Jó reggelt!
Berni nagyon boldog szülinapot!
Mia!Tényleg sok felesleges dolog van a listán...A mikróról pl csak annyit-Én soha az életben egyik gyerekemnek sem adtam fagyasztott anyatejet.Minek is kellett volna??Ha van tejed akkor szoptatni fogod a babócát és nem lefejt tejjel fogod tömni napjában,ha nincs tejed akkor valószínű tápszert fogsz neki adni,azt meg forralt vízből kell csinálni.Tehát az ételmelegítő egyikhez sem szükséges egyenlőre
És ha mégis szükséges volna,akkor fogod beteszed a légkeveréses sütő legkisebb fokozatára,az enyémnek pl van 50-60fokos beállítása is,és ott olvasztod fel,vagy meleg vízbe állítod.De erre olyan ritkán lesz szükség,hogy azt a fél évente 1-2 alkalmat meg lehet oldani ételmelegítő nélkül is...
És igen amit Szilvi is írt.Nekem a Szabi 11hósan kezdett el üvegből inni vizet,addig csak cicizés volt.Tök felesleges volt cumisüveget vennem.Csak ugye a reklám,meg a régi beidegződések...
SZóval ezeket is felesleges előre megvenni,bőven ráér akkor ha a korházban kiderül gáz van.De akkro a párod is elszaladhat 1-2db-ért,és szépen ki lehet főzni.
Sterilizálóm nekem sosem volt és most sem lesz,én amit kellett kifőztem a csöcsömet meg nem kell sterilizálni
Na jó viccet félre téve,ha nincs tejcsi akkor is szerintem bőven elég 2-3 naponta kifőzni a cumisüveget,ha valaki parás.Én tuti hetente kettő hetente főzném ki.Én nem tartom egészségesnek a túlsterilizálást.
Ez az altatást segítő készülék az én szememet is megütötte.Na nem tudom i ez,de ilyenünk sem volt sosem.
Viszont talán az auchanban tescoban vagy corában vettünk egy elemes forgót,ami akár 20-30percig is zenélt.De a Szabi szét törte mikor már állni tudott
Előke sem fog egyenlőre kelleni,majd tényleg 4-5-6hós kor körül.De pl ezt a C@A-ban tök jót lehet venni.Tök felesleges a drágát megvenni.Kár érte.
Ja igen kengurut nehogy vegyél,az tök felesleges és kényelmetlen.Én is horcsikendőre gyúrok.És van itt Érden egy csaj aki oktatja a kötéseket mert pl hátra is lehet kötni és kényelmes praktikus is.
Ja szobahőmérőt lehet bárhol olcsón kapni,vízhőmérőt is lehet szinte bárhol kapni.Mondjuk nekünk szobahőmérőnk nincs.A hálóban 18fok van télen a nappaliban 20-22 körül.Ennél melegebbet én nem fogok csinálni,mert az is egészségtelen.Fürdetni a fürdőben fogunk,ott melegebb van és van egy olcsó olyan ventilátorunk ami melegít,ha kell.
Kádállványunk még a FAnniról maradt,kiskádunk a Tescobol van 2000ft-ért,de nem is kell drágább,mert amúgy is tut 3-4hós korától a Szabival fürdik a tesó.
A pelenka tartó az a kakis pelus tartó ?
Ja szükség lesz textilpelusra,minimum 10db-ra,a kiságyba pl a feje alá és büfiztetésnél is a vállatokra.Nekem volt vagy 20db,jól jön az .Sőt éjszakára azt használtam cicitartó betétnek is,úgyhogy elmegy a 20db is
Van ebből a pelenka anyagból fürdőlepedő,a Szabit a mai napig abba törlöm meg,tök jó nedvszívó.Én a sima babatörcsit nem is nagyon szerettem,azok olyan kis mütyürkék.
Babakocsit milyet néztetek ki??Vagy az még képlékeny??De hordozót(autós ülést) mindenképp ahhoz vegyetek,mert úgy a praktikus.
Viszont nekem is kell vennem cicitartó betétet,és tényleg jó a DM-es.
Noén meg töröm a buksim,mire lesz szükségem a kórházban??
Eddig 1csomi valami vékony betétet vettem,majd kell vennem valami brutál tenna betétet,meg kell bugyi meg hasonlóak...ÁÁÁ nagyon finis érzésem kezd lenni csajok.Jövő hét végén elmegyünk 1hétre nyaralni.Vasárnap jövünk haza(12.-én)és 14.-én megyek nagyvizitre a kórházba.Vérvétel ctg uh,hüv kent tenyésztés és hasonlóak.
Orsi!
Szerintem tök jó,hogy még tovább szeretnéd képeztetni magad.Jó ötletnek tartom!!!Azért nagyon nem mindegy,mennyi mindent tudsz megcsinálni...
Hajrá!!!