Jó reggelt!
Izé....itt már 10 óra elmúlt, hun a reggel
Cosmo: jó, hogy jöttél. Ma várjuk ám a képeket. Terpeszpelust sajnálom, remélem rövidesen elhagyhatjátok majd. S drukk mára az uh-hoz. Nem írtad mi baj volt a családban a babákkal, remélem nem nagy. De nektek legyen minden tökéletes!
Csillag! Még ha a nagy semmit is fejted a tegnap este, azért ne add még fel. Hisz mennyi örömöd származott az adagok növekedésénél. De olyankor a semmi az jelzés a szervezeted felől. Tuti kifáradtál, hisz este történt ez a dolog. Akkor hiába agyalsz azon, hogy Borcsa tápszert kell kapjon, ez van, ha nem tudsz változtatni rajta, akkor hiába okolod magad, azzal nem telik a mellszívós üvegecske. Tudom, könnyű mondani ezt egy fájó anyai szívnek, miképp azt is tudom, hogy ha igazi harcos vagy, akkor ma elkezded a csakazértismegmutatom annak a fránya mellszívónak, hogy tud ő többet is kiszívni (tudod, a tapasztalat mondja ezt belőlem).
Lányok, nem tudom hallottatok-e róla, van egy úgynevezett More Milk Plus kapszula. Van akiknek csodát tesz, van akiknek épp hogy, míg másoknál annyi mintha síma vizet ittak volna kapszula nélkül. Grétivel anno szedtem, valahol a középmezőnybe sorolnám magam vele (most nem veszek, ha nem lesz tejcsi, max mellszívózók, ha nem....áldás és békesség).
www.boldogmama.hu (ez átirányít a mostani honlapjukra, nem tom annak a nevét pontosan).
Bennem van egy tüske is, nem a kapszulák miatt, hanem az európai forgalmazóval szemben (kizárólagos jogokkal rendelkezik).
de ez nem ide tart amúgy sem.
Borcsa baba tényleg sokat nőtt, de a kis vasgyúróm arciját ha összehasonlítom a Borcsa babájével, akkor nekem az jön le, hogy Borcsa a kis porcelánbaba. Olyan kis törékeny. S akkor milyen lehetett......
Látom apa poci sokaknál beválik....
Léptem, enni kell adjak, mert indulunk a klinikára kontrollba.