Szia anyuka,
Sajnos jo regota nem szolt senki a temahoz!
Ha meg mindig aktualis, talan leirom, amit gondolok errol a temarol, s ami egybol felotlott bennem, mintha az en ferjemet lattam volna.
Nem irsz a sulyodrol, bar irod, hogy ket gyereked van.
Nalunk hasonlo volt a helyzet, a kerdes "szex" oldalat nezve,a kisfiam szuletese utan. Sajnos sokaig, most harom eves a fiam, szoval majd ket evig szinte nem volt semmi kozottunk. Tiz kilo felesleg volt rajtam. Kerdezgettem a ferjem, miert, hiszen nem csak en akartam a kicsit stb. az meg hogy hiztam, nem csak az en hibam, mivel ilyen termeszetu vagyok sajnos
((.
Bar nalunk nincs kommunikacios problema,es sokat beszelgettunk. Mikor egyszer ugy dontottem, hogy tenni fogok ellenne. Fogyokuraba kezdtem es leadtam az utolso dekaig a felesleget. Egyszer egy buliba voltunk meghiva mindketten, szepen kioltoztem, valoban tetszeni akartam es tettszettem is, mivel nagyon sokan gratulaltak az elert eredmenyhez es hogy milyen csinos lettem. A ferjem meg csak nezett es azota minden rendben
)).
Sok faradsagomba telt, de megertettem. Egyszeruen o ilyen, a vekony nokre kap kedvet. Mi lenne, ha probalkoznal leadni egy kicsit, vagy elmenni valahova a ferjeddel es raebreszteni milyen szep es helyes a felesege.
Probalj programot szervezni, ne add fel onmagad!!!
Ez a gyerekeknek is fontos a jovore nezve!! Kepzeld el, milyen benyomasuk lesz a jovore nezve, ha azt latjak, hogy el vagy nyomva. Raadasul miert kellenne mindent elviselni a ferfiaknak! Mutasd meg, hogy no vagy! Ha latja az onbizalmat nalad, nem tud mibe belekotni. Ne mutasd ki neki a fajdalmadat, amit okoz ha igy beszel veled.Nincs joga hozza!!!! Mindig felhaborit, amikor ezt olvasom valahol es sokszor lehet errol olvasni. De ez mar nem ide tartozik.
Szoval fel a fejjel, le a kilokkal es ha te jol erzed magad a borodben, ez talan pozitivan fog a ferjedre is hatni.
Elnezest, ha kicsit tudalekosnak tunok, de csak a joakarat beszelt belolem.
egy masik anyuka