Új privát üzeneted érkezett!

Akkor drukk nektek Babi.
És mindenképp írd meg az eredményt majd.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak nem laptetőőőő!!!!!!!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!!!!!

Betti bizony telik az idő....már alig várom a kis békámat...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol: kis béka...de édi!!! :lol: :lol:

betty615

ez lett a bece neve.........részemről.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma voltunk anyumnál málnát szedni,rengeteg van neki,úgy fáj mindenem,sokat hajlongtam,de fáradt egy csöppet se vagyok.Eljött a szülés előtti rendezzük át,fessünk ki,csináljunk meg mindent egy nap alatt korszak.Gondolom nektek is volt ilyen.Úgy érzem tele vagyok energiával,közbe meg már úgy mozgok,mint egy lajhár....
Cathy:én 23 vagyok a férjem 30,van egy 14 hónapos fiam,meg egy 32 hetes pocaklakóm (aki kislány elvileg).....7 hónapos volt a fiam,mikor teherbe estem,(nem görcsöltünk rá,abba a hónapba döntöttük el,hogy jöhet a második,jött is,mindkét terhességem az első hónapba sikerült,az élet más területén meg meg kell kínlódnunk mindenért,csak a család témába vagyok szerencsés,de ez így is van jól)
Most mennem kell,mert Pistike nyírja a füvet ezzel a tescos 120 decibelen szóló kattogós fűnyíróval és már bezsongott a fejem...
:shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli mi is most alakítjuk át a házat!!!!!!kész romhalmaz most!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, csak gyors bekukk. sorry, hogy nem jöttem, csak két oldalt olvastam még vissza.
Melinda: itt vagyok, én a málnára nagyon rá vagyok kattanva ám...:)

Ja, voltam védőnőnél és az ottani dokinál, eddig 8, 5 kg-t híztam, és mondták, hogy le kellene állni a kajálással, mert ez így nem lesz jó. Egyébként tényleg zabálok.
Szüleim voltak Atinál a Balcsinál, megmondták nincs 3 hó próbaidő, mert ilyen viselkedésre nem adnak lakást...2 hnapja van eldönteni mit akar, sztem semmit...szarul vok emiatt. itthon sem jobb, de szüleimis megértem...

Nita:tényleg hogy bírjátok az átalakítást?

Cathy: üdv itt!:)

Melisch: tutik a képek, nagyon csini vagy!:)

Többeiknek sok puszi!

Kép
nyuszifül16

Ja, képzeljétek Anyós kma hívott, hogy hogy vagyunk a babával, a fiának meg mondja, hogy soha nem késő újra kezdeni, menjen nyugodtan...
Gondolom unokára fája a foga...hát ebből nem kap semmit... de ez sztem annyira undorító...v agy szereimntetek tényleg érdekli, hogy hogy vagyunk?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok,
Köszi a sok segítséget, asszem sikerült is.

Olyan rossz idő van itt, esik az eső meg borus az idő, hideg van.
Ma kezdődik a csillagászati nyár. Látom. :)

melinda1985: Köszönöm a bemutatkozást. Gratulálok ababához, és a fiadhoz. Akkor hamarosan ki fog bujni a kislány, nem sok van már hátra, hajrá!

kicsi80: Köszönöm a bemutatkozást. Az imádságnak nagy ereje van.:D Gratulálok a babához.

babicsek:szia, sajnálom, hogy ez történt veled, de most már remélem semmi akadálya, hogy babátok lehet.

Na most megyek, majd még később benézek.
Vendég

Akik házat alakítanak, mert úgy látom vagytok egypáran, azoknak jóóó munkát!!! 8)

Nyuszifül
Nemtudom érdekelheti-e, hogy hogy vagytok, de egy biztos:
Lehet, hogy keményen fog hangzani, de nekem ilyen pasi NEM KÉNE!! Én úgy kib.....nám, mint macskát sz...ni, ha olyan dolgokat művelt volna velem, mint amit veled is tett.
Ettől függetlenül, lehet, hogy valóban érdekli anyósodékat a hogyléted, hisz mégiscsak az unokájuk...

betty615

Na sziasztok, ismét én és ismét itt!!!!!!!

Amint ígértem jöttem, megy itthon is a net, a vendégek most indultak el párom kivitte őket a város széléig így van 1 órám írogatni, meg olvasni nektek/rólatok. Dióhéjban rólam nagyon klassz volt ez a 2 nap bár szörnyen fárasztó mindig 1 órakor feküdtünk le. Pénteken csak este voltunk kint mert valami tűzbemutató volt (csajok tűzzel akrobatáztak klassz volt) addig öcséméknél meg nálunk traccsoltunk. Szombaton 3 óra után csak csajok kimenő volt :arrow: a plázába. Na az nagyon szupi volt mindenki azt próbált fel amit akart és a végén csak anyukám kezdte, hogy mennyünk haza mert fáj a lába. (persze a fiúk is hívtak, hogy éhesek ők otthon maradtak kertben tettek vettek, ittak és a grillezés volt az ő dolguk), aztán csak 7 óra volt rászántuk magunk és hazamentünk, majdnem semmit nem vettünk, én semmit, túl drága a pláza :cry: pedig voltak szép cipők ám :oops: Mikor hazaértünk a fiúk majdnem készen voltak a grillel, megterítettek és minden oda volt készítve csak asztalhoz kellett ülnünk 8) aztán traccsolás meg esti sétát tartottak a faluba (én nem mentem de ők mind elindultak még Mayáért is visszafordultak, szegény olyan fáradtan ért haza). Ma pihenés és döglés lesz hiszen hosszú fárasztó hét áll előttem :cry:

Csajok köszi a dicséretet :oops: :oops: persze az ember sosem sincs megelégedve magával.

Nyuszi nagyon kivi lennék most rád te olyan kis csinos voltál milyen vagy mint kismama. Ígéretem nem felejtem majdcsak összeszedem gondolataim és írok. Egy baba csodákra is képes lehet a nagyszülőknél :wink:

Cathy üdv közöttünk, én 26 éves vagyok párom 31 lesz az idén 3 éve vagyunk házasok, kb 1,5 éve várjuk a csodát de katonagondok miatt várat magára, hát ilyen az élet nekünk egyéb ment könnyen és mi a családdal kell megküzdjünk úgy látszik.

Nagy ölelés mindenkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.21 08:38-kor.

Kép
Kép
melisch

Cathy
jó lett a vonalzid :wink:
Írtam privit..

betty615

Melisch, ebben a hónapban hőt sem mértél?
Mert látom még mindig csak 1 pötyid van.

betty615

Betty nem még a teát is abbahagytam mert elfelejtettem inni :oops: de lehet mérem reggeltől tudjam mikor jön meg, úgy osszam az időm meg tudjam, hogy öltözzek :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Vagyok, olvasok csak szaladok is közben. Tegnap nem csináltam semmit itthon, mert délelőtt dolgoztam délután meg nem volt kedvem semmihez. De most pótolom, mert nem bírom nézni a koszt és a rendetlenséget. A mosógép is megy és vasalnom is kellene.

Melisch mozgalmas napok vannak mögötted már abban kifáradtam, hogy olvastam :lol:

Nyuszikám jó, hogy lejelentkeztél. Hát nem is tudom mit mondjak. Meg lehet érteni a szüleidet is.Te akarod ezt a három hónapot? Anyós meg éppen lehet őszinte is. Nem azt mondtad, hogy após tartja sakkban?

Betty jól vagyok, várom pirit is. Már nem tudom mit gondoljak és őszintén nem is érdekel. Belefáradtam, hogy kitaláljam mikor van Pé. Vettem teát, a múlt hónapban ittam is, de nemhogy nem állítota be a ciklust, hanem jól összezavarta. Ki is dobom a francba....Tudom egy hónap alatt ne várjak csodát, de rábízom az öregre odafenn....

Többieknek puszi...

királylány

Melinda jöhetnél sűrűbben is! Málnát meg küldjél, nyitva az ablak! :lol:

királylány

Melisch
lehet, hogy épp most nem fog megjönni :lol:
Én nagyon drukkolok neked!! :wink:

betty615

Dia
milyen teát ittál?
Cickafarkfű :arrow: palástfű kombinációt?
Én még 2007-ben ittam ilyeneket asszem :roll: , de nálam nem zavart be a ciklusba.
Bár nem is lettem terhes.. :roll: :lol:

Melinda
málna nekem is jöhet :wink:

betty615

Betty cickafarkot 14 napig, palástfüvet nem javasolták a biopatikában. Ne kérdezd miért. De a cickafarkot sem fogom inni....

királylány

Királylány hát igen, megjött a párom is ő is azt mondta, hogy most lehet nagyon gonosz? Nagyon jó volt, hogy voltak vendégek de most úgy örül, hogy csak ketten vagyunk :shock: én is :oops: most pihenés lesz, még kaja van.

Betty te is tudod nálunk a csodák nem jönnek be, jó lenne ..... de te is jól tudod milyen kicsi az esély.

Tudjátok tegnapelőtt este azon töprengtem elalvás előtt milyen is lenne ha babánk lenne, hiszen én még anya kislányának érzem magam. Most mikor itt voltak szüleim, kereszt szüleim, az uncsimék és öcsém mindenki aki nagyon fontos volt amióta az eszemet tudom nem tudnám elképzelni milyen lesz ha én is anya leszek és milyen lesz a hangulat amikor nem Maya körül fog forogni a világ, hanem a baba körül. Nagyon nagy változás lenne az tuti és fejre állna a mostani értéksorrend. Nem is tudom, tényleg ennyire öregszem, ez az élet rendje, hogy saját gyerekeket kell vállaljunk és már nem lehetünk gyerekek. ( kereszt szüleim apa testvére és annak a felesége nekik egy lányuk és egy fiúk van velünk egy idősök úgy sorba jöttünk én, a lány, az öcsém és 2 évre rá a fiú),

Kép
Kép
melisch

Dia
én egyébként azért nem iszom, mert rettentően sz@r az íze :P :lol:
Olyan, mintha száraz szénát nyalogatnék, vagy ilyesmi.. :lol:
Egyébként biztos jók ezek a teák, de én inkább maradok a vitaminoknál.

Melisch
az esély igen kicsi, de az a lényeg, ha csak nálunk 1% is, de VAN!!
Én minden hónapban ebbe az 1%-ba kapaszkodom...hátha egyszercsak bejön...csodák mindig történnek tudod.. :wink:

betty615

A tea izével egyet értek én is az íze miatt hagytam fel, na meg nem tudom miért de volt vagy 3 nap, hogy csak este ittam és olyan keserű volt a szám tőle reggel és tartott sokáig. Nem tudom, hogy az epém lett volna vagy a tea, de inkább nem ittam tovább, na meg el is felejtettem mikor nagyimnál voltam. A palástfű viszont nem volt ízre olyan rossz azt sokkal szívesebben ittam és nagyon jókat írtak róla.

Betty igen én is kapaszkodom abba az 1% esélyben :lol: :lol: :lol:

Csajok most kicsit aludni fogok, férjecském már 1 órája alszik ismét a hálóba a helyén :lol: :lol: :lol: máskor vasárnap a nappaliban alszik de most hiányzott neki a kis ágyikója. Maya is mint egy kis tündér alszik a házában :shock: :shock: igaz kint hideg van, de nem érdekli mis van körülötte, ő is elfáradt. Szóval nálunk mindenki döglik :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch jó pihenést. Mi is visszük nemsokára a gyereket aludni. Előtte még felmosok gyorsan meg kiteregetek.

Betty az íze k@va szar. Emiatt sem fogom inni.

Az 1% esély is esély! Tudjátok agyban dől el minden. Terhes vagyok - terhes vagyok - terhes vagyok.......... :lol: :lol: :lol:

királylány

Dia
IGENIS!! :arrow: Terhes vagyok....terhes vagyok... :lol: :lol: :lol:

Jó pihenést nektek!

betty615

Azt a ...., de sokat írtatok!

Nálunk is döglés van, azaz most vittem be aludni Bencét, apa betonozik (kerítés alapot ) én meg ideültem kicsit.

Melisch, Királylány, Betty én mindig szurkolok nektek.
Csak azért titeket emeltelek ki,mert ti 3-an írtatok most utoljára, de mindenkinek szurkolok!
Szar lehet ez a tea. Azért jó, hogy nem kellett ilyenekhez folyamodnom, mert nehezen tudnám meginni. Én a teát sosem tudnám pl. cukor vagy édesítő nélkül meginni. És ha ezek a teák még azzal is szarok......

Melinda ismerős érzés, mindig csinálnék valamit a házon, hogy végre elfoglalhassuk a szobánkat az emeleten, de én nem tudok igazán semmiben segíteni. Férjem mindig leállít, hogy ez vagy az nehéz nekem, ne cipeljek.

Nyuszi, nehéz tartani a kilókat, de ha te vékony voltál baba előtt, akkor nem olyan nagy baj a hízás, rád fér. Én már egy kis túlsúllyal kezdtem, nekem nagyon kell vigyázni. Eddig 1,5 kg-t híztam.
Igaz, meg állom, hogy este 6 , max fél 7-kor vacsorázom és utánna csak vizet iszom. Napközben eszem bőven, azt lemozogja az ember.

Kicsi, ne aggódj, vissza fog térni a "kívánósságod"!!!!
Nekem mindkettőnél úgy volt, hogy az első időkben kevésbé akartam (nem egyáltalán nem, csak kevesebbszer, mint a megszokott), aztán ahogy betöltöttem a 12 hetet, akkor meg még többször, mint a baba előtt! :oops: :oops: :oops: Néha már apának sok! :oops: :oops: :oops: Már bocsánat az őszinteségért.
Szerintem az lehet, hogy az első időkben félünk mi nők sokmindentől. Vetélés, esetleg ártunk a magzatnak, stb.

Caty, szia. Én 29 éves leszek mire megszületik 2. fiúnk, apa szintén.
Bence, az 1. fiúnk első próbálkozásra megfogant. Aztán mikor ő 8 hónapos lett, belefogtunk a tesó projektbe, aki szintén elsőre megfogant, csak sajnos méhen kívül. Már 2 hónapos volt mire megtalálták, nagyon rossz helyre ágyazódott be,azonnal műtét és egy hajszálon múlott, hogy nem veszítettem el a petevezetőmet. Várnunk kellett a következő próbálkozással min. 3 hónapot. Azt kivártuk és onnantól a harmadik hónapban megfogant Danika. Akit rettentő nagy áldásnak tartunk azok után, mivel mondta a doki, hogy sajnos megismétlődhet nálam, mert Bencét császárral szültem, lehetnek összenövések bennem, meg most is műtöttek. De hála az égnek itt van ő és teljesen rendben megy minden.

Kicsit hosszú lettem.
jó pihit a pihenőknek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Szia Angie! :wink:
Azért írtunk ilyen sokat, hogy ne unatkozz :lol:
1,5 kg.-t híztál csak? :shock: És már mindjárt a 21. hétben vagy?
Én biztos többet fogok hízni, ha úgy alakul :lol:
Bár még nem voltam úgy, úgyhogy nemtom :roll: :lol:

betty615

Á, Betty, emlékszem rád képről, te nagyon csini vékony vagy!
Neked lehet akár 20kg-t is hízni.
Szerintem ha majd ott tartasz, az fog legkevésbé érdekelni, hogy mennyit hízol. Csak tarts már ott, úgy szeretném!!!!!!!!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Képzeljétek mire lefeküdtem elkezdett fájni a hasam, mensisen. Na gondoltam ok ennek annyi 2 nap és elindul, erre most voltam pisilni és a wc papír véres lett. Na szóval ennek is lőttek, mint Berlinek :cry: :cry: pirianyó beállított kicsit előbb, mint gondoltam. Fáj a hasam is. Na nekünk se a nem rágörcsölős hónap sem hozott babát :cry: :cry: :cry: nem vagyok szomorú inkább csak csalódott. Dia biztos nem volt időm mondogatni így agyban nem tudott eldőlni :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nyuszifűl nehezen birom....nem sokat csinálok én.....de már alig várom hogy kész legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyósod menjen a sóhivatalba........ne engedj neki se!!!!!!!!!csak a gyerekre fáj a foga....de már késő bánat........én tuti nem engedném a közelébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ismét jöttem képekkel. :oops: :D Ma a kölyök hajón voltunk mert ott volt az Alma zenekar és Ricsi bohóc.Mindkét nagy kedvenc. :wink:

Mindenkinek nagyon dukkolok,Nekem megint nem sikerült,megjött a 34.napra.De most nem is érdekel.... :wink:

Már csak 1 hét az oviból aztán 4 hét pihi.... :D :D Domi most lázasodott be 39-re de nincs semmi baja. :shock: :evil:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Melisch!
Nagyon csini vagy!
:wink: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

mucus nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pihi megvolt, olyan jót aludtam :lol: Miután felkeltem gyorsan kitakarítottam a lépcsőházat majd megsütöttem a bundáskenyeret, már túl vagyunk a vacsorán is.

Melisch sjnálom pirit. Szerintem én is csatlakozom hozzád, mert fáj a hasam...

Dius majd a szünetben sikerül. Voltál reikin? Mi volt? A képek nagyon jók, Bencének mindig el kell mondani ki vn rajta és hol készült. És persze sosem marad el a kérdés: "Anya mi is elmegyünk oda?" Nekünk nagyon nehéz összehozni a kirándulást mert Apa általában dolgozik hétvégén legalább az egyik nap. Neked legalább 34 napra jött meg, nekem meg............ :twisted: :?

Angie te csak kíméld magadat, ne akarj cipekedni.

Na az én kívánósságom nem tért vissza, már attól falnak metem, ha csak rámnézett apa. Mondjuk ő bírta. Szerencsére ő is jobban szeret aludni :lol:

királylány

Sziasztok!

Mucus: Tudtam én hogy csavarogtatok valahol! :D Olyan jó nektek hogy mindig mentek. a férjedet könnyen rátudod venni ilyen kiruccanásokra? Az enyémet fűzni kell egy ideig, hogy beadja a derekát, de nem mindig sikerül.

Királylány: Nagyon ügyik vagytok, hogy már meg is vacsiztatok. Mi rendeltünk pizzát, csak még nem ért ide. Mind a ketten úgy voltunk, hogy úgy megettünk volna valamit, de nem tudtuk hogy mit, így kitaláltam a pizzát. De ideérhetne már, mert ha rágondook egyre éhesebb leszek. :lol:

Lányok: Kitartás, új hónap új remények és esélyek.

Kép
babicsek

Köszi csajok. :wink:
Vettünk egy varázs pálcát egy bűvésztől ott a hajón.
Domi azóta folyamatosan rózsát varázsol. :lol: :lol:

Dia!
Neked meg tuti nem fog megjönni!!!++++++++++ :D :D :D :D
A Reiki ismét jó volt.Most erősen gondolkozok,hogy elvégzem a tanfolyamot is.
Sikerülni fog a kistesó de ha fogynék pár kilót mégjobban meglenne az esély. 8) Próbálkozok,most lement 4 kiló. :wink: Édesapa 94-ben halt meg és évek óta nem álmodtam vele viszont most az elmúlt 2 hétben 2x is.Azt mondta a Reikis,hogy azért mert le akar születni hozzánk. 8) :roll: :D Ugyanis nem véletlen az,hogy ki hová születik.A családtagok folyamatosan reinkarnálódnak családon belül.Az is lehet,hogy valamikor előző életembe Domi volt az Édesanyám. :roll: :)
Nem tudom ki hisz ebben,Én nyitott vagyok mindenre..... :lol: Puszi,Jó hétvégét!

KépKép
Kép
mucus75

Babicsek!
Igen,szerencsére Tamás szivesen jön bárhová velünk. :wink:
Nem is tudnánk itthon ülni hétvégén,főleg nyáron nem.Bár ma elég kaki idő volt... :?
Nagyon szupi ez a hajó.Volt 1 órás Alma koncert aztán rajzolás,kézművesség,játszó sarok,bűvész,fogászat,aura fotózás,lufieső.Két órás út volt az egész.
Az aurafotózás érdekelt volna de 10 ezerbe került :evil: annyit nem ér.Van ahol 5 ezer.....
Puszi

KépKép
Kép
mucus75

Dius szerintem most sincs baba a ciklusom meg megbolondult :twisted:
Mondd már Dominak, hogy varázsoljon le rólam vagy 10kg-t :lol: Én hiszek abban, hogy ki hová születik,meg biztos van ebben a reinkarnációban is valami. Nekem dejavu érzésem szoktak lenni és határozottan érzem, hogy valami megtörtént pontosan ugyanúgy.....tuti van valami.

Babicsek a vacsin túl vagyunk, de még van egy csomó vasalnivalóm, meg még fürdeni is kellene, de a fiúk most nézik a Cobra 11-et...

királylány

Dia!
Rólam 30-at is levarázsolhatna. :oops: :lol:
A ciklusom Nekem se tuti.... :evil:

Én sütöttem fél órája egy nagy pizzát,már csak 1 szelet van és Én nem is ettem belőle. :shock: Rossz nem lehetett. :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Dius épp arra gondoltam a héten, hogy azért nem jött még össze a baba,mert még nincs felkészülve ő sem és mi sem. Néha bizonytalan vagyok :oops: na nem azért mert nem szeretnék csak..........nem tudom megmagyarázni

királylány

Biztos nagyon jól sikerült, meg a fiúk is éhesek voltak. Nekem itt nyivákolt Bence a bundáskenyérért aztán alig evett belőle. Maradt holnapra is.
A ciklusom meg mint a mesében: hol volt - hol nem volt....

királylány

Én is vinném Mátét sok helyre de egyedűl nem vállalom be...api meg soha nincs itthon mert dolgozik........egy hónapba 1 szombat+vasárnap van itthon.ha hétköznap van szabadnapja akkor megy a másod állásába melózni....sajna nagy úr a pénz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch azt hiszem hamarosan csatlakozom hozzád.

Egy hete kezdett fájni kicsit a hasam és tegnap szúrkált is. Ez két héttel a menzim elött van, de lehet előbb jön meg. Általában egy héttel szoktak jönni az ijen alhasi fájdalmak. Na mindegy a lényeg, hogy most még nem lesz baba.

Na most megyek készülődni, dolgozni kell menni, amit nagyon utálok. :cry:

Sziasztok addigis.

Lányok ne felejtsük, a Remény hal meg utoljára!
Vendég

Mucus köszi :oops: hát igen szülés nélkül 26 évesen még lehetünk csinik, bár anyukám is nagyon csinos volt olyan 40 év után kezdett szélesedni de őt nem igazán zavarja csak néha van, hogy kiborul ha kihízott minden nadrágját, akkor vigyázz egy kicsit majd elfelejti, apukám az "jó bőrben van" 90-100 kg között mozog. Sajnos én nem anyukámra hasonlítok mert 17-18 évesen szélesebb volt a csípőm mint neki 2 szülés után :evil: inkább apa oldalára ütök így jobban kell vigyázni a kilókkal :lol: Aztán majd meglátjuk mit hoz a baba magával plusz hány kilót :lol: :lol: :lol:

Cathy kérlek ne kövesd példámat, mert nem jó :arrow: piri mondjon le

Kép
Kép
melisch

Lányok mi ez a hangulat?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is vagyok fél szemmel, a másikkal meg dolgozom vagy valami hasonló :lol: csak látszatja nincs neki :lol:

királylány

Én dolgozom ezerrel, kint szakad az eső, a kedvem sz@r piri miatt meg sok sok gond miatt a cégnél sok meló is összegyűlt és semmi kedvem dolgozni.

Most még nem tudom mit tegyek kezdjek ujra méricskélni meg tesztelni, mert megint azon agyaltam, hogy 27 napra jött meg mi volt ha nem volt pé-m, a múltkori 32 helyett, vagy gondom lenne a progeszteronommal és rövidebb a tea nélkül a második fele :shock: :roll: én már nem tudok semmit de most valahogy úgy zug a fejem, hogy legszívesebben 1 hónapig olyan lennék mint a strucc, bedugnám a fejem a homokba és csak 1 hónap múlva szedném ki addig meg mindenki csináljon amit akar!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.22 13:16-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch kitartás. Nekem most jó kedvem van......ne kérdezd mitől lehet sírás lesz a vége.

királylány

Nem kérdem csak szorítok, hogy ne legyen sírás a vége!!!!! Nekem már a sírás sem megy 8) már annál is rosszabb passzban vagyok nem is sírtam és nem is akarok mert úgysem fog javulni :roll:

Kép
Kép
melisch

Angie
azt elhiheted, hogy tényleg nem fog érdekelni, mennyit hízok :wink:

Melisch
sajnálom pirit :cry:
A francba, hogy nem sikerül már nekünk!! :x
Idegesítő nagyon!!

Mucus
A képek most is, mint mindig nagyon jók!!! :wink:
Nálad is francba pirivel!! :x
Érdekes ez a reinkarnációs dolog...tőlem sem áll távol, bár még nem történt velem semmi "földön túli" esemény, én hiszek ebben.
Lehet, hogy ezért.

Cathy
Az, hogy szurkál a hasad, még nem jelenti, hogy nincs baba... :wink:

Dia
te tudsz fél szemmel is működni? :lol:
És egymástól függetlenül tudod is mozgatni?
Mint a kaméleon? :lol: :lol: :lol:

Puszi a többieknek, kismamiknak pocisimi!!

betty615

Sziasztok!

Régen nem voltam itt, igyekszem majd sűrűbben jönni, visszaolvasni nem is tudok. Leraktuk a laminált padlót (kb. 50 nm), festettünk, pakolunk, végre dolgozom, szóval kicsit sűrű lett minden körülöttem. Remélem, mindenki jól van, a pocakosoknak látom, mekkora nagy már a babája!
Nyuszifül! neked akartam írni, hogy a babád és a saját lelki nyugalmad érdekében kérlek, próbáld elkerülni ezt a férfit, és ne engedd magatokhoz közel! A család, a gyermekvárás és nevelés nem átjáróház, hogy egyszer akarom, aztán meg nem. Nagyon sok gond (és rengeteg öröm) ér majd, és ahogy eddig leírtad nekünk ezt a pasit, szerintem az első kisebb gondnál csont nélkül meglépne, még üzenetet sem hagyna. Neked és a babának most állandóságra, nyugira van szükségetek.

Csajszik,
készen van egy hormoneredményem, mit jelent az, ha a normál szint alatt van a prolactin???? én elvileg azt tudom, hogy a magas akadályozza a teherbeesést, de alacsony szintről még nem olvastam sehol. Minden más szintem oké.

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?