Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most csak gyorsan pár kép Ödönről, később jövök bővebben:

Kép a szent porszívóval Kép Poci Úr Kép így alszom most
20150601134430

Ahogy látszik fodrászhoz még nem jutottunk el, de ami késik.....
20150601134430

Hát én azt hittem ez megint valami divathóbort hogy nem szabad simizni a pocakot. Pedig apci pont most kapott rá, én meg majd leállítom hogy nem szabad, eddig meg mindig cseszegettem, hogy nem is simizi a pocimat. Tiszta hülyének fog nézni! :lol: :lol: :lol:

NEMO
Vigyázhatsz is mert komolyan gondolom, tudod hogy a találkozás óta még szerelmesebb vagyok Rékába, anyu is meg akinek mutattam a képeket mind azt mondták úgy fogom mintha a sajátom lenne.

SUSKA
Hát nem viszed túlzásba a kajálást!
Tényleg nagyon jó baba Olcsa, már nem is emlékszem mikor panaszkodtál utoljára hogy nyűgös lett volna, ha egyáltalán volt ilyenre példa.

LINACSKA
Ha jól emlékszem Monicék is így jártak, bejárták a fél világot aztán végül a helyi boltban kaptak sokkal olcsóbban ágyat a gyerekszobába.

Elmentem az AFP -eredményemért kielemezné valaki aki ért hozzá???

Fogászatra mindenképpen el kell mennem a héten mert már csak kínzom magam. Minden étkezésnél legalább 3x ráharapok akárhogy is vigyázok és akkor csillagokat látok. Most is épp eszem a reggeli szendvicsemet és olyan üvöltöttem hogy majdnem leszakadt az álmenyó. :twisted:

Tehát az eredmény:

alfa-fetoprotein (AFP) terhes 26,98 ng/ml

MoM érték 0,93

MoM korrigált 1,24 /ref. tart. 0,70 - 2,50/

dita75

VIKI
De cukker, porszívózik??? Küldhetnéd hozzánk is! :wink: :lol:

dita75

Dita,
AFP eredményed tökéletes :lol: Kérdeztek vérvételkor súlyt meg kort? Mármint a tied. Mert abból jön ki a korrigált.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

igen kérdeztek. köszi akkor nem csinaltatok 4es tesztet, hisz a kombi is nega lett......... Bogyi egészséges és szép.......... :lol: :lol:

dita75

sziasztok,

Viki: köszi, még nem próbáltam husos kajókat, még nem mertem, gondoltam, ha ilyen lassan haladunk, h stök-őszib- srépa-alma-krumplit eszünk még csak, akkor nem merem bombázni húsossal. vagy lehetne már? vettem hipp spenót-krumplit és csak itthon néztm meg, és van benne tejszín és tejpor :twisted: 4 hóstól ajánlott. ráadásul a kecskemétiben szinte mindben van cukor, abból is vettem véletlen 4t, mert sietve vásároltam és nem néztem meg az összetételt.
de úgy vettem észre, h az univerben nincs semmi, ami ne lenne adható.

Évi: nagyon ügyi vagy! sajnálom, h vannak mellékhatásai a nagy útnak! hát én is be vagyok szarva a 10 napos tátrától. de első nap látom majd, h mi van és legrosszabb esetben mi a szálláson maradunk és csak a párom fog kirándulni a szüleivel és a tesójával. mi meg a szállás körül sétálunk.

Linácska: ügyin vásároltál!

tegnap du nagyon nyűgös volt Nándus, és ma végig. reggel 5 óta aludt egyszer 1 órát és kétszer 20 percet. és most h elaludtam a nyakam és tök fáj, fáradt vagyok, nagyon türelmetlen vagyok, uh most be is adtam neki egy viborcul kúpot. :oops: folyik az orra már 1 hete, üvölt a sprayre és az orrszívásra. szerintem a foga miatt van ez az egész. nagyon kivagyok :roll: lehet , h magamnak is nyomok egy viborcult

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Ditám!
Imádja a porszívót, akkor is ha megy, akkor is, ha csak a sarokban van. Mindig drukkol nekem porszívózás közben, h úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, juuuuuuuuuuuuuuu, ááááááááááááááááááááááááááááááá. :lol:

Gratulálok a jó AFP eredményekhez!!!! Bogyóci tényleg szépséges!

Kolléganőid mit szóltak a Bogyi ruci, kocsi bemutatóhoz?

Czinki!
Ó, az elején én is néztem az összetételt, de ma már nem. Sőt, én is adtam fel elveket, pl. 1 év alatt nincs tej, tejtermék, aztán mivel Lackó szereti a joghurtot, saját készítésű túrókrémet, adok neki. A babakjákban nincs annyi cukor, tejszármazék, stb, ami egy nem allergiás manónak árthatna.

Husis kaját 6 hó felett már kell adni a vas miatt. Sztem vedd kicsit lazábban ezeket a kajcsikat, kínáld meg többfélével.

Sajnálom a nyügibb napokat!

Kirándulásnál, ha nem akarsz szoptatni, akkor vigyél termoszban meleg vizet és csiánlj ott tápit Nándusnak.

Új képek a legényről?

Linácska!
Azért egy kis újszülötett ennél vastagabban kell felöltöztetni. Én a napozót keveslem.

Örülök, h sikerült bevásárolnod!

Zsuzska!
Aranyanyám! Te aztán nem sokat eszel! Én ennél többet ettem, mégis 15 kg lement 4,5 hónap alatt. Tejcsi ugye nem csökkent?

Moncsi, Némóka!
Hogy vagytok? Babók? Tudom, h nálatok a szél bezavar, remélem azért most nem annyira.

Lackó most aludt el, voltunk lent majdnem 1,5 órát, sétáltunk, játszóztunk, bevásároltunk. Megette a főzijét és ki is dőlt.
20150601134430

Basszus kétszer is nekiveselkedtem az alvásnak mert már tejeszacsik nőttek hajnal kettő óta a szemem alá mit ad isten kétszer is csengetnek! :twisted:
Murphy!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy sosem történik semmi, de ha épp aludnék akkor mindenki megtalál. :roll:

VIKI
Porszívó-imádat??? :lol:
De jó neked hamarosan kiveszi a legény a kezedből a munkát! :)

Kolléganőméknak tetszett minden, párom ki volt akadva mikor meglátta hogy már babakocsival közlekedem.
Amúgy a főnökök nyaralnak és senki nem dolgozott semmit, kint napoztak a teraszon! (állítólag amúgy se nagyon szoktak)

Próbáltam fotopapírra nyomtatni Bogyiról képeket, de nem vette be a 10x15-ös pappert és már mondta a kolléganőm hogy hoz A4-est és azzal már jó lesz. Telefonált is hogy mehetek, én még ettem előtte meg kipakoltam a szatyromat, és mire beértem minden be volt zárva. Tiszta peches napom van ma egyébként, mert minden kiesik a kezemből reggel óta káromkodom, mert semmi nem úgy jön össze.

Tök örülök, hgoy jó lett az AFP, kiváncsi leszek hogy a dokker így is szekálni fog - e hogy a drága vizsgálatokat megcsináljam.

Az előbb megkívántam egy kis jégkrémet, mialatt ettem Bogyó szétrugdalta a köldökömet. Most vagy nagyon ízlik neki vagy épp hogy nem! De nekem jólesett! :lol:

dita75

Czinki,
nyugodtan add azokat a bébikajákat Nándinak. És a cukor nem véletlen van benne. Akivel együtt szültem Lilit, mármint egy szobában voltunk, neki az anyukája dolgozott a kecskeméti konzervgyárban, és tutira ellenőrzött, és a baba életkorának megfelelő az összetétele. A törpicsekek kajájának 80%-ban szénhidrátot kell tartalmaznia, szóval jó az a cukor benne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

apának segítek szlázni, nagyon el van maradva ezért nincs időm netezni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Linácska

tényleg nem szabad a pocakod simogatni csak módjával. AZt is mondják, hogy az még veszélyesebb ha idegen simogatja, úgyhogy ne engedd, hogy lépten nyomon fogdossák.

Viki mami,

nagyon aranyos Lackó, igazi kisfiú már :lol:

Zsuzska,

én is annyira szeretnék fogyni, érdekes módon 2 hete nem vacsorázok és híztam 1 kg-ot :shock: Mondjuk nekem a hormonrendszerem sem indult még be mert mensim még továbbra sincs.
Mi is sokat vagyunk kettecskén Danikával, egyenlőre engem nem zavar. Bár a férjem munka miatt nincs itthon, ha szórakozni menne nekem is rosszul esne.

Dita,

sajnálom, hogy nem tudsz aludni. Nekem végig nagyon jó alvókám volt a terhesség alatt, még a magzatvíz elfolyás napján is aludtam délután 2 órát. AMit nagyon jól tettem mert így bírtam az éjszakázást :lol:

Czinki,

sajnálom, hogy Nándika nyűgös, biztos a foga miatt. Amikor Danika beteg volt a végén már ő is nagyon küzdött a spray és az orrszívás ellen, d emostanra elfelejtette és enged mindent csinálni az orrával.
Van már babakocsitok? Milyen?

Nemone,

Réka baba nagy egyéniség, szerencsére Danika nyugodt természetű, múltkor a babaúszáson kérdezték is, hogy mindig ilyen nyugodt? Mondhatni szinte ő az egyetlen aki nem sír soha sem bármit csinálnak vele a vízben.
Aztán mondtam, hogy tud hisztizni, de az ilyen mutatványokat otthonra tartogatja nekünk :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic,
nem is viselném, ha piszkálnák a hasam. Apának is inkább mutatni szoktam, hogy hol mozog, és nézi, vagy max. odateszi a kezét, de nem mozgatja. Meg Lili szokta néha dögönyözni. Én meg olyankor főleg, ha valamimet nyom, mint pl. most a gyomrom, hogy menjen odébb.

Csajok,
nekem akkora hasam van már így 32. hetesen, mint egy ház. Lilivel kb. 40 hetesen volt ekkora. Hát hova fog még nőni???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

a második babánál eleve nagyobb szokott lenni a pocak, pláne, hogy Levi kisfiú. A fiúk nagyobbak is.

Kép}
monic80

Monic,
és még mindehhez hozzájön, hogy Lilinél 10 kilóval több voltam, és talán arányaiban nem tűnt ekkorának

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MONIC
Ti a munka hősei vagytok!

Csak bírnám az éjszakázást akkor is ha már Bogyit kell etetnem.

Tök fura a BMC-sben mindig irigykedik valaki rám, hol épp a nagy pocakom miatt, hol azért mert nem alszom sokat, én meg őket irigylem hogy tudnak aludni és nem kell magukat vonszolni nagy hassal már a 17. héten.

Ma a csaj fél órán át kereste az AFP eredményemet, mert nem tudta hogy én arra várok azt hitte hogy már jóval több vagyok, már megint tiszta égés volt, de most már annyira nem érdekel mint eleinte.

dita75

Jó regeglt!

bocsánat az eltűnésért, tegnap a MOM parknál voltam szintén az augusztusi babásokkal.

Jut eszembe mielőtt elfelejtem
Lina, ha más nem is jelentkezik arra a napra és nem kell hazamennem a húgomnak segíteni(attól függ anyum kap e szabit) amikor fennt leszel mi szívesen találkozunk veletek Csigusszal! júl.6?

húgomnak első babásan is nagy a pocakja...mit nagy? óriási!

hát ez a sima body napozó szerintem is kevés, a kicsik imádják a meleget hiszen a magzatvíz nadon meleg és éppen emiatt szokták még a nyári babát is jól bebugyolálni az elején... ezért lehet alkalmazni nyugtalan sírós babónál a duncolást ...nyugodtan kövesd a mi tanácsunkat nem fog megfőni LEvi! :lol:

Viki igen ZSigacsiga eszik natúr joghurtba kevert gyümit és a nádudvari túróba kevert gyümit.mindkettőért él-hal így az első szülinapi tortája egyértelműen a saját készítésű túrótorta lesz, sütök tojás nélküli piskótából 3 laposat. és az egyik lapot összetöröm, ezzel fogom besűríteni a túrókrémet (mint a puncsszeletnél, nem akartam zselatint) egy keveset különveszek majd, amivel kívülről díszítem :lol:

nagyon jó a játékoldal amit feltettél

mellesleg ez a 4 hét a gyerekek között baccus annyival idősebbnek néz ki Bubuska! már kész férfi vazze!

Ditusom örülök a jó eredménynek! a pocid méretével meg ne foglalkozz! a tied és gyönyörűséges és és és és különben is.. szóval áttoldtad a babakocsit mi? csak lazán kérem így kell ezt! nálunk a terhesség végén én horkoltam annyira, hogy az utolsó egy hónapban külön szobában aludtunk.. amint kibújt Csigusz elmúlt...

Czinke én 7 hósan adtam először husit és én kizárólag Univert vettem mert ott tényleg figyeltek erre a cukor tejszin tejpor dologra.. nagyjából...
ne félj a Tátrától a z augusztusi babásoknál Emma baba volt kinnt a szüleivel, és olyan jól érezte magát! hordozókendőben apa hátán vigyorogta végig vagy aludta át a kirándulásokat amit javaslok, hogy jó meleg rucit mindenképpen tegyél el neki , mert ők egy csomó vékony ruhát raktak fel Emmára, rétegekben, mert nem gondoltak arra,hogy ott baromi hideg lesz... azt volt...

miért ne lehetne szoptatni a szabadban? én biza a városligetben vagy étteremben is simán csecsre vágtam Zsiguszt, egy pelust a válladra teszel, senki nem látja... csak lazán!

Moncsi örülök,hogy Dani élvezi az uszti! :lol: képzeljétek Zsiga az esti fürdésnél sem marad nyugton ülve a kádban, egyfolytában a csapot szerelné :twisted: sajtkukac van a valagában! :lol: no majd meglátom mit fog művelni a Balcsiban! úgy néz ki július közepén megyünk egy hétre barátnőmmel és a két gyerekkel a nyaralójukba, fiúk csak hétvégén jönnek le utánunk!
:lol:

Némó tegyél lopásgátlót a gyönyörűségedre! :lol: Ditus egyre veszélyesebb! :wink:

Suska elhagytam a cukrot és a tejem is csappant!!!! mint Vikinek...
csak módjával a fogyival... :lol:

na ennyi kútfőből

ja
Évi örülök,hogy az utat jólviseltáé gyerkőcök, ZSiga is.. aztán anyuéknál meg mindenhol egyfolytában ő is cicizni akart...
remélem a kisbabócák legközelebb már jobban viselik az "idegen"helyet.

ja csajok este is tápszert kap Zsiga és képzeljétek bár 10kor rácicizett de utána 3.40 kor kelt!

5és fél órát aludtam egyhuzamban!!!!jippijéééééééééééé :lol: :lol: :lol:
Vendég

és vége a giga ciklusomnak is 2.cn hurrá!!!!!!
Vendég

ez a pocaksimis dolog valóban így van! :lol:

Suska szopi alatt az is teljesen normális, ha mostantól a szoptatás végig nem jön meg.. ha abbahagytad a szopit és rá fél évre nem rendeződik a ciklus akkor érdemes orvoshoz fordulni...
Vendég

Jó reggelt!

Bonikám!

Örülök,h már jobban alusztok! Mennyi tápot nyomott be az édes Kis Csigulinó?

Mennyi a súlya Zsiginek?

Később még jövök!
20150601134430

Csigulinó? :lol: :lol: :lol: :lol:

kettő hete Vasárnap mértük barátainknál ott ruhában(body és egy farmersort, zokni volt 9350 g úgyhogy kb 9200körül lehet..szerintem.. :roll:

200g ot plussz utána cici majd 10kor másik cici :lol: kb 230 az adagja ha 7 étkezést számolok az éjszaka miatt... :lol:
Vendég

Boni,
én is szívesen talizok veletek. Amúgy nem tudom, hogy vasárnap mikor megyünk fel, úgyhogy ha nektek is jó úgy, akkor a legjobb a hétfő lenne (azt hiszem amúgy is az a 6-a). Kb. 9-fél 10-re végzek a vérvétellel, és este 5-ig ott dekkolok Pesten, várom a férjem, hogy haza tudjunk jönni. Szóval aznap nagyon ráérek, ha nektek is jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linus nekünk elvileg jó a hétfő is! :lol: eldekkolhatod az időt velünk és nálunk akár! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szépjóreggelt!

hát bocsi csajok, ha nem jegyzetelek a felét elfelejtem és tegnap már nem akartam visszakapcsolni a gépet.
ami kimaradt tegnap:

Dituli: grat az afp-hez!!

Monic: nem én gratuláltam a 4.hóhoz, de most megteszem utólag: grat a 4. hóhoz!!

NÉmóka: grat az átforduláshoz!! szerintem hátról hasra a nehezebb, uh jó erőben lehet Réka! :wink:

Viki: Lackó nagyon édi!! én is kérhetnék egy kis porszívózást??? :oops:

és az aktuális:

Dituli: szard le, h ki mit mond a pocakodról! nekem az utrótól és a magneb6tól tök nagy volt! mindenki rémisztgetett, h óriás gyerekem lesz és aggódtam, h ne legyen 4,5 kgos és ne kelljen csaszi, még a doki le is kövérezte Nándust, amitől lelkibeteg voltam 3 napig, és egyáltalán nem úgy volt! meg aztán jön majd, h mennyire lent van a pocakod, úristen! hát azzal se foglalkozz, ne parázz be miatta, nekem már 2 hóval a szülés előtt mondták. bár ez Monicnál nem jött be :roll:
szóval élvezd a kismamaságot, pihizz napközben , és büszkén viseld a nagy pocit!! :lol:

Lina: hát én akkor is lemondok a kecskeméti konzervről.

Viki: igen tudom, h már lassan kell a hús is, de még nem mertem annyi mindent egyszerre bevezetni nála, de majd a héten veszek azt is és a jövőhéten bepróbálkozom.
és tényleg igazad volt, mint szinte eddig mindenben, amiben tanácsot kértem, feladja az ember az elveit. nem tudok olyan változatosan kajcsit adni neki és így, h a konzervhez adok egy kis frisset, szerintem tök jó. de a saját sokkal hígabb is, és szerintem ebben segít a bolti is, h szürítsem.

Monic: tök jó, h ennyire szeretitek az uszit!!

Boni: grat a szép súlyhoz és a pirihez. ti aztán éltek társadalmi életet!

hát tegnap nagyon nyügik voltunk. alig aludt vmit Nándi napközben. du 15,30tól fent volt estig, de hulla fáradt volt már, a cicihez nem is volt ereje. de persze aludni esze ágában sem volt. áááááááhhhhhhhhh! estére annyira kivoltam, h alig volt tejem, még szerencse, h fejek mindig és volt egy egész adagnyi aranytartalék.uh!
du 18kor szépen evett gyümit, 100 gr-t aminek a fele babnán és a másik fele alma-krumpli volt, nyelte mint kacsa a nokedlit, magától nyitotta a száját, nem kellett neki könyörogni, sőt alig győztem lapátolni. szerintem imádja a banánt a kis makibébi! most rakjak a főzibe is banánt???? :shock: :shock:

na fel is kelt! aludt 1 órát :roll: kiviszem sétálni, most még nincs nagy hőség!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Boni!
Zsigus nagyon csini!

Ödön azértl átszik nagyobbnak, mert 1 kg előnye van hozzá képest. Már 80as bodyt hord, bár némelyik kihangsúloyzza a pociját.

Czinki!
Laló evett már banán-krumplit és banán-sütőtököt is. Én krmuplival sűrítek általában (bár van amit rizzsel), de ismerek olyat, aki rizslisztet tesz bele. Ez van a bolti kajcsikban is.

A mi babásunkon is zizik voltak tegnap a manók, kevés alvással. Éjjel viszont bepótolták.

Ditám!
Jobban aludtál ma már ugye?
Pocit meg tessék kitolni!

Nem sokára jönnek anyósék, utána megyünk a lakóhelyes csajokkal talizni + feltölteni a pelus, gyümi készleteket.
20150601134430

SZiasztok,

tegnap délutántól Danika is tiszta zizi volt, aztán amikor elkezdett esni az eső és lehűlt a levegő elaludt. Pont fürdés előtt. Izgultam, hogy mi lesz így éjszaka, de 22-től reggel 8-ig aludt :shock:
Múltkor meg fél 9-ig. Sőt 2 napja volt, hogy a 6-os szopi után 11-kor ébresztettem.
De nem bízom el magam mert általában akkor kezdi a koránkelést :lol:

Nemone,

nagoyn ügyes Réka baba, hogy megfordult. Én is nagyon várom már, de DAnika nem mutat rá hajlandóságot.

Dita,

legyél büszke a pocakodra! És azért nagyobb mert még nem híztál semmit csak a pocid nőtt. Ha a feneked is nőtt volna a poci is kisebbnek látszana mint Linácskánál :wink:

Viki mami,

jó talizást nektek!

Boni mami,

hajrá 2. cn! :lol: Csigulinó nagyon jó :lol: :lol:
Örülök, hogy többet bírtál aludni!

Kép}
monic80

Azt hiszem neki állok valasni, kb már olyan magas a halom mint én :oops:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Dita: Sajnálom, hogy Bogyó ilyen szégyenlős, de reménykedjünk Boni 1. verziójában. :) Tök jók a képek! Apcit miért nem vitted magaddal? Élőben teljesen más élmény, mint DVD-ről!
Nekem először 18. hét környékén mondta doki, hogy ha mondania kéne valamit a nemére vonatkozóan, akkor inkább kislányt mondana. Aztán 21. hetesen 4d-n már elég biztosra mondta a szonográfus, hogy Nikink lesz, de csak akkor vettük biztosra, amikor meglett az amnio eredménye (24. hét).
Gratula az AFP-hez! :)

Nemone: Igen! Niki nagyon nézelődik. Ha sokan vannak körülötte, akkor képes túlpörgetni magát, és alig tudom utána elaltatni. Réka nagyon csini! :) Gratula a sikításhoz és a forduláshoz! Utólag is boldog szülinapot kívánok Neked! Frontok! :evil:

Linácska: Drukkolok, hogy Levi megtalálja a helyes pozíciót! +++++ Ezt a pocaksimis dolgot én is hallottam. Én mindig simiztem Nikit, amikor mocorgott a pocakban, a lepényem meg szüléskor se akart leválni. :roll:

Zsuzska: Szép nagy fiad van! :D Tiszta apja! És milyen szépen tartja magát hason! :) Örülök, hogy bírod még tejcsivel! :) Még mindig jobb, hogy jó étvágya van, mintha úgy kéne belekönyörögni a kaját.

Czinke: Utólag boldog féléves szülinapot! :) Ügyesen haladtok a hozzátápival! Ne izgulj a kirándulás miatt, biztos minden rendben lesz!

Boni: A csirkecsontos kép nagyon király! :D Örülök, hogy az esti tápi kiegészítés megtette a hatását! Tök jó, hogy végre vége a gigaciklusnak, bár én kicsit reménykedtem, hogy hátha kistesó van a dologban. :oops:

Vicky: Óriási gratula a szívhanghoz! :D Ciszták! :evil:

Évi: Sajnálom, hogy szétcsúszott a napirendetek a vidéki út miatt! Remélem, hamar visszarendeződtök! A csomagolással nagyon ügyi vagy! :)

Monic: Boldog 4 hónapos hófordulót! :) Hogy megy az idő..

Viki: Hosszú hajjal is zabálnivaló a porszívóhívőd! :)

Mi hétvégén elutaztunk Nikivel haza anyumhoz (200 km-re) először. Odafelé végigaludtuk az utat, visszafelé viszont elég nyügi volt.. Apa az autópályán minden pihenőnél megkérdezte, hogy menjünk-e ki.. én meg mondtam, hogy csak haladjunk, és csitítgattam, hogy ne ordítson annyira. :roll: Az ottléttel amúgy nem volt gond, ugyanúgy evett, aludt, mint itthon. :)

Képzeljétek múlt hét csütörtökön meglátogatott pirianyó.. :roll: Először azt hittem, hogy a gyermekágyi tér vissza, de mostmár nem kétséges, hogy ez biza piri volt. Nah, de ilyen korán?

És végül két képecske a mi kis tündérkénkről:

Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Büszke vagyok a pocakra köszi a hsz-eket, egyébként azt figyeltem meg hogy pont azok vannak elhülve akik még nem is szültek egyáltalán. A szomszéd csajnak sincs gyereke, nem lehetett nekik. A kis asszisztens biztos sok kismamát látott már de ezer % hogy ő még nem szült.
Na mindegy. Én még ki is szoktam tolni ha idegenek között vagyok. Pláne az orvosnál mert ott lincselés van ha előbb behívnak a nyanyáknál.

VIKI
Köszi a kérdésed, valamivel jobban, bár hajnalban amikor apára megint rájött a köhögőgörcs kedvem lett volna átmenni a másik szobába, de bíztam benne hogy hamarosan felkel és becsukja rám a hálóajtót. Viszont fél 7-kor már keltettek!

BONI
Örülök a "hosszú" alvásnak és a bládimérinek! :)

LINA
El fogsz olvadni Csigulinótól. Veszélyesek azok a nagy barna szemek! :wink: :lol:

CZINKI
Meg tudom érteni a kis makidat, a banán a legfincsibb gyümi a világon (minden ami fini hízlaló is)
Én is reménykedem hogy nem lesz nagy Bogyó, mert édi 56-os cuccocskáink vannak. Azért elég sanszos mert én is 62 cm voltam, és több mint 4 kiló. :oops:

MONIC, NEMOKA
Rátok gondoltam amikor ma nézem az időjárás jelentést, hogy a hétvégén már megint front lesz. Lassan már naponta jönnek-mennek a frontok. El sem tudom dönteni hogy milyen gúnyát vigyek jövő héten anyuékhoz mert kedd-szerdán valszeg náluk leszek.

dita75

DENIKA
Apcit pestre????
Rühelli pestet, és különben is titkos akció volt. :wink:

Egyébként még itt a helyi uhura sem tud eljönni, most csüt-ön ha lett volna ultrahang mondtam neki hogy jöjjön el, eleve nincsenek főnökök mert nyaralnak, nem fognak pampogni hogy fél órára eljön a munkahelyről, de egyszerűen annyi dolga volt hogy képtelen volt elszabadulni. Apci 24 órából min. 18-at dolgozik úgyhogy én mindent egyedül intézek. Neki majd annyi lesz a feladata hogy a bútorokat összerakja, meg valszeg át kell festeni a gyerekszobát, mert a fia egy kicsit elrendezte már. Unalmában kapargatta a fűrészporos tapétát! :twisted:

Hihetetlen édes Nikike, az a teliszájas mosoly :D :D :D :D :D
Asszem neked is be kell szereznek egy lopásgátlót! :lol: :lol:

Ahogy Boni mondaná nekem is összeugrik a méhem ha ilyen rózsaszín csodákba öltöztetett kismanót meglátok.
Ez már beteges!

Bocsi a kiscsávóktól imádom mindet, de a hölgyek nálam előnyben! :lol: Bocsi hogy őszinte voltam, de sztem ezt ti már úgyis tudtátok! 8)

dita75

Denika,

nagyon szép Niki!
Ügyes, hogy jól viselte az utazást. A nyűgösség szerintem belefér, már Danika is csinált olyat, de egyre többet megyünk vele és már nem nyűgös vagy csak nagyon ritkán és akkor is rövid ideig. Volág csavargója lesz mint a szülei :lol:

Dita,

hát igen, a frontok kikészítenek, de ez van, muszáj megszokni mert nem hiszem, hogy ez változna... Én is nagyon frontérzékeny vagyok, nem csoda, hogy Danika is az lett. :roll:

Czinki,

most kaptam potán egy kis füzetet a hozzátápiról és azt írja, hogy az Univer bébiételek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és glutén-, tejfehérje és tejcukor allergéneket. Szerintem próbáljátok ki ezt a márkát hátha jó lesz.

Kép}
monic80

MONIC
Gondolom elég korán hozzá kell szoktatni a babát hogy más is van mint a szobája meg a lakás. Mi is már egy hónaposan fogjuk vinni hosszú útra hiszen karácsony lesz, és 25.-én a szülinapomon mindig anyuéknál gyűlik össze az egész family.
Már sokszor álmodtam róla hogy Bogyó ott lesz a pihenőszékben a fa alatt és majd mindenki dögönyözni akarja csórikámat! :lol:

dita75

Dita: Sajnálom, hogy apcidnak ennyit kell dolgoznia. :( De a mai világban örüljön az ember, ha van munkája..
Amúgy enyim apa már intézi a fegyvertartási engedélyt! :) Úgyhogy Niki biztonságban lesz. :)

Monic: Remélem is, hogy Niki megszokja majd az utazást, mert mindkét nagyszülő 200 km-re lakik, ráadásul nem is egyirányban. Frontokat sajnálom. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

DENIKA
Hűha most aztán meg lettem fenyegetve. :roll: Akkor nincs mese Bogyónak lánynak kell lennie! :roll: :lol:

Az előbb úgy viszketett a ködlököm, vakarásnál érzem hogy olyan száraz körülötte a bőr, és tényleg még ki is van fehéredve az egész belseje olyan mintha hintőpor ment volna bele, ez normális?

dita75

denika: Szép Niki a képeken. És ez a mosoly. :) Kíváncsi lesz majd a mi picurink hogy bírja a 2 órás vonatozást, ha majd hazamegyünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Haligali!
Dobok fel pár képet a mai taliról. Este jövök bővebben és reagálok, az uram kimenős lesz:

Kép Zenész leszek Kép A csajommal Kép Álldogálok Kép játszunk Kép játszunk
20150601134430

Viki, Aranyanyám, Lackó irtó helyes. Nadon büszke lehecc rá. Nem csökkent a tej hála Istennek és a súlyom hála Istennek megy lefele. Már észrevehető. Eszem ezt a motherlove-os more milk plus-t ettől sokkal több a tejcsim.

Denika, nagyon cuki Niki, örülök hogy birta az utazást.

Boni, lassan Olcsa behozza Zsigit, most mértük 8800 gramm. Holnap jön a doktornénink és oltja be Olcsit, rem minden jól megy majd.

Moncsi, sajnálom hogy Danci zizi volt, hála Isten Olcsi nem érzi meg a frontokat, csak eszik, nevetgél és alszik. Tartsa meg jó szokását.

Ditus, már kivi vagyok rád, úgy néz ki júl utsó hetén leszünk a Balcsin akkor tudtátok jönni??? Moncsi Ti akkor merre lesztek???

Na most megyün le Olcsival sétálni egy picit.

Kép
pgsuska

SUSKA
Mi nem megyünk sehová, itthon dolgozik apci a házon egész nyáron. Ha épp nem lesz olyan meló akkor szeretnénk menni. Köszönjük szépen a meghívást. Remélem Monicék is jönnek mert akkor tényleg együtt lesz a hármasiker pár! :wink: :lol:

Örülök, hogy a tejci változatlan nem úgy a súlyod. Tök ügyin tudsz mindig fogyizni. Gratula hozzá!

Drukk a holnapi szurihoz! +++++++++

VIKI
Nagyon cuki Lackó a gyerekek között. Ennyi játék öregem.... kánaán! :lol:

dita75

Moncsikám!
Örülök, h Danci jót aludt! Én is úgy vártam már a lehűlést, mint a messiást!
Eltűntetted a vasalnivaló tornyot? Én nemrég fejeztem. Apusunk kimenős, így nagy magányomban eltűntettem.

Denika!
Nikici édes kis tündérlány! Őt is úgy ellopnám!

Hozzám a Piri 3 hónap után jött, h a fene essen belé.

Örülök, h jól viselte a manó a hosszú utazást.

Ditusom!
Akkor ma később keltél, mint mi. Lalcsi 6 előtt kelt (ennek örültem, mert így leaglább visszatudtam altatni, és kipihente magát, mire anyósék jöttek).

Igen, tiszta játék arzenál volt. A vendéglátónk 3 évese pedig csak hozta és hozta őket, h Lacibaba tudjon mivel játszani. Édes a csaj nagyon.

Zsuzska!
Büszke is vagyok Döncire! Ő az életem, a mindenem! Kis szerelmem!

Nagyon örülök, h van tejcsid, Oli Úrat ki is kell szolgálni a finomsággal.
20150601134430

Sziasztok!

Ma apa altatja a Dórit, ikrek már alszanak (bakker, az Ádám gyomrában kb. 350 gr tej van :shock: :shock: ) Szóval ma este "kimenős" vagyok :)

Vicky!

Hú, lehet, hogy két babó lesz? Azta, gratulálok!!!

Némóci!

Gratula Rékának a forduláshoz! Nagyon ügyi! A csasziheg körüli terlület nekem is tök érzéketlen :roll: Néha viszont a heg eléggé viszket.

Viki!

Csini Lackó bébi :) Jó sokat fogytál akkor, ügyi vagy!

Dita!

Örülök, hogy ilyen szupi lett az AFP-d :) Értem én a lánypártiságodat, én is így voltam, de aztán jött Ádámbátyám... és úgy belezúgtam, mint a vak ló abba a bizonyos gödörbe :) Úgyogy nekem bizony két pasi van az életemben, apát meg 3 nőci imádja itthon :)

Czinki!

Bizony, a bébiétel összetevőket jó alaposan meg kell nézni :evil: Fene a bőrüket, hogy írhatják rá, hogy 4 hónaposoknak való, ha tejszín is van benne :evil: Én mindig azt mondom, hogy az elv olyan, mint a fing: tartod, amíg tudod, de szerintem a hozzáadott cukor akkor is felesleges egyelőre. Teljesen elkerülni nem lehet, és nem is kell, de még ráér. Főleg, ha már foga is van a babának, akkor különösen nem kell, hogy találkozzon vele. Legalábbis én ehhez tartom magam. (Mondom ezt én, akinek már 3 hósan nyalókázott az Esztikéje :twisted: :twisted: )

Boni!

De jó, hogy bevált Zsigabigánál a tápszerezés! Végre alhatsz egy nagyobbat :) Kell is az, másnap sokkal rózsaszínebb minden :)

Denika!

Nikice egyszerűen zabálnivaló :) Pirit sajnálom, azért még várhatott volna. Nikit nem zavarta meg a szopizásban?

Zsuzska!

Te is nagyon ügyi vagy a fogyással! Irigykedek is, mert én meg hízok, mint a kismalac :twisted:

Képzeljétek, az Ádám már nem csak hátról hasra fordul, hanem vissza is tud a hasáról a hátára. Esztili még az oldalra fordulásnál tart, de majd megtanulja ő is. Olyan kis okosak, este mikor adom be nekik a D-vitamint, ha meglátják az üveget már nyitják is a szájukat :) Figyelnek a nevükre is. Imádnivaló két kis szaros :)
Hétvégén kaptunk anyuéktól egy nagy szatyor gyönyörű cseresznyét. Három Aventes pohárban fagyasztottam is le belőle a törpöknek, hátha jól fog majd jönni télen. Ha más nem, majd én megeszem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

De sajnálom, hogy pont most senki nem ér rá :( Akkó' lépek aludni, mert 4-kor nyit a didi-bár Ádámnak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó regeglt!

Évi jaj ha tudom, hogy itt vagy, nem punnyadok az ágyban :lol: :cry:

nagyon ügyesek a gyerkőceid!

hát igen nehéz úgy betartani ha maguk a gyártók sem figyelnek.. én ezért főzök inkább meg az Univer volt a favorit.. mostanában már néha Nestlé dolgokat is veszek amiben nincs olyan cucc amit én még nem adnék ..

Tegnap ZSiga kidobta a belső kertre az egyik játékát, mehettem le bemutatkozni

:lol: egy nagyon kedves hölgy lakik lennt, és van egy kétéves unokája, aki éppen jött a mamához és így a játszótéren együtt voltunk lennt.. ja és meginvitálta Csigulinót hogy bármikor lemehet hozzá a kertjébe játszani :lol:

látom Bubus jól érezte magát a talin! :lol: ez magánlakásban volt? jó kis játék gyűjtemény! és még nekem mondják hogy sok játék van..

Czinke mi is korán megyünk játszani.. meg későn 16 körül 11-16ig lakás

:cry:

DEni Druszám tüneményes! jáj a méhem :lol:

Suska Hajrá Olcsi!

MOncsi DAni még mindig frontérzékeny? szegényke!

Vigyázat Zsigacsigaáradat!

KrokiKonrád Kép Kép
járássegítő dobozKép
anya elpakoltam Kép
ha ezt meghúzom, elindul az autó Kép
felmászok az ágyra Kép
lemászok Kép
tiszta apja Kép
tegnap reggel oroszlánnal indítottam a napot! anya így nézett :shock: (mert már feltette teszveszre eladásra annyira hidegen hagyott) Kép Kép
már megint zsiványkodtam Kép
ártatlan vagyok Kép
Vendég

Jó reggelt!

Évim!

Gratula a kis forgolódós csávónak! Képet kérünk!!!!

10kor én már 1szer kialudtam magam :lol:

Boni!
Látom Zsiginek sem kell a szomszédbe menni huncutságért!

Megfalnám a kis sonkáját, ha itt lenne!!!! Te milyen naptejet használsz Zsiginél?
Én vichy-t vettem, jó, de elég büdi.

Magánlakásban voltunk igen.
20150601134430

Viki a Bioderma KID változata 50es de ha elfogy már van 30as Dmes t2000Fért csajok dicsérték..kiprósza
Vendég

ja biderm 4500F :shock:
Vendég

Én 3500ért vettem a vichyt- és 100 ml.
20150601134430

sz dse rossz, bioderm is 100

a dmben a 200as 1800max
Vendég

na lemegyünk játszótérre, amig jó az idő!

pusssz
Vendég

sziasztok,

Évi: nagyon jót nevettem : az elv olyan mint a fing, tartod egy darabig :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monic: igen csak univert veszek ezentúl, de azt is megnézem alaposan! nekem most ,,csak ,, a combom közepéig ér a vasalnivaló :roll: remélem ma sikerül kivasalnom.

Vicky: Niki nagyon szép kiscsaj!

Vikimami: Lackó nagyon édi!!
majd holnap bevásárolok husos cuccokból. tegnap a srépa-banán volt a kajcsi, ette.

Boni: nagyon helyes! az oroszlánnal megtanul járni, ahogy tolja maga előtt?

én is a vichyt vettem, és most volt hozzá napozás utáni balzsam is, amit szintén kenhetek Nándusra, de vettünk egy nivea baby 50+-t is, az is minden mentes, bár az sem volt olcsó.
hát csajok, nem tudom , h mit tegyek, mert egyszerűen Nándus nem eszik meg 70-80 grnál többet gyümiből és utána kell neki a cici. eddig csak 10 és 18kor kapott gyümit, de lehet, h most már a 14kor is adok neki. hát így hogy váltom ki a cicit. ráadásul estére annyira kimerülök, h nem alszik eleget, h alig van tejcsi. tegnap is reggel aludt 1 órát, kivittem sétálni 1,5 órát, amiből aludt 20 percet. napközben ugye a kánikulába nem vittem ki, de rengeteget játszottunk a szónyegen. és du 14es evés után felkelt 15,30kor és fent volt végig a fürdésig. 17kor kapott gyümit, utána cicit aludt 20 percet, levittem sétálni, h hátha alszik. olyan laposakat nézett, h szerintem már alig látott, de nem aludt fél pillanatot sem. szinte küzd , h ébren legyen. biztos hülyének néztek, h mit keresek este fél 8kor még kint a gyerekkel.20,15ig sétáltunk, aztán be pancsi, persze tök kipattan a szeme, megint felpörgeti magát, de ereje nincs szopizni. tegnap nagyon magam alatt voltam. mondtam is a páromnak kezdem úgy érezni magam, mint amikor Nándus 2 hós volt.
egyébként nekem nagyon jót tett az esti séta, úgy aludtam , mint akit agyonvertek. hajnalba felkelt egyszer Nándus, kimasszíroztam 2-3 pukit és szépen aludt tovább, csak 6,30kor kelt! legalább este alszik , tudom, egy szavam se lehet! :roll: bár ez nagyon kivételes este volt, mert 5kor szokott kelni. :roll:
kipróbáltuk tegnap a sport részét a kocsinak, abba voltunk mind2szer sétálni, kicsit még nagy, de nagyon jó. tök könnyű, igy Nándistul megtudom emelni az egészet és felhozom az emeletre, nagoyn szupi!! ezt visszük a tátrába is már , a mózest már nem! hát már nagyok vagyunk!! :lol:
ja, és párom tök kivan, mert Nándus csak a szopipárnán fekve hajlandó meginni a tejcsit cumiból. még tőlem sem kell neki a cumi ülve, v karban fekve. mert így van szoktatva- monja a párom :twisted: és a tátrától is ezért rettegk, mert én is csak ülve párnán tudom szoptatni Nándust, és ő is így szeret és tud szopizni. amikor voltunk fertődön és nem volt párna és a kocsiban szopiztunk , alig evett vmit és csak üvöltött. mi lesz velünk, nem tudom :cry: :cry: szóval nem attól félek, h meglátják a cicit.

na még pihizek pár percet, szerintem nemsokára kel uraság!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Viki, Boni, Denika,
Gyerkőcök tündériek! :D :D :D

Zsuzska,
A vágás körüli rész nekem is érzéketlen, de szerencsére már nem szokott nyilalni, és viszketni is csak ritkán.
Hát, tényleg nem eszel sokat, de örülök, hogy a tejcsid nem bánja, csak a kilóid!

Dita,
Gratulálok az AFP-hez! A pocakod meg gyönyörű, nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit mond! (Nekem úgy hiányzott, hogy nem volt igazán nagy pocakom... :roll: )
Időjárás... Hát, igen félek is előre a hétvégétől! :?

Czinke,
Biztos nem lesz semmi baj Nándussal az út alatt! Mi augusztus elején megyüngy balatonra, remélem Réka is jól viseli majd.
Sajnálom, hogy Nándus is érzékeny a frontokra! :(

Monic,
Örülök, hogy az úszást ennyire élvezi Danika! Frontok :twisted:

Boni,
Gratulálok az alváshoz! :D Jó dolog is, amikor először többet alhat az ember!

Deni,
Máris meglátogatott pirianyó? Ez tényleg jó korán volt! Ha minden rendben, akkor nekem a hétvégén jön meg újra.

Évi,
Ügyesek a gyerkőcök! Akkor Ádám ezek szerint aktivizálta magát? Múltkor még panaszkodtál, hogy ő nem hajlandó semmire.

Hát, nekünk a keddi napunk sem volt valami jó! :( Olyan még eddig nem fordult elő Rékával, hogy séta alatt sírjon, hát most vagy fél órát sírdogált míg haza nem értünk. Aztán a fürdetés előtt egy fél órával elaludt, és nem is akart felébredi, így félkómásan fürdettem, meg etettem. De tegnap végre jó napunk volt, nagyon mosolygós hangulata volt a kis Drágámnak! :D
Viszont egyszerűen nem tudok Réka nappali alvásával mit kezdeni! Nappal most már csak 30-45 perceket alszik bármit is csinálok, de legalább 1/2 22-től 6-ig alszik, és utána kb. 1/2 7-től 10-ig is szépen alszik. Ennyi alvás elég neki? Bár, az esti nyűgikből sejtem, hogy nem igazán. :?
Húúú, Lányok még jó, hogy írtok itt a különböző babakajákról, mert most néztem meg, és amit vettem Rékának abban tényleg van cukor. Nem gondoltam, hogy ezt is meg kell nézni, hiszen az van rajta, hogy 4 hónapos kortól adható...
Ja, amúgy azóta nem fordul át többször Réka, de ha a hátán fekszik akkor érdekes dolgokat csinál. Többször jöttem be a szobába arra, hogy 90 fokkal elfordult, de hogy hogy csinálja még egszer sem láttam. És az minek az előjele, hogy lerakja a talpát, és kinyomja a fenekét? Illetve amikor hason van, akkor baromi magasra feldobja hátra a lábait. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?