Új privát üzeneted érkezett!

Timi, Zuglóban van a Táltos iskola. Természetgyógyászat. Anyukám is gerincsérves, ő is fájt műtét után. Elment és két kezeléssel helyretették. Azóta sem fáj neki.

skrisz72

Sziasztok jó reggelt!!!

Alle nagyon köszönöm neked is hasonló jó Hcg-t kíváno!!
Drukk!! :wink:
Mikor tesztelsz?
Amúgy meg miért ne sikerülne!!!!!!!!!!

Nekem hála a derekammal nem szokot gond leni viszont a nyakam rendszeresen elalszom! :roll:
(főleg, most hogy nem megy a hason alvás)

Kép

Kép
raniko

Lányok tudnátok abba segíteni, hogy miért van az, hogy tegnap is a vonalzómon 5 hét 1 nap volt és ma is az van? :roll:
Csináltam másikat és ugyan ez jött ki! :roll:
Máj 10 volt a menzsim első napja rádásul az vasárnap szóval nem annyira nehéz kiszámolni akkor hol is tartok.
Ma nem kedd van? :roll:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Alle,
szünet nélkül drukkolok!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani,
valószínű a vonalzó hibája...én is próbálkoztam ezzel a fajtával, nekem is gond volt vele..ezzel itt alul nincs :roll:

Hátfájósoknak gyógyulást!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Tilli köszi lehet, hogy nézek majd egy másikat ha nem változik! :(

Remélem ti jól vagytok!

Én most megyek szurira és postára!! :wink:

Sziasztok!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Rani, ez nagyon szép HCG! Baba tuti, az 1000%. Én azt mondom, hogy legyen egy, de az erős!!! De ha kettő lesz (vagy több :-) ), az se baj, csak legyen erős, és egészséges (az lesz!!!)! :D

Alle, ne légy szkeptikus. Az, hogy mit érzel, nem jelenti azt, hogy nincs baba. Emlékszem, Én a beülti után rögtön éreztem, hogy fészkelik be Magukak a picik (vagyis a Picim), aztán pár nap után, már tartottam attól, hogy mégsem jön össze, mert úgy éreztem "üres vagyok". Igazából, teljesen hullámzó volt mindig. Egyszer tudtam, hogy van baba, egyszer meg kétségbe voltam esve, hogy nincs (főleg azért volt rossz, mert tesóm mindig ott volt mellettem nagy pocakkal). De Én úgy indultam Neki az egész beültinek, hogy tuti, hogy sikerül, nem lehet másképp. Nem volt "terv" sikertelenség esetére.
Na, szóval, süket duma befejezve, egy a lényeg: mindig csak jóra kell gondolni! Igenis van baba!!!

Timi, gerincsérv... :? az nem jó. Akkor a terhesség is meg fog majd viselni, nem? Főleg, hogy két Picuri van a pocakodba.
Nekem is megviselte minden csontom, pedig se két baba, se gerincsérv (na jó, volt 15 kiló pluszom).
Amúgy, jól vagy? Babakocsit sikerült már intézni? Ja, majd ha kiderül, hogy kik laknak a pocakodba, küldök vmit. :)

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

S.Bea igen nem bánom ha egy szép erős baba lesz de azt se ha több!!! :wink:

Apa feltette azt a kérdést, hogy a bútorokat hol vesszük meg?! :lol: :shock:
Én meg mondtam neki, hogy arra egy picit még ráérünk!! :lol:
Most értem haza Tilli elvileg holnap oda ér amit ma adtam fel! :wink:

Kép

Kép
raniko

Egy kérdésem lenne a progis tapasztalatokról.
Nagyon jól kapom szurikat nem fájnak és jégzselézem a hátsóm de a bal oldalam igen csak randa. :roll: :oops:
Ki mit csinált vele? :roll:

Szeretem ezt a vonalzóóóóót nem akarok másikat muuuuuuköööööödjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!! :roll:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!!!!

Alle: nagyon drukkolok! Pár nap, és kiderül minden, de én nagyon bízok Egyszemkében!!!!

Nálam minden ok, tüszőm már nincs, azaz megrepedt már hála az égnek. Holnaptól megy a Supre, aztán mensikor kell majd telóznom. (Olyan, mintha ezer éve lett volna az előző.)

Irises: nem tudom, láttalak-e. Én lilában voltam. :)

Van 4 doboz Duphastonom, kéri valaki?
Ha valakinek maradt meg Merckformin Xr 500as vagy 1000es, azt átveszem szívesen.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Most jártam meg a Kaálit, jövő héten dokival megbeszélés, aztán remélem indul a dolog, nem történik semmi. Bár ezen nem szabad gondolkozni, mindennek mennie kell szépen-rendben.

Timi, nekem most, vagyis januárban az inszem után derült ki, hogy porckorong kinyomódásom van. Szörnyű volt, alig tudtam járni, nem is akarom ecsetelni, hogy mennyit szenvedtem. Tavasszal megkérdeztem a dokit és azt mondtam, hogy nem gond a terhesség, járjak szépen gyógytornára. Igaz, kismama még nem vagyok, de tornázni járok és nagyon jót tesz. Kismamiknak is tartanak ilyen gyógytornát is, oda is jár egy jó nagy pocakkal. Én is félek egy kicsit emiatt, de a kvázi sógornőmnek is ez van és ő is jár valamilyen kezelésre, és rendben van, ja és ő is kismami, december elején szül.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szia Puszi!!!

Hajrááááááá Supre!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
raniko

Puszi én elkéstem, de nagyon. Annyira fájt tegnap a hasam, mert megvan, hogy szabályosan elájultam este, aztán másnap reggel 8-kor ébredtem fel, az órával nem is tudom mi történt :roll: . Még az a szerencse, hogy nem időre kellett mennem. Nagyon néztelek, hogy ott lehetsz-e még, de akkor már szerintem végeztél. Nagyon sokan voltak amikor én voltam.

Most be kell indulnia a babaesőnek, tavasszal mindig nagyon sok bébi születik.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Puszi kb. 3 héttel vagy előttem. Tehát egyszerre szülnénk kb. :lol: :lol: Nálunk egy kicsit mindenki sietett a családban világra jönni.

Egyszer nagyon bízom benne, egyszer pedig egyáltalán nem, naponta változik a helyzet, annak ellenére, hogy nem foglalkozom annyit vele, mint az első inszemmel. Amitől halálosan féltem és nagyon izgultam, hogy sikerül-e. Tiszta nevetséges így utólag. Nálatok is ilyen hullámzó a dolog?

irises

Bea: Köszi jól vagyok! A babakocsi még nagyon ráér, de egyre biztosabb vagyok a választásban. Nem lesz könnyű a gerincemmel, de ha kell az utolsó 1-2 hónapot végigfekszem a földön. Sajna elég valószínű, hogy ez lesz, de mindent a babákért.

Irises: most kaptam engedélyt a tornára, mert eddíg szigorúan fektetni akart a nőgyogyim. Majd most helyrerakom!

Puszi: hajrá Suprefact!

Jönnek szépen sorban a kismamik! :wink:

Raniko: én csak jegeltem. A kék-zöld és mindenféle színben játszó foltok majd elmúlnak úgy a 12. hét után, amikor elhagyod a szurit.
Nekem már csak 2 szúrásom lesz és vége! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja igen Timi, hülye vagyok, Neked feküdnöd kellett. De akkor mostantól tornázhatsz és az majd jót tesz, meglátod.

irises

Irises: nem, mintha szigorúan betartottam volna! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszika, de jó! Jaj, már úgy várom, hogy kerek kis pocid legyen! :lol:

Rani, nekem is randa volt. :lol: Ennyi. Ne törődj vele. A lényeg, hogy tapintásra ne legyen brutál kemény és csomós. Ha olyan, oda ne adass be szurit, mert begyullad. És akkor még fájni is fog.

skrisz72

Köszi lányok!

Én is jegelem akkor!
Hát ez van randa de annyira nemérdekel mindent a cél érdekébe!!! :wink:

Timi nem semmi már csak 2 szuri ( jó lene neke is itt tartani)! :D

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!
Nem voltam netközelben és most nem bírok visszaolvasni ennyit. Mindenkinek puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok csajszik!
Köszi a gyógyikat. Még mindig eléggé gáz a derekam. Főleg le és fel állás nehéz. Anyukámnak is januárban műtötték a sérvét :?
Remélem én nem jutok oda.
Sajna holnap tuti megjön :cry: ma egész nap fájt a hasam.(még ez is a derekam mellé) és egész nap majd el aludtam. Egyszerűen nem ment ma az idő, totál nem volt kedvem dolgozni. :roll:
Most megyek megpróbálok bemászni a kádba....majd apisegít :wink:
Bocs,hogy név szerint nem írtam. :oops:
Jó éjt nektek.

Kép
kissedi

sziasztok!
Kissedi! még egy hasonlóság! nekem is a derekam-hátam fáj, mielőtt megjön!
én jövő héten készülök uh-ra, ha megjön, tehát utánad vagyok 1 héttel! Neked is mondta Molnár doki, hogy júli 6tól 27ig szabin lesz? Te mit tudsz a másik dokiról? Vagy tud valaki valamit Dr. Leskó Róbert dokiról?
Szóval haladok, de nagyon lassan!!!!!!
De gratula azoknak, akiknek már sikerült! Puszi lányok!
gysmintlegyen

Raniko,
a progiszuri helyével nem sokat tettem :roll: a Lányok azt mondták, arra kell csak vigyázni, hogy ha csomó alakul ki az izomban (nekem több is volt), abba nem szabad szúrni...ja, merthogy nekem Apa szúrta! Direkt megtanulta egy orvos barátjától, aztán legyőzte mérhetetlen ellenállását és olyan rutinos lett, hogy a 12. hét után úgy kellett kivenni a kezéből :lol:

Puszika,
hajrá szuri!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska??? :roll:

Sminti,
hajrá start!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál!!! :oops:
Nagyon drukkolok, hogy egyszerre szüljetek Puszikával! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kissedi,
Nálad most hol tart a kezelés, lemaradtam :roll:

Alle
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt lányok!!

Tilli nálunk is apának meg kéne tanulnia mert hétvégét azt a nyaralóba töltenénk és ugye ott is be kéne adnia valakinek.
Bevallom picit aggdódom apa meg a tű! :roll: :oops:

Baba jó, hogy itt vagy megint! :wink:

Képzeljétek tegnap elmontam a fő fő fönökömnek a babát.
Taktika a következő volt, csak mondtam, csak mondtam, csak mondtam és ő szóhoz se jutott! :lol:
Persze annyit ki tudott nyögni, hogy vigyázzunk magunkra de ahogy láttam el is volt kalandozva a sok tárgyalás miatt kicsit máshol járt!
Az a lényeg, hogy tud róla és kész! :D

Kép

Kép
raniko

Alle++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(bírod még tesztelés nélkül?)

Rani, ügyes vagy, túl vagy rajta. Így már sokkal könnyebb lesz!!!!

Baba, jó hogy jelentkeztél :D puszi

Puszi, gratula a jó hírekhez! Hajráááááá

Szép Napot Mindenkinek!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Till, köszi az érdeklődést :wink:
Férjem már itthon, de még nincs jól. :( Közben nekem megjött, sőt, jó erősen vérzek :( (szerintem újra az endom, mert iszonyúan görcsölök is) és mivel holnap van a 3.ciklusnap megyek vv-re és viszem férjem zárójelentését, és megkonzultáljuk hogyan tovább....
Még az én eredményemen is múlik ám! :wink:
Szóval nem egyszerű a helyzet...egyebek is közbejöttek, problémák a lakással, stb... :?
Jön valaki holnap? Hányig lehet vv-re menni??? Jó lenne valakivel összefutni, talizni személyesen!! :D
Szép napot lányok!!!!

Kép
majuska

Májuska én úgy tudom, hogy négyig lehet vérvételre menni.

irises

Sziasztok! :D

Májuska,
annyira de annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!! :P Sokszor van, hogy épp akkor sikerül, mikor túl sok a probléma...erről sokan tudnánk mesélni :wink:
Gyere majd holnap, mi volt!

Ranikoooooooo :D :D :D
megkaptam a küldeményt, gyönyörűűűű :D :D :D
De igazán nem kellett volna!!! :) :) :)

Jó, hogy elmondtad a főnöknek, így legalább kímélni fognak, reméljük!!! Apának sok sikert a szurizáshoz! :P

Alle, Drága,
rengeteget gondolunk Rád!!!+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
Neked is szép napot! :P

(én most jöttem terheléses vvtelről, reggel rókáztam, mikor megláttam a "koktélt" :oops: - másfél órát kellett várnom, mire belekortyoltam :? még most is émelygek...)

tillidian

Harcika, küldtem privit.

babaimádó
Kép
babaimado

Irigyellek Rani, hogy Te ezt így bent elmondhatod. Tudom, hogy jobb az őszinteség, az ember lánya meg tud vele pl. kellemetlen kérdéseket előzni, de én egy olyan kirakat világban élek, csak a pénz és az eredmények számítanak. Én majd csak a 10. hét körül fogom sztem elmondani. Bárcsak már ott tartanék.

Egyébként nekem sokat segít emiatt is ez a fórum, itt lehet róla írni.

Till az én férjem is nagyon tud szúrni, bár eddig csak egyszer kellett de azt nagyon lelkesen tette.

Májuska egyébként én is iszonyúan szoktam görcsölni. A lapar óta olyan vagyok mint egy tini, alig bírok járni időnként, ha megvan.

Többieknek hajrá és drukk, nagyon várom a +++++ híreket és a zebrákat.

irises

Sziasztok,
Till és mindenki, nagyon jól esnek a drukkok :) Köszönet érte
Kalkata, még bírom...most már talán kibírom szombatig :wink: Bár ma már volt reggel egy kósza gondolat, hogy mi lenne, ha....de erős voltam :D

Baba, üdv itt.

Majuska, remélem, rendeződnek soraitok

Mindenkinek szép napot kívánok.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Irises tudom nem könnyű ez munka mellet de én az előzőt nem mondtam el és bevallom lelkiismeretfurdalásom volt.
Így a tiszta.
Ma reggel hívtak, hogy átbeszélték és nem kell bemenem a kolléganőm lánya megy be néha néha ha olyan van.
Én itthomról adom a háttérszelet! :wink:
Hívott is a főnököm egy munkával kapcsolatba aminek holnap 3-ig kész kell lenie így most nekiállok el leszek vele estig tuti!

Tilli nagyon hálás vagyok neked és örülök ha tetszik! :wink:
Apa még nem tanulja a szuribeadást picit izgulok és így nem siettetem. :lol:

Májuska nekem is van/volt most endom egy 3cm-es.
Tavaj műtöttek év végén egy 5cm-el. :roll:
Gyógyulást a párodnak!
Harcika gondoltam tegnap a lányzóra remélem jól sikerült az éretségi és más téren is minden rendben!!

Kép

Kép
raniko

Én szerintem a múltkori rossz tapasztalom ellenére venni fogok jósteszteket. Jobban viselem a csalódást, ha hamarabb tudom. Persze a jó híreket is:) Ti hol veszitek olcsóbban?

Igen Rani így tiszta, igazad van. Szerencsés helyen dolgozol, hogy így reagálnak erre.

irises

Alle, nagyon drukkolok.
Én is már szedem a fogit, péntektől már a Supret is fogom szúrni.

babaimádó
Kép
babaimado

Alle :wink: , ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, látod, minden jól alakult, még a munkában is....
Apa meg majd megtanulja (jól teszed, hogy nem sürgeted) a szurizást lassacskán. Jó munkát!!!

Baba, ari a vonalzód. :) De gyorsan megy az idő veled is! :wink:

Irises, hát igen, egy jó munkahely, ahol megértenek az nagyon nagy kincs!!! Remélem egyszer majd te is tapasztalni fogod, ezt kívánom.
(örülök, hogy tudunk segíteni "legalább" MI)

Tilli drága, jól megviselt Téged a terheléses... :shock:
Jobban vagy már??? Eredmény? Amúgy sikerült tartani a diétát? :oops:

Amina+Nani, még mindig nyaraltok!!!! Még mindig irigyellek titeket...

kalkata

Kalkata, köszi.Ma csináltam.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols??? jól vagy? úgy eltüntél, remélem minden OK

Májuska, férjednek még mindig küldöm a gyógyitó energiákat+++++
remélem hamarosan jobban lesz!!!
Te jobban vagy már? :?

Lassan vége a munkának! És jöhet a jól megérdemelt "pihenés"!!!
Mosolyfakasztásként elmesélem nektek:
Nővérem vasárnap MC Donalds-ba (gyerekek épp fogyasztották a jól megérdemelt jutalmukat) vette le a 4 kémcső véremet :D :D :D
a kontroll pm + nőgyógy. hormonokhoz... El tudjátok képzelni a helyzetet???

kalkata

Na itt vagyok!
Végeztem a munkával hála az égnek!

Igen hála jól alakult és remélem ez így is fog maradni!

Baba tényleg jó a vonalzód! :wink:

Kalkata nem vagy semmi!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!!!!!!

Drukkjaim mennek az akciózóknak, pláne a tesztközeli Allének!!!!!

Baba: húúú, már Supre!? Én mától. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Na némi pici változtatással végre jó a vonalzóm. :D
Valamiért a macikával egy napot csúszott! :roll:
Most így jó a cumival! :wink:

Puszi drága szupi, szupi, szupi!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Puszedli, valami egész más lesz ez a stimum, mint az eddigiek.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: igen, múltkor írtad msnen! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Tudom. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Na Baba szupi!
Más kezelés?
Az új dolgok mindíg jót hoznak!! :wink:

Puszi szeded a cseppeket? :D

Kép

Kép
raniko

Rani: igen. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ani: igen. :wink:

Ez szupi!!!
Akkor minden rendbe lesz!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Hello!
Sminti! nekem nem mondta Molnár doktor, hogy szabin lesz. Hát ez van. Leskót nem ismerem nem láttam még.
Ma persze nem jött meg, de azért hogy nehogy jó legyen. Ha megjött volna holnap mentem volna vv-re,aztán kedden uh Miskolc,de nem tudom így hogylesz. Hétfőn nem tudok egyáltalán menni akármi is lesz. sztem emiatt tolódik egy hónapot :cry: Mire már rászánja magát az ember, mindig közbe jön valami. Na nem mintha bánnám,ha 8 hónapig nem lenne. :roll: :wink:
Rani mit dolgozol? tök jó, hogyígy meg tudjátok oldani, hogy otthon vagy.
Bocsi, de majd le ragad a szemem, és eléggé hányigerem van. Megyek ledőlök egy kicsit. még lehet hogyjelentkezem.
Kellemes estét!

Kép
kissedi

Sziasztok!
Mindenkinek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
főleg Allénak! :wink:

Kalkata! Vagyok de semmi extra, szedem a fogigátlót. Nekem is teljesen más stimum lesz mint az eddigiek (pedig volt több féle is). A Supre is elmarad...
Július 1-én megyek a Kaáliba, akkor már többet fogok tudni.

Kissedi! Ezek a tünetek nagyon gyanusak! :wink:

Baba, Puszi! Drukk Nektek! Nagyon együtt haladtok.

Till! Terheléses vv koktélja jól kitolt veled. :? Remélem minden ok.

Rani! Vigyázz magatokra!

Májuska! Férjednek gyors jobbulást, gyere a hírekkel!

Irises! Pocakfájás hess! Ez az elájulás dolog elég rémisztő!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
No, nekem sem jött meg még; tényleg, amikor siettetné az ember, akkor nem akar jönni! Pedig akkor haladhatnék.
Kissedi! Neked volt már átjárhatósági vizsgid? remélem nem csúszol a hétfő miatt - gondolom munkahely miatt nem tudsz bejönni! én miskolci vagyok, ha segíthetek vmiben, akkor szólj!
és puszika mindenkinek!babadrukkok mennek!
gysmintlegyen

Sminti!köszönöm szépen a segítséget előre is.
Igen a meló miatt nem tudok bemenni Miskolcra.Hétfőn nekem mindig jelentéseket kell csinálnom. Ráadásul most nincs a kolléganőm sem,így nem fog menni.
Bols! hát nem bánnám, de én nem bízom benne. :cry:
Érdeklődnék:a Kaáliban az uh-ért is fizetni kell??Ha igen miért mennyit??köszi a segítségeteket.
Összebújós szép estét! :wink:

Kép
kissedi

Jah Sminti! volt már átjárhatóságim. Nagyon gáz volt. eszméletlenül fájt. de ha muszáj lenne és ez kéne a cél miatt, mégegszer kibirnám.

Kép
kissedi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?