Sziasztok!
Most csendben próbálok pötyögni, Őurasága méltóztatott visszaludni
Nem irtam mostanában,hogy 10-11-ig alszunk reggel,mert az egész megváltozott, természetesen rossz irányba. Most átlag éjjel egy ébredés (ez fél 2, fél4 között bármikor), aztán 6-fél 7-kor a következö, ami után már max fél órát hajlandó aludni, vagyis most már reggel 7-kor kezdödik a napunk
Egy órát döglödik a mi ágyunkban, aztán rájön,hogy ő még álmos és jön a sirás. Ekkor visszateszem a helyére,és talán alszik még fél-egy órát...
Pár éjszaka már ezt játszuk, nem mondom, lehetnék kipihentebb is, de most ilyen idöszak van, remélhetöleg ez sem tart örökké.
Tegnap négyszer volt hasmenése(de óóóriási) Ádámnak, plusz ez az össze-vissza alvás, szerintem megint jön egy fogacska, csak nem engedi ,hogy megnézzem.Annyit láttam,hogy felül mind csupa duci,de hogy most éppen melyik készülödik arról nincs hir.Viszont a felsö kettö most már teljesen kilátszik,ha nevet:
Apukám jobban van, a doki szerint a szédülés-gyengesége egyértelmüen attól volt, hogy nem ehetett.Nahát...Anyukám viszi a 3 fogásos kajákat,és mindent-mindent megeszik, söt a szobatársa szerint apukám egész nap eszik
A tejcsijét persze kilopták a hütöböl, de ez ugye még mindig Magyarország.
Ebben a pillanatban irt anyukám, úgy néz ki,szerdán hazaengedik apumat
Na, ennyit magunkról, megpróbálok visszaolvasni, amig tudok.
Gabi75, nagyon aranyos Dávid a képeken, tényleg mint,egy négerbébi olyan barna!!!
Látom,nektek is Graco kocsitok van,nekünk isugyanilyen van, csak sötétkék...Ádám feje nem nagy (tudom,nem szószerint irtad), de fogalmam sincs a %-os értékröl,mert ezt csak a védöben szokták mondani, a dokinál nem. De holnap lehet megyünk méretzkedni a védöbe, majd megskubizom a táblázatot.
Brigi, olvasom,hogy majdnem döntöttetek már baba ügyben, én is megtartom párti vagyok, de ez tényleg a Te életed, nem szabad,hogy kivülállók befolyásojanak
Azért drukk-drukk akármit is döntesz
Edit, és mindenki, aki az egyedül-épitést kérdezte. Nem egyszerü...De ez nem olyan falazás volt, hogy tégla-malter-tégla-malter,hanem fából kellett egy keretet felszögelnia már meglévö fa gerendához, és arra ment a gipsz fal. Ezt meg a párom egy ismerössel csinálta. Aztán amikor már én is kellettem, akkor Ádámka elöször az autójában ült egy darabig, aztán ha azt megunta áttettem a hintájába, aztán ha az is vége, akkor a kezemben volt, ilyenkor viszont már csak fél kézzel tudtam segiteni, aztán ha már kidöglöttem a súlyzózástól, felvittem a nappaliba a járókájába, ha ott is "végzett", akkor kiengedtem a nappali padlójára szabadlábra, és 3 percenként felrohangáltam megnézni...Aztán mikor mindenbe belefáradt, felvittem aludni, és rohantam vissza segiteni,ilyenkor van 1-1,5 óránk szabad. Ezt napi kétszer tudtam megcsinálni,mert ennyit alszik napközben Ádibádi, utána már csak az esti lefektetés után érek rá.
De most már jó,mert nincs kalapálós munka, csak csendes csiszolgatás, glettelés,erre már nem ébred föl tutti...
Batka,egyébként én már kérdeztem párszor rólatok, de nem irtál vissza, most meg hiányolod, hogy hiányoltunk??!!??
Hogy kerültél Új-Zélandra-ba? És mivel foglalkozol,mert irtad,hogy dolgozol néha.
Diti, teljesen átérzem az éjjeli fizikai fáradtságod,nekem szabályosan izomfájdalmam van, ha nem alszom eleget és 2-3 óránként kellenem kell. Zsibbad mindenem de alvással elmúlik
Két gyerek az biztos dupla nehéz.Jó,hogy a párod besegit.
Most nálunk is pont igy van, az elsö etetést ö csinálja (a kora hajnalit), a második az enyém. Söt, ha véletlenül akkor van ébredés amikor ö már fennt van, automatikusan melegiti a tejcsit és viszi is Ádámnak...Múltkor teljesen meglepödtem,hogy benéztem hozzájuk és javában ettek...Aranyosak voltak,én meg fordultam vissza az ágyba
Anita,nem irtál, de remélem Robó javul. Mi is 8 után indulunk fürödni, kb 8.30-9között alszik el. Ezen én sem tudok húzni,ilyenkor már össze-vissza dörzsizi a szemét,csavargatja a fülét és látszik,hogy álmos. De ha véltelenül tovább birja,akkor maradunk még, csak akkor viszem el ilyen korán aludni,ha látom rajta,hogy már álmos.
Nálunk ez azért is nehezebb,mert itt nagyon sokáig világos van, általában este 9-kor még kisüt a nap, jó ha 10-kor már sötétedik. És neki Nyugati fekvésü a szobája, szóval az utolsó sugarak is besütnek,és igy kell neki "estit" aludni...
Hangosz, gratula az üléshez
Szerintem is lesz itt hamarosan mászás is
Lisztes Barni, én tutti lefényképeztem volna
Nálunk a virágföld a favorit, ha csak egyszer nem barikádozom el,már mehetek porszivózni...
Marcsi, gratula a járáshoz, igazán ügyes Ákos!!!Na és persze aranyos is, ahogy a képeken látom
Bilizésen én is gondolkoztam, de ez a fogzás mindent bekavarat, össze-vissza jön belöle pisi-kaki, szint óránként produkál valamit
Klarissza, na végre látom a sárga nappalitokat
Persze Laca nemsemmi a nagy száritó közepén, én még azt is láttam,hogy majdnem rajta vagy a képen, a tükörben TE is látszol ám!!!IGazán tehetnél egyszer magadról képet(EZ SZÓL MINDENKINEK!!!),ha már nem talizunk, legalább lenne valami fogalmam, kikkel is beszélgetek itt 10 hónapja...)
PGabi, megnéztem a képeket, én tudtam,hogy Te vagy Zsoltikával, már láttam rólad képet,emlékszem meg is állapitottuk itt a topicban,milyen fiatalnak látszol
Jók a képek, biztosan élöben még meghatóbb volt az egész
Apukám Vásáhelyen van kórházban, most már remélhetöleg nem sokáig. Én viszont a szentesi kórházban születtem
Peluscserét átérzem, nálunk is rémálom, most meg különösen,hogy ilyen sokszor kell. Szegény Ádám,már egyszer le is esett a pelenkázóról, apa vigyázott rá
Gratula a guggolásból felálláshoz, azon gondolkoztam,hogy ez egy elég nehéz mozdulatsor és már igy meg Zsoltidnak???Igazán ügyes
!!!
Nálunk a porszivó nagy haver, képes minden nap végignézni, ahogy porszivózom, és addig meg sem mozdul, csak elbüvölten néz ki a járókából. Ha még emlékeztek, régebben amikor elkezdett felállni, csupa porszivós képet tettem fel, mert ott csinálta elöször, na ez a szerelem még most is tart. Se bekapcsolva,se kikapcsolv nem fél töle, söööt...
Babaülés. Mi olyat vettünk amit háttal IS be lehet szerelni, de az elsö út után megforditottuk...Olyan esetlenül lógott benne amikor elaludt, és mivel forditva volt nem hátra dölt, hanem elöre...Szóval mi kb 2 hónapja már forditva hordjuk, bár itt nem törvény, csak ajánlott lenne 1 éves korig háttal rakni. Mi kipróbáltuk,nem jött be. Igy menetiránnyal beszerelve viszont meg van döntve,szinte még fekszik benne, de legalább is nem ül még,mint a felnöttek. Ez egy ilyen ülés,hogy 3 fokozatban dönthetö.
Panu, "terheld" csak a papát, tudod teher alatt nö a pálma...Nálunk is hasonló a helyzet, én kérem, ö segit, aztán nem kérem is segit
Tényleg "idomitás" kérdése...
Zsizsa, képek nagyon jók, az a bögömasina nem semmi...
Remélem haladtok az éjszakázással, vagy legalább nappal tudsz pihenni,ha már éjjel nem.
Ann, most már csak nagyon pici idöm van, felébredt Ádám. Örülök,hogy jól telt a hétvége, Hami nagyon aranyos a pléden a füben...NA, majd ha arról is lemászik, akkor lesz érdekes a játék...
A meccset tényleg adták otthon is??? Teljesen ledöbbentem. Akkor most már elhiszitek,micsoda nagy dolog ez itt??
Ma lesz a következö meccs itthon, majd irom az eredményt
Sziasztok, végre megint volt egy órám irogatni, meg is látszik az eredménye
Barbi