Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

VIKI
Bakker úgy néz ki mint egy játszóház. Ennyi játék, és még én azt hittem az unokahúgomnak van a legtöbb a világon! :)

BONI
Csigulino úgy látom fáradhatatlan.
Nálatok is sok játék van, van mivel lefoglalni! :)

ÉVI
Nagyon ügyes Ádám, baromi gyorsan nőnek a törpök.

Mentem a városba. Apának viszek ásványvizet munkahelyre (ahhoz képest hogy kötelességük lenne a dolgozónak a vizet biztosítani mindig itthonról visszük)! :twisted:

dita75

Czinke,
Én is most próbálom Rékát leszoktatni a szopipárnán evésről, de nagyon nehéz. Egyenlőre csak az megy, hogy a gyümi, vagy zöldséget ott eszi, de a tápszert már nem hajlandó.
Ismerős ez a harc az alvás ellen! Réka is mostanában kezdte el, hogy harcol, hogy ne aludjon el, de ő azért egyik pillanatról a másikra elalszik, igaz csak 1/2 órára.

Na, megyek pakolni, mert ma jön a védőnő.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

czinkeb: Niki tényleg szép, csak sajna nem az enyém. :D De remélem annyit nézegetem és majd találkozhatok is velük (hamár szomszédok vagyunk), hogy az enyém is ilyen szép lesz jövőre.

Alvás: a barátnőm fia is alig akart aludni. Szerintem annyi érdekes dolog van körülöttük, hogy azért nem akarnak aludni. Csak sajnos ahhoz, hogy felfedezzék a világot még kicsik és inább nyűgi van. Áron is nyűgösködött, de elég hamar bealudt. Talán ha idősebbek lesznek, akkor már nem kell annyit aludniuk és akkor jobb lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Czinke akkor viszont már most valahogy rá kellene venni a szopipárna nélküli evésre...mikor mentek? drukkolok,hogy sikerüljön...

Némó amíg alszik este ilyen sokat addig ne aggódj..elég neki .. ZSigi is eleinte éjjel aludt, nappal nem.. nem mindenkinek van jó alvókája mint BUbunak! :lol:

ja 14kor miért nem zöldséget adsz neki?krumplit vagy sütőtököt az mindkettőnek elmegy sárgarépát... ha nem fogadja el, akkor a kedvenc gyümijéből keverj hozzá kicsit...

:lol:

most a mi gyógyszertárunkban is akcióhegyek vannak én biodermet fogok venni ma megtárgyaltuk gyógyszertáras lánnyal... meg olyan aranyos volt, dr.néni irt fel neki szteroidos krémet a, 28ft ltt volna, de a lány féláron adta.. mintha egy fél dobozzal kevertk volna, mondta hoyg ez úgyis csak tüneti kezeléses buli... adott szórólapot a biodermről, amik atópiás bőr kezelésére jók..Dmeset asszem elkenegetem én...
Vendég

Czinki!
Ha a gyümiből nem eszik meg mennyiséget, akkor kínáld meg napközben többször főzivel is. Ez még jobban laktat.

Müller van felétek? Én most vettem neki gyümiket (sokkal fincsibbek, mint a Kecskemétis), vlaszték is jobb.

Az univeres kajcsikkal az gondom, h nincs nagy választék náluk. Igaz én főzök, üvegeset akkor kap, ha nem vagyunk otthon.

Némóci!
Réka a kiscseles, helyzetváltoztató? Cuppantom!

Boni!
Igen, Lackó egy született mormota. A babakocsiban mai napig bepilled akkor is, ha nincs alvás ideje. Egy idő után bóbiskol. Vicces :lol:

Voltunk bent a cégemnél, ügyet intéztünk, barátnőztünk, elkápráztattuk a kolléganőket. Laló cuki volt, integetett, cuppantott, röhögött, meg is tízóraiztunk ott. Itthon játszottunk nagyot, porszívóztunk, evett és most kidőlt. Délután megyünk fodrászhoz, kiváncsi vagyok hogy bírja majd.
20150601134430

Vicky: :oops: bocsi!

Viki: müller?? olyat hol lehet kapni? nálunk auchan, penny, aldi van , tescot esetleg útbaejthetünk. 10kor megpróbáltam a hipp krumpli-brokkolit és mivel túl sűrűnek teláltam reszeltem bele almát, h higitsam kicsit. hát nem izlet neki, alig evett meg belőle 20-30-t. erre gyorsan kibontottam egy őszi-alma-banán univert, hát abból meg megevett még 50t, és arra magától nyitotta a kis száját, nem kellett könyörögni neki. most majd a 14 órásinál is kap egy kis pótlást.
valóban az univerből nincs nagy választék.
pörgős napotok lesz!! Lackó nagyon édi lehetett!

Némóka: Nándus is 3 hósan átfordult a hasára vagy 5ször, aztán elfelejtette, most kezdte megint és most már minden nap átfordul párszor, de legjobban a hasról hátra megy, szerintem az a könnyebb. és NÁndus is pörög 1000el! nagyon vicces, a szőnyegen, a kiságyban mindegy, h hogy rakom le, 2 perc múlva már úgysem úgy van :lol: :lol: a pocakján pörög és a kezével tolja magát :lol:
nagyon meg kell nézni sajna a kajcsikat!! :twisted:

Nándus a gyümit babahordozóban eszi én meg előtte puffról etetem, de a cici csak ülve szopipárnán (v legalább párnán) megy, de még a pót tejcsi cumiból is szopipárnáról. de tök fura, mert a vizet bárhogy megissza, ülve, fekve, vállon, fejenállva még nem próbáltam csak. :roll:
ma megint próbáltam a póttejcsit ülve , lökte ki a szájából a cumit, és amint a párnára fektettem becuppantotta 1000el :roll:
de csajok, már úgy elfáradok a szopiba. odaadom a cicit, van, h csak az egyikből eszik, mert vmi megzavarja , nem kell neki a másik. erre lefejem azt amit már majdnem kiszívott, addig mellettem van , majd visszarakom a másik cicire. jóesetben eszik abból is vmit, de van, h nem . erre lefejem azt is. és akkor jön még a pótlás cumiból. és ez 2 hete van kb. eddig szépen evett mind2 ciciből és benthagyott 20-40 ml-t, amit megkapott ha kellett neki. most meg eszik 100-130 ml-t a többit benthagyja, és cumiból kell odaadni neki. vagy megzavarta a hozzátápi, v nem kell neki már a cici (szerintem nem ez!), v a foga jön megint. nem tudom.
most mit csináljak? fejjem le inkább a cicit napközben és adjam cumiból és reggel -este kapjon csak cicit? de az a fura, h reggel, amikor dől a tejcsi, akkor sem szívja ki teljesen. ma is evett 150-t és még lefejtem 130-t :roll:
jó lenne, ha eljönne már a védőnő! bár ő csak annyit fog mondani, h lusta, és ne adjam neki a cumit. de akkor éhenhal :cry:

ma kis könnyűt főzök: ebéd hurka -kolbász kenyérrel és ubival. nincs víz, igy a krumpli elmarad, mert nem tudom megmosni :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

VÁROSI MEDENCE :lol:
Kép
Vendég

Boni,
a képről jut eszembe... még a kiskádat is le kellene hozni a padlásról...meg a hintát...na meg még mennyi mindent kellene csinálni....
De ígérem, 30-án hazajövünk a Balcsiról, és akkor már nekilátok, akkor már csak 5 hetem lesz hátra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Boni!

Kész vagyok a fiad szemeitől :) Jó a medence :)

Czinkicsek!

Ha ez vigasztal nekem is halomban áll a vasalatlan :roll: Nyilván hétvégéig marad is, ahol van, hacsak ki nem vasalnak a manók, amíg alszom :twisted:
Nálunk meg gáz nincs ma egész nap, elvágták a vezetéket az ügyesek a szemben levő építkezésen, ehettünk a Dórival hideget :evil:

Némóci!

Na igen, előbb kellett volna panaszkodnom Ádám lustaságára. Nem is egyi napról a másikra, hanem egyik óráról a másikra lett ilyen ügyes. Elképesztő. Látom már Réka is kezdi a helyzteváltoztatást, kis ügyes csajóca :) Olyan vicces egész máshogy találni őket, mint ahogy hagytuk :)

Kaja: Ádám bárhol, bárhogy hajlandó enni, csak legyen jó sok. Megeszi a fagyasztott tejet is, a frissen fejtet, a hűtőben tartott kétnaposat is, neki mindegy. Eszti meg csakis és kizárólag ciciből hajlandó táplálkozni, de a póz mindegy. A cumit a szájába se veszi, ha mégis, akkor tuti nem szívja meg, ha netán mégis megszívja, akkor kiengedi a száján. Neki csak eredeti csomgolában, frissen jó :) Finnyás maca :)

Viki!

Jó, hogy mondod a Müllert. Nemsokára nálunk is esedékes a kezdés, majd ott körülnézek!

Tök ügyes voltam ma, kisúroltam az összes szőnyegünket, felsöpörtem a garázsban, és rendbe raktam az udvart :) Meg is veregettem a vállam :)

Dorci nem hajlandó edbéd után aludni már második napja, most meg ülve elaludt a kanapén mesenézés közben. Megpróbálom lefotózni, olyan kis drága :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

na, eljött végre a pillanat, hogy nyugodtan leülhetek a gép elé. Mondjuk csak negyed órára mert jönnek Danikához látogatóba.

Viki mami,

nagyon aranyos Lackó, tényleg rengeteg játék van a képen.

Czinki,

sajnálom, hogy Nándus csak a párnán eszik. Danika is úgy szeret a legjobban, de ha nem itthon vagyunk akkor a hordozóban kap enni, meg amikor utazunk akkor is úgy etettem üvegből. Én menet közben nem merem kivenni a gyerekülésből.
Danikával én kóstoltattam már almapépet és barackpépet. Tudom, hogy ráérünk még de nem akarom, hogy úgy teljen el a nyár, hogy nem kóstolta meg a friss gyümiket. Én nem akarok ősszel hűtőkamionossal kezdeni nála.
Tej nálunk is van szerencsére, bár kell a tápszer pótlás is, de már nem idegelem magam rajta.

Nemone,

nagyon ügyes Réka baba, hogy átfordult. Danika nem mutat továbbra sem hajlandóságot. :cry: Viszont ha megfogom a két kezét akkor felül és a hordozóban is mindig fel akar ülni 90 fokban. Nem győzöm fektetni, korai még neki az ücsörgés.

Denika,

Niki baba gyönyörű.

Boni mami,

Csigulinó imádnivaló, a meleg barna szemeitől túcsordul a szívem. Danikának is sötét szemei vannak :wink:
Én a lelkem mélyén érzem, hogy a következő kisbabám is fiú lesz. Én nagyon fiús anyukának érzem magam.
Az én méhem nem ugrál a kislányok látványára, de Lackó vagy Zsigi látványára igen. :lol: :lol: Minden gond nélkül bevállanák egy kisfickót még.

Zsuzska,

július utolsó hete? Az nekünk bajos, mert nyaralni is eleve akkor mentünk volna, de az apósomék is akkor mennek ezért nekünk itthon kell maradni a cég miatt. De néhány napra hátha el tudnánk szabadulni.

Dita,

hogy vagy kismami? Nagoyn szép a pocakod, azt hiszem a másik topicban láttam. Nekem nagyon lányos a formája. :wink:

Évi,

gratulálok Ádi babának a forgáshoz! Danika sem válogatós szrencsére, úgy néz ki a fiúk ilyenek :lol: Eszti kiskirálylánynak pedig nem jó akármi, mindenből az eredeti kell neki :lol:
Várjuk a fotót Dóriról.

Nekem még továbbra sincs mensim. Mivel a doki nem írt fel szoptatós fogigátlót sem a lombik miatt így már az is motoszkál a fejemben, hogy mi van ha azért nem jön meg mert... Bár az azért világ csodája lenne... Hülye vagyok ugye? :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MONIC
Köszi a kérdésed. Tegnap még nem volt ez a hőség, simán tudtam segíteni apának adogattam a szerszámokat a garázsban.
Ma nem biztos hogy vállalkozni fogok rá, pedig még van 4-5 db léc amit fel kéne helyezni.

Délelőtt elmentem apával Pákozdra anyagot beszerezni. Megmutogattam a tüzépes csajoknak a pocakomat.
Régebben oda akartam menni dolgozni mert mialatt mi próbálkoztunk mindenfélével azalatt ott egymást váltották a csajok mert sorra mentek szülni.

Köszönöm a pocakdicséretet.

BONI
Nagyon édes Csigusz a kádban! :) De csobbannék én is egyet! :roll:

dita75

Moncsi öö én is úgy érzem,hogy ha lesz tesó fiam lesz megint :roll:
Vendég

Dita,

nálunk is iszonyú meleg van, Danikával szenvedünk mindketten. Klímánk nincs, egyenlőre csak a helye van meg. Amíg Danika ilyen kicsi nem is lesz, aztán meg majd jön a kistesó, úgyhogy mostanság nem kell klímával hűteni magunkat

:lol:

Boni mami,

én kislányt tippelek be neked másodiknak. :wink: Sőt, szuggerálom is :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Csajok, én is igy vagyok, a másodikkal, fiút szeretnék megint. Olcsi ma sikongatott először hangosan zabálnivaló volt, megkapta az oltásait, jól viselte, most alszik mint a bunda. Hétvégén mentünk volna a Balcsira, de szar idő miatt törölve. Sajna.

Viki,nálunk van müller, jó hogy mondtad, megnézem majd én is a kajákat.

Denika, látom Te is Kikás textil pelust használsz, én is imádom.

Boni, nem tudom irtam-e már de megjött megint, úgyhogy most úgy érzem rendesen tisztulok.

Tényleg csajok nem is montam még hogy én mindig a Kikába veszem az Olcsinak a bodykat. Nagyon jó árban vannak és nagyon jók. Ha esetleg Kika fele jártok, nem szabad kihagyni. :wink:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Czinki!

A Müller olyan, mint a DM / Rossman. Van saját márkás kajája a Bebivita. Nagyon sokféle és finomak is.

Nem a hozzátápi zavarja be, hanem most már minden apró zaj, fény, hang, stb. elvonja a figyelmét. Ezek sokkal érdekesebbek, mint egy cici.

Moncsi!
A mi babás fórumunkon több olyan csaj van, akiknek még mindig nem jött meg a pirijük, pedgim ár 1 éves a baba. Nyugi! Ha megnyugtat, dobj 1 tesztet.

Zsuzska!
Boldog 4. hónapot!

Boni!
Zsiga nagyon édes!

Meg volt tegnap a fodrászolás. Lackó nagyon jól bírta, az ölemben ült, az apja fogta a fejét. Legnagyobb baja az volt, ha nem látta a fodrász kezében az ollót és a fésűt.

Íme: Kép Kép Kép
20150601134430

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert Réka 1,5 órával korábban kelt fel, és nincs sok időm.
Viki, Boni,
Ti mikor adtatok először tejpépet a gyerkőcnek? Tegnap a védőnő mondta, hogy 18-kor adhatok neki, és annyira eltelítette Rékát, hogy 21-kor üvöltött amikor etetni akartam, így kelhettem fel éjjel, hogy adjak neki tápit. Pedig már olyan jól beállt a napirendünk, 21-kor vacsi, és reggel 6-ig alvás volt!

Zsuzska,
Boldog hófordulót nekünk! :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóci!
Én a délután 3-4 órási kajánál adtam neki a pépet, de most már ott is főzeléket kap.
20150601134430

Nemone én 7hósan, és este 18kor szoktam adni, először nálunk is annyira eltelítette hogy este amikor rácicizett kihányta! :oops:
Vendég

Megterhelte a Csiga pocakot?

Laló félévesen kapta azt hiszem, ez lemaradt.
20150601134430

Fogmosás :lol: Kép
20150601134430

VIKI
Mind azt a 4-et??? Vagy azóta már több is van?

Nagyon csecse az új séró, biztos neki is jobb hogy nem melegíti.

SUSKA, NEMO
Boldog hófordulókat!

Ma olyan emberundorom van! Főleg férfiundorom!
Apa tegnap nagyon bunkó volt.
Rájöttem hogy némelyik férfiből teljesen kihalt a nők iránti tisztelet.
Ma meg egy vadidegen pali beszól hogy "de jö csöcseid vannak bébi", nem is értem hogy lehet ilyet mondtani egy kismamának.
A sok böszme meg simán nézi hogy a szatyrokkal alig tudok kapaszkodni át nem adná a helyét. De a nők is némelyik jó nagy paraszt. A boltban állnak egymásnak háttal, válogatnak fél órája, én már megvettem amit akartam és a szatyraimmal szerettem volna egyhagyni a helységet köztük, mert más út nem is volt. Mint akinek a lábai le vannak betonozva egyik nem lépett volna félre egy lépést. Én tuszkoljam át magam a terhes hasammal. Aztán jól be is szóltam nekik hogy tök jó fejek.

Kurva sokan elvárják tőlem hogy ugyanúgy közelekedjek és éljem életem mint nem babásan de ez nem megy ha megfeszülök akkor sem! Komolyan nem értem az embereket! Vagy csak én verem nagy dobra az állapotomat??? :roll:

dita75

Ditám!
4 foga van, de ezt is kell már ápolni. Jobb, ha most elkezdi szokni.

Sajnálom, h ilyen tuskó emberekkel voltál körülvéve. Sajnos ilyen a világ. A legrosszabb, h sokan csak nézik, h babakocsival sem tudsz könnyen bejutni egyes helyekre, de megmozdulni már nem mozdulnának meg, h segítsenek.
20150601134430

Annyira sajnálom,hogy ilyen hűtlen vagyok Hozzátok,de "kicsit" el vagyunk havazva a három gyerek irányításával. Most volt az évzáró stb. és Lócival is még sokszor ismerkedési fázisban vagyunk. Nagyon édi,de ha unatkozik,éhes vagy valami nem stimmel,akkor igazi pasi, ide rögtön,amit akarok!!!!!!!!!!Szopizunk ügyesen,bár mérlegünk nincs,de kis dundik vagyunk és múlt héten elértük a 4700 g-ot. Ma vagyunk először rövid naciban,trikóban....jót röhögtünk Apával.
Viki,köszi az érdeklődést és bocs,hogy nem reagáltam. Mindig elolvaslak Titeket,de erőm már nincs írni :( :( :(
Majd megpróbálok szorgalmasabb lenni,addig is mindenkinek puszi!!!

Kép
f.ancsi

Annyira sajnálom,hogy ilyen hűtlen vagyok Hozzátok,de "kicsit" el vagyunk havazva a három gyerek irányításával. Most volt az évzáró stb. és Lócival is még sokszor ismerkedési fázisban vagyunk. Nagyon édi,de ha unatkozik,éhes vagy valami nem stimmel,akkor igazi pasi, ide rögtön,amit akarok!!!!!!!!!!Szopizunk ügyesen,bár mérlegünk nincs,de kis dundik vagyunk és múlt héten elértük a 4700 g-ot. Ma vagyunk először rövid naciban,trikóban....jót röhögtünk Apával.
Viki,köszi az érdeklődést és bocs,hogy nem reagáltam. Mindig elolvaslak Titeket,de erőm már nincs írni :( :( :(
Majd megpróbálok szorgalmasabb lenni,addig is mindenkinek puszi!!!

Kép
f.ancsi

Máris "sok" lettem,egyszer írok.....rögtön hülyeséget csinálok :oops:

Kép
f.ancsi

Sziasztok,

reggel írtam de úgy néz ki nem jelent meg :cry:

Viki mami,

nagyon jó lett Lackó frizurája, ügyes volt, hogy jól tűrte a fodrászatot :lol:

Nemone,

ki kell tapasztalni a tejpépes dolgot is, de nagyon ügyes anyuka vagy és hamar túljársz majd Rékuci eszén :wink: A tejpép akkor jobban teítette a gyomrocskáját, így nem lett estére éhes.
Én néha belefáradok, hogy mindent 100-szor végig kell gondolni, hogy biztos jól teszem-e, jókor teszem-e, úgy teszem-e ahogy kell Danikával.

Ancsi,

ma gondoltam épp rád, hogy vagytok. Aranyos lehetett Lóci a kis trikóban :lol:
Nem is baj, hogy nincs mérlegetek, mi béreltünk egyet és mérlegfüggő lett belőlem :oops: Egyedül a reggeli etetést nem mérem, a többit igen, Danikán meg látom, hogy tele van a hócipője azzal, hogy mindig a mérlegen kell lennie. Ráadásul mozdulatlanul, ami egy 4 hós csecsemőnél szinte lehetetlen :oops: :lol:

Kép}
monic80

Lányok!

Eléggé aggódom. Reggel a tisztasági betéten láttam egy barna foltot és a papír is olyan maradt egy kicsit. Felhívtam az ügyeletes orvost a Jánosban, de az volt a válasza, hogyha 7 hetesen vetélés, akkor úgyse tudunk vele mit csinálni. :evil: Pedig jó lett volna, ha legalább egy uh-ra bemehetek. Azt mondta, hogy feküdnöm kell. Most mit csináljak? Mégis bemenjek? Vagy várjak hétfőig? Már menni akartam dolgozni. Nagyon féltem a kicsikémet. Kérdeztem, hogy lehet-e, hogy a másik petezsák ürül, azt mondta hogy így nem tudja. A cisztákra se mondott semmit. A reggeli utrót meg jól kimostam, de arra is azt mondta, hogy ne pótoljam.

Ha valaki tud valami okosat, akkor szivesen venném.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!
Menj be gyorsan a terhes ambulanciára. Biztos, ami biztos!
20150601134430

Sziasztok!

Ancsi
De jó hogy jöttél, írtam privit!
Édi lehet a kánikula göncben Lóci, ma már biztos melegebben van öltöztetve, böszme egy szél van! :twisted:

Vicky
sztem elképzelhető hogy az üres petezsák miatt van, de én is megnézetném. Amúgy az utrót én úgy tudom hogy szájon át kell bevenni ha alul valami gáz van.

Monic
Még mindig méred Dancit ? Amúgy meddig érdemes vagy kell?

dita75

desviki: Az ottani dokit hívtam és lerázott. Most abban maradtunk a párommal, hogy várunk mert azóta nem jött semmi. Ha bármi jönne, akkor persze bemegyek, ha meg semmi akkor hétfőn megnézetem a budaiban. Nem szeretném ha a doki beszólna, bár én is nyugodtabb lettem volna, ha megnéz. Bár abban igaza van, hogy lehet hogy jobbat teszek, ha fekszek. Azt mondta hogy többet árthatok, ha zötykölődöm a bkv-n és hát nekünk nincs kocsink. Remélem nem jön több ebből a folyásból.
vicky79
Budapest III. kerület

dita: Nekem is eszembe jutott, de a doki azt mondta, hogy így nem tudja. Eléggé pipa lettem mondjuk rá, hogy esze ágában sincs megnézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,

igen mérem. Kénytelen vagyok egész szoptatás alatt mérni mert tápszer pótlást is kell adnom majdnem mindig és így tudom kiszámolni, hogy mennyit kell még készítenem. Ahhoz meg drága a tápi, hogy ki kelljen dobni, mert nem eszi meg. Bár még így is előfordul.

Kép}
monic80

Viki lehet az utro miatt barnázopl!nincs méhszájsebed?

vegyél be 3*2 MAgne B6 ot, szájon át szedd utrot , este igyál 2 dl vörösbort és pihengess! nem lesz semmi baj!

mást a doki sem tud tenni valóban... :cry: de rendben lesz minden és lehet a másik petezsák távozik..

én is barnáztam az eleljén, meg a 28.héten is!

nyugi!!!!!!és a zötyi tényleg jobban árt..
Vendég

boni: Köszi, nem tudok róla, hogy lenne méhszáj sebem. A déli utrót még alulról dugtam és néztem, hogy lesz-e valami, de azóta sincs barna, csak sima nyálka, de az is elég kevés. Azt hiszem túlparáztam egy kicsit, de azért hétfőn bemegyek a dokihoz. Magne b6-ot szedek igaz hogy csak 2x1-t, de azt már előtte is szedtem. A vörösbort viszont nem merném a metforminnal megkockáztatni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
a barnázást nem lehet eléggé túlparázni...
Nekem 8+0-n volt egy napig, azóta sem tudom az okát. Egyszer sajnos vetélést jelentett, két éve, most meg semmit. De az azért fura, hogy meg sem akartak nézni. Engem be is akartak fektetni.
Amúgy lehet, hogy az üres petezsák ürül, sőt az is, hogy ha nem lennél babás, épp mensiznél, és ez még bekavar.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Az nekem is fura volt, hogy nem mondta hogy menjek be, de talán a bkv-val kapcsolatban igaza lehet. Jó volt ma pihizni. Szerintem egyébként túlaggódtam, mert azóta se maszatol egyáltalán. Azért hétfőn bemegyek, a bejelentés is jobb lenne, ha még egyszer látnám a babát/kat előtte.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
az a lényeg, hogy jól esett a pihenés. Én mondjuk nem telefonáltam, hanem bementem az ügyeletre, akkor meg már csinálniuk kellett valamit. UH-n láttam, hogy szépen ver a baba szive, a többi nem érdekelt. Emeltek az utro adagomon, és el is múlt a barna. Igaz mindenféle hülyeséget mondtak az UH-n, nemlétező miómákról, ami miatt 4 napot paráztam. Hétfőn mindenképpen menj be, addig meg ne aggódj.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok,most én is picit panaszkodom......
Egyrészt Lócika nagyon sírós,persze az okára nem tudunk rájönni. Mindig tele pisivel,kakival a pellus,gyönyörűen hízik,de nem tudom,hogy nem-e azért sír,mert kevés a tej. Éjszaka is mondtam,hogy inkább kiveszek egy mérleget,de nem találgatok.
Szerintem fáj a pocakja is,már vettünk Infacolt,de szerintetek azt minden etetés előtt adjam?Vagy teáztassam is?
Egyébként zsivány,mert ha felveszem,rögtön elmúlik a pocakfájás. De nem lehet folyton ölben,még van két
másik gyerekem is rajta kívül....
A legnyugtalanítóbb pedig számomra,ha le tudom írni képletesen...
Szóval,egy fürdés után nagyon megijedtem,mert láttam,hogy Lóci szája körül elkékül,rögtön eszembe jutott,hogy egyszer Moncsi is írt ilyet...Mondtam a gyerekorvosnak,aki mondta,hogy semmi baj,bizti fázott.
Utána pár nappal megint figyeltem,hogy néha kicsit kékes árnyalatú az orra alatt a bőr,ill.a szájja felett. Újra mondtam az orvosnak,a védőnőnek,mindkettő azt mondta,hogy semmi,mert ha keringés lenne,akkor az ajka lenne kékes,ill.a körme alatt. Nekünk hála Istennek az gyönyörű piros,de ez a színjátszás a szája körül idegesít. A dokinő még azt is mondta,hogy mivel anyatejes sárga,ezért a kis pofija még a zsírnál nagyon elüt a szája körüli vékony bőrtől. Szóval ennyi,de én akkor is parázok,a lányoknál nem emlékszem semmi ilyesmire.Ha sír,akkor utána is picit kékes,ha alszik,akkor inkább sápadtabb ott a bőr.
BOCSÁNAT,hogy így letámadtalak ezzel Titeket,de már muszáj volt Nálatok rákérdeznem.Babások,valami ötlet?
A lányaim most "nyaralnak" a Nagyiékkal a vízparton,Csórikáim az esőn keresztül nézik a medencét a kempingben.
:(

Kép
f.ancsi

Hát,ezt megérdemeltem!!!Eddig lusta voltam írni,ma meg már századszorra nézek Rátok,sehol senki.....Így jártam! :(

Kép
f.ancsi

Ancsi,
én elolvastam, amit írtál, de igazán okosat nem tudok rá mondani, mert ilyen Lilinél nem volt, hogy kékül a szája. Vagyis egyszer volt, akkor rohantam vele az orvoshoz, miután felhívtam, és mondta, hogy menjek, de akkor mire odaértünk 39 fokos láza lett, és valószínű a hirtelen hőmérsékletváltozástól lilult.
Csak infacolt próbáltál még? Nálunk az még nagyobb görcsöket csinált, és gyakorlatilag csak az idő segített.

Nálunk ma voltak anyuék délelőtt, anyósék délután. Szerencsére nem ragadtak itt, elég látványosan szenvedtem :oops: Mikor Lili 19 napos volt, este 21:15-kor még itt voltak. Már mondtam a férjemnek, hogy csináljon valamit, mert se zuhanyozni, se enni, se pihenni nem tudok, pedig már jól esne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ANCSI
a hétvégékre nagyon jellemző a pangás. remélem ezek a tünetek semmi komolyra nem utalnak, ha megnyugtat holnap vigyétek el a rendelőbe vagy legalább a védőnő nézze mán meg a kis picúrt!

LINACSKA
Hú az ilyen leragadós emberek a halálom. Én pl. az első jelet megérzem ha a vendéglátó már fáradt, vagy dolga lenne, és egyből fel is állok. Én elég jó vendég vagyok, párom ha belendül akkor bizony le tud ülni mint az iszap, csak egy jó beszélgetőpartner és némi bor, vagy sör kell hozzá. :roll:

VICKY
Remélem már nincs semmi panaszod! Drukk holnapra +++++++++

MONIC
Akkor talán jobban megérte volna ha inkább vesztek egy mérleget.
Én tőletek tanulva és magamat ismerve tuti hogy venni fogok, már licitáltam is egyre a teszveszen, mert volt egy alig használt nem rossz áron, de végülis még ráér, annyira nem izgatom miatta magam. Ebben a hónapban az ágynemű szettet szeretném megvenni a szopipárnával. Csak még várom hogy mi van a lábacskák között. A szopipárnát már nagyon várom, mert már hetek óta kispárna van a hasam alatt, sőt valamelyik nap sikerült úgy kipárnáznom magam a gyerek szobájában hogy már rég aludtam ilyen jót.

Ma garázstetőt raktunk apával. Elkezdtem takarítani délután, erre kirángatott hogy segítsek neki feladni a lemezeket meg nézzem hogy jó helyre üti-e a szöget. Itt kellett hagynom csapot-papot. Akkora kosz van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na majd holnap! :?

JÓ ÉJT!

dita75

Dita,
én a nagy hasam ellenére nagyon jókat alszom, szinte mindegy, hogy milyen pozícióban, max. Levi helyezkedik egy kicsit.
Te mikor is mész UH-ra, hogy kiderülhessen végre Bogyi neme? Remélem nem szúr ki veletek. A barátnőmnek szülésig nem sikerült kideríteni.
Amúgy anyósék pusztán jószándékból maradtak, segíteni akartak. Csak az nem tűnt fel nekik, hogy az lenne a legnagyobb segítség, ha végre elmennének, amúgy meg már dőltek jobbra-balra a kanapén, be is aludtak...
Amúgy valahogy ők nem érzik ezt annyira, mondtuk, hogy mennénk jövőre lakóautóval Rigába, erre rögtön, hogy ők is csatlakoznak akkor. Rögtön mondtam, hogy de nem egyedül mennénk, hanem barátokkal. Erre: majd nagyobb lakóautót bérlünk. Fel sem merült benne, hogy alapvetően mi szeretnénk menni, és nem velük. Ki sem bírnék két hetet, meg azt, hogy állandőan az unokákat akarnák hurcolni mindenféle számunkra ismeretlen rokonokhoz mutogatni.

Ma maratoni körutam lesz. Anyut elvisszük fodrászhoz, Lilit leparkolom apunál, megyek színházbérletért, ügyvédhez, anyakönyvvezetőhöz, és még délután Lilit viszem angolra. Még bevásárolni is kellene, és megszerezni a táppénzespapírom. Szerencsére ez nekem annyi, hogy felhívom az orvost, hogy hozza már el, és adja be a szokásos kocsmába, én meg hazafele átveszem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Viki: köszi, megnézem, h hol van müller! nekem mondod? már levegőt ssem merek venni szopi közben, nehogy kizökkentsem és abbahagyja a szopit, mert utána nem lehet visszacitálni a cicire és akkor ki kell fejni az egészet és cumiból odaadni. Lackó nagyon édi! cuppantóst a nyakincára!!

Boni: Zsigi nagyon édi!

Monic: én is mérek még mindig, mert én is pótlok (igaz tejcsit), de én is teljesen függő maradtam, hiába voltam tiszta kb fél hónapot. mi énekelünk, bolondozunk , meg van egy rugós barint, azt lógatjuk neki h ne mozogjon és ránk figyelje, de volt, h csengőt csengettünk.

Dita: bunkók az emberke, sajna, de cicis beszólás nagyon durva volt.

Vicky: remélem minden rendben!! nekem is volt barnázás egyszer, és akkor növelnem kellett az utrot.

jól vagyunk. leszámitva, h lehet, h szájpenészünk van. de 6 hósan jöjjön ki? de az a fura, h csaj a pofiján belül van, szerencsére nyelve és szájpadlása tiszta. a szomszéd mondta, h nekik is van ilyen és csak azért van, mert jön a gyerkőc foga és mindent megrág, bevesz a szájába és vmi bacit kapott, de ez nem szájpenész. azért takaritgatok , kezelem.
tegnap voltunk vásárolni, Nándus kapott egy csomó badyt, rugit, tescoban tök jók vannak elfogadható áron. bevásároltam univer konzerveket is , már husosakat is. hozzátápi valgy megy v nem, hangulatfuggő.
tejpép??? mire jó és mikortól hogy stb.....???? köszike. babakekszet ti adtok a babóknak?? gondoltam gyümibe tennék. szerintetek? tápit akarnék vinni magammal a tátrába, de nem mernék neki adni. félek, h kihányja. bár az már 1 hóanpja volt.

na megyek mert Nándus már fent van megint.
szép napot! bár nagyon szar idő van, nálunk tök borus és hideg van.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Ancsi!

Laj, szegény Lócika! Szerintem próbáljátok ki a Sab Simplexet, én mindenkinek ezt javaslom, mert nekünk nagyon sokat segtett a Dórinál.
Ha szépen hízik, és van elég pisi és kaki, akkor biztos elég a tejed. Estefelé jellemzően majdnem minden babának van egy nyűgösebb időszaka (a kicsik nálunk este 1/2 6-6-tól 8-ig bőgtek mindig), és csak cicin lógva volt jó nekik, de ez az időszak is elmúlik! Teáztatás felesleges, csak a tej elől veszi el a helyet a pockjában. Szerintem ne bérelj mérleget, mert csak még jobban paráztatni fog, ha egyszer véletlenül kevesebbet mérsz, mint várnál... Egyszer jártam úgy, hogy megmértem valamelyiket szopi után, eredmény: 120 gramm plusz. Ezután kicsit még visszakönyörögte magát cicire, 20 perc után újra mérés eredménye: már csak 80 gramm plusz... :twisted: Ezek szerint az utolsó 20 percben "visszafújta" a cicibe a tejet :twisted:
Kékülésre semmi ötletem, én egyiknél se tapasztataltam ilyet.
Szegény lányaid jól kifogták a rossz időt :(

Dita!

Ugye nem erőlteted meg magad nagyon, csajszi!!!

Linácska!

Mozgalmas napod lesz :)

Vicky!

Jól vagy?

Viki!

Csoda nagyfiús lett Lackó az új séróval :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Viki,
Nagyon csini lett Lackó frizurája! :D
Helyzetváltoztató Rékám már hason is elkezdett forogni. Egyik nap megyek be a szobába, és keresztben fekszik a kiságyba...

Évi,
Eredeti csomagolás :D :D :D
Ügyes voltál a takarítással!

Monic,
Csak nem máris jön a tesó-baba? :wink:

Dita,
Nagyon durva, hogy már egy kismamának is beszólnak a bunkó férfiak! :twisted:
Ne dolgozz túl sokat otthon, csak módjával!

Czinke,
Sajnálom a szájpenészt! :( Remélem, hamar elmúlik!
Rékának meg a fenekén van két kis folt, amire a védőnő múlt héten azt mondta, hogy szerinte gomba. Hétvégén sem javult, így jön ma, vagy holnap és beecseteli valamivel, amitől hamar elmúlik majd.

Ancsi,
Nekünk nem volt ilyen kékülés, ezért nem tudok semmi okosat mondani.
Mérleget meg inkább tényleg ne vegyél, mert én is mérlegfüggő vagyok, pedig a védőnő már leállított (azt mondta, hogy egy héten csak egyszer), de nem tudom megállni.

Vicky,
Remélem, azóta sem volt semmi barnázás, és minden rendben!

Ebben a csúnya időben küldök nektek pár képet a kisasszonyról:

kis mosolygi: Kép Kép
csinik vagyunk: Kép Kép
repülök: Kép
álmos vagyok: Kép
mit csinálsz anya? Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Most van a KisKasuba a tévében, jááááááááááááááááááj de cukimuki kiscsaj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasuba ilyet szól még a pelenkázásnál is jó illatú a baba! Éééééédi! :)

LINACSKA
Irigymirigy hogy te nagy pocival is ilyen jókat alszol.....
Én a párom szüleit kb. 1-2 óráig bírom elviselni, de szerencsére párom még kevesebb ideig úgyhogy még mielőtt robbannék le szoktunk lépni tőlük! :lol: :lol: :lol: :lol: Külön-külön még csak-csak valahogy el lehet őket viselni - nem hosszú távon - de együtt katasztrófa!

NEEEEEEEEEEEEEEEEE ijesztgess! Csütörtökön már mindenképpen tudni szeretném a nemét. Ez tök gáz, hogy a BMC-sben is aki velem egyidős, vagy kicsit fiatalabb terhes már rég tudja én meg itt kukulok, pedig 4D-n is voltam! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

CZINKE
Sajnálom Nándus szájbaját! Remélem hamar elmúlik!
Itt esik az eső, fúj a szél hideg van, pedig mindjárt jön a gödörásó kisiparos a kisgéppel. Megmutizom neki hová kell a gödör aztán rohanok is vissza a lakásba, kitakarítok délelőtt mert délután megyek szépítkezni végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hajam olyan minta lefosott kilóméterkő!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Holnap meg úgy néz ki megyek anyuékhoz két napra!

ÉVI
Nehezet nem emelek, ez a tetőelem nagy darab 2x1 m-es de alig pár kiló. Az egész tetőt ketten csináltuk apával ma még van vele munka, ha nem esik az eső be is tudjuk este fejezni és mehet a tütü meg a sok cucc végre vissza a garázsba. Itt kerülgetem az előszobába horgászfelszereléstől kezdve a téli gumiig mindent!
Aztán lehet hogy még nem viszi vissza mert még ki akarja festeni.
Ááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!

Már nem nyügiznek az ikrek esténként?
Rég kaptunk képeket, léééééééééééééééééééécccccccccccccccciiiiiii!!!!!!!!

dita75

NEMO
Az utolsó képen megzabálom (lopika-lopika! :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Halihó!

Viki!

Remélem azóta már nem barnáztál.

Ancsi!
Jó, h jöttél! Tehetnél fel képeket Lóciról. Ha felveszed és nem sír, akkor tuti nem hasfájás, csak sumákolás. Estére szokott nyöszörgősebb lenni?

Tejen ne izgulj! Milyen időközönként eszik? Van jópár tejcsi szaporító, ha úgy érzed próbáld ki + ott még a fejés is.

Linácska!
A leragadós emberek tényleg nagyon durván fárasztóak, + észrevehetnék magukat egy kis babás háznál.

Ditám!
Barátosnőm varr elég kedvező áron szopipárnákat, szívesen küldök linket, ha kell.

Czinki!
Édes kis Cimboránk szájacskája gyógyuljon meg minél hamarabb.

Tejpép az olyan, mint a tejbegríz. Laló milupa ha gabonapépet eszik (ha eszik, mert inkáőbb főzeléket preferálja jobban).

Babakeksz
Én nemrég vettem Lackónak, nem eszik. Ezt viszotn nagyon szereti: http://bookline.hu/product/home.action?type=72&id=66746&_v=Milupa_Crispy_rizskorong_mezzel_40g_9_honapos_kortol_

Némóci!
Lackó kérdezi, h lehet-e udvarolni Rékának? Nagyon édes kis Szépség!

Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Némóci!

Egész napsugaras jókedvem lett Réka képeit nézegetve! Gyönyörű kislány :)

Viki!

Ha esetleg Réka baba szíve már foglalt, ilyen jóképű udvarlót az én lányaim is fogadnának :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Dórikáért harisnyás pipi kora óta odavagyunk! Eszter is szép nőci!

Egyezznük meg abban,h egyik héten Rékának, másik a héten a Te csajaidnak udvarlunk, oké?
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?