Sziasztok!
Rani, ez nagyon szép HCG! Baba tuti, az 1000%. Én azt mondom, hogy legyen egy, de az erős!!! De ha kettő lesz (vagy több
), az se baj, csak legyen erős, és egészséges (az lesz!!!)!
Alle, ne légy szkeptikus. Az, hogy mit érzel, nem jelenti azt, hogy nincs baba. Emlékszem, Én a beülti után rögtön éreztem, hogy fészkelik be Magukak a picik (vagyis a Picim), aztán pár nap után, már tartottam attól, hogy mégsem jön össze, mert úgy éreztem "üres vagyok". Igazából, teljesen hullámzó volt mindig. Egyszer tudtam, hogy van baba, egyszer meg kétségbe voltam esve, hogy nincs (főleg azért volt rossz, mert tesóm mindig ott volt mellettem nagy pocakkal). De Én úgy indultam Neki az egész beültinek, hogy tuti, hogy sikerül, nem lehet másképp. Nem volt "terv" sikertelenség esetére.
Na, szóval, süket duma befejezve, egy a lényeg: mindig csak jóra kell gondolni! Igenis van baba!!!
Timi, gerincsérv...
az nem jó. Akkor a terhesség is meg fog majd viselni, nem? Főleg, hogy két Picuri van a pocakodba.
Nekem is megviselte minden csontom, pedig se két baba, se gerincsérv (na jó, volt 15 kiló pluszom).
Amúgy, jól vagy? Babakocsit sikerült már intézni? Ja, majd ha kiderül, hogy kik laknak a pocakodba, küldök vmit.