Sziasztok!
Megvagyunk,jól vagyunk, csak kevés az idő,az olvasásig jutok általában
Tünci!
Nagyon megdöbbentő amit a barátnődről írtál, szomorú,ha valaki így gondolkodik, és tudom,hogy ez fáj Neked,de valóban nincs erre a barátságra szükséged. Sokkal értékesebb ember vagy, ő veszít avval,ha nem leszel a barátnője, és ahogy tudom vannak körülötted olyan barátok is akik becsülnek, szeretnek Téged.
Én sosem tudtam anyagi síkon gondolkodni, én ha adok soha nem várok viszonzást,ha segítek szívből teszem és azért mert jól esik segíteni ha tudok. Nem mondom,hogy nem kaptam már pofont az élettől,többször ki is használtak,de hát úgye azt lehet kihasználni aki hagyja magát
Egy gyerekkori barátságomnak nekem is vége lett,még pedig a felnőttkori különbözőségeink miatt, de valahogy nem is bánom,más lett az értékrendünk,az érdeklődésünk, a gyereknevelési elképzeléseink,tehát a teljes életünk. A régi barátságot nem felejtem,az jó volt,szép volt,de ennyi volt,nem kell erőltetni.
Hasli!
Remélem már jobban vagy és a vizsgád is sikerült.
Szinti!
Anyósod?
Tényleg nagy kár,hogy olyan messze vagy
Zaha!
Nehéz lehet Neked most visszarázódni a munkába,de biztos vagyok benne,hogy menni fog... Sajnálom a szomorúságodat,és bízom benne,hogy enyhülni fog majd a fájdalmad idővel.
Melcsi!
Én is csak ismételni tudom amit a többiek,hogy nagyon jól tetted,hogy elmentél a barátnőd családjához,és nagyon szép dolog,hogy segíteni próbálsz nekik.
Betti!
Elgondolkodtam azon amit írtál. Én már nem tudnám elképzelni az életemet gyerek nélkül, de nagyon meg tudom érteni / ha átérezni nem is/,hogy a fájdalomtól félsz,attól akarod megvédeni Magad.
Persze hogy lehet gyerek nélkül élni, még csak azt sem mondanám,hogy üres,unalmas életet,DE, aki kétszer nekifutott,aki szívből vágyott egy babára, el tudja-e ezt az érzést,vágyat örökre temetni???? Nem lesz-e később,20-30 év múlva fájó???
Én is úgy látom még nincs itt az idő Számodra, várjatok még,Tünci is mennyire ellenkezett fél éve és hogy megváltozott azóta a hozzáállása.
Tünci!
Nekem teljesen mindegy hova megyünk,csak mondjátok hova kell mennünk
Mi négyen megyünk.
Stand idő ahogy néztem az előrejelzést nem lesz,de bízzunk benne,hogy kellemes eső mentes időt fogunk ki.
Tegnap végre lefoglaltam a nyaralásunkat. Nem volt könnyű döntés. A gyerekek tengerpartra akartak volna,de az sajna idén nem jön össze
aztán a Balatont mondták, én annyira nem,mi a férjemmel a Mátrába,Lilafüredre,kirándulósabb helyre mentünk volna. Aztán végül Zalakarost választottuk, az a Balatonhoz is közel van,kirándulni is lehet,és van belső medence is,rossz idő esetére,mert hát úgye nálunk a nyaralás pancsolásról szól
Pénteken Siófokon voltunk,hát a gyerekek egész nap a vízben voltak, ki csak enni, inni jöttek ,nagyon élvezték. Én kevésbé
,nem szeretek sokáig napozni,nem is bírom,félek a leégéstől, fél óránként kentem a törpéket,nem is égtünk le
Úszni szeretek,de itt olyan sokat kellett volna gyalogolni
És képzeljétek napszúrást kaptam,fájt a fejem,hányingerem volt....
Nem nekem való az egész napos strandolás.
Bea