Új privát üzeneted érkezett!

Amadea, tényleg egy kis tündérke. És az a séró.... :P
Látom nagyon hétvége van. Mindenki családi életet él. :) Na meg persze mivel már majdnem mindenki babázik, nem értek rá csacsogni annyit. 8) Így nekem most nincs mit olvasnom. 8)
poker

Beszéltem Tökmaggal telefonon, mindketten jól vannak, persze Tökmag fáradt, de ez érthető :) Adél babát megfigyelik a sok nyavalya miatt, de nincs semmi gond! Ha minden rendben lesz (és persze, hogy rendben lesz) szerdán mehetnek haza.

Amadea, hála az égnek, hogy nincs komoly bajod! De ez a negatív hullám tényleg leszállhatna Rólatok már!! Nóriról nagyon jó a kép, és micsoda frizurája van! :) Tündéri kislány!

Csillag nagyon köszönöm amit az etetésről írtál! Most már kezdek kacérkodni az elektromos fejő gondolatával, a kézivel tényleg nehéz, de ez nem lenne gond, viszont, ha az elektromossal még több is lehetne, na ez a legfőbb szempont most! Sajnálom, hogy Borcsa ilyen sokat sír, tényleg megszakad az ember szíve, ha nem tudja megnyugtatni, és a fáradtság sem egyszerű... nálunk ez a hét egész jól telt, mert ha már nagyon fáradt voltam, párom átvette a stafétát és tudtam fél órát-órát pihenni. Holnaptól viszont már dolgozik, és kettesben leszünk Dáviddal. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok :)
Tápszer ügyben holnap beszélek védőnővel, melyiket ajánlaná, bár, ahogy olvastam a tapasztalataid (és Noémiét), ez is baba függő.
Az öt órai etetésnél sikerült 50 milit szopizni, kért még 10 milit, és most ismét elaludt (nekem pedig sikerült 50 milit fejni, nagyon örültem neki, tényleg napról-napra jobb lesz :) )

Gyümölcsevésről senkinek nincs ötlete? Most ettem egy kis görögdinnyét, remélem ez miatt nem fog Dávid hasa fájni...
magdii

Ja, igen, Manó, Tökmagéknál is természetes szülés volt, ezt elfelejtettem!
magdii

Magdi: görögdinnye szerintem ártalmatlan a pocóra nézve. Gréti pocifájós volt, de nem a dinnye miatt. Nyaklóra ettem, szerintem a folyadékmennyiségem min.75%-a abból tevődött ki.
Most is eszem (tegnap az autóm miatti bosszúból az apa adagját is lenyomtam míg hazajött), bár még nem olyan nagy mennyiségeket.
Ja, és ettem epret is (a kertben most érik), hát nem láttam semmi különbséget. Pedig aprómagvas, sokan ezért nem javasolják.
Valahogy úgy vagyok ezekkel, hogy ha nekem alapból nem puffaszt, nem bánt valamilyen kaja, sőt jól esik, akkor kicsi mennyiségben tuti nem áthatok a babának.
Na persze bableves (igaz nem gyümi kategória) nem játszhat, no de ugyanígy a körte sem figyelhet be nálam. Alapból szelet csinál nekem.

Amadea: tök jó a fotó.

Tökmagos infó "bekönyvelve".

Elektromos mellszívó előnye, hogy nem fáraszt, hogy erősséget előre beszabályozod s utána tartja a fejés végéig. Símán lehet mellette számítógépezni (na jó, akkor egy kézzel pötyögsz, s ugyanazzal egerezel), tv-t nézni, nem igényel semmi koncentrálást (ami jó is, hisz eltereli a figyelmet a kifejt tej mennyiségéről s ezáltal annak a mennyiségnek a görcsösen növelni akarásáról)

Kép
kissmanó

Poker!

Hát nem semmi az egeres sztori!
Én múltkor a szobaablakban találtam egyet,még szerencse hogy csak bukóra volt nyitva,és apa itthon volt,és elintézte!
Köszönöm kérdésed hát nem jobb,nem múlik a hányinger,rendesen émelygek mint a legelején!
Viccelödtem is,hogy így kezdtük és így fejezzük be a várandósságot!

Amadea!
Sajnálom ami veled történt tegnap a lényeg hogy minden rendben van!
Ennyi negatív dolog után már csak jó dolgok jöhetnek!
Nóri baba nagyon szép!
Imádom az ilyen hajasbabákat!

Lányaim szülinapon,apa füvet nyír,én már felporszívóztam,most pedig felmosok!
Holnap pedig bemegyek a kórházba meglátogatom a tegnap született rokon kisbabát,aztán lehet Benedeknek megtetszik és úgy dönt hogy gyorsan kibújik!

Magdi!
Én úgy tudom az apró magvasoktól fájhat a babák pocija!
A dinnyét szerintem lehet,de erre is azt szokták mondani hogy babafüggő!
De tapasztalatból tudom,hogy én mindkét gyerköcnél nagyon odafigyeltem mit eszek és a hasuk ugyanúgy fájt!
Aztán pár hét után belefáradtam és ettem mindent,(na persze,káposzta bab,meg ilyesmit nem)de akkor is ugyanúgy fájt a pocijuk!

Na mennem kell a kiskutyi valamit ugat,megnézem mit rosszalkodik!
20140328174041

Sziasztok!

Cincibabus írt sms-t, jól vannak, csak külön vannak Nellikével. :(
Olyan sokan vannak a Klinikán, hogy nincs hely a gyermekágyon, a baba a csecsemősöknél, Ő pedig a rehes patológián van, 3 óránként mehet a picihez.

Úgy látszik a front megtette a hatását! :D Nálunk sajna eddig még :? nem...

Amadea: Nórika nagyon helyes!!! :D Milyen haja van! :D

Kép

Kép
mukkancs

Csillag, nagyon aranyos vagy, hogy leírtad mégegyszer, hogy is megy nálatok az etetés-mizéria. Persze eddig is elolvastam, amit írtál, de most más szemmel nézem, hogy nálunk is hasonló a helyzet. Alaposan áttanulmányozom. Nem Örülök neki, hogy másnak is hasonló a baja, de legalább nem őrölöm magam, hogy hol szúrtam el, mivel nemcsak nálunk van így.
preta

Manó, Moncsy, köszönöm a gyümi tippeket! Már szabályosan gyümölcsfóbiám lett, annyit mondogatták, hogy ezt se meg azt se... a görögdinnye viszont iszonyúan jól esett :)

Tökmagéknál is teltház van a gyerekágyon, a hidegfront ismét útnak indította a babócákat :)

Elektromos fejő egyre jobban hangzik, köszi Manó az erről írt infókat is! Most azt találtam ki, hogy ha a hét vége felé növekszik a lefejt adag, akkor mindenképp beruházunk egyre (a számítógépezés is jól hangzik a fejővel, egykezes gépelésben úgyis gyakorlott vagyok már ;) :D )

Preta, tényleg ne idegeskedj a tejci miatt, igaz, én is őrlődtem, meg lelkileg kiakadtam, de rájöttem, hogy tényleg nem rajtunk múlik. Csillag írásai mindenképp biztassanak, látod náluk is milyen jól alakul a tejci adag :)

Na megyek fürdésidő van :)
magdii

Lányok, azért fejési tanácsadónak ne léptessetek elő!! :lol: :lol: :lol:
Magdi: én a teszveszen vettem 8500 Ftért, nézd meg, hátha épp hirdetnek megint, újonnan baromi drága lehet, ha használtan ennyi. Végül is így is úgy is sterilizálom...

Én eddig ettem mindent, mert nem hat a gyerekre: a székelykáposztás napon pl, kifejezetten hasfájásmentes volt. Mondjuk a babot tuti parkolópályára helyezem, mert az tényleg sok szelet csinál.

Egér: nálunk befigyelnek olykor, ezért állandó csapdakészület van több helyen is. A legcikibb az volt, hogy soha nem szokott a lakásig eljutni (kamra, kinti kamra az előfordulás), na, vendégek voltak, csaj jön ki a fürdőszobából, hogy mintha lett volna bent egy egér, de nem biztos benne. Megyek be én fürödni, közben egérke le föl razziázik a fürdőkád alatt (lábas a kádunk), én sikoltozok, pedig soha nem féltem az egértől, és nem merek kiszállni a kádból. Sőt, István még mielőtt bementem, elhelyezett egy egérfogótbiztos ami biztos alapon, amely a szemem láttára vágta kupán szegényt... (mármint az egeret :lol: )

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Mormota Maráját még nem is láttuk!! És vajon BANKÁékkal minden rendben???

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok Lányok!

Először is gratulálni szeretnék minden új anyukának és új családnak a babákhoz. Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok nekik!!

Délután fent voltam többször, de csak annyira futotta az időmből, hogy egy kicsit visszaolvassak...

Amadea, Nóri nagyon édes... ő is olyan kis zabálnivaló. :):) És hát Magdiék Dávidja is csodaszép. :D

Nálunk egész jó a helyzet. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, minden nappal egyre jobb. Benitó nagyon ügyes, mostmár egyre többet alszik éjjel, napközben meg sokat fent van. Ma együtt főztünk. :) Szerencsére egy ideje neki sincs gondja a pocifájással, de nekem amúgy is vigyáznom kell a kajával a nem létező epém miatt, így remélem, nem is lesz az.

Noémi, jól vagytok?
Benta?
Puszedli?
Tabati?

Sajnos megint mennem kell. Sok puszit küldök mindenkinek!!

Heni

Kép
szheni

Heni: örülök, hogy alakulgattok.

Puszedli életjelet adott, szal őt nem körözni.

Tabati 7végenként inaktív, reméljük holnapra aktivizálja magát.

Benta tuti élvezi a családi életet, holnap remélem benéz.

Mormotát én is hiányolom, remélem nincs semmi negatív az eltűnése hátterében.

Ellenben Banka hiánya már idegesítő, aggodalomra ad okot. Remélem csak én vagyok ilyen aggódó, közben ők remekül Viki babáznak.

Mia: kíváncsi vagyok Szofira, na meg Tőled is várunk ám tesós képeket. Nem szeressem nagyon a blogokat. Meg amúgy a tábliba nem tudom mit írjak: milyen szülésed volt? Eme kérdés érvényes még Mormotára és Beganera is.

Ági (Lys) is rég volt, holnapra megelőlegezem Lorkának a boldog hófordulót.

Cosmo, Te is tehetnél még képet a gyönyörá csajszidról.

Kata is írta, hogy mennek védőnőhöz, majd jelentkezik. Kata: ezennel üzenem, a majd lejárt. Várunk ám kis beszámolóval, fotókkal.

Ékesékanyuéknak vajon még mindig nincs netük? A fenébe is....

Anuk: remélem sikerült kivitelezned a terved, s alukáltál egy nagyobbacskát, szép nyugiban.

Ácicáékkal mi is van? Puszedli írt valamit, de huss, már elszállt a fejemből.

Süniék remélem otthon, vagy max holnapra hazakerülnek.

Mimminek holnapra drukkhegyeim, remélem annyi megadatik most már nekik, hogy nem kerül reggelre semmi sürgősségi eset, s ők lesznek az elsők.

Az előbb elment apa, így vagy 48 órát kettecskén leszünk a fiammal. S mert ugye a rossz idő nyugatról érkezik, leszedtem az epreket, ne mossa el a rossz idő. Ha meg leszedtem, meg is ettem. Na, remélem nem lesz semmi extra gubanc a kicsi pasimnál.

Kép
kissmanó

Azért akkor látom nem csak nekem vannak egeres élményeim. :roll: 8)
Gyümölcsökkel kapcsolatban, szerintem én is ettem mindenfélét. Mármint anno. Osztom Manó véleményét, amitől nekem nincs bajom, attól talán a babónak sem. Persze biztos ez is változhat babánként, de azt hiszem most sem fogok válogatni a gyümikben, aztán úgyis kiderül, ha valami gáz (szó szerint) van.
Még nem érzem, hogy szülnék, úgyhogy hajnalig adok időt magamnak, remélem addigra beindul, meg Apa is kialussza a néhány pohár villányi bort, amit megivott a szomszédnál. :D
poker

Ja Sünivel kapcsolatban, ő még a legutóbbi sms-ben azt írta, hogy talán hétfőn mennek haza. Úgyhogy holnap várható, azóta új infóm nincs.
poker

Hello csajok,

köszönöm a hiányolást!

Vagyunk, csak kicsit sűrű volt a hétvége. Kerti partin voltunk, meg jöttek anyósomék, tesómék. És hát igyekszem minél többet lenni a három gyerekemmel. Mindig az a gyerkőc hiányzik, aki éppen nincs a kezem ügyében. Amikor a pici pihen, akkor a nagyokkal játszom, amikor a bébi aktív, vele vagyok. Kiválóan tudok aktivitizni szoptatás közben :lol: Ma elmentek a nagyon a Balatonra, tesómmal + anyukámmal. Egy gyerekes leszek, amíg nem megyek utánuk.

Sok szeretettel gratulálok Tökmagnak, Sosinak!

Egy adag kép:

http://picasaweb.google.hu/sudar.andras/20090620Gyerekek?authkey=Gv1sRgCKrakLei6N3dJg#5349782159530901746

Pénteken a pasim bulizott, és először maradtam este egyedül a fiaimmal. Máté kérte, hogy tegyem a hasára Benit, merthogy esténként az apja pocakján szokott ejtőzni. Most ő helyettesítette apát, én meg olvadoztam.

Puszi lányok!

Benta

Kép
benta

az előbb egy óriási pók vágtatott a nyomtató körül.
ha apa itthon lett volna, akkor visítok, így levettem a papucsom s agyoncsaptam.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni, de gondoltam,azért bejelenkezek!
Rólunk röviden: jól vagyunk, Niki még csak szopik, bár mintha most kicsit kevesebb lenne a tej, vagy csak Ő eszik többet :roll:

Majd ha tudok,jövök bővebben is. Ja, amúgy szerintem az időjárás nagyon befolyásolja a Piciket (is), az elmúlt 2 napban nálunk is több a sírás, mint volt!
Jó éjt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 23:48-kor.

Banyoszka
banyoszka

Benta: gyanús volt már a múltkor a leírás alapján....s hát tényleg azonos pihiszékben nyomatják a fiaink :wink:

Kép
kissmanó

na, végignéztem: hát aranyos a fiad, no de meg milyen büszke, hogy öcsek ott az ő hasán.
válladon beájulós is jó, asszem az apukák (nálad is ő fotózta?) szeretik az ilyent megörökíteni.
enyimé legalábbis már szinte sportol a témában

Kép
kissmanó

Banyoszka: ha ez így igaz, akkor a rossz idő tőletek ne ide jöjjön, menjen délre...

Kép
kissmanó

Időm semmi..

Csillag: én tökéletesen megértelek, kb. u.ez van nálunk is, de amíg a fele tej az adagjának, addig szopizunk, még akkor is ha másfél óra a kajálás.

De ha éjjelre tömöd meg tápszerrel többet alszik;), bár hasfájósabb babáknál persze pont ez nem jó.

Nándi most alszik, ki tudja meddig, eszek és én is alszok:).

Amadea: Nóri egyszerűen gyönyörű! az a haj és az a szem!
Sajnálom ami történt:(, jobbulást!
Vendég

na, gyerekem tök pasi. itt van a vállamon 15 perce büfizni (ebben a minutumban szó szerint bőgött 2-t), hát a bal kezecskéjével szó szerint csecserészik, bedugta a 2 cici közé, a trikóm nyakát lenyúzva.

Kép
kissmanó

Szeretnék gratulálni minden új mamának!!! Gyönyörűek a babák. A nagy hajúakat különösen imádom :) Nagyon ritkán bekukkantok, de írni nem igazán van időm. 2napja nálunk is sokkal nyűgösebb a baba és szinte csak kézben alszik. :?

Kissmanó:
telepátia működik. Pár napja olvasni se tudtam, de most látom, hogy megszólítottál. Holnapra kicsinyítek képet.
Mi pénteken voltunk csípőszűrésen és sajna kaptunk terpeszpelust.
Holnap meg UHra megyünk, mert nekünk (talán az ünnep és a hétvége miatt) nem csináltak a kórházban és a gyerekdoki szereti, ha megnézik a babát (a családban volt is gond 3babánál, úgyhogy nem is árt, mert ott se vették észre a bajt, csak később véletlenül derült ki). Remélem, csak jó hírt kapunk.

Szépen fogynak a táblázatban a posakosok, kitartás a szülés előtt állóknak! :wink:

Ha lesz időm, akkor szívesen jövök.

Kép
Kép
cosmopolita

Ja, még anniyt, hogy az anyasági és a családi pótlék 1 hét alatt a számlámon volt, pedig postán adtuk le a papírokat. :shock:

Kép
Kép
cosmopolita

Kissmanó: pók :lol: nálam ma a kanapén a hátam mögött futott át egy. libabőrösem, de tovább fejtem a tejcsit, persze pók urat szem előtt tartva.

Benta: Máté szemében az a büszkeség... zabálnivaló! Nem hiányoznak?

Most fejtem az előbb, előbb abbahygytam, mint szoktam, mert 7-7 perc után SEMMI nem jött belőlük! :twisted: mondjuk este mindig kevesebb a tejem... de most csak 30 jött le. és pont egy iciripiciri hiányzik a raktárból, hogy legyen Borcsának köv. kajára, vagyis hajnalban tápszert kap-és pont ez a kritikus hasfájós időszak nála, ma hajnalban is egy órát üvöltött, mi lesz most?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

teszek pár képet én is. Már egész sokat nőtt ám a legutóbb felrakott kép óta!
Kép apával jó együttaludni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Jó reggelt!

Izé....itt már 10 óra elmúlt, hun a reggel :oops:

Cosmo: jó, hogy jöttél. Ma várjuk ám a képeket. Terpeszpelust sajnálom, remélem rövidesen elhagyhatjátok majd. S drukk mára az uh-hoz. Nem írtad mi baj volt a családban a babákkal, remélem nem nagy. De nektek legyen minden tökéletes!

Csillag! Még ha a nagy semmit is fejted a tegnap este, azért ne add még fel. Hisz mennyi örömöd származott az adagok növekedésénél. De olyankor a semmi az jelzés a szervezeted felől. Tuti kifáradtál, hisz este történt ez a dolog. Akkor hiába agyalsz azon, hogy Borcsa tápszert kell kapjon, ez van, ha nem tudsz változtatni rajta, akkor hiába okolod magad, azzal nem telik a mellszívós üvegecske. Tudom, könnyű mondani ezt egy fájó anyai szívnek, miképp azt is tudom, hogy ha igazi harcos vagy, akkor ma elkezded a csakazértismegmutatom annak a fránya mellszívónak, hogy tud ő többet is kiszívni (tudod, a tapasztalat mondja ezt belőlem).

Lányok, nem tudom hallottatok-e róla, van egy úgynevezett More Milk Plus kapszula. Van akiknek csodát tesz, van akiknek épp hogy, míg másoknál annyi mintha síma vizet ittak volna kapszula nélkül. Grétivel anno szedtem, valahol a középmezőnybe sorolnám magam vele (most nem veszek, ha nem lesz tejcsi, max mellszívózók, ha nem....áldás és békesség).
www.boldogmama.hu (ez átirányít a mostani honlapjukra, nem tom annak a nevét pontosan).
Bennem van egy tüske is, nem a kapszulák miatt, hanem az európai forgalmazóval szemben (kizárólagos jogokkal rendelkezik).
de ez nem ide tart amúgy sem.

Borcsa baba tényleg sokat nőtt, de a kis vasgyúróm arciját ha összehasonlítom a Borcsa babájével, akkor nekem az jön le, hogy Borcsa a kis porcelánbaba. Olyan kis törékeny. S akkor milyen lehetett......
Látom apa poci sokaknál beválik....

Léptem, enni kell adjak, mert indulunk a klinikára kontrollba.

Kép
kissmanó

Manó,
a fiad igazi pasi! Nem raktál róla régóta képet! A pihenőszék király találmány, jelenleg a mosó-. mosogató- és szárítógép mellett háztartásunk nélkülözhetetlen darabja.

Csillag,
tegnap este mentek el, de már rohadtul hiányoznak. Sajnos nem a legjobb időt fogták ki. Lánykád csodaszép, és jó nagyot nőtt! Fejésért extra elismerésem, én tuti nem lennék rá képes :roll:

Benjámin reggel 4 óta ébren :cry: Hidegfront húzzon a francba.

Mára takarítást tervezek. Kérdés, egyesek hagynak-e.

Benta

Kép
benta

Manó,
kinek lesz kontroll? Neked v. a babának?

Kép
benta

Géza gyeröknek.
fél óra múlva ott kell lenni, evett már, de büfi sehun

teszek képet a mai nap, ígérem.
csak össze kell csatlakoztatni a lapostophoz a ténypékelőt.

Kép
kissmanó

HÍÍÍREK!!!

mimmi férje üzent

MEgszületett Bogi 9:40 perckor, 4 kiló 48 deka :shock: (anyám), sötétbarna haja van, hosszot még nem tudni, de GYÖNYÖRÚ szép!!!

gratula mimmiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :lol:

sok sok boldogságot, és elegendö mennyiségü 8) tejcsit nektek!!!

Kép
Kép
mniki84

Jó reggelt Lányok!

Úgy megnyugtattatok, hogy mindenhol sírnak / rosszul alszanak a babák. Nálunk is ez ment egész hétvégén: én is mindent megpróbáltam, de nagyon nehezen alszik el, az is nyugtalan...

Remélem ha elhúz a front, megoldódik, mert eddig az alvással nem volt probléma.

Manó, köszi a tanácsot. Szerintem is az volt a baj, hogy felébresztettem: ma éjjel csak 1/2 2 -kor kelt (szintén), de este 1/2 9 - kor etettem útóljára. Ráadásul így a cicimben is volt bőven tej. Este is 150-et evett, éjjel 140-et... :roll:
Képzeljétek, a tegnap esti meztelen súlya 4060 gr volt. Ez egy hét alatt majdnem fél kilós hízás!! (pontosan 480 gr.)

Mimminek ezúton gratulálok!

Manó, Benta, nálunk még nem megy a pihenőszékezés...Pedig nekünk is FP van, igaz esőerdős, de azt tök mindegy! Így beleteszem (ahogy Beni van a képen) és pár perc múlva nem tetszik neki...pedig nekem is könnyebb lenne. Nem tudom olvastátok - e, hogy az ikrek társaságkedvelőek. Mi valóban észre vettük, hogy Áron szeret a nappaliban lenni velünk.

Magdii, valóban nagyon jó a medela mellszívó, amit Csillagnak is ajánlottam. Valóban drága, újjonan 18 000 Ft-tól lehet venni. Egyébként alkatrészek is kaphatók hozzá, úgyhogy ha valaki óckodik a használttól lehet venni új szívófejet (talán 2 ezer forint)
Én ma veszek Ricinus Communist és Alfa alfát...kéne egy kicsit több tejcsi.
Egyébként rájöttem mi a baj: az elején nagyon kisebesedett a bal mellem, és nem tudtam szoptatni csak fejni...ezért az azon a szinten maradt, nem termel többet. :(

Amadea, jobbulást neked! Nóri nagyon szép baba! A szeme, mintha ki lenne festve! :) Gyönyörű!!

KépKép
KépKép
kfnoémi

55 centi és császár volt, ezek a legutolsó infók :)

Kép
Kép
mniki84

Mimmi!

Nagy-nagy gratula nektek! Gyors hazatérést és sok tejcsit kívánok!

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!

vagyok már én is, még egyben. :)

Kissmanó!

Jól írtad, hétvégén inaktív, de már egyre inkább hétközben is, már ami az írást illeti...velünk semmi nem történik, amióta nem dolgozom, nem találom a helyem, most meg főleg, hogy úgy érzem teljesen fel vagyok készülve a szülésre. Minden kimosva, összepakolva ilyesmikre értem. A szoptatáshoz meg még nem tudok hozzászólni... :roll: De azért figyelek meg olvasok rendesen. :wink:

Gratulálok ismét az új babáknak meg mamáknak. :D

Cosmo!

Örülök, hogy te is tudtál jelentkezni, kérünk képeket a te gyönyörű babódról is! :wink:
Milyen uh-ra kell menni?

Amadea!

Na, rátok jár a rúd rendesen :evil: , most már sok-sok nyugit kívánok nektek!

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Lányok!
Mimmi, nagyon gratulálok Nektek, ügyesek voltatok!

Nálunk egész nap esik az eső, de jobban örülök ennek az időnek, mint annak a fülledt melegnek, ami volt pár napja... Persze biztosan megviseli a babákat... Beninél szerencsére nem nagyon vettem észre, hogy hatna rá a front, ma sem különösebben sírós. Esetleg annyi van, hogy az elmúlt fél órában 4x tettem tisztába, de egyébként egész jól elvan. :)

Benta, nagyon édes lehetett a kisfiad... ahogyan elképzeltem, meg is könnyeztem őket... Ha akarnék még gyereket, tuti, hogy csak Miattad és Manó miatt... :):):) Olyan szépeket meséltek róluk, hogy az embernek rendesen megjön a kedve a nagy családhoz. :D:D

Noémi, Benitó is nagyon szereti a társaságot. Ha egyedül hagyom a kiságyban, max5percet bír ki, és már nyöszörög is. De ahogy a hordozóba teszem, és kiviszem őt a konyhába, vagy oda, ahol épp vagyok, mintha elvágták volna. Nézelődik, hallgatózik... persze látni még túl sokat nem lát, de előbb-utóbb fog. Néha már most is olyan érzésem van, mintha élesen látna mindent...

Heni

Kép
szheni

Hello!

Mimmi: hatalmas gratula ehhez a nagy babához!

Nándi is nehezen alszik el néha. Elmúlt a sárgaság. Van, amikor egy óráig, van, hogy két órán keresztül küzdünk. :shock: és hogy tartsama 3 órás rendet? Mikor most is alszik 10 perce, egy jó fél óra múlva kelthetném. Szóval inkább 4 órás rendben eszünk. :oops:

nincs kedvem takarítani, pedig nagyon kellene.

Nekem medela elektromos mellszívóm van, vagyis kaptam kölcösnbe, de tényleg jó, megvan gyorsan. Kézivel nem lenne kedvem szenvedni.

Borcsa is tündéri!
Vendég

Heni!

Mi az, hogy ha akarnák még gyereket...? :shock: Lemaradtam valamiről? :shock: Én úgy tudtam, hogy már időpont is van...vagy félreértettem valamit? :oops: :roll: :)

Barátnőm is azt mondta, hogy a hordozó szuper, mert ő is rájött, hogy abban nagyon jól megvan a gyerkőc és tudja csinálni a dolgát.

Én kicsit álmoskás vagyok ettől az időtől, de hidegfront ide vagy oda, most nem hat rám szerencsére, jól vagyok. Babum meg tegnap majd kijött a hasamon keresztül, úgy ficánkolt. :lol:

Kép
Kép
tabati

megállt a vonalzóm:o.
Vendég

na?
Vendég

végre jó:)
Vendég

hú, a mindenségit!

Mimmi! Gratulációim!!!!!!!!! Ekkora hatalmas csajszit..... :shock:
kívánom, hogy mihamarabb egészségben egyesüljön a család.
Puszika.

Kép
kissmanó

csajok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dühöngök :evil: :twisted: :evil: :twisted:

ugye gyorsban kellett menni a klinikára. ott parkolóhely nuku, be az első kis utcába, ott van hely, megállok, kikapom a gyereket hordozóstól, autó bezár s rohanok.
hülye gyerekorvos jól megvárakoztat, 1 dolgot 3x megkérdez, hülyeségekkel pakolja a fejem mígnem megunom, s beszólok, hogy bocs, ez 4-ik gyerek mellett uncsi. Szabadulunk, megyünk a kocsi fele, de annak hűlt helye :shock: :roll: :twisted: nem vettem észre, s tilosban parkoltam. pénz persze nem volt elegendő nálam, apa Dabason (Mo.). Hívtam a cégtől az egyik csajt, hazahozott, kulcsot s forgalmit nála hagytam, komám megígérte kiveszi a kocsikám.
s a bünti összege sem sámli, kb. 95 eurónyi. hát nem vok heppy

Kép
kissmanó

Hát, tudod, Tabati, azért nem ennyire egyszerű a helyzet. A következő babához pénz kell nálam elsősorban, másodsorban meg nem ilyen család... az enyémmel semmi baj, de Mikié... na, mindegy, ne is beszéljünk erről. Ki tudja még, mi hogyan alakul.

Manó, Nálatok aztán nem semmi az élet... jó kis pörgős család vagytok!! Nekem majd' leragadnak a szemeim, annyira álmos vagyok, de így ahogyan olvaslak, kezdem szégyellni magam, hogy nekem nincs ennyi energiám...

Heni

Kép
szheni

Csak röviden tudok jönni, mert ma is frontos még a Prücsök :? Én is remélem, hamar elmúlik.

Mimmi: óriási gratula! Ő eddig a legnagyobb baba?

Kissmanó: a családban 2 babának volt lukas szíve, az egyiknek benőtt magától, a másiknak befoltozták és mindkét gyerek egészséges. Illetve a bátyám legkisebb lányának kisebb és máshol van a veséje, de szerencsére eddig nem okozott gondot.

Pelust 6hétig kell hordani, aztán kontroll. Lehet, hogy örökölte a szentem, mert nekem és a sógoromnak is kellett viselnie. Tornáztatom is minden este a lábacskáit, hogy hamar szabaduljunk tőle.
UH-n szerencsére minden rendben volt :)

Sajnálom a büntetést :(

Tabati: hasi és koponya UH volt ma.

És akkor a képek (nálunk is sláger szombat óta Apán aludni) :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Szívből gratulálok Mimmiéknek Bogihoz!!! :D

Csillag, Benta, Banyoszka! (remélem nem hagytam ki senkit)
Nagyon édesek a picúrok!!! :wink:

Ma éjjel Nóri is szemeskedett, pedig ált. éjfél és fél6-6 között durmolni szokott, mint egy kis mormota....bömbi nem volt, csak egyszerűen nem akart aludni....

Noémi!
Nem semmi Áron súlygyarapodása :shock: :D , mi azt hiszem, bújjunk el :oops: ....

Manó!
Hogy a csudába csinálod, hogy ennyi mindenre jut időd? Nóri szinte egész nap csak eszik és alszik, én mégis kicsit kipurcant vagyok...Óóóó...Nóri is tudja ám, hogy hol a cici
:D , ha nagyon éhes, le akarja tépni rólam a ruhát, egyszer meg melltartóstól harapott a cickóra a kis türelmetlen....

KépKép
amadea

Még nincs 3 hetes s máris melltartóstól kéri a kaját a kis türelmetlen?

Heni: láttál volna engem első gyerekesként....szerencsére akkor még szgépünk sem volt, nemhogy fórumozzak....
Amúgy eléggé pörgős fajta voltam világéletemben, ha valamit kell, zsuppsz csinálom, nem teketóriázom.
Ellenben 7végén eléggé fájós volt az alvázam (Anuk után szabadon :lol: ), így üldögéltem a gép előtt. Feküdni én nem tudok, ahhoz betegnek kell lennem. S hogy a nagyok nincsenek itthon, ma még apa sem, hát tök sok a szabadidőm. Felmosógépemis kissé kiakasztott ma, ugyanis asszem az aksija megy tönkre, már egy felmosási ciklust sem bír alaposan véghezvinni. Kell lőjjek újat az ebayen. Mármint aksit. De azért csak felmosta nekem ma a konyhát, itt az irodát meg a fürdőszobának egy részét (hátravannak a wc fülkék meg a fürdőkádnál). Kéne legalább a folyosót s az előszobát is ma elintézzem, holnapra maradjon a nappali meg a hálószoba, aztán a lányok szobájában nem tudom kell-e felmosni, vagy elég ha szellőztetek.

Heni: pénz kérdést elfogadom indoknak, de Miki családját....na ilyen indok folytán kár megfosztani egy gyereket a testvértől. Ezt azért gondold át. Bár van még időd.

Cosmo: szívproblémák....brrrr....s nektek ilyensmit néztek? Remélem semmi gubanc, s tök egészséges ez a kis aranyos hercegnő. Mindenik tetszik, de asszem az apás a menő. Olyan édin szunyál.

Jogos az Amadea megjegyzése: Áron tényleg csak úgy szívja magára a grammokat. Noémi: elismerésem, azért így "tartani" egy gyereket, minimális tápszerrel, hát nem semmi. Van még rajtad plussz súly az induláshoz képest, vagy Áron már mindent "lerágott"?

Én az előbb álltam a mérlegre, hát van még szinte 6 kiló :oops: :oops:
Igaz, ahhoz képest amivel indultam az első terhességnek, cudarul sok van, 22 kiló (hú, ezt jó apró betűkkel kéne írjam, mett nem dicsekednivaló)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.22 12:44-kor.

Kép
kissmanó

Jajj Petra baba is nagyon édes :D :D :D !!!

KépKép
amadea

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGP ... re=related

ezen miért bőgök mindig?
régen mert nem volt, most meg azért mert van fiam.....

Kép
kissmanó

Valóban Áron percről - percre dagad....
Hát sajnos egyre több tápszer kell - de most már 140-es adagokat puszil be simán! Még a jobb ciciből tudom produkálni, de a balból maradt az 50-60, így most már sajnos 3-4 * 90 gramm tápi kell. Dehát ez van, nem tudok mit csinálni, éheztetni meg nem fogom.

Remélem azért ez csak egy kezdeti beindulás...vagy ez ilyen ütemű lesz a továbbiakban is?!

Amadea, Heni én is ki vagyok purcanva! Manó tényleg nagyon bírja!! (de azért előnye is van velünk szemben - na nem sok, csak már 3x csinálta ezt végig :) ) Én is pörgős voltam, de most csak nézek ki a fejemből...próbálkozom, de azért nem megy minden.
Most éppen meggyes sütit sütök - anyósnál ettem tegnap, és lévén van 1 kg elfekvő meggyem, megcsinálom. EGyszerű a recept, és délután jönnek a kolleganőim babanézőbe!

Ja Manó, legutóbbi mérés szerint még mindig +6 kg van rajtam... :( Szóval még van mit "lerágnia".
Most végre egészen simán elaludt...legyen már vége ennek a frontnak!

Heni, egyetértek Manóval! Szard le a családod! Ti - most 3-an - vagytok egy család! A többiek mehetnek melegebb éghajlatra! Persze azt én sem vitatom anyagilag vissza kell erősödni egy bébi után.
1/2 óra alatt 4 pelenka? Mit evett ez a Benito? Ricinust? :)

Nekünk a Tescos pelus bejött! Ellenben a Huggies nem, de lehet hogy csak kicsi volt az újszülött méret eleve.
Egyébként éjjel megint nem tettem 1x tisztába, és ettől a kajamennyiségtől arra keltünk 1/2 5-kor hogy nyöszörög Áron. Persze a háta közepéig pisis volt. Viktor a gyereket, én az ágyat raktam tisztába. Most már odáig jutottam, hogy tettem a lepedő alá egy vízhatlan cuccost...még megigazítom, hogy a feje alatt ne legyen, de ekkor pisikre nem számítottam!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?