Azt a ...., de sokat írtatok!
Nálunk is döglés van, azaz most vittem be aludni Bencét, apa betonozik (kerítés alapot ) én meg ideültem kicsit.
Melisch, Királylány, Betty én mindig szurkolok nektek.
Csak azért titeket emeltelek ki,mert ti 3-an írtatok most utoljára, de mindenkinek szurkolok!
Szar lehet ez a tea. Azért jó, hogy nem kellett ilyenekhez folyamodnom, mert nehezen tudnám meginni. Én a teát sosem tudnám pl. cukor vagy édesítő nélkül meginni. És ha ezek a teák még azzal is szarok......
Melinda ismerős érzés, mindig csinálnék valamit a házon, hogy végre elfoglalhassuk a szobánkat az emeleten, de én nem tudok igazán semmiben segíteni. Férjem mindig leállít, hogy ez vagy az nehéz nekem, ne cipeljek.
Nyuszi, nehéz tartani a kilókat, de ha te vékony voltál baba előtt, akkor nem olyan nagy baj a hízás, rád fér. Én már egy kis túlsúllyal kezdtem, nekem nagyon kell vigyázni. Eddig 1,5 kg-t híztam.
Igaz, meg állom, hogy este 6 , max fél 7-kor vacsorázom és utánna csak vizet iszom. Napközben eszem bőven, azt lemozogja az ember.
Kicsi, ne aggódj, vissza fog térni a "kívánósságod"!!!!
Nekem mindkettőnél úgy volt, hogy az első időkben kevésbé akartam (nem egyáltalán nem, csak kevesebbszer, mint a megszokott), aztán ahogy betöltöttem a 12 hetet, akkor meg még többször, mint a baba előtt!
Néha már apának sok!
Már bocsánat az őszinteségért.
Szerintem az lehet, hogy az első időkben félünk mi nők sokmindentől. Vetélés, esetleg ártunk a magzatnak, stb.
Caty, szia. Én 29 éves leszek mire megszületik 2. fiúnk, apa szintén.
Bence, az 1. fiúnk első próbálkozásra megfogant. Aztán mikor ő 8 hónapos lett, belefogtunk a tesó projektbe, aki szintén elsőre megfogant, csak sajnos méhen kívül. Már 2 hónapos volt mire megtalálták, nagyon rossz helyre ágyazódott be,azonnal műtét és egy hajszálon múlott, hogy nem veszítettem el a petevezetőmet. Várnunk kellett a következő próbálkozással min. 3 hónapot. Azt kivártuk és onnantól a harmadik hónapban megfogant Danika. Akit rettentő nagy áldásnak tartunk azok után, mivel mondta a doki, hogy sajnos megismétlődhet nálam, mert Bencét császárral szültem, lehetnek összenövések bennem, meg most is műtöttek. De hála az égnek itt van ő és teljesen rendben megy minden.
Kicsit hosszú lettem.
jó pihit a pihenőknek