylph!Ez milyen felháborító,hogy így kell könyörögni!! :evil: És majd Lilinél is ezt a cirkuszt végig kell csinálni??Csak nem!
De aranyos Bubud van. :lol:
Doki szerint minden renben van.és nem baj,ha o lába van,lesz még x is.Ezt mondta.1 év múlva kell vissza menni.

Lementünk ma anyóshoz,minden rendben volt.Dorina egész nap szaladgált,kicsit megszorongatta az unokatesóját( 7 hónapos),kergette a dédinél a libákat,macskákat.Egyébként a kocsi meg szarakodott tegnap este óta,kicsit kiakadtam,hogy menni KELL,aztán majd az út szélén szobrozunk.De szerencsésen hazaértünk.

Jó éjt Nektek!

ui:Tényleg,Edina?Nem csörgettetek neki,hogy mi újság?

Kép
tierno

*ijedtem

Kép
tierno

Tök jófej voltam! :D Lusta voltam pakolni, takarítani tegnap délután, ezért inkább átviszem anyósomhoz gyerkőket! :wink:

Brigi! (nagy kérés lenne, hogy hívjál Orsinak :oops: )
Jól megütötted a popidat! :shock: Remélem már jobb!

Csak Neked hoztam képep a kopasz, O lábú Fruzsikámról! :wink:
Csak hogy miből lesz a Cserebogár! :wink: Kép

Ja a teraszunkon áll, ha nem ismernétek fel a helyszínt! :wink:
Vendég

Szasztok csajok!!!!

Andi, csak a tescoban, auchanban Lilinek néztünk bicót.

Mia, ez tök jóóóóó! Örülök, hogy jobban vagy, nem volt pocifeszülés!
Apáááám, már ennyibe kerülnek a dolgok?! :shock: Durva....
Erről jut eszembe, van egy concord autósülésünk, ha érdekel....
Ja, az ágyat időben vegyétek meg, mert pl. nekünk várni kellett rá kb. 4-6 hetet, de gondolom, nincs így minden áruházban.
Bálintom 22én született.... ;)

Orsi, na? Milyen lett az ábrázatod? :wink:
sylph

FONTOS!!!!

Ki akar csatlakozni a könyvkukac lánchoz? Ezt óvónők találták ki hogy növeljék a gyerekek könyv irányt szeretetét....
A lényege, hogy kell nekem 6 anyuka vagyis gyermekük(0-6éves korig) akinek elküldöm a játékleírást, amiben szerepel egy gyermek neve, akinek kell küldenetek egy könyvet, és Ti is kerestek hat anyukát akiknek tovább külditek a leírást(fénymásolni kell) és majd ők is tovább küldik és az ő ismerősei majd a Ti gyerekeiteknek fog mesekönyvet küldeni. Szóval a lényeg, hogy Ti küldtök egy mesekönyvet a papíron lévő gyermeknek és majd a Ti gyerkőcötöknek is fognak küldeni könyvet(összesen 36 könyv fog érkezni)....

Akit érdekel szóljon!!!!!
sylph

Sziasztok!
Jó zsufi volt a hétvégénk,nem is igen tudtam jönni..
Szombaton elmentünk kisvasutazni,majd visszafelé gondoltuk eszünk Normafán rétest.Jól elkapott minket a zuhi.Nem semmi volt,de a gyerekek tökre élvezték :lol:
No meg csomó mindent elrendeztünk a kis tesónak,átrendeztük a Szabi szobáját is,egy akasztós szekrényt megcsináltunk neki polcos pakolós szekrényre.Így felszabadult egy kis szekrény a szobájában,és azt kiraktuk a fenti előtérbe,végre oda kerültek a türcsik amiknek a fele eddig a Szabinál volt.Szóval a fél kecót átrendeztük :lol:
Ja kimostam az összes babaruhát,és a nagy részét ki is vasaltam.Most már lassan csak helyre kéne tenni mindent.Csak még azt nem tudom,mit hogyan hová?Hát majd ahogy esik úgy puffan :lol:

Mia!Mi nagyon sok használt cuccot vettünk.Pl kiságyat is használtan vettünk.Semmi baja nincs.Pl kiságyat szerintem érdemes pelenkázósat nézni,olyan kombi kiságyat,ami később szétszedhető heverővé.
De én nézegettem,hogy pl bútor is rengeteg van a vaterán teszveszen expreszen használtban vagy épp gyártótól olcsóbban.
Szóval tényleg ne a Brendonban akarjatok mindent megvenni,mert az a leg drágább úgy általában.

Orsi!
Tudod miért tettél el ennyi meggyet??Mert nekem idén nem volt hozzá erőm,és legyen kihez menni meggyért ha nekem elfogy :lol:

Zsand!
Most olvastam a kismamában talán,hogy a gyerekeknek 4éves korukig az anyuka a mindenük.Valami pszichológus válaszol dolog volt.A lényege az volt,hogy teljesen normális ez a kötödés,meg hogy nem akar anyu nélkül sehová elmenni ennyi idősen.
Amúgy a Fanni is hasonló volt.Most meg könyörögni kell,hogy jöjjön már haza :lol:

mimi12

Mia,
35 e csak egy hordozóért? Az nagyon sok szerintem, mi tavaly februárban 30 ezerért vettük a babakocsit hordozóval együtt. Persze itt is a határ a csillagos ég, nekem is nagyon tetszett egy 90 ezres de nem akartam annyit kiadni érte. Nekünk is kombi ágyunk van, a Mattiban vettük 50 ezerért, ez együtt van a pelenkázóval. Emlékeim szerint a kókuszmatrac a Cora-ban volt a legolcsóbb tavaly.

Brigi,
Szerencsére nincs semmi komoly baja, fél évvel ezelőtt úgy tűnt mintha kicsit kancsalítana. Elvittük a Rókusba, bemérték neki műszerrel és azt mondta a dokinéni h valóban, valami érték csak a harmada mint kéne lenni. Mivel én is rövidlátó vagyok, örökölhette sajnos. Mondta az orvos h nincs semmi teendő, menjünk vissza fél év múlva mert most még korrigálhatja a szeme saját magát. Most is bemérték, most már jó lett minden érték. Kontroll egy év múlva.

Kép[
Kép[
kostyika

Mia!
Mi pl ilyen hordozót vettünk.. http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25

Használtan 13000ft ért :lol:
Igaz ki van kicsit fakulva a színe.Gondolom világoskék lehetett a kupolája és a belseje világos + sötét kék.Nekem ez így is megfelel,szerintem a babóca sem fogja szóvá tenni,hogy miért napszítta az üléskéje :lol:
Érdemes ám a kiszemelt cumókat meglesni használtban is.Pl akitől vettük,neki 2gyererek használta,és tényleg a napszítaságon kívül nincs baja.Ezeket a cuccokat általában 1éves korra kinövik a gyerekek.
Ha megmondod miket néztél ki,akkor én is szivesen nézelődők neked.Én amúgy is annyira fészekrakásban vagyok már,hogy tök szeretek ilyeneket böngészni..

Ja tényleg csajok.Nincs véletlenül valakinek eladó utazóágya,olyan aminek van emelőkéje??Vagyis fel lehet emelni a magasságát??
Arra gondoltam,míg a Szabi nem adja a kiságyát,addig ideiglenesen egy ilyen jó lenne a mi szobánkba.Amúgy is mellettünk fog a tesóbaba alukálni az első 2-3-4 hónapban,de azért jó lenne néha ha lenne egy kiságya.

Ja Orsi!Szerintem olyan édi Bogi :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mia
Én is annak idején belemélyedtem a témába, hogy mit hol érdemes megvenni. Nekünk ezek a boltok jöttek be: http://www.babaholmiolcson.hu
itt vettük az ágyat, a miénk pelenkázóval egybeépített, helyhiány miatt akkor az volt a praktikus. Csak kíváncsiságból most ránéztem az oldalra, hogy kerestem neked és van kád + állvány együtt 5500-ért.
Ennek a boltnak csak az a hátránya, hogy Pest másik vége, de ha több mindent akartok venni érdemes elmenni.
A másik helyen vettem a "műszaki dolgokat" mellszívó, mérleg, babaőr, plédeket, ágynemű. Ez a Moszkva térnél van egy ház alagsorában, családi vállalkozás, kis árréssel dolgoznak:
http://babyfun.axiomarket.hu/
ill. még van a Matti Budaörsön, nem a legolcsóbb, viszont nincsenek sokan és az eladók nagyon értik a dolgukat, itt vettük a babakocsit meg most a gyerekülést is:
www.matti.hu sokkal több mindenük van mint amit a honlapon találsz.

Orsi
Remélem válaszolni fog, ha tényleg nem ő akkor legalább annyit, hogy téves. Ha tényleg ő, akkor meg bizti a válaszon agyal, neki sem lehet egyszerű megfogalmazni.
Ennyi meggyet!!!!! Ügyi vagy!

Brigi
Popódnak jobbulást!

Gabi

Kép
gabusz

tierno:
Arra sajnos szamitanod kell hogy ez sokaig fog gyogyulni. A zsibbadas is sajnos normalis, ilyen volumenu seruleseknel a lagy szovetek serultek belul es a gyogyulas mindig a felszintol befele zajlik. Igy sokaig erzekeny, fajdalmas lehet. Ezert jo a jegeles (3-5 perc max). Vagy/es a fekete nadalyto krem.

Koszi a linkeket, megnezegetem mindet:)
Hehe, a 25 ezres merolecet mi is megcsodaltuk:):) Es az a poen hogy tuti van aki megveszi csak mert "jo draga" :D Egyebkent ez a MIBB Mérõléc Primavera, szerinem errol beszelunk. Azert kepesek ilyen iszonyat arat osszehozni mert az egesz butorcsalad ilyen. Nekem nagyon tetszenek ezek a butorok de hat konyorgom, kb. 700ezer forint lenne veluk berendezni a gyerekszobat, a gyereknek meg nem is biztos hogy tetszene.... na errol ennyit:) Lesz egy szinu feher butora! :D:D:D

Szilvi:
Milyen kortol van az ules? (szuleteskor veszunk olyan kosar-szeru kocsiba rogzitheto izet, az jo 9 kiloig, az utana levo kategoria kellene majd, de csak 1 eves kor utan.

Noemi:
Az agy IKEA-s lesz, valoszinuleg, eddig ott volt a legbaratibb az ar. A Brendonban rohelyes mit kepesek elkerni az agyikokert:(:(
A hordozo nekem is tetszik, a Popline Orange orange szinben:) Hat ha hasznaltan meg lehetne csipni, jo lenne, bar apa nagyon ellenkezik a hasznalt cucc ellen sajnos:(:(:( Nalunk inkabb ez a gond. Egyszer szereztem egy hasznalt szekrenyt 40 ezerert, (uj ara 240 ezer a KIKA-ban, apa fraszt kapott.) De megbaratkozott vele, egy evebe kerult!)
Majd osszeallitom a listat amit kineztem (ki kellene irni...) es elkuldom priviben) Koszi elore is a segitseget!

kostyika:
Talaltam azota en is egy babakocsit, ami szuletestol mar hasznalhato, ledonteheto teljesen a tamlaja es adnak hozza hordozot is. Ez igy cakli-pakli 81 ezer. (van meg hozza egy raklapnyi kiegeszito is amirol azt sem tudom micsoda egyenlore...)Apa kijelentette hogy nem hajlando hasznalt babakocsit venni igy a Vateras megoldas kiesik.

Huuuu, a szemeszetrol tudnek meselni....(vakon szulettem, 4 evesen mutottek, 9 es feles szemuveggel szaladgaltam evekig, stb) 3 havonta kellett a Maria utcaba hurcolni engem. (Bar en elveztem) egeszen 18 eves koromig.... :D Szerintem az en porontyom is orokli majd ezt tolem:(

Matti? Utananezek, koszi! Jo lenne a kombinalt agyiko megoldas! (meg is talaltam azota a honlapot, jo sok minden van!) Koszi!

sünciboglya

Gabi:
nagyon koszonom a tippeket!!! :)

sünciboglya

Szasztok!

Olyan trotty idő van..... :cry: meddig lesz ez? Könyörgöm nyár van!

Mia, nekünk 0-11kilóig van az ülés, a skacok használták, igaz nem sokáig, mert hosszába kinőtték.... :wink: :lol: Olyan izgalmas dolog ez a vásárlás!!!! :D
Mi annó kombi ágyat vettünk, brendonosat 60ért, és sajna csak az volt jó, mert az magas volt, megnéztünk többet is, de mind alacsony volt. Azóta is jól szuperál, már szét van szedve, de használjuk, úgyhogy jó befektetés volt. :wink:
Ja, és a szép brendonos ágyneműbe is beleszerettem, van aminek nem tud ellenállni az ember :wink: de az is megérte, mert Lilinek az lett átalakítva! :lol: :lol: :lol:

Megnéztem a 25ezres mérőlécet. :shock: ezek normálisak? mi kerül annyiba egy darab fán? :?: :!: Bolond is aki megveszi! Bálint első szülinapjára csináltam egyet, tudjátok miből?! Kerítéslécből! Kb 300forint volt, vettem hozzá matricát, rajzoltam rá szép indát és kész :lol:

Mimi, utazóágyunk pl. soha nem volt :wink:
Hűűű, 33hét..... nemsoká érkezik a tesóka. Mindent beszereztetek már? Szobarendezés volt Nálatok is?! Én is átrendeztem a gyerekszobát, kicsit áttologattam a bútorokat, hogy változatos legyen :wink:
sylph

Jaj ez az ido szornyu!!!!!!!
Meg hogy nincs haskemenyedesem! Az allamig bedobosodtam megint:(:(

A Brendonos agynemukre szo szerint folyott a nyalam. (Anno a szopis parnat ott vettuk, (persze mereg dragan!:() es van hozzavalo teljes szett....... na megy ugye a szoptatos fotel. Hat alom benne ulni! Minden alkalommal beleulok amikor a Brendonban jarunk:D:D:D Annyira csodalatos erzes, szinte magatol ringat es nem faj a derekam benne, ami csoda! (94 ezerert, hehehe) :twisted: :o

sünciboglya

94 ezer??????????????? Tyűha..... nagyon horror árak vannak!
Én sima fotelben, vagy ágyban szoptattam :wink: szopipárna meg egy félpárna volt.

Keményedsz?! :( jajj Te szegény, de nagyon hülye az idő az biztos! Szerintem mindenkit megvisel, én pl. olyan kómás vagyok....
sylph

Mia!
Megkaptam a listát priviben :lol: Szerintem nyugodtan beteheted ide is a csajoknak.Hidd el,jól jön a segítség.Én pl így a 3gyereket várva,rögtön láttam benne olyanokat amik feleslegesek szerintem.Kicsit össze szedem magam,és ki írogatom,hogy mi az amit sosem használtam és nem is hiányzott.De pl a kajamelegítő az hót felesleges dolog,hisz van mikró :wink:

Szilvi!Nekünk van utazó ágyunk,de lapra csukható és nincs emelője.Mi kihasználtuk ám rendesen.
De arra kéne nekem megoldás,hogy a Szabi nem adja a kiságyát.És gondolom néha azért fog fent alukálni a baba,főleg ha a Szabi itt rajcsúrozik. Nem tudom??Valahogy nem szeretném egyedül a nagyágyban hagyni.
De van mózeskosarunk is mostmár.Lehet az lesz majd a megoldás.Utána meg csak oda adja a Szabi a kiságyát.
Lehet én vagyok ilyen nyámnyila,de nincs szívem elvenni tőle az ágyikóját :oops:

mimi12

Mimi, még kiságyban van Szabi? De rács már nincs rajta, nem?! Mi annó, vettünk egy ágyat Bubónak, össze vissza dicsértük, hogy milyen szipiszupi :wink: meg hű meg ha és elfogadta. Azt hiszem ott is volt, mikor megvettük, már nem emlékszem.
Úgyhogy ezzel nem volt gondunk, próbáljátok meg.... Vagy van már következő ágya?

Mia, milyen lista, babakelengye? Na, én is sok hülyeséget megvettem... :wink: :oops:
sylph

Szilvi!
A Szabinak140-es kiságya van.A rács nincs leszedve,csak az a kettő amit ki lehet szedni.
Van következő ágya.Még a Fanniról maradt egy ilyen http://www.rs.hu/termek.php?cs=9&al=20&term=100

Kölcsön volt adva,haza kéne hozni.Kell bele majd matracot venni,mert azért az már eléggé régi meg elhasznált.Oszt annyi...
Csak mondom ez a kölök annyira ragaszkodik a kiságyához.No majd szépen haza hozzuk a másik ágyat,össze rakjuk a szobájában és majd szépen lassan csak megtetszik neki.

Ja babának anno még a Fanninak vettem sok feleslegest.Majd idővel az ember rá jön,hogy nem is olyan szükséges az,csak jó a reklámja..

mimi12

Mimi, Bálintnak is ilyen ágya van!!!!! :lol: Ő nagyon szereti, papa csinált rá neki kormányt és azon szokott vezetni :wink:
Fel kell valamivel csigázni Szabit, hogy kedve legyen az ágyhoz... egy új ágyneműhuzattal, vagy valami sátorfélével amit ágyra lehet szerelni vagy matricák... nem?

Húú, én is sok felesleges dolgot vettem kezdő anyukaként :wink: én pl. úgy terveztem, hogy textilpelusozni fogom, de az első pár pelenka után, mikor teljesen átázott és tiszta pisi volt minden, azt mondtam, na neeeem, köszönöm ennyi elég volt. :wink: :lol:
Meg az a béna körforó, amit mindig fel kell húzni :shock: kattog mint a nyavaja, és kb. két percenként tekerhettem. :x
Vagy a cumisüvegek.... nem is kellett Lilinek, csak a cici, Bálint se sokat használta, meg meg is kellett egy időre vonni, mert cumizavaros lett :? úgyhogy előre azt nem is kellett volna venni....
sylph

Noemi, koszi elore is! Akkor felteszem a listat, amiket kineztem:) Javaslatokat kerek mi a felesleges szerintetek:) Koszonom szepen! (ja a listaban szerepel tobb olyan cucc is amibol ketto van (Pl, az egyik babakocsihoz adnak autoba teheto babacipelot is.) Azt kulon is betettem a listaba.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.9677.jpg[/img]

sünciboglya

Na meg egyszer! Kép

sünciboglya

Noemi:

A Vedono tanacsolta nekem a kajamelegitot mert a mikroban nem szabad. Itt egy cikk amit ajanlott elolvasni ezzel kapcsolatban:
http://209.85.129.132/search?q=cache:h9 ... en&ct=clnk

Igy hat a kajamelegito kelleni fog mindenkeppen, nem usszuk meg. :S

sünciboglya

Drága Berni!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!!

Kép

Puszi: Orsi
Vendég

Húúúú Mia!

Rengeteg felesleges dolog van a listádon!
- Amíg nem tudod, hogy lesz-e tejed addig ne vegyél ennyit tejtárolót!

- Előke majd 4-6 hósan ha már eszik!

-gyerekülés minek most????? A babakocsihoz nincs hordozó???

Altatás segítő készülék???????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Az Te leszel! Szoptatás közben percek alatt elalszik a kisbabád!Ilyenekkel azt lehet beszédíteni akinek még nincs gyereke! :wink:

Kád az nagyon jóóóó, nekünk is ilyen volt, a kádálványt megveheted használtan hozzá!

Kenguru helyett jobb a kendő!!!!!Van is egy nekem, ha gondolod szívesen neked adom! Nekem a Nandu féle van!

Bébiétel melegtő! Nekünk sosem volt, sosem hiányzott!
De mindek?????Azt utazáshoz szokták használni!
De ha fejt tejet akarsz cumusüvegből adni arra nem jó, mertéjszaka közepén miközben üvölt Patrik, nem lesz cérnád kivárni amíg az felmelegíti! :wink:

Mikrós terilizáló szerintem praktikusabb, gyorsabb, nem foglal akkora helyet!

Köldöktapasz hülyeség!

Meltartóbetét a DM-es a legjobb! :wink:

Hintánk nem volt, többet ér egy jó pihenészék amit tudod jobbra-balra rakni, pl ha főzől és magad mellé rakod a picit!

Viszont ha a Medela mellett döntesz, akkor ne Avent dolgokat vegyél hanem olyat ami arra csatlakoztatható!!!!!!!

De nagyon sok fontos dolog hiányzik a listáról!!!! :shock:
Vendég

Csajok!

Kitaláltam, hogy elvégzek egy Kéz- és lábápóló, mükörömépítő tanfolyamot! :D :D :D
Most be vagyok zsongva teljesen!

Anyósomnak kéne beadagolni valahogy! :oops:

De most már az is feldob, hogy újabb célt tűztem ki magam elé! :D

Amúgy távoktatás, csak kell találnom egy műkörmöst aki mellé beülhetek bámészkodni! :wink:
Illetve van egy tök jóóó ötletem, mert az uncsitesóm műkörmös! :wink:

A gyakorlat az 15 alkalom, amikor le kéne passzolno a csimókat, de a masszőr tanfolyam ennél sokkal húzósabb volt, szerintem menni fog! :wink:

JEJE-JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D
Vendég

Jó reggelt!

Berni nagyon boldog szülinapot!

Mia!Tényleg sok felesleges dolog van a listán...A mikróról pl csak annyit-Én soha az életben egyik gyerekemnek sem adtam fagyasztott anyatejet.Minek is kellett volna??Ha van tejed akkor szoptatni fogod a babócát és nem lefejt tejjel fogod tömni napjában,ha nincs tejed akkor valószínű tápszert fogsz neki adni,azt meg forralt vízből kell csinálni.Tehát az ételmelegítő egyikhez sem szükséges egyenlőre :wink:
És ha mégis szükséges volna,akkor fogod beteszed a légkeveréses sütő legkisebb fokozatára,az enyémnek pl van 50-60fokos beállítása is,és ott olvasztod fel,vagy meleg vízbe állítod.De erre olyan ritkán lesz szükség,hogy azt a fél évente 1-2 alkalmat meg lehet oldani ételmelegítő nélkül is...

És igen amit Szilvi is írt.Nekem a Szabi 11hósan kezdett el üvegből inni vizet,addig csak cicizés volt.Tök felesleges volt cumisüveget vennem.Csak ugye a reklám,meg a régi beidegződések...
SZóval ezeket is felesleges előre megvenni,bőven ráér akkor ha a korházban kiderül gáz van.De akkro a párod is elszaladhat 1-2db-ért,és szépen ki lehet főzni.
Sterilizálóm nekem sosem volt és most sem lesz,én amit kellett kifőztem a csöcsömet meg nem kell sterilizálni :lol: :lol:
Na jó viccet félre téve,ha nincs tejcsi akkor is szerintem bőven elég 2-3 naponta kifőzni a cumisüveget,ha valaki parás.Én tuti hetente kettő hetente főzném ki.Én nem tartom egészségesnek a túlsterilizálást.
Ez az altatást segítő készülék az én szememet is megütötte.Na nem tudom i ez,de ilyenünk sem volt sosem.
Viszont talán az auchanban tescoban vagy corában vettünk egy elemes forgót,ami akár 20-30percig is zenélt.De a Szabi szét törte mikor már állni tudott :lol:
Előke sem fog egyenlőre kelleni,majd tényleg 4-5-6hós kor körül.De pl ezt a C@A-ban tök jót lehet venni.Tök felesleges a drágát megvenni.Kár érte.
Ja igen kengurut nehogy vegyél,az tök felesleges és kényelmetlen.Én is horcsikendőre gyúrok.És van itt Érden egy csaj aki oktatja a kötéseket mert pl hátra is lehet kötni és kényelmes praktikus is.
Ja szobahőmérőt lehet bárhol olcsón kapni,vízhőmérőt is lehet szinte bárhol kapni.Mondjuk nekünk szobahőmérőnk nincs.A hálóban 18fok van télen a nappaliban 20-22 körül.Ennél melegebbet én nem fogok csinálni,mert az is egészségtelen.Fürdetni a fürdőben fogunk,ott melegebb van és van egy olcsó olyan ventilátorunk ami melegít,ha kell.
Kádállványunk még a FAnniról maradt,kiskádunk a Tescobol van 2000ft-ért,de nem is kell drágább,mert amúgy is tut 3-4hós korától a Szabival fürdik a tesó.
A pelenka tartó az a kakis pelus tartó ?
Ja szükség lesz textilpelusra,minimum 10db-ra,a kiságyba pl a feje alá és büfiztetésnél is a vállatokra.Nekem volt vagy 20db,jól jön az .Sőt éjszakára azt használtam cicitartó betétnek is,úgyhogy elmegy a 20db is
:lol:
Van ebből a pelenka anyagból fürdőlepedő,a Szabit a mai napig abba törlöm meg,tök jó nedvszívó.Én a sima babatörcsit nem is nagyon szerettem,azok olyan kis mütyürkék.

Babakocsit milyet néztetek ki??Vagy az még képlékeny??De hordozót(autós ülést) mindenképp ahhoz vegyetek,mert úgy a praktikus.
Viszont nekem is kell vennem cicitartó betétet,és tényleg jó a DM-es.

Noén meg töröm a buksim,mire lesz szükségem a kórházban??
Eddig 1csomi valami vékony betétet vettem,majd kell vennem valami brutál tenna betétet,meg kell bugyi meg hasonlóak...ÁÁÁ nagyon finis érzésem kezd lenni csajok.Jövő hét végén elmegyünk 1hétre nyaralni.Vasárnap jövünk haza(12.-én)és 14.-én megyek nagyvizitre a kórházba.Vérvétel ctg uh,hüv kent tenyésztés és hasonlóak.

Orsi!
Szerintem tök jó,hogy még tovább szeretnéd képeztetni magad.Jó ötletnek tartom!!!Azért nagyon nem mindegy,mennyi mindent tudsz megcsinálni...
Hajrá!!!

mimi12

Csatlakozom előttem szólóhoz!

A kapucnis türcsit mi sem szerettük!
Nekünk is a fürdetőlepedőnk van, bakker már van amit 6 éve használunk és tök jó! Sokkal nagyobb mint ezek a pici türcsik és ami a fontos hogy nagyon hamar száradnak, jól szívják a vizet és sokáig tudjátok használni! A lányoknak már van sárga és rózsaszín is belőle!
Textilpelu gyereke válogatja, mi azt hiszem 10 darabbal kezdtük Bubukánál, de nagyon hamar feltornáztuk ezt 30-ra, mert olyan okádós volt Bubu, hogy mindig jött belőle a tejci! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem lányoknál nem volt ennyire kelendő!

Én amit ajánlok még! Hogy vegyetek egy kedvenc "valamit" bébiplüssből, mert nálunk nagyon bejött elalvásnál!
Bubunak K's kids Ivan nyuszija van (kettő is), Boginak K's Kids Patrick kutyája! :wink: :D :D
Fruzsika rongyis lett(textilpelu)
Célszerű olyat venni amiből van utánpótlás! A Patrick kutyából már csak piros van, Bogié pedig rózsaszín(illtve friss hányás színű már :?) Sajna nem tudunk újat vanni! :cry:

De én ezeket fontosnak tartottam, mert a cumiról érdemes 1 éves koruk körül leszoktatni Őket, mert akkor könnyebben megválnak még a káros szenvedélyüktől! :D De jó ha marad kedven valami!
Vendég

Berni

BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!!!

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Mia!

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Sok fölösleges dolog volt! Mi éphogy befejeztük a lakásfelújítást illetve be sem fejeztük és megszületett Dorina!
Szóval csak vékony pénztárcánk volt.
Igazából ma már nagyon sok hasznos és nagyon sok fölösleges dolgot lehet kapni.
Ha olyan a babakocsi akor ahoz van bébihordozó az olyan 7-9 hónapos korig jó, ha elmentek valahová abba viszed, (vásárolni, védőnőhöz, csavarogni) sőt nálunk abba ette az első falat almáit is!!
Ha már tud ülni magától akor lehet csak ültetni a gyereket akor jöhet az etetőszék és a kocsiülés!
Ha esetleg olyan babakocsitok lesz amihez van mózeskosár annak csak 2 esetleg 3 hónapig veszed hasznát.
Sterilizáló:
Nekem nem volt, volt egy új lábosom és abba főztem ki a cumit, üveget, de valóban ha anyatejes lesz 6 hóig nem lesz ilyenre szükséged és akor fölöslegesen veszed meg!!

Nekem volt két babkocsim az egyk itthoni és azt tologattam a lakásba éppen ahová mentem, így látott is és én is tudtam főzni, vasalni!

A szoptatás az elején kemény dió, de megéri, ha nem lett volna itt anyukám én feladtam volna, de ő tartotta bennem a lelket és így Dorina 2,5 éves koráig kapott anyatejet!!!
Az első két hétben ki sem tettem a lábam a szobából, na mondtam én ezt nem csinálom, de anya meggyőzött, hogy megéri.
Engem a szomszédasszony látott el rengeteg praktikus tanáccsal, ami sokat segített!

Orsi!

Valami 7 személyes autót szeretnénk, de kereskedésből szeretnénk, mert 3 autónk van és hogy az egyiket beszámolják, mert már egy 4. nem kéne!
Ami szóba jöhet: Renault Espace, Wolksvagen Sharan, Ford nemtudom micsoda
Apa szeretne valami Cryslert én azt annyira nem!!!!
A műkörmös tanfoyamon és is töprengek!! Van valami leírás a tanfolyam menetéről, átküldöd hol találom?? Egy ismerősöm most járt az 310 ezer volt plussz az anyagok!!!

Megyek, mert két gyerkőcöm van és hiányolnak! Sziasztok!!!!!!!
Vendég

Zsand! Elküldtem pü.-ben a suli leírását!

Teljesen be vagyok zsogva, egész nap pezsgek! :D
Mindent letutiztam, anyós bevállalta csimókat délelőttönként, így heti 2-3 alkalommal el tudok menni gyakorlatra, akkor nyáron be is tudom fejezni!
Ez így pont jó nekem ,mert szeptembertől csak hétvégén tudnék már járni, mert a gyakorlat 9-14h-ig tart, de nekem vissza kell érnem legkésőbb fél 13h-ra oviba, suliba! De nyáron így tökéletes! :D
A Jászai Mari téren van a suli, az még nem is olyan gázos! :D
Max lerakom az autót és bemegyek 4-6-ossal! :wink:

Majd lányok gyertek és hozzátok a kacsóitokat, lábinkótokat, hogy legyen kin gyakorolnom! :wink:

Szerintem tök jó lehet egy pedikür egy jó lábmasszázzsal kombinálva! :D

Na megyek, lerakom csimókat alukálni!

Szilvikém este tornaaaaaaaa!Széjjel izzadjuk, szenvedjük magunkat! :lol:
Vendég

Orsi:
Koszi a tippeket:):):) Akkor ki is huzom a felesleges dolgokat. Jaaaaaaaj azert remelem lesz tejem! (ugye lesz? Anyunak nagyon keveske volt sajnos, tartok tole.)

Most talaltunk egy babakocsit ami elvileg talan megfelelne ahoz adnak babahordozot amit az autoba is rogziteni lehet, 1 eves korig jo. :) Ha szemelyesen is tetszik akkor szerintem az lesz a nyero. (De akkor azt mar szuletes elott meg kell venni, nem lehet vele varni... szerintem meg is nezzuk nem sokara, legalabb lesz urugyem hogy a boltban szetnezhessek, hehehe.:)
Mi a trukkos...

Hehe, az altatast segito cucc szerintem csak nekem tetszett meg, ahogy mondod, a szuloket hulyitik meg vele (sikerult!) Mindenfele natur hangot ad ki (ocean, erdo, patak, mittomen meg micsoda.) en meg nagyon szeretem ezeket, hehhee. Na jo, azt is kihuzom akkor. :D:D:D:D

A Medelahoz nem lehet csatlakoztatni az Aventet? Jaj:( Akkor mi a turot csinalok??? Mert Medelabol nem igazan lattam mast csak mellszivot:( Turoba:(

...................................

Orsi: a tanfolyam nagyon jo otlet!!!! Tenyleg, labmasszazs tanfolyamot vegeztel? En imadtam, nagyon szerettem labazni anno. A koromcsinalas is klassz. Hehe nekem 3 naponta rakhatnad az ujat, megeszem a mukormot is:D

...................................

Noemi:
De jo, ez tenyleg jo otlet, nekunk is legkevereses sutonk van. (en analfabeta vagyok a suteshez, de magat a keszuleket ki tudom figuralni.) Szoval akkor ez kipipalva.:):):)
Nagyon tetszett hogy a "csocsot nem kell sterilizalni". :D:D:D:D:D:D:D:D
(na annak meg kell hamarosan targonca!!!) :D

Igen, a pelenkatarto a kakis pelus tarto. Azt talaltam egyutt a sterilizaloval (hozza adjak igye', de ha nem Avent lesz akkor azt kulon kene venni.) Kulon meg 4500... az azert kell nem? A budi szag miatt?

Kad: Ez nalunk eleg nehezkes lesz, mert most meg van kadunk, de az uj hazban csak zuhany lesz igy anyosom azt javallotta, ha kinovi a pici kadat a baba akkor vegyunk nagyobb muanyag kadat... Hehe, minden evben uj kad......aztan mar akkora kad kell hogy be se ferunk tole a furdobe:D (A zuhanyzo epitve lesz, eleg nagyot akarunk, oda be fog ferni egy nagyobb muanyag kad is, csak a tarolas kerdeses... max kilogatjuk a tetoablakon, hehe. Hat vannak itt meg kerdeses dolgok :D

Babakocsi: Graco Cleo Completo Gilda 2008 - szerintem ez most a nyero. De szemelyesen meg kell nezni majd. Persze tovabbra is nezegetem a kinalatot. 100 ezerig barmi lehet, keplekeny a dolog.

Szoval akkor kapucnis torcsi ne legyen. :) OK. A furdolepedot lattam tobb helyen is es occcsobb is:)

Elalvos jatek: Hehe, parom tuti ossze fog szedni egy raklapnyit! Ebben o a tuti. Majd a gyerek nem fer a plussoktol...... (Na ezert en majd hatart szabok de parom nagy pluss szakerto, vigyazni kell am vele.)
Patrick kutya Patriknak:D:D:D:D:D:D Orsi, ugye ez az a kutyi? (edi!)
Kép

sünciboglya

JAH!!!

Ma este fel 8-ra vagyunk hivatalosak a 4D UH-ra, ide Erdre.
Apa be van sozva, nem lehetett lebeszelni rola. :)
Ha lesz valami hasznalhato dokumentum, teszek majd fel:D

puszka!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?