Sziasztok!
Hasli, jobbulást, ez is rossz hír, hogy műtét kellett.Ez befolyásolja a babaprojektet?????
Melcsike,Bende ti olyan jó szívűek vagytok...
Én meg egy ingyenélő, kihasználó...
Most beszéltem a barátnőmmel ,csak felhívtam, nem bírtam.Azt mondta azért nem keresett, mert:"utoljára csak panaszkodni akart, egyáltalán nem akarta, hogy én őszintén a véleményemet mondjam"És ezért megsértődött, hogy nem hagytam, hogy csak szidja az anyukáját, meg a tesóját, mert nem erre volt szüksége.
És minden igaz, szépen lassan kijött belőle.Hogy én igenis kihasználtam, mert amikor együtt mentünk a városba, akkor ki kellett volna fizetnem a benzin felét,mert az én kényelmem is volt(mondtam ,hogy nekem van bérletem talákozhattunk volna Fehérváron is, mire Ő:akkor nem mentem volna) hogy régebben ,amikor elvitt bevásárolni, ha már ő is ment,mindig ki kellett volna fizetnem a felét, mert Ő ezen spórolhatott volna és igaz, hogy volt, hogy kifizettem ,de nem mindig.Meg ha eljött hozzám egy-egy órára igaz, hogy csináltam palacsintát, vagy sütit, vagy vmi főételt, de nem komplett ebédet és sosincs otthon szörp, pedig utálja az ásványvizet...(kérdeztem mért nem mondta évekkel ezelőtt, hiszen ebben javulhattam volna!!!Lehet nem vagyok jó vendéglátó, de szeretnék az lenni...)
Aztán, az esküvő.Hogy adott pénzt, de elmaradt a nagy vacsora és később is megtarhattuk volna, ha akkor rosszul is voltam.KÉrdeztem, hogy mikor?Miután Viola meghalt??????????
Meg neki igenis számít ezer forint is és én nem érthetem, mert Ő építkezik,nekem meg csak "olyan" házam van és nekem nincs autóm és nincs gyerekem,nem tudhatom, hogy ezek mennyibe kerülnek.
És nem az számít, hogy megteheti, hanem ,hogy ez pénzbe kerül neki.
Úgy köszöntem el tőle, hogy talán pár év múlva lesz saját autóm, nekik is felépül a ház és nem lesz ellentét, nem tudom majd akkor kihasználni Őt...
Egyszerűen meg sem tudtam szólalni, majd egy órát beszéltünk ,az egész ebédidőm alatt..aztán visszajöttem és a kolleganőm annyira tudott összeszedni, hogy addig ide állhassak, amíg Ő eszik.
A szívem megszakadt, az egész nem is volt igazi, annyi éven át és én nem vettem észre.
Valamit ezzel tönkretett bennem, azt hiszem most jódarabig nem tudom, hogyan kell barátkozni..most majd görcsösen próbálok egyensúlyt tartani, hogy nehogy többet kapjak, mint adok,vagy nem tudom.Uramisten, hát ennyire szar vagyok?????????
Most már azt sem tudom van e barátom.