Új privát üzeneted érkezett!

Hettuli, én már nem gondolkodom, hogy készen állok-e, szerintem ilyen fogalom nincs.

Betti
Kép
betti0412

Az anyaságra biztos, a félelemre, a kórházra és a újabb veszteségre soha nem is lehet.

Betti
Kép
betti0412

Bobokának!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Dokitól visszaértem és sajnos tényleg pánikbeteg lettem :( Bogyeszt is kaptam mert azt mondta ezt nem lehet csak terápiával helyre hozni :? Most akkor jövőhéten meg kell kérdeznem a genetikust hogy ettől még próbálkozhatunk-e.Most meg ezért vagyok dinka :|
Betti ne legyél elkeseredve lesz neked is babód :roll:
BOBÓKA BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
anyci

Jo estèt mindenkinek! :wink:

Nem vagyok nagyon "iro kèpes" modban...,de :Bokoka nagyon Boldog születèsnapot kivànok neked!!!(Majd mèg irok szebbet priviben ,ha majd tudok!) :wink:

Puszi mindenkinek!!!

Kriszta
Vendég

Hasli szia!
Majd ha úgy érzed magad akkor írj :wink: Puszi és ölelés neked :D

Kép
anyci

Lányok!
Elviszik a gépem szerelőbe :( :( :(
Tettem iwiw-re képet, lehet skubizni milyen a formám, illetve tegnap milyen voltam...

Betti veled majd szeretnék még beszélni, holnap elmegyek az öccsömhöz és írok privit, ha tudok. De van olyan fogalom, hogy készen állsz. Ha még nem érzed akkor most nem...

Boboka!!! Egész nap az iwiwen voltam és nem láttam, hogy szülinapod van????? De béna vagyok!!! Akkor nagyon boldog szülinapot, meg minden szépet és jót.

Puszi mindenkinek és ne legyen már ennyi bajotok!!! Igaz nekem is van, majd én is jövök panaszkodni, ha kész a gépem.

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok!

Ma sokat mentem,Fehérváron intézkedtem, vásároltam, délután anyu lejött hozzánk, befestettem a haját, szép lett.
Most még főzök, csak gyors helyzetjelentek!

Találkoztam a másik topikból az egyik lánnyal Jaffával, érdekes, ohgy milyen természetes volt, hogy megálltunk beszélgetni, nagyon szimpatikus leányzó, a babájával mindjárt haverkodtunk,szemüveget cseréltünk,olyan jó érzés, hogy szeretnek a babák! :D

Boboka,Neked Boldog Szülit, csatlakoztál a majdnem harmincasok táborába! 8)

Betti, láttam képet a Tiszáról, mondtam már ,hogy mostanában nézegetem Csongrád honlapját és Szegedét is? :wink:

Vettem ma folsavat.

folyt köv,megkeverem a húst...

KépKépKép
tünci28

Hettuli, ha megjön a férjem felkéretőzök a lapjára, aztán körülnézek, megnézek mindenkit!

Nekem teljesen mindegy a strand, a lényeg, hogy veletek legyek, sz'al, ha azt mondod a békás jobb, akkor legyen a békás! :wink:

JÁzmin, szia! :wink:

Néhányan jól eltűntetek, remélem mindenki nyári pörgésben van, nem pedig bajban!

Délután volt nagy bőgés.KÉszültem este felhívni a barátnőmet, tudjátok akiről már annyit írtam,gondoltam jól megbeszéljük, hogy mi a baj közöttünk és tiszta pelenkát kap a barátságunk,Teljesen véletlenülk ezzel egy időben ,más ügyben hívott a nővére, sokáig beszélgettünk.Elmondta, hogy a minap azt mondta neki a R., hogy csak kihasználom Őt, a férje is megmondta már régóta, mert neki van autója és vitetem magam ide-oda, ha kell..és, hogy nem fizetem a benzint, hogy ezen mindig veszekednek a férjével, mert neki se ingyen van, stb...Egyszerűen azt hittem rosszul hallok.Tudtam ,hogy anyagias, azt is ,hogy a férje enyhén szólva megrágná a saját sz*rát is, de ezt????Az elmúlt pontosan egy évben, 4 alkalommal mentünk az autójukkal.először 20 hetes terhesen, mert egyszercsak vérezni kezdtem és bepánikoltam és felhívtam a LEGJOBB barátnőm, hogy be tudna e vinni a kórházba.Amikor hazaértünk ,kifizettem a benzinköltséget(oda vissza 30 km).Másodszor Viola halála után egy héttel a varratszedéskor, szintén kifizettem a benzint, ahogy hazaértünk.Harmadszor csavarogni mentünk együtt a városba,negyedszer ,amikor az anyajegyműtétem volt.Akkor valóban elfelejtettem megkérdezni a szokásosat.(mivel tartozom?)
Egyszerűen nem értem ezt meg.Soha az életben nem tartották el magukat, 14 éve vannak lassan együtt és még mindig az anyósánál laknak, rezsit, ételt nem fizetnek.Ennyit jelent neki a kétezer forintom?Annyira sírtam ,emrt ez azt jelenti, hogy végig így gondolkodott rólam, én meg egészen mást hittem.Barátok voltunk egész életünkben, sosem volt méricskélés, hogy ezt vittem, vagy azt hozott, a sok év alatt akárhányszor mentünk együtt az Auchanba, kifizettem a benzin felét.Most tartozom neki?A barátságnak mennyi a díja?A szívem szakad meg...

Most akkor mi van?

Múltkor Bende férje nem kérte el a fuvardíjat, hozott nekünk építőanyagot.
Betti vendégül látott az otthonában.

Szóljatok ha tartozom, mert úgy látszik ingyenélő vagyok és nem veszem észre magam...
:cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Jól van Tünci, majd számlázok, csak megvárom a 25-ös áfa kulcsot....... :D
Hihetetlen milyen emberek vannak.

Hettuli
Nincs olyan fogalom. Nálam már nincs. Tavaly februárban mikor még csak terveztük az elsőt, igen, de onnan nincs.

Betti
Kép
betti0412

Hú Betti, a szolgáltatásra is 25 lesz????

A motorozásra,az idegenvezetésre és a borfeszitválos szórakoztatásra a gatyám is rámegy!!Jelzálog lesz még a jelzálogomon is..

De most komolyan, úgy bömböltem csalódottságomban és bánatomban, mint egy gyerek..az odáig rendben van, hogy más életutak, stb..de nem szeret engem, csak azt hittem.Egészen mást gondol rólunk, mnit én és ezt nem lehet visszacsinálni.a férjem sosem szerette(bár sosem éreztette vele) és mindig képes voltam a férjemmel veszekedni a védelmében,mindig kiálltam érte, bárhol, bárki előtt..

:cry:
tünci28

Ma 5 forintot kerestem a pénzügyessel egy excel táblába, 3 órán keresztül.
A végére oda jutottunk, hogy:
Én- 24 osztva kettővel
Ő - 6
ÉN - nem is, mert 8
- ő: dehogy is 11
:shock:

Aztán már csak nevettünk, hogy itt kell abbahagyni, de végül is megtaláltuk.
Ezek a támogató hatóságok külön világ. Amit lehet bonyolítani, azt meg is teszik.

Betti
Kép
betti0412

Nem jó a csalódás. Főleg abban, akiben bíztál. De ha ilyen ember, nem érdemel meg téged.
Vigye ő is a keresztjét, emiatt nem kell rosszul érezd magad.

Hát Tünci az volt igazából a legnagyobb bajom, mikor itt voltál, hogy két kocka Wc papír helyett mindig 3-at használtál, tudom, mert éjjelente lemértem, mondtam is a férjemnek, hogy na. :D
Meg levegőt is elég sokat vettél....

Betti
Kép
betti0412

Betti, ne már!Most felröhögtem!!!

És ha tudni akarod, kétszer is zsepit használtam, mert pont a kezemben volt és úgy gondoltam, nem pazarlom a wc papírotokat!

De basztikuli a tusfürdődből kb 5* nyomtam.... :oops: (azt használtam, amelyik kevésbé tűnt drágának...)

Te matekzseni!!!!! :mrgreen: Máskor hijjjjjjá fel, majd én jól kiszámolom(start menü, kelléke............. :lol: :lol: :lol: )
tünci28

Hétvégén búcsúbuli a házban, grillezünk.

Férjem elmodta, hogy grillezünk és ő meghívta a vendégeket.

A hús, a pác, a köret, a piac, a saláták, az italok, a kenyér stb. az az én feladatom, a vendéghívás az övé... :D
Szóval reggel megyek be 6ra, hogy hamarabb ellépjek és irány piac, hentes meg minden, meg a lakás, mert két napja itthon vagyok és senki nem néz a mestereket.

Bár azt hittem agyonütöm őket, mert pénteken elmentek a festők, szombaton már össze volt kenve a fal, nekitámasztják a létrát, meg a szerszámosládt, a FRISEN FESTETT FALNAK.
A klímát úgy szerelték be, hogy a plafont összekenték... :D hogy ott mit szerelt nem tudom.
Ütni tudtam volna, komolyan.
Nem tudom, holnap mi fogad, de lehet hogy elbődülök, mint egy oroszlán.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, remélem nem a férjemét használtad......

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt, megyek aludni, kell az erő holnapra.

Betti
Kép
betti0412

Betti a klimás nem szerelt a plafonon, hanem ott támaszkodott!!!!Ez láttam az üzletben, egyik kézzel a plafont fogja.Aztán bizti megpróbálta letörölni... :lol:
tünci28

Holnap már hétvége van?Most esik le, hogy ma csütörtök..kissé összefolynak a napok.
Most kettőt dolgozom, vasárnap leszek szabad.

Jó éjt!

KépKépKép
tünci28

AARNIKA!!!

Remélem olvasol minket, nincs semmi baj, csak most nem a saját gépem használom, hanem az uramén garázdálkodom, ha megjavítja, akkor tudom használni a privát levelezőm, addig csak a babanetest!!!

Ugye Te is jól vagy?????????
tünci28

Szinti, Melcsike, Anyci, Hasli, Hettuli, Tünci, köszönöm szépen a jókívánságokat :)

Hettuli, az iwiw-en nincsenek szül. adataim :)
Vendég

:wink: Tünci! Köszönöm az aggódást. Megvagyok, csak sok a dolog, nem nagyon jutottam errefelé. Írni meg végképp nem volt érkezésem.

Betti engem is megnevettetett. :lol: Jól jött ma.
aarnika

Jó reggelt!
Tünci,átérzem a helyzeted,mert én is voltam ebben a cipőben csak nálunk fordítva volt.Mármint engem valóban kihasznált a "barátnőm" :( Ami veled történt az igazságtalan az igaz barát nem kér pénzt ha ő magától tesz szívességet vagy ha meg kéred hogy segítsen mert a barátságot nem pénzben mérik,te nem tartozol neki semmivel!Az én legjobb barátnőm is ha úgy vesszük megkérdezhetné hogy mikor fizetek neki,mert ők sokat vittek kocsival sokszor ettem náluk wc-re is sokat mentem 8) de soha nem szólt egy rossz szót se.Egyszer azért megkérdeztem a párját mit fizetek a benzinért erre vissza kérdezte -hülye vagy?ez természetes a barát ott segít ahol tud-És szerintem ez a normális.Az a nő nem az biztos,ezért ne neked legyen lelkiismeret furdalásod Te jó ember vagy!

Kép
anyci

Sziasztok!

Tünci

Látod múltkor is beszéltünk, amikor dillemáztál, a kapcsolatotokon. Lehet hogy a Legjobb barátság, már tényleg csak neked fontos? :( Bár azért egy beszélgetést megpróbálnák a helyedbe, hogy tényleg tisztán láss.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt Mindenkinek!

Igaz barátság?

Melcsike igaz barát, mert képes volr ekkora tragédiában meglátogatni azt a családot. Évek múltán sem fogja felróni Nekik, hogy mennyi pénzébe került a benzin és az út oda vissza. Sőt abban is biztos vagyok, hogy nem ez volt az utolsó látogatása és a kisfiúkkal is tőrödni fog. Gondolom a fagyiról sem kér majd számlát, ha éppen oda viszi őket.

Már írni akartam Melcsike- a lehető legemberségesebb tett volt, hogy elmentél hozzájuk. Megnéztem a neten a fókusz adását és elsírtam magam...

Betti igaz barát- mert idegenforgalmi adót sem számolt fel Tüncinek.

NIKIANYUNAK- Bobokának nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!

Tünci- Bende férje??? hol itt a férj? :D csak azért nem számolta az üzemanyagot, mert megvárta, amíg az itteni fogyasztásodat összeszámoltam. Volt ugyebár a spagetti, ahhoz nem volt elég a villa, plusz kanalat is kértél, az plusz mosogatószer. Azt hiszem használtad a fürdőt is... Na és persze ráültél az ágyra. Most cserélhetjük ki a matracot, mert elkopott. A tükörbe is belenéztél, ottmaradt a leheleted, mire ledörgöltem egy flakon Clin elfogyott. Plusz állandóan ölelgeted a Nyanyót, ilyenkor rögtön mehet a ruha a mosógépbe. Áram, víz, mosószer, aztán a vasaláshoz a deszt .víz.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A ,,barátnődet,, nem minősítem, de szerintem egy barátságba sokkal több bele kell hogy férjen. Én soha nem kérném a benzindíj felét. Vásárláskor, ha amúgy is megyek akkor meg főleg nem. Részemről egyetlenegy beszélgetést sem érne meg a történet, mert úgyis könnyek, idegeskedés a vége.
bende

Bende

:oops: :oops: :oops:

Aranyos vagy, de én nem érzem olyan nagy tettnek, hogy elmentem.

Nem volt amúgy sem ritkaság, sokszor előfordult, hogy én vettem fagyit a fiúknak, vagy Barci kapott Tőle. Tényleg Ő is jólelkű volt. 8)

Lehet túl lelkis vagyok azért lenne nekem fontos egy beszélgetés. Én nem tudnám igy lezárni a dolgot:

- hogy valaki mondta, hogy Ő azt mondta-.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Teljesen igazad van. Talán én vagyok elhamarkodott. Az előzmények miatt viszont el tudom képzelni, hogy mondhatott ilyet.

Sokat gondolkoztam. Szeretnék küldeni valamit a három kisfiúnak, rajtad keresztül....Lehetséges lenne?

Még nem tudom mi lesz az, de kitalálok valamit. Csak szeretném, ha tudnák, hogy milyen sok ismeretlen ember gondol rájuk szeretettel.

KépKép
bende

Jo reggelt! 8) :wink:

Melicske elsökènt èn is gratulàlok neked,az embersèg ami benned van az tènyleg tiszteletre mèlto!Nagyon jol tetted amit tettèl! :wink: Ahogyan Bende èn is szeretnèm megkèrdezni,hogy rajtad keresztül esetleg lehetne e valamit a csalàdnak küldeni?

Tünci!
Elgondolkoztam mennyi mindent kellett volna ,màr nekem is meg baràtnöimnek oda-vissza fizetgetni...... :roll: :? -hàààt... bizony akkor tènyleg ,csak az anyagiakrol szolna minden!!!Sajnàlom az ilyen embereket,ök talàn soha nem fogjàk megtudni mi az ,hogy :igaz baràt!Hidd el 1 bizonyos hatàr utàn ,màr nem szabad eröltetni a dolgot,mert csak a te energiàd ,"ideged" megy rà!
Nehèz belàtni ,mert igen is fàj a csalodàs,mikor te ugyan azt a jot feltètelezed a màsikrol is.....-sajnàlom,hogy ennyire szànalmas alakok!

Bende neked mèg 1x-er köszönöm!!!!Nagyon aranyos,kedves "voltàl"!!! :wink:

Hettuli nagyon tündèriek a közös kèpek a gyerekekkel az iwiw-en!Gratula mèg 1x-er!!! :wink:

Szintus,Leda,Bea????

Boboka,Zaha,Lyly nektek mèg akarok irni,de lassu vagyok! :oops:

Rolam: Szerdàn reggel volt 1 mèhnyak ciszta mütètem...-làbadozok,pihennem kell stb....Viszont holnap muszàly vizsgàznom (az utolso),remèlem nem lessz nagyon megeröltetö! :roll: :o
Kijött 1 nagynèni fözni ,mosni stb....-legalàbb ennyivel könnyebb most
A többit meg majd mèg irom,de nem birok sokàig ülni,mert fàjdogàl 1 picit!

Gyors mèg: Nèztem az otthoni 2 hetes 68% valoszinü elöre jelzèst
A www.köpönyeg.hu -n!Nem a legjobb sajna!Alternativa?

Akit kihagytam azoknak meg szimpla pusz!!!!

:wink:
Vendég

Hasli!

De jó, hogy jöttél. Örülök, hogy nem lett helytálló a ,,méhenkivüli ,,diagnózis. Sokat gondoltam ám Rád, csak nem akartalak újabb levelekkel bombázni.

Sajnálom a műtétet. Gyógyulj meg minél előbb!!!! holnapra pedig sok sikert kívánok!

Aztán gyere még ám!!!!!

KépKép
bende

Sziasztok! Csak egy gyors kukk. Olvasok ám szorgalmasan csak nem reagálok.

Melcsike szerintem ez igenis nagy dolog volt, hogy elmentél hozzájuk :!: Nagyon jószívű igaz barát vagy.

Boboka nagyon boldog szülinapot!

Betty: feldobtad a mai napomat! Matekolás: :lol: alig lehettetek ki a nagy keresgélésben

Tünci ez a barátság csak neked fontos. Sajnálom, hogy ilyen a csaj férje. Szerintem egy barátságnak nincsen ára. Ott segítünk egymásnak ahol tudunk. A barátnőm megkért, hogyha megyek a Tescoba akkor szóljak már neki mert álmenyezetet akarnak venni és nincs autójuk, kézben nem tudják elhozni. szívesen segítettem. Múlt héten mikor a férjem dolgozott mosás közben állt meg a mosógép. Megkérdeztem a férjét tud-e segíteni. Tudott. Nem fogadott el semmit érte, pedig kérdeztem. Azt mondta máskor is szívesen segít ha kell. Erről is szól a barátság.
Már szerettem volna kérdezni, hogy hol dolgozol, megírod priviben?

Szép napot!

királylány

Hasli

Gyógyulj fel minél előbb. A vizsgádhoz meg nagy-nagy drukk.

Bende, Hasli

:cry: :cry: :cry: Olyan drágák vagytok. Bármi, amit úgy gondoltok, hogy hasznát vehetik a gyerekek szivesen átadok nekik. 9, 8 és 5 évesek a gyerekek. A talin oda is tudjátok adni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Nekem közben az jutott eszembe, ha többen is vagyunk, akik szeretnének valamit küldeni a fiúknak, akkor inkább a pénzt kéne összegyűjteni és odaadni Melcsikének. Melcsike pedig, amikor elmegy hozzájuk egy tyúkanyós pillantással felméri a helyzetet, aztán megveszi az ajándékot és meglepi a gyerekeket.

Szóljatok ám, ha rossz ötlet és Melcsike Te is kiabálj, ha nagyon leterhelne az ötletem.
bende

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]

Melcsike szerintem ez igenis nagy dolog volt, hogy elmentél hozzájuk :!: Nagyon jószívű igaz barát vagy. [/color]

Sajnos nem érzem úgy , azért, mert az utóbbi időben már nem volt szoros a kapcsolat. Sok minden történt ami miatt nem foglalkoztam nagyon a régi kapcsolatokkal. Először hogy Bogika elment, meg az iskola, Ők elköltöztek, már nem jártunk össze. Csak összefutottunk akkor beszélgettünk. :( Mielőtt a baleset volt akkor előtte 2 héttel találkoztunk beszéltünk egy keveset. És most bánt, hogy csak keveset. :cry: De nem csak velük, szinte mindenkivel igy voltam. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.19 12:07-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Bende

Én pénzt akarok nekik adni. A középső most kezdi a sulit talán esetleg iskolatáska ilyesmi ötleteim lennének. Meg esetleg valami kis ajándékot, aminek csak úgy örülhet a gyerkőc. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Akkor én pénzt adnék. A középső válasszon magának olyan iskolatáskát, amilyet szeretne, ne kelljen kompromisszumot kötnie az anyagiak miatt.
Azt meg úgyis tudom, hogy a másik kettőnek is veszel valami apróságot.
bende

Melcsike!

ne legyen bűntudatod, Te is vitted a saját kereszted. Ne emészd magad. Biztos vagyok benne, hogy tudták és tudják most is, hogy számíthatnak Rád.
bende

Jaj Bende :cry: :cry: :cry:

Ez annyira kedves tőled. 8)

Majd akkor azt fogom csinálni, hogy megbeszélem az Apukával és vásárolunk táskát, tornazsák, tolltartó......... stb. Amire futja.Ezek szükségesek úgyis.

Köszönöm!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike:Én is szeretnék segíteni nekik!!!Annyira sajnálom ami történt :cry: :cry: :cry:
Ne emészd magad és igenis nagyon nagy dolog hogy elmentél hozzájuk és segítesz nekik nagyon-nagyon jószivű vagy!!!!!!!!!!
Vendég

Melcsike: nem lehetsz mindig mindenki mellett ott. Ne legyen bűntudatod amiatt, hogy az utóbbi időben nem volt szoros a kapcsolat köztetek. Szerintem minden szónál többet ér az, hogy a laza kapcsolat ellenére mégis meglátogattad őket és segíteni akarsz nekik. Más lehet a telefont sem emelte volna fel. Akkor is nagyon segítőkész vagy és jó barát aki a bajban is barát! És ez nagyon fontos szerintem, hogy nem csak akkor barát valaki amikor szépen süt a nap, hanem ha beborul akkor is.

Lara a lányod egy nappal előttem született és 32 évvel később :lol:

királylány

Lara

Ismeretlenül is nagyon köszönöm Neked is. Annyira aranyosak vagytok.

Priviben szivesen megadom az elérhetőségem. Ha megirod milyen jellegű segitséget szeretnél adni. Hozzám bármit küldhettek akár postai úton is, szivesen továbbitom.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hasli, jobbulást, ez is rossz hír, hogy műtét kellett.Ez befolyásolja a babaprojektet?????

Melcsike,Bende ti olyan jó szívűek vagytok... :cry:

Én meg egy ingyenélő, kihasználó... :cry:
Most beszéltem a barátnőmmel ,csak felhívtam, nem bírtam.Azt mondta azért nem keresett, mert:"utoljára csak panaszkodni akart, egyáltalán nem akarta, hogy én őszintén a véleményemet mondjam"És ezért megsértődött, hogy nem hagytam, hogy csak szidja az anyukáját, meg a tesóját, mert nem erre volt szüksége.

És minden igaz, szépen lassan kijött belőle.Hogy én igenis kihasználtam, mert amikor együtt mentünk a városba, akkor ki kellett volna fizetnem a benzin felét,mert az én kényelmem is volt(mondtam ,hogy nekem van bérletem talákozhattunk volna Fehérváron is, mire Ő:akkor nem mentem volna) hogy régebben ,amikor elvitt bevásárolni, ha már ő is ment,mindig ki kellett volna fizetnem a felét, mert Ő ezen spórolhatott volna és igaz, hogy volt, hogy kifizettem ,de nem mindig.Meg ha eljött hozzám egy-egy órára igaz, hogy csináltam palacsintát, vagy sütit, vagy vmi főételt, de nem komplett ebédet és sosincs otthon szörp, pedig utálja az ásványvizet...(kérdeztem mért nem mondta évekkel ezelőtt, hiszen ebben javulhattam volna!!!Lehet nem vagyok jó vendéglátó, de szeretnék az lenni...)
Aztán, az esküvő.Hogy adott pénzt, de elmaradt a nagy vacsora és később is megtarhattuk volna, ha akkor rosszul is voltam.KÉrdeztem, hogy mikor?Miután Viola meghalt??????????

Meg neki igenis számít ezer forint is és én nem érthetem, mert Ő építkezik,nekem meg csak "olyan" házam van és nekem nincs autóm és nincs gyerekem,nem tudhatom, hogy ezek mennyibe kerülnek.
És nem az számít, hogy megteheti, hanem ,hogy ez pénzbe kerül neki.
Úgy köszöntem el tőle, hogy talán pár év múlva lesz saját autóm, nekik is felépül a ház és nem lesz ellentét, nem tudom majd akkor kihasználni Őt...
Egyszerűen meg sem tudtam szólalni, majd egy órát beszéltünk ,az egész ebédidőm alatt..aztán visszajöttem és a kolleganőm annyira tudott összeszedni, hogy addig ide állhassak, amíg Ő eszik.

A szívem megszakadt, az egész nem is volt igazi, annyi éven át és én nem vettem észre.

Valamit ezzel tönkretett bennem, azt hiszem most jódarabig nem tudom, hogyan kell barátkozni..most majd görcsösen próbálok egyensúlyt tartani, hogy nehogy többet kapjak, mint adok,vagy nem tudom.Uramisten, hát ennyire szar vagyok????????? :cry:

Most már azt sem tudom van e barátom.

KépKépKép
tünci28

Tünci

Nem éri meg, hogy felemészd magad emiatt. Most már tudod az igazat, Ő tőle. Most már tudod, hogy részéről nem igazi a barátság. Egy percig ne legyen lelkiismeretfudalásod. Nem akarom megirni a véleményem a " barátnőről". Nem akarlak vele bántani.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci: :cry: :cry: :cry: Sajnálom ,de szerintem nem neked kellene elgondolkozni hogy jó barát vagy-e hanem neki :(
Dehogy vagy ingyenélő kihasználó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én örülnék neki ha ilyen barátom lenne mint TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsike:Írtam Bendének,majd vele elküldöm a pénzt,sajnos nem lesz egy nagy összeg de remélem azért tudtok rajt venni valamit.
Még azt akartam írni:Hogy nagyon helyes a lánykád és milyen ügyes 8)

Királylány: :lol:
Vendég

Lara kedves, ha valaki szivből ad akár egy csokit is annál nagyobb és szebb dolog nincs is a világon. :wink:

Kérlek benneteket ne érezzétek kötelezőnek jó! Annyira zavarban vagyok! :oops: :oops:

És köszönöm a dicsérő szavaidat, éppen Lyly babát énekel hátam mögött és zenét hallgat. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.19 13:10-kor.

Kép

Kép
melcsike70

De Tüncikém mi itt vagyunk neked!!!
Még ha messze is vagyunk sajnos,de itt állunk melletted!
És Bettibe is milyen jó barátra találtál!

Kép
Kép
szintus

Sajnálom Tünci,hogy így kellett csalódnod!
De hááát igazábol akkor ez sosem volt részéröl igazi!
Csak hamiskodott veled!Tudom,hogy fáj ez neked most....
De majd te is belátod,hogy nem érdemes érte szomorkodni!!!
Miért használtad volna ki?Ha elvitt,akkor nem kellene felhozni ezeket a dolgokat!
Akkor jobb lett volna,ha el sem visz!Meg a benzin....jaj Istenem,a benzin csak egy tárgy,a barátság pedig egy igazi mély érzelem....én nem vagyok anyagias,letojom a pénzt,azért van,hogy elköltsük,nem azért,hogy üljünk rajta...pfffff......

Kép
Kép
szintus

Tünci: itt ülök és nem tudom mit írjak. Gondolataim vannak de nem szalonképesek. Barátnő? Az ilyen? Nincs veled semmi gond, én örülnék neki ha a barátnőd lehetnék. Mindig mindenkinek önzetlenül segítesz. Ebéd, szörp, ááááááááááááá meg tudnám fojtani :twisted: És még te érzed rosszul magad. És az a monat: nem tudod mert nincs gyereked....... :twisted: Ha nektek "olyan házatok" van akkor nekünk - a panel - milyen? Ne haragudj, de amit most gondolok róla az minden csak szép meg jó nem! Olyan mérges vagyok az úgynevezett barátnődre, hogy még értelmesen írni sem tudok! Nemrég ebédeltem, de hányingerem van tőle. Szó szerint!

Kib........m ezt a gépet innen! :twisted: :twisted: A kurzor mindig elugrik és nem tudok rendesen írni. Melcsike neked szokott ilyet a laptop?

királylány

...
aarnika

Tünci!

A barátnőd egy HP- a párom szerint is- és nem a nyomtatómárkára gondolunk.

Azt mondta, hogy ez a nő tutira nem normális.
Ja elfelejtettük mondani, hogy nemcsak fuvardíj volt, hanem pakolási díj is, mert a férjed annyira álmos volt, hogy csak nézett bambán és enyém uram pakolta le az összes cuccot egyedül :)

+ koptak a gumik, a párom ruhája koszos lett...mosószer, deszt.víz...de ezt már tudod.

Ma egy csomószor a nyakamba borultál, azt hiszed ezt ingyen adom.... :D

Begorombulok, ha mégegyszer pityeregsz egy ilyen idióta miatt!!!!!!!! :evil:

Tessék vigyorogni!
bende

Melcsike!

Aranyos vagy. Remélem nem rakunk rád túl nagy terhet ezzel! Én is így képzeltem. Kézen fogod az összes kis és nagypasit, előveszed az összes gyakorlatiasságodat- úgy vélem ebből rengeteg van- és elviszed őket vásárolni.
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?