Vicky:
bocsi!
Viki: müller?? olyat hol lehet kapni? nálunk auchan, penny, aldi van , tescot esetleg útbaejthetünk. 10kor megpróbáltam a hipp krumpli-brokkolit és mivel túl sűrűnek teláltam reszeltem bele almát, h higitsam kicsit. hát nem izlet neki, alig evett meg belőle 20-30-t. erre gyorsan kibontottam egy őszi-alma-banán univert, hát abból meg megevett még 50t, és arra magától nyitotta a kis száját, nem kellett könyörögni neki. most majd a 14 órásinál is kap egy kis pótlást.
valóban az univerből nincs nagy választék.
pörgős napotok lesz!! Lackó nagyon édi lehetett!
Némóka: Nándus is 3 hósan átfordult a hasára vagy 5ször, aztán elfelejtette, most kezdte megint és most már minden nap átfordul párszor, de legjobban a hasról hátra megy, szerintem az a könnyebb. és NÁndus is pörög 1000el! nagyon vicces, a szőnyegen, a kiságyban mindegy, h hogy rakom le, 2 perc múlva már úgysem úgy van
a pocakján pörög és a kezével tolja magát
nagyon meg kell nézni sajna a kajcsikat!!
Nándus a gyümit babahordozóban eszi én meg előtte puffról etetem, de a cici csak ülve szopipárnán (v legalább párnán) megy, de még a pót tejcsi cumiból is szopipárnáról. de tök fura, mert a vizet bárhogy megissza, ülve, fekve, vállon, fejenállva még nem próbáltam csak.
ma megint próbáltam a póttejcsit ülve , lökte ki a szájából a cumit, és amint a párnára fektettem becuppantotta 1000el
de csajok, már úgy elfáradok a szopiba. odaadom a cicit, van, h csak az egyikből eszik, mert vmi megzavarja , nem kell neki a másik. erre lefejem azt amit már majdnem kiszívott, addig mellettem van , majd visszarakom a másik cicire. jóesetben eszik abból is vmit, de van, h nem . erre lefejem azt is. és akkor jön még a pótlás cumiból. és ez 2 hete van kb. eddig szépen evett mind2 ciciből és benthagyott 20-40 ml-t, amit megkapott ha kellett neki. most meg eszik 100-130 ml-t a többit benthagyja, és cumiból kell odaadni neki. vagy megzavarta a hozzátápi, v nem kell neki már a cici (szerintem nem ez!), v a foga jön megint. nem tudom.
most mit csináljak? fejjem le inkább a cicit napközben és adjam cumiból és reggel -este kapjon csak cicit? de az a fura, h reggel, amikor dől a tejcsi, akkor sem szívja ki teljesen. ma is evett 150-t és még lefejtem 130-t
jó lenne, ha eljönne már a védőnő! bár ő csak annyit fog mondani, h lusta, és ne adjam neki a cumit. de akkor éhenhal
ma kis könnyűt főzök: ebéd hurka -kolbász kenyérrel és ubival. nincs víz, igy a krumpli elmarad, mert nem tudom megmosni