Szia anyuka,
Sajnos jo regota nem szolt senki a temahoz!
Ha meg mindig aktualis, talan leirom, amit gondolok errol a temarol, s ami egybol felotlott bennem, mintha az en ferjemet lattam volna.
Nem irsz a sulyodrol, bar irod, hogy ket gyereked van.
Nalunk hasonlo volt a helyzet, a kerdes "szex" oldalat nezve,a kisfiam szuletese utan. Sajnos sokaig, most harom eves a fiam, szoval majd ket evig szinte nem volt semmi kozottunk. Tiz kilo felesleg volt rajtam. Kerdezgettem a ferjem, miert, hiszen nem csak en akartam a kicsit stb. az meg hogy hiztam, nem csak az en hibam, mivel ilyen termeszetu vagyok sajnos
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/sad.gif)
((.
Bar nalunk nincs kommunikacios problema,es sokat beszelgettunk. Mikor egyszer ugy dontottem, hogy tenni fogok ellenne. Fogyokuraba kezdtem es leadtam az utolso dekaig a felesleget. Egyszer egy buliba voltunk meghiva mindketten, szepen kioltoztem, valoban tetszeni akartam es tettszettem is, mivel nagyon sokan gratulaltak az elert eredmenyhez es hogy milyen csinos lettem. A ferjem meg csak nezett es azota minden rendben
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
)).
Sok faradsagomba telt, de megertettem. Egyszeruen o ilyen, a vekony nokre kap kedvet. Mi lenne, ha probalkoznal leadni egy kicsit, vagy elmenni valahova a ferjeddel es raebreszteni milyen szep es helyes a felesege.
Probalj programot szervezni, ne add fel onmagad!!!
Ez a gyerekeknek is fontos a jovore nezve!! Kepzeld el, milyen benyomasuk lesz a jovore nezve, ha azt latjak, hogy el vagy nyomva. Raadasul miert kellenne mindent elviselni a ferfiaknak! Mutasd meg, hogy no vagy! Ha latja az onbizalmat nalad, nem tud mibe belekotni. Ne mutasd ki neki a fajdalmadat, amit okoz ha igy beszel veled.Nincs joga hozza!!!! Mindig felhaborit, amikor ezt olvasom valahol es sokszor lehet errol olvasni. De ez mar nem ide tartozik.
Szoval fel a fejjel, le a kilokkal es ha te jol erzed magad a borodben, ez talan pozitivan fog a ferjedre is hatni.
Elnezest, ha kicsit tudalekosnak tunok, de csak a joakarat beszelt belolem.
egy masik anyuka