Új privát üzeneted érkezett!

Zaha

Család nélkül nem ér jönni. Mondd meg a fiúknak kötelező! :wink: Vencusnak lesznek játszótársai bőven. :)

Nagyon elfoglalt vagy mostanában.

És ez igy van sajnos. Nekem már 10 hónapja lesz de még mindig őrülésig tud fájni. Tegnap, már nem tudtam visszajönni én sem, mert hirtelen belém hasitott a fájdalom, és végem volt. Megint. :cry: Csak Ő jár az eszembe. Hiányzik...........nagyon..............miért kellett elmennie, az én kicsi Bogikámnak? :cry: a

Ma már jobb.

Kép

Kép
melcsike70

Ok, Melcsike, majd ráveszem őket. :) Csak az én férjem olyan kis szégyenlős. :oops:

Igen, most már besokasodott a munka, az elején még tudod, módjával, de utolért már, és egyre több és több lesz, úgyhogy nehéz időt szakítani.

Most elmentek a fiúk sógoromékhoz, anyám is mindjárt indul, egy kicsit egyedül leszek és jól kibőghetem magam legalább. Ma reggel is rámjött, anyukám kérdezi: jaj, mi van, eszedbe jutott valami? Mondom, ha tudnád, hogy nem kell, hogy eszembe jusson, mert állandóan ott van. Nem is lehet szavakba foglalni. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Nem tudom azt mondani, hogy el fog majd múlni. Ezzel együtt kell élnünk. :( Sajnos ők már csak a gondolatainkban vannak jelen. :cry:

Férjed nem lesz egyedüli férj. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

:roll:

Kép

Kép
melcsike70

Drága Zaha ez még olyan kevés idő, ami eltelt, persze ,hogy nagyon sokat sírsz..sajnos sokáig nem lesz még jobb.Bár mondhatnám, hogy kevésbé fáj majd fél év, vagy 10 hónap múlva.De ez nem igaz, csak addigra elfogadod majd, hogy ezzel együtt kell élni,amíg élsz.Persze hogy sokszor kirobban belőled,az,hogy mennyire sűrűn, az nagyon sok mindenen múlik.Bár mondhatnám, hogy van már nap, amikor nem sírok, de igazából nincs.Lehet, hogy nem zokogás, de azért minden nap van egy apró momentum, ami miatt eltörik a mécses...Néha sikerrel leküzdöm, néha hagyom magam.
MÉg mindig sok-sok idő kell a könnyebb hétköznapokért, de az az élet, amit előtte éltünk, már a múlté...

Lányok, kérlek írjatok, melyik strand legyen a végső választás és ki hány órára érne.Úgy gondoltam néhányan találkozhatnánk a bejáratnál, aztán aki kicsit később ér, azért egyvalaki (mondjuk én), visszajárna,hm?

KépKépKép
tünci28

Zaha,már aggódtam érted :( A pánikbetegség elvileg elmúlik ha kezelve van meg függ attól is hogy mennyire súlyos.Pl. a barátnőm nem gyógyult ki mert neki nagyon komoly van és nem lett időben kezelve,én még jókor mentem el :roll:
Azt meg átérzem hogy még mindig fáj és nem találod a helyed,sajnos én is így vagyok ezzel és itt még páran rajtunk kívül :( Majd enyhül de elmúlni sose fog,megtanulhatsz együtt élni vele és megpróbálsz előre nézni még ha nagyon nehéz is.A picikéid örökre a szívedben maradnak amíg élsz.

Kép
anyci

Sziasztok!

Megvagyunk,jól vagyunk, csak kevés az idő,az olvasásig jutok általában :oops:

Tünci!
Nagyon megdöbbentő amit a barátnődről írtál, szomorú,ha valaki így gondolkodik, és tudom,hogy ez fáj Neked,de valóban nincs erre a barátságra szükséged. Sokkal értékesebb ember vagy, ő veszít avval,ha nem leszel a barátnője, és ahogy tudom vannak körülötted olyan barátok is akik becsülnek, szeretnek Téged.
Én sosem tudtam anyagi síkon gondolkodni, én ha adok soha nem várok viszonzást,ha segítek szívből teszem és azért mert jól esik segíteni ha tudok. Nem mondom,hogy nem kaptam már pofont az élettől,többször ki is használtak,de hát úgye azt lehet kihasználni aki hagyja magát :oops:
Egy gyerekkori barátságomnak nekem is vége lett,még pedig a felnőttkori különbözőségeink miatt, de valahogy nem is bánom,más lett az értékrendünk,az érdeklődésünk, a gyereknevelési elképzeléseink,tehát a teljes életünk. A régi barátságot nem felejtem,az jó volt,szép volt,de ennyi volt,nem kell erőltetni.

Hasli!
Remélem már jobban vagy és a vizsgád is sikerült.

Szinti!
Anyósod?
Tényleg nagy kár,hogy olyan messze vagy :(

Zaha!
Nehéz lehet Neked most visszarázódni a munkába,de biztos vagyok benne,hogy menni fog... Sajnálom a szomorúságodat,és bízom benne,hogy enyhülni fog majd a fájdalmad idővel.

Melcsi!
Én is csak ismételni tudom amit a többiek,hogy nagyon jól tetted,hogy elmentél a barátnőd családjához,és nagyon szép dolog,hogy segíteni próbálsz nekik.

Betti!
Elgondolkodtam azon amit írtál. Én már nem tudnám elképzelni az életemet gyerek nélkül, de nagyon meg tudom érteni / ha átérezni nem is/,hogy a fájdalomtól félsz,attól akarod megvédeni Magad.
Persze hogy lehet gyerek nélkül élni, még csak azt sem mondanám,hogy üres,unalmas életet,DE, aki kétszer nekifutott,aki szívből vágyott egy babára, el tudja-e ezt az érzést,vágyat örökre temetni???? Nem lesz-e később,20-30 év múlva fájó???
Én is úgy látom még nincs itt az idő Számodra, várjatok még,Tünci is mennyire ellenkezett fél éve és hogy megváltozott azóta a hozzáállása.

Tünci!
Nekem teljesen mindegy hova megyünk,csak mondjátok hova kell mennünk :wink:
Mi négyen megyünk.
Stand idő ahogy néztem az előrejelzést nem lesz,de bízzunk benne,hogy kellemes eső mentes időt fogunk ki.

Tegnap végre lefoglaltam a nyaralásunkat. Nem volt könnyű döntés. A gyerekek tengerpartra akartak volna,de az sajna idén nem jön össze :( aztán a Balatont mondták, én annyira nem,mi a férjemmel a Mátrába,Lilafüredre,kirándulósabb helyre mentünk volna. Aztán végül Zalakarost választottuk, az a Balatonhoz is közel van,kirándulni is lehet,és van belső medence is,rossz idő esetére,mert hát úgye nálunk a nyaralás pancsolásról szól :roll:

Pénteken Siófokon voltunk,hát a gyerekek egész nap a vízben voltak, ki csak enni, inni jöttek ,nagyon élvezték. Én kevésbé :? ,nem szeretek sokáig napozni,nem is bírom,félek a leégéstől, fél óránként kentem a törpéket,nem is égtünk le :wink:
Úszni szeretek,de itt olyan sokat kellett volna gyalogolni :roll:
És képzeljétek napszúrást kaptam,fájt a fejem,hányingerem volt.... :? Nem nekem való az egész napos strandolás.

Bea
beátab

Szia Bea!

Jó, akkor a helyszínt a hét közepéig lefixáljuk.

Az előbb ránéztem az előrejelzésre, a hét végéig folyamatosan emelkedik a hőmérséklet és egyre kevesebb lesz az eső.Ha szerencsénk lesz, akkor kb 24-28 fok lesz, ha nem is strandolunk, napozni lehetne és nem lesz kánikula.

Jó, ohgy el tudtok menni nyaralni.Párom mondta ma nagy adag szarkazmussal, oda megyünk, ahová az elmúlt években, elsétálunk a falu végéig!
A napszűrás nem jó, egyszer volt, hozzá szerencsém, aúúúú..Jobbulást!!!

KépKépKép
tünci28

Olyan jól sikerült a grill, most jöttünk fel délelelőtt óta

Betti
Kép
betti0412

Betti, mesélj!

Nálatok nem volt hideg?Itt baromira...
tünci28

Hát dehogy nem, meg az eső is esett, de nyomtuk...a bort is, a pálinkát is, meg marhára finom lett minden, most szaladt szét a csapat.

Betti
Kép
betti0412

Most kicsit fáradt vagyok, mint vendéglátó....
Jövő hétre 4 határidős meló van, meg a költözés.
Nem gondolok bele most.

Betti
Kép
betti0412

Betti, előző lapon válazoltam ám a tegnap estire...

Az jó, hogy jól sikerült!Lesz holnap arcizomláz??????
tünci28

Tünci

mi 10 körül lennénk ott kb. ugy beszéltük meg Beával mert együtt megyünk

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem bevágom a szunyát, mert reggel megyek én is dolgozni.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Felkeltem, hogy megyek a volt kolleganőmhöz.Ha indulásig nem kezd el esni az eső, akkor nem leszek egész nap, ha elkezd, akkor nem megyek.

pussz

KépKépKép
tünci28

Itt esik még, de nem is baj.
Dolgozós idő, utálom, mikor szakad a víz rólam az irodában.

Valahogy lehet nem jól jönnek át a soraim a baba kérdéssel kapcsolatosan. Nem biztos, hogy jól tudom kifejezni magam.

Betti
Kép
betti0412

Betti,jól fejezed ki magad, szerintem értjük.
Mire gondolsz?

KépKépKép
tünci28

Nem megyek, esik az eső... :cry:

Betti,Melcsike, ne dolgozzatok,gyertek beszélgessünk! :lol:
tünci28

Betti dolgozik, de már nagy a fejem. jTöbbet ért volna fel sem kelek ma. :roll:
Utálom, ha mások miatt beszorulok a munkába.

Betti
Kép
betti0412

Betti, az én főnököm alibizik egész nap és mindig azt mondja:delegálom a munkát....
tünci28

Tünci!!! itt vagyok beszélgetni... Tegnap megfőztem 3 napra, a manó meg alszik...
Én meg dühöngök
bende

Mért dühöngsz, mi a baj???????
tünci28

Bende, meg tudnád adni a születési időpontod, órád, helyed?Tennék egy próbát, egy számítással.
tünci28

Esik már megint.itt ülök a legvastagabb pulcsimban, vastag zokniban, melegítőben.De jó is ,hogy szabadnapos vagyok.Neki kellene állni a házimunkának ,de legszívesebben visszafeküdnék...
tünci28

Az én születési időpontom?

Passz. Vagy reggel fél 7, vagy fél 8, március 23 és abban a városban, ahol most vagyok.

KépKép
bende

Ja dühöngök. Teszvesz miatt. Valaki megnyert tőlem két darab kulcstartót, 1FT/db. Jó pár emailt váltottunk, ígérte, hogy eljön érte személyesen, aztán nagy nagy csend. Küldtem fizetési emlékeztetőt, nem válaszolt. Pár nap múlva értékeltem- nem akartam 2 Ft- ért negatívat adni, de az adásvétel sem jött létre ezért semlegest adtam. Erre reagált. Írt, hogy mennyire meg van lepve az értékeléseken és, hogy jönne a kulcstartókért. Visszaírtam neki szépen kedvesen, hogy nem reagált semmire, ezért a semleges, a kulcstartókat újra licitre bocsátottam, megnyerheti újra. Semmi válasz. Erre ma reggelre Ő értékelt engem semlegesre, hogy nem tartottam vele a kapcsolatot és csak a jó szíve miatt nem adott negatívat. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.06.22 08:47-kor.
bende

még kérdés, majdnem kész vagyok.Emlékszel esetleg a körülbelüli napra, mikor fogant Niki?
tünci28

ÁÁ,ilyenek vannak???Nna, pedig pont akartam teszveszelni.Van egy vadiúj Remington hajsimítom/göndörítőm, azt akartam elpasszolni, de akkor újként nem sok esélyem van.
tünci28

Hű várjál...2007. november 9-re tippeltünk, de nem tudni biztosan
(friss kapcsolat :oops: gyakran áldoztunk az örömök oltárán )
bende

:lol: :lol:
mindjárt
tünci28

Ha szeretnéd felteszem az én nevem alatt. A 2 semleges mellett van már 100 pozítiv, így remélem nem rettenek el a vevők :wink:
Amúgy mit számolsz?
bende

Zaha:édes vagy, köszi...de valahogy lent vagyok megint, semmi sem jó, sok a kiborulás, sírás.Dühöngök.Pár napja kaptam infot valakiről, akit nagyon nem szeretek.Terhes, félidő körül.Persze sosem akarta igazán, tipikus karrierista...de neki sikerült persze.Visszalökött a gödörbe rendesen.És jelenleg útálom az egész világot.
Na, akarod még, hogy megint jöjjek? :wink: 8)

Tünci:a "barátnőd" sosem volt igaz barát, de még barát sem.Sajnálom, hogy csalódtál, de a lánynak adnék két büdös nagy pofont, amiért ilyeneket mert mondani.Filléres pancserek.Szerencsére Te EMBERből vagy és jobb, hogy nem okoz neked több fájdalmat.Nagy nagy ölelés.((()))
jázmin20

A kilóimat ne. Örülök a találkozónak, de remélem nem lesz fürdőrucis idő. :wink:
bende

Jázmin!
Szia! Maradj itt velünk...beszélgessünk....
bende

Retro- mindjárt kezdődik az m1- en a Szomszédok.
bende

Jo reggelt! 8)
Vendég

hAsli!

Mi volt a vizsgán???? hogy vagy fizikailag? és a lelked?
bende

Jázmin, igen akarjuk!!!

Nekem tegnap volt kiborulás.A házassági évfordulónk alkalmából jól összevesztünk a párommal, szombaton a nappaliban aludtam, ezért a párom nem szólt hozzám reggel ,aztán délig csak veszekedés, aztán délutánra kibékülés.Az eljövendő hónapok miatt veszekedtünk, mindkettőnkben sok a feszültség, az aggodalom, a várakozás.Most, hogy már barátnőm is elhagyott, csakis rátok számíthatok, csakis veletek beszélhetek...Szóval tessék maradni!!!!!!!!!!!!!

Bende, mutizom melyik típus, tényleg megtennéd???Nem kívánom ingyen, adok részesedést!!!

Amit számolok:Ki ismeri a Jónás módszert?
tünci28

Nem nagyon olvastam most vissza,de: Bende ne hagyd magad felhuzni 1-2 örült kènyelmes barmon! Az e-bay-en is vannak mindig ilyen idiotàk sajna!
Vendég

Szia Tünci,Jàzmin is ! :wink:

Bende irom!
Vendég

Persze Tünci, hozd el, megmondod mennyit kérsz érte, aztán felteszem. A részesedést pedig... én nem a HP liba vagyok. Jónás módszer, mi az?
bende

Írjatok már gyorsabban!!! olvasni akarok!!!!!
bende

Bende, nyugi, majd az én gusztustalan hasam elvonja a figyelmet a Te nem létező túlsúlyodról!!! :lol:
(egyébként rajta vagytok a vendéglistán, leiratkozás már nem lehetséges, mert lefoglaltama pázsitot...)Balázs is jön?

Hasli, szevaaa,hogy sikerültek a napok?
tünci28

most akkor mindenki figyelje a kommenteket, mert örült tempóban írunk! :wink:
tünci28

Sir Boss Balázs? nem tudom. még én sem vagyok biztos. Tied Urad?

Na felébredt a nyanyó. Innetől kezdve leszek ugyan, de nem a gyorstüzelő üzemmmódban.
Megyek tízóraiztatni...
bende

Tünci:hiszel a Jónásban?.... :o
Ki tudja mennyi idő alatt ürül ki a röntgensugárzás?
jázmin20

A jonàs modszerben van valami,èn nèmet ujsàgban olvastam ,de àllitolag valami magyar vonatkozàsa van eredetileg igaz?Ki lehet szerintem probàlni,biztosan nem veszitesz vele! :wink:

A vizsgàm megvolt ....-1 lightosan gonoszkodo vizsga biztossal!Kicsit begurultam,mert a tèma a 20-tol az 50-es èvek vègèig Amerikan Pin-up girls volt ....-ès mindent megtettem (ruha ,füzö,harisnya,smink stb...)ami nem is volt olcso! :? Minden ok volt,de mikor azt àllitotta,hogy akkor mèg nem volt pirosito ,akkor kicsit felhuztam magam rajta,mert màr az okori Egyiptom.ban is volt! :( Na mind ez hosszu itt mesèlni....
Pàrom volt a fotos ,mert egyszer megkèrte a tanàr mikor làtta nèhàny kèpèt,na erre aztàn nagyon büszke voltam! :wink: :oops: Felkellene màr pakolnom a kèpeimet a picasa-ra ,de lusta vagyok! :oops:

Folyt köv...! :wink:
Vendég

Bende: Remington S1031, dobozban,bemutató lemezzel, tokkal, egyszer sem használt, viszont bekapcsoltam, hibátlan.
Kép:
http://www.arukereso.hu/hajvasalo-c4209 ... -p2664702/

Jónás módszer lényege, hogy a nőnek a születéskori holdállás viszonya határozza meg a termékeny napokat, ami akár eshet a menzesz idejére is.Ez minden hónapban mindig ugyanakkor van.
Megnéztem Violával stimmel ,pedig akkor a CSetényi is meglepődött, hogy néhány nappal a menzesz előtt értek a tüszők, mintha 45 napos ciklusom lett volna.
Nikivel így elvileg tökéletesen a terminusban szültél, nem pedig pár nappal előtte.csak az a bibi, hogy fiúnak kellene lennie, mert a nyilasban született.
tünci28

Bende, de bizony Te biztos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!Enyim uram:Jaaaj,Muci ne mááááár, annyi csaj közé, ne máááár....

Hasli, a lényeg, hogy megvan, legyél büszke, vizsgabizos letojva!

Jázmin,meg kellett néznem a nevét a szmájlinak.. :lol: Mit mondjak, nem hiszek én már semmiben, mégis hiszek mindenben.Ez már a teljes kétségbeesés..Babát mindenáron.Hülye vagyok, mi?Megmondhatod... :oops: :(
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?