sziasztok,
Évi: nagyon jót nevettem : az elv olyan mint a fing, tartod egy darabig
Monic: igen csak univert veszek ezentúl, de azt is megnézem alaposan! nekem most ,,csak ,, a combom közepéig ér a vasalnivaló
remélem ma sikerül kivasalnom.
Vicky: Niki nagyon szép kiscsaj!
Vikimami: Lackó nagyon édi!!
majd holnap bevásárolok husos cuccokból. tegnap a srépa-banán volt a kajcsi, ette.
Boni: nagyon helyes! az oroszlánnal megtanul járni, ahogy tolja maga előtt?
én is a vichyt vettem, és most volt hozzá napozás utáni balzsam is, amit szintén kenhetek Nándusra, de vettünk egy nivea baby 50+-t is, az is minden mentes, bár az sem volt olcsó.
hát csajok, nem tudom , h mit tegyek, mert egyszerűen Nándus nem eszik meg 70-80 grnál többet gyümiből és utána kell neki a cici. eddig csak 10 és 18kor kapott gyümit, de lehet, h most már a 14kor is adok neki. hát így hogy váltom ki a cicit. ráadásul estére annyira kimerülök, h nem alszik eleget, h alig van tejcsi. tegnap is reggel aludt 1 órát, kivittem sétálni 1,5 órát, amiből aludt 20 percet. napközben ugye a kánikulába nem vittem ki, de rengeteget játszottunk a szónyegen. és du 14es evés után felkelt 15,30kor és fent volt végig a fürdésig. 17kor kapott gyümit, utána cicit aludt 20 percet, levittem sétálni, h hátha alszik. olyan laposakat nézett, h szerintem már alig látott, de nem aludt fél pillanatot sem. szinte küzd , h ébren legyen. biztos hülyének néztek, h mit keresek este fél 8kor még kint a gyerekkel.20,15ig sétáltunk, aztán be pancsi, persze tök kipattan a szeme, megint felpörgeti magát, de ereje nincs szopizni. tegnap nagyon magam alatt voltam. mondtam is a páromnak kezdem úgy érezni magam, mint amikor Nándus 2 hós volt.
egyébként nekem nagyon jót tett az esti séta, úgy aludtam , mint akit agyonvertek. hajnalba felkelt egyszer Nándus, kimasszíroztam 2-3 pukit és szépen aludt tovább, csak 6,30kor kelt! legalább este alszik , tudom, egy szavam se lehet!
bár ez nagyon kivételes este volt, mert 5kor szokott kelni.
kipróbáltuk tegnap a sport részét a kocsinak, abba voltunk mind2szer sétálni, kicsit még nagy, de nagyon jó. tök könnyű, igy Nándistul megtudom emelni az egészet és felhozom az emeletre, nagoyn szupi!! ezt visszük a tátrába is már , a mózest már nem! hát már nagyok vagyunk!!
ja, és párom tök kivan, mert Nándus csak a szopipárnán fekve hajlandó meginni a tejcsit cumiból. még tőlem sem kell neki a cumi ülve, v karban fekve. mert így van szoktatva- monja a párom
és a tátrától is ezért rettegk, mert én is csak ülve párnán tudom szoptatni Nándust, és ő is így szeret és tud szopizni. amikor voltunk fertődön és nem volt párna és a kocsiban szopiztunk , alig evett vmit és csak üvöltött. mi lesz velünk, nem tudom
szóval nem attól félek, h meglátják a cicit.
na még pihizek pár percet, szerintem nemsokára kel uraság!