Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét "sokat" sikerült aludnunk az éjjel, fél 10-re értem csak be, mert alig tudtam felkelni. Vigasztalhatatlan sírás volt a műsoron éjszaka, csak úgy volt hajlandó aludni, ha az ágya melletti fotelbe kuporodtam. Elképzelhető, hogy jönnek a fogai (eddig 16 van már meg), mert napo óta mindent rágcsál, ami gumis (leszedte már az össze kocsijának a gumikerekét, azzal rágózik, persze eltettem őket biztos helyre, nehogy lenyelje), így elővettem neki a régi rágcsáit, amikor jöttek a fogai. tömi hátra ezerrel és rág, folyik a nyála, és az orra is szörcsög. Megnéztem hátul a fogakat, de még nem érezni semmit, persze attól még zizeghet neki.

Kataa
Én is láttam ma reggel egy 2 év körüli kislányt vitt az anyukája, és Balatonszeletet reggelizett a kiscsaj. Egyszerűen rosszul vagyok ilyenkor, amikor látom, hogy már korán reggel csokit nyom egy ilyen kicsi gyerek.
Játszón mi sem szoktunk enni, nem is ér rá olyankor Dani. Egyébként is mindig szól, ha éhes vagy szomjas. Vizet azt szokott inni a játszón. Mi sem nasizunk, mert akkor tudom, hogy nem eszik majd rendesen ebédkor.

Kókuszmatrac
Mennyibe kerül egy 90x200-as matrac? Tudja vki?

Ölelés
Nálunk is megy a csimpaszkodás, ha összeölelkezünk apával. Odajön és átkarolja a lábunkat és felkérezdkedik, olyankor meg odanyomja a fejét az arcunkhoz és "dorombol" , mosolyog.

Koncert
Én amire szívesen elmennék egyszer (de Mo-on még nincs ilyen), egy unplugged koncert, amit a VH1-en is lehet látnisokszor. Igényes előadók, igényes hangzással (pl The Corrs), minimális tömeg, nem tapossák el egymást. Kultúrált.

Conti
Ugyan már potom 50e FT! Kép

Bonanza, Ákos
Egyetlen egy számukat szerettem a Valami véget ér, az még a Bonanzáé. A többi számukat nem csíptem, nekem elvont volt. Én kicsit a rockosabb oldal felé kacsintgattam a nagyhajúak táborába Kép

Beszti
Nagyon ügyi vagy! Kép Nátán kis komoly arccal alkot Kép Danit is imádom nézni, ahogy nagy komoly ábrázattal matat vmin, néha néha rámsandít, hogy nézem-e Kép
Ilyen meleg van nálatok, hogy egy szál pelusban tudtok már lenni?

Panda
Kreszkirálylány! Irány a forgalmi vizsga!!!

Parazita
Ugye, hogy lehet értékelni azt, ami másnak már nyögve nyelős kínlódás?
Hamarosan én is beiktatok egy "álbetegséget" Kép, már vágyom rá, hogy hosszabb időt otthon lehessek Danival.
Aztán jön a szabiidőszak, akkor itt olyan uborkaszezon lesz 2 hónapig, hogy még. Akkor majd rendbeteszem a babanaplót,kicsit rendszerezésre szorul + képeket kell belebiggyeszteni 1-1 aktuális eseményhez. Meg korábban is le tudok lépni.

Pár új kép van Daniról: http://ocsidani.fw.hu

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

SziasztokKép

Megvolt a genetikai uh. Minden rendben találtatott. Babóca éppen fejjel lefelé volt és térdeltKépKép Dokibácsi szerint Mekka felé nézve imádkozottKép Bevittük Gergőt is, hogy nézze meg a kistesót, de nem értékelte, hogy a fehérköpenyes anya hasán matat, iszonyú ordításba kezdett, úgyhogy apjával menekülésszerűen távoztakKép Legalább kifaggathattam a dokit, hogy ki térdel éppen a hólyagomon. Megmutatta a kis plusztKép Úgyhogy férfiuralom várható nálunkKép
Ma a védőnőnél voltam, persze oda is vinni kellett a Gergőt, nincs kire hagyni. összeírta, hogy milyen gyógyikat vigyünk a nyaralásra, meg a rendes terhesgondozás miatt.

Panda
GratulaKép

Beszti
Ügyes vagyKép

Gumicukor
Jobb éjszakákatKép én is szerettem a Guns-otKép

Kataa
Ügyes Alex az új szavakkalKép Nálunk az állatok továbbra is vava, búúúúú és brumma. Egyedül a kakast nevezzi nevénKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Új kép a kis fradistáról a profilomban megtekinthetőKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Amennyire neki voltam tegnap keseredve az új ágyon való alvás miatt, most annyira örülökKép. Este már csak 5 perc balhé volt, most a délutáni lefekvésénél SEMMIKépKépKép. Simán befeküdt a helyére, és egy hang nélkül ott is maradt, egyből elaludtKépKépKép. Úgy örülökKép. Viszont ma egész délelőtt olyan nyűös volt, hogy alig bírtam vele. Még a játszóról is haza kellett jönni idő előtt, mert semmi sem volt jóKép. Lehet, hogy van valami a levegőben...

Andy!
Az RS-ben vettük az ágyat.

Nyuszi!
Örülök, hogy minden rendben veletekKép. Ez most már tényleg nagyon izgiKép.

Gumicukor!
Még nem vettünk bele matracot, mert ott az RS-ben azt mondták, hogy nincs. Egy sima natúr matrac volt hozzá gyárilag, de a héten mindenképpen veszek bele kókuszmatracot. Eddig is volt neki a kiságyban, nekünk is az van.
NKOTBKépKépKép, én is nagy rajongó voltam régenKép.
ÉjszakaKép. Biztos a foga a ludas. Gyurcinak is pár hete újra elkezdett ömleni a nyála, és rágcsál mindent. Újabban már a bárszék szélét isKép. Neki már látszik is kicsit hátul, hogy ki akarnak bújni az uccsó fogai.

Judy!
Gratula az újabb kispasihozKép!

Banyóci

Kataa!
Gyurci se randalirozott eddig a kiságyban soha. Mindig szó nélkül lefeküdt aludni. Most az új ágynál próbálkozott be azzal, hogy nem alszik, ha már úgyis ki lehet jönni belőle.
Öltöztetés még egyszerKép: Szóval a nagy melegben én is hosszú nadrágban voltam, de én mindig abban vagyok. Egyszerűen nem érzem jól magam rövidben, max. Balatonon. De Gyurcira azért nem adok hosszút a "kánikulában", mert az anyja lököttKép.
Mikor költöztök?

Rit!
Lehet, hogy csak ez a hülye idő miatt ilyen kómás Dodi. Nálunk is előfordul időnként, de ha nincs más "tünet", akkor biztos nem beteg. Mi elég sokat szoktunk a játszón lenni, igy én szoktam neki hamit vinni, de max. egy banánt, vagy néha joghurtot.

Beszti!
Szuper ügyes vagyKép. Bárcsak én fele ennyire lennékKép! Nátán nagyon cuki ahogy ilyen komoly arccal munkálkodikKép.

Panda!
Gratula a vizsgáhozKép, de jó, hogy te már túl vagy rajta.

Zita!
A mi utazóágyunkkal nem volt soha ilyen probléma. Gond nélkül nyitható, csukható. Én abba is beletettem a kókuszmatracot amit annoa rácsosba vettem. Csak hát mint már Manónak írtam, kimászott belőle, ezért kapott vasárnap rendes gyerekágyat már.

KépKép
KépKép
banyóci

Valahogy középre csúszott a Judynak írt szövegem, meg az aláírás, bocsi.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Ma voltun kaz utolso baba-mam klubbon.Kaptun kszep kezzel festet cserepben viragot koszono kartyaval : )Kar hogy vege mert olyan jo kis csapat alakult ki.Ha szeptemberben otthon leszek megint fogunk jarni,bar akkor amr kicsit messzebb lesz ,de nem baj: )

Na tegnap hogy szoba kerult a racsos agy tema,este Alex kibukfencezett az agybol.Ilyen meg sosem volt,szivbajt kaptam,de hamar megnyugodott es szerencsere mas baja nem lett.Utana mar csak ugy mertem lefektetni ,hogy ultem a foldon es simogattam amig el nem aludt.Ilyet kb 1 eve csinaltam utoljara: )
Hat remelem jol megijedt es tobbet nem csinalja.Most delben 10 perc utan elaludt siman kiserlet nelkul.

Conti
En is meg a BS –ben voltam az Akos ormaciokon.Ja es a Zorant kihagyam,amig volt minden evben oda is jartam: )Meg a Ramazotti is jo volt. Cher is szuper lehet,csak az arak: )

Mano
Hat akkor valamelyest megerte a monokli: )Nem tudom en nem az a fekete ruhas rajongo voltam es nem erdekelt hogy ki jar meg oda,a zene tetszett: )

Rit
A Brumi Maci melletti jatszo,ahol a Krisztaval talalkoztal a multkor: )
Alex is 3 orankent eszik de ebben nincs nasi,O igy szokta meg a 3 foetkezes mellett van egyszer joghurt egyszer gyumi nagy mennyisegekben: )

Beszti
Szepet alkottal; )

Panda
Na latod,ugyi vagy!!!

Gumicukor
Erdekes ,en nem erzem hogy kinlodas lenne itthon: )Sot miota megvan a kocsim es minden nap megyunk valahova elvezem is.Bar nekem eleg nagy barati korom van,mostmar majdmind gyerekkel is rendelkezik: )En reggel gyorsan megfozok, rendet varazsolok,addig Alex jatszik szepen egyedul.Utana mar megyunk is valahova,delben itthon ebed es alvas 3-ig utana jatszo itt vagy mas program es mar jon is apa: )
Most hogy mar ilyen onallo es ert mindent+beszelgetni is probalgat,nagyon elvezek vele lenni.Persze eddig meg a babazast elveztem,de ez mar egesz mas: )Kemenyen gondolkodom hogy kell-e nekem egyaltalan a munka: )))Persze nem a karrierista beszel belolem csak a fiztes jonne jol.Kar hogy az itthonra nem utaljak, csak ugy: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Judy
Gratula a kis kukacos ocsihez : )))Most nevess ki de Te nekem valahogy inkabb fius anyuka vagy: )
Cuki Gergo nagyon: )Latom Te is nadbutor rajongo vagy velem egyutt: )

Banyoci
Szuper,na ezt irtam pont tegnap: )De hogy ennyire hamar megoldodjon az agy kerdes.Nagyon ugyi Gyurci: )
En is ilyen vagyok hogy mindig hosszu vagyok,nyaron is,csak a Balcsinal nem: )vegre meg valaki aki nem nez hulyenek: )Mar ugy varom hogy vegre legyen meleg,megvettuk mar reg a nyari ruhakat es meg nem is volt semmi szinte Alexen.
Hat en mar koltoznek csak az onkormanyzat nem sieti el az engeldelyt,pedig effective minden rendben csak nehez nekik ranyomni egy pecsetet.Szerintem nem kaptak rasegitest az epittetotol es igy nem csipkedik magukat.Remelem 2-3 heten belul megoldodik.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Nem is rád értettem, hogy kínlódsz otthon. Csak nap mint nap hallunk ilyen anyukákról, szinte mindannyiunk tudna írni ilyet ide.

Érdekes, mióta Dani va, azóta én is mintha kevésbé szeretnék már dolgozni. De csak mert tudom, hogy sokkal jobb dolgokatis lehetne csinálni, mint itt bent lenni. Míg nem volt Dani, addig szerettem, pedig most is uezt csinálom, mégis. Már nagyon várom a jövő év őszt, akkor tudom, hogy már csak 9 hónap meló, aztán ismét otthon lehetek.

Banyóci
Akkor egészen alakul az új ágyban való alvás.
amit kérdezni akartam, ti árultok bicikli csomagtartóra rögzíthető táskát? ami 2 oldalon lóg le és lehet bele pakolni és még vízszintesen a tetejére is lehet rámolni. tegnap néztünk a Tengerszemben, de vmi horror áron volt és szerintem tök ronda is.
van weboldalatok esetleg?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
oksi, megyünk Kép
Dodi nem eszik ilyen sűrűn: reggeli + ebéd + vacsi + tejcsi este lefekvéskor. ennyi.

Gumicukor
a brumi maciban van, gyerekágyméretű kókuszmatrac 12ezer

Judy
édi a kép Kép akkor te is hatalmas kondérral főzöl pár év múlva Kép gratula a kispasihoz

Banyóci
hát mi újabban 30-45 percben letudjuk a játszót. Inkább sétállni szeret, parkozni és a játsziról kis csúszda + homokozó után kéredzkedik ki. ez az új hepp 1 hete megy.

Ja, képzeljétek legújabb szavunk a király. ezt mondja mindenre, ami tetszik Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa!
Hát én is nagyon meglepődtem Gyurcin, remélem megtartja ezt a jó szokását, és a későbbiekben sem lesz probléma. Bár az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy annyira fáradt volt szegénykém, hogy nem volt ereje tiltakozniKép. Na majd meglátjuk este mi lesz.
HosszúnadrágKép. Engem is állandóan hülyének néznek emiatt, de akkor már ketten vagyunkKép. Gyuri is mindig piszkál ezzel, de hát ez van.
Nagyon izgiKép, már csak pár hét az új kégliKép. Remélem nem húzzák most már sokáig.

Gumicukor!
Igen árulunk ilyen táskátKép. Több félét is, meg több féle méretben is. 3990-től egészen 9990-ig bezárólag van az áruk. Van weboldalunk, épp fejlesztés alatt áll. De attól még nézhetőKép. Csak az a baj, hogy egy ilyen szaküzletben annyi mindent árul az ember, hogy képtelenség mindent felrakni a netre. Táskák jelenleg pl. csak felsorolás jelleggel vannak fent, de még igy se mindegyik.
Ez a cím:
www.bigbike.hu
Ti elég sokat jártok az Örsön, nem? Valamikor benézhetnétek, személyesen úgyis többet lát az emberKép. Csak hogy ne legyen kavarodás, a mi üzletünk nem az Árkádban van, hanem az IKEA melletti házsoron (Örs vezér tere 18.). Amúgy a mienk jóval régebb óta ott van az Örsön, mint az Árkádban lévő. (azelőtt ott volt az üzletsoron, ahova az Ikea kibővült) Ha gondolod, nyugodtan hivd fel a páromat telefonon, Ő sokkal jobban el tud neked mondani mindent amire kíváncsi vagyKép. A száma ott van a honlaponKép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

KöszönömKép.

Conti!

Azért nem egyedül építette, még Beni sem (ő meg tudná), hanem egy része az én LegoterápiámKép eredménye volt. Van, amit Beni épített, Nátán meg épp kiigazítKépKép egy részletet a saját izlése szerint.

Gumicukor!

Ez egy melegebb napon volt,e sti fürdés után, azért van pelusban. Ált. nem tudom este rögtön felöltöztetni, mert nála az esti ruha=alvás, és heves tiltakozással párosul többnyire. úgyhogy engedékeny szülőként vagy lefekvés előtt kapja meg a ruhát, vagy ha a mi ágyunkban alszik el, akkor már álmában mi öltöztetjük fel. Ha velünk alszik, akkor meg marad a pelusban.

Panda!

Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!KépKép

Munka: én elég változó hangulatban vagyok, hogy most jó-e itthon lenni vagy sem. Azt hiszem, a legfontosabb, hogy itthon is tudjak olyan dolgot csinálni, ami azért nem csak puszta időtöltés (a házimunka mellett), hanem van értelme. Ha épp van, akkor szuperül érzem magamat, ha meg nem, akkor kcisit feleslegesen.
Most épp azon serénykedem, hogy megtaláljam azokat a részeit, tanulnivalókat, amikkel hozzá tudok járulni az itthoni életünk könnyebbé, eredményesebbé tételéhez. Pl. az biztos, hogy fogok végezni varrótanfolyamot (lehet, hogy OKJ-st), mert az biztos, hogy sokat számítana, hogy ha tudnék magunknak varrni, és még ki tudja, nem lesz belőle komolyabb dolog. És nekiállok angolul tanulni. Ez utóbbi a szopis tanácsadáshoz is kellene. És még sok minden más is jó lenne.

Mielőtt elfelejtem: találkoztam PemeskévelKépKép, jól vannak, csak mivel nincs állandó netkapcsolata, az olcsó időszakban meg már a párja is otthon van, ezért nem tud jönni. Remélem azért néha majd ír egy-egy levelet.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor,
Hamarosan talán könnyebb lesz, ha jön a kolléganő, és nem 2 helyett kell melózni, na meg a kistesó-projekt is mindjárt indul. Persze a dolgok nem úgy működnek, hogy elhatározza az ember, és rögtön beugrik a kisbaba, de azért remélem, hogy minél hamarabb összejön.
Július első 2 hetében bezárunk, tehát akkor mindenképp szabi, a többit pedig meglátjuk.

Zita
parazita

Köszönöm szépen a gratulációkat Kép. Bár azt hiszem, ez a könnyebbik része volt, a gyakorlati dolgoktól (konkrétan magától a forgalomban való vezetéstől) nagyon félek Kép. A tanfolyamról szinte mindenki tud már vezetni, vagy legalábbis vezetett már autót, csak én vagyok, aki még sosem ültem a vezetői oldalon...

Beszti!
Nagyon klasszakat alkottál Kép.
Én reggelenként az első szopi után már nem fekszem vissza aludni (ez 1/2 6-6 körül van), úgyhogy ettől kezdve jöhetsz a cuccért. Ha korábban jönnél, akkor még nem vagyok fent Kép, de a csengetésre azért biztos felébredek Kép.

Judy!
Jó, hogy minden rendben Kép. Majd a harmadik lány lesz Kép!

Nyuszi!
Akkor már tényleg nincs sok hátra. Biztos minden oké lesz. További kellemes izgulást Kép.

Na, megint mennem kell, pedig azt hittem, most több időm lesz.

Panda

panda
Halásztelek

Köszönjük a gratulákatKép

Kataa
Nem nevetlek kiKép Valahogy én is így érzem, mármint, hogy fiús anyuka vagyok. A férjem is 80%-ig biztos volt benneKép Emlékszem még anno a kolléganőimmel kiingáztuk, hogy kinek hány és milyen nemű gyereke lesz, nekem két fiú jött kiKép
Nádbútort én is szeretem, az amerikai konyha miatt nem is akartam oda komolyabb bútort.
BukfencKép
Klub nálunk sincs nyáron, de a kemény mag állítlag továbbra is talizik kint a szabadban.

Banyóci
Okos Gyurci, hogy már tudja is az új ágyban alvástKép

Rit
Pont ezen nevettünk tegnap este a férjemmel, hogy mennyit fognak enni kamaszkorukbanKépKép A páromnak kb hat rántott hús volt az adagja, pedig akkor még vékony volt, igaz sportoltKép

Panda
Majd belejössz hamar a gyakorlatba isKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rit
Ez azért nem semmi . Hogy mikortól lehet verni a gyereket Kép Sajnos nem mindenki jön a megfelelő háttérből, azért nagyon sokat számít hogy mit látott szegénykém otthon. Nálunk a bölcsiben van egy kisfiú, aki eléggé agresszív, persze anyja szerint már elég nagy a veréshez, úgyhogy gondolom kap bőven mert "nevelhetetlen" (anyuka van vagy 17 éves). Úgyhogy szegénykém a bölcsiben is így próbálja megoldani a dolgokat. Én kicsi butusom meg mindenkihez olyan jó szívvel közeledik persze, úgyhogy sok a konfliktus.

Gumicukor
Én is igyekszem ilyenkor otthonról dolgozni, de Hanna nem nagyon kultiválja. Főleg vele kell játszanom stb. Pl. azt ha telefonálok egyáltalán nem bírja elviselni. Rögtön hisztizik és ordít hogy nem hallok semmit. Úgyhogy nem egy egyszerű eset, persze ahogy leteszem semmi baja. csak ugye anya nem vele foglalkozott, hanem mással.
Én is voltam Guns 'n' Roses-on, beszöktünk, meg az Aerosmithre is. Kerítésmászás stb.

Kataa
Én is gondoltam, hogy most már keresek valakit aki vigyáz rá beteg napjaiban. De nem merem idegenre bízni. A betegség elején, amikor rosszul van akkor meg szüksége van rám. Ez azegyetlen eset, amikor még apát is leűberelem. Kép

Banyóci
Hanna is imádja ha puszilkodunk, de ő mostanában nagyon tartózkodó lett és nem adhatok neki puszit csak kivételes alkalmakkor.

Nyuszi
Nagyon drukkolok nektek! Várjuk már az öcsit, de most már minden rendben van.

Beszti
Nagyon szépek az ablakaid Kép Nekünk is vannak lepkéink a sarkokban. Most hogy süt a nap szépen felvetülnek a falra. Aranyosak. Kép

Panda
Gratulálok! Nekem is megvan az első vizsgám, de még egy csomó van. És nem tudok semmit, meg tanulni sem volt időm.

Judy
Szóval megint fiú. Az én uram meg van róla győződve hogy neki csak lánya lehet Kép Na majd meglátjuk.

Manci elment a bölcsibe. Én meg dolgozhatok megint.

Puszi
dec8
dec8

sziasztok!

danikám tegnap estére tiszta takonykór lett, adunak szólít Kép valszeg előző éjjel ezért volt nyűgös, tegnap sem aludt délután, csak fél órát. Este viszont jól leszívtuk az orrát, ivott egy csomó mézes csipketeát és hamar elaludt. szerencsére éjjel csak 2x kelt, mert szomjas volt, hogy a száján vette a levegőt, de aludt tovább. láza nincs, viszont ma délben megyek haza és elviszem azért a dokihoz, nézze meg.
fogalmam sincs, hol fázhatott meg Kép

Rit
Gyereágy méretű kókuszmatracunk van, nekem 90x200-as kellene.

Teganpi sztorink:
Ülök a WC-n, Dani áll velem szemben. Kezembe adja a WC papírt, visszateszi a gurigát. Majd egyzser csak mutogat nekem oda, hogy fütyi (fütii) Kép Mondom neki, anyának nincs fütyije! Erre annyit mond, apa, papa, baba fütii Kép Hogy honnan tudja, fogalmunk sincs, egyszerűen tudja. Kép
Annyira röhögtem ezen a megállapításon Kép

Főzés
A férjem azt szokta mondani, hogy tuti előző életemben vmi menzán dolgoztam ,mert mindig akkora adagokat főzök, hogy egy hadseregnek is elég. Persze azért mindig nagyon gyorsan elfogy.

Banyóci
Köszi az infót, szerintem majd elnézünk hamarosan személyesen a párommal.

Panda
Ne félj, majd belejössz. Először úgysem a legnagyobb dzsumbujba visz bele az oktató, hanem ha tényleg normális és ép ésszel gondolkozik, akkor először a külrészeken fogtok vezetni, vagy hétvégén, amikor kisebb a forgalom. Aztán majd úgy belejössz, hogy még.
Én pl. imádok nagy forgalomban vezetni, amikor lemegyek vidékre, szinte nem kell figyelni semmire, na, jó, kell, a biciklisekre, mert azok nem ismerik a kreszt, csak mennek, mint a vaklégy.
amit nem szeretek, az a párhuzamos parkolás, még mindig nehezen megy, így, ha van könnyebb beállási lehetőség, akkor tuti azt választom Kép
Meg először úgyis rutinpályán fogsz gyakorolni, utána jön a forgalmi, legalábbis nekem 10 éve még így volt.
aki meg már ült a vezetői oldalon, lehet egy csomó mindent rosszul csinál és azt még rosszabb kikorrigálni, mint annak aki először ül oda.
ha már a kocsit megszoktad, nem kell rá figyelni, akkor már csak a forgalomra koncentrálsz.

Dec8
Koncert Kép
Sajna én az Aerosmith-en nem voltam.

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Rit
Hat legkozelebb talan tobbettudunk beszelgetni: )Hiaba ez eleg nagy jatszoter,legkozelebb majd a Dunapartin talizunk: ))Jo Dodonak ez a ket copf,tiszta nocis: )
Alex mar evett es durmol nagyokat,hiaba ma is fel 7-kor kelt.
Hat igen nalunk is van meg tejcsi,de mostmar rizstej es poharbol.Csak kiejtjuk a tek szot es rohan a kanapera es megvarja amig apja odaul melle es egyutt isznak: )

Gumicukor
Nekem anno egy gyerekes kolleganom mondta, hogy varjak csak amig nem leszek anya,utana mar nem leszek buzgomocsing bent: )hat igen ahogy babas lettem,mar nem tudtak ugy idegesiteni a benti dolgok es nagyon lazan vettem : )Szerintem ha vissza is megyek inkabb azon fog jarni az agyam hogy mit csinalhat Alex.Megjo hogy emlekszem mindenre,es rutinbol is menni fog: )

Beszti
Te dolgoztal a ket gyerke kozott?mar nem emlekszem.Lehet hogy azert erzed igy mert mar sok ideje vagy otthon.En is ugy gondolom hogy az az egy ev amit dolgozni fogok megint eleg lesz ahhoz hogy ujra elvezzem majd az otthont es a ket gyerek ne csak faradtsagos munka legyen.
En is gondolkodtam a varrotanfolyamon csak mar most kezdodne(heti 2 delelott gyerekvigyazassal),nekem meg itt lesz a koltozes,pakolas,noveremekkel is sokat szeretnek lenni amig itt vannak,ugyhogy ez meg halasztva van.

Panda
En sem ultem meg sosem elotte autoban,persze mindenki szornyulkodott ,dehat azert van a tanfolyam hogy helyesen tanuljon meg az ember lanya : )

Judy
Na akkor ezt jol kitalaltam: )Nevek???
En is ugy erzem magamrol hogy tuti a kovetkezo is fiu.: )

Gumicukor
Jobbulast Daninak!Akkor ezek szerint ezert volt nyugos elozo ejjel.Ebben az idoben nem csoda megfazni.En is 1 hetiig voltam nathas,mult heten.

MA a jatszon volt egy helyes sztori:
Alex baratkozott 10 ev koruli kislanyokkal.A kislanyok megkerdeztek a nevet es mondtak hogy milyen helyes.Ja es a neni is helyes(marmint en: ).
A kovetkezo kerdes volt , hogy lesz meg baba??
Hat nem birtam nevetes nelkul,pedig annyira komolyan beszeltek: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Judy! Jó ez a kiingézás, nekem annak idején lány-fiú -lány jött ki és a férjemnek is. Na erre kiváncsi vagyokKép nekünk 3 gyerek?Kép Bár eddig a 1. lány stimmel.

Verés: Kérdés mit hív verésnek. Én rá szokta, csapni Emma fenekére, pl ma lelépett az úttestre, pedig sokszor elmagyaráztam már neki hogy nem szabd, mégis, hát én bizony rácsaptam. tegnap meg széttört egy üveg tálat és az egyik törött rész fogat és nem akarta eldobni, Hiába kértem szépen, aztán csúnyán. Végül rácsaptam, rögtön eldobtaKép Persze nagyon ideges lettem. Közebn meg a kutyám falatozott a szilánkok közüla kajábólKép Most meg érte izgulokKép

Dec8!

Csak elég húzós erre találni baby sittert, hidd el, anyukámat si sokan szerették volan így hogy cska betegség idejére, d egondolj bele. Ha rajtatok kívül más gyereket is válla, akkor nagy az esélye hogy amikor épp szükségetek van rá mert beteg Hanna, akkor ő épp nem ér rá, mert másra vigyáz. Ha rajattok kívül nem válla mást, akkor az neki nem egy biztos megélhetés, hiszen lehet hogy 2 hónapig nem is hívod. Igaz az is lehet hogy hetente, de így nem lehet tervezni előre. Szóval angyon nehéz ügy és nagyon kevés baby sitter vállaja. legfeljebb olyan szomszéd vagy közelben lakó, aki nem akar dolgozni, d enéha eg yksi plsuz pénzért bevállaja. De auz ilynek meg nem hiredtenk, mert aki hirdet az rendszeres keresetet szeretne. Másik megoldás hogy több baby sitterrel bezsélni, és valamelyik mindgí ráér ha épp kell.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Judy, mint kettős lányos anyuka irigykedemKép És gratulálokKép

Gumicukor, jobbulást Daninak, Betti sem tudom hol fázott meg, de már túlvan rajta, lassan én is.

Képzeljétek, este megcsináltam Betti vizét, és még a konyhába beszéltünk pár szót apjával, erre megjelenik Betti az apja telefonjával, amiből csurog a víz.... SamsungV200-as, nagy kedvence volt Bettinek. Nem tudom sikerül-e megmenteni, most szárad. Valószínűleg csak megmerítette, mert ha beejti, nem tudta volna kivenni. Na erre ma elkérte a nagylányom telefonját a férjem, persze hogy rosszul lett a suliban, a barátnője hívott, hogy menjünk érte.

Végre ma elhoztuk a virágaimat a kertészetből, tisztára kivirult a ház, hogy valami jó is történjen.

Rock: én bevallom nagy Bon Jovi rajongó vagyok. A koncerten is voltam, az MTK pályán volt, a férjem karbatett kézzel álldogált mellettem míg én ugráltam, nagyon unta. Na én meg így voltam az ő kedvencein a Kool and the Gangen meg az Earth Wind and Fire-on.

Puszkó Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hurrá, mégis úgy néz ki az időjárás tolt így ki velünk, mára már teljesen visszatért alvásilag a normális kerékvágásba, fél 1kor aludt el, nyugisan, hiszti nélkül. Viszot így meg az a nagy kérdés, hogy ha ennyire változékonyak, érzékenyek, akkor a bölcsiben ezt hogy oldják meg, sehogy?

Kataa
jó volt látni titeket, majd legközelebb több időnk lesz dumcsizni is. Kép

Conti
én meg inkább egy olyan receptet kérnék, hogy hogy csináljuk a másodikat is tutti lányra KépKép

dec8
jó melózást!! bár én nem irígykedek, valahogy semmi kedvem visszamenni egy irodába, mikor végre klassz az idő és a gyerek is elég nagy ahhoz, hogy csavarogjunk Kép

Rit

rit

anemona7

Rit!

Nálunk a bölcsiben ha álmos délelőtt akkor engedik hogy lefeküdjön, vanbent ágy. Már ha nem zavarja hoyg a többiek közben játzsanak. Az más kérdés hogy ettől még ebéd után is uyganúgy lefektetik. Nálunkegyébként nagyon megbnízhatóan ebéd után alszik el Emma, nem szokott túl nagy ingadozás lenni.

Manó

KépKép
manó

Rit, az én nagylányom annó az oviban rendszeresen lefeküdt reggel a babaszobában egy kicsit "pihenni". Az ovónők kérdezték is, hogy éjszaka nem alszik? De igen, csak olyan kis lustika. A reggelire azért felkelt.
C.

conti

írtam egy nagyot és elszállt KépKépKép

rit

anemona7

Sziasztok!

A Petra kicsit megvan fázva de az Olivér szerencsére nem kapta el. A Petra egyre jobban szereti már az Olivért. Mindig simizi meg adja neki a puszikat. Együtt szoktunk aludni ebéd után és most is úgy aludt el, hogy fogta az Olivér kezét, olyan édes volt.
Ma voltunk csípőszűrésen, minden rendben volt és csütörtökön kell menni az első oltásra.

Ezt kb már 3 hete írtam de azért elküldöm. Próbálok visszaolvasni és majd jelentkezem csak most van vizsgaidőszak. Hétből már csak 3-ra kell menni. Hát mint ne mondjak elég húzós ez így két gyerek mellett de nem akarok halasztani mert már nagyon szeretnék túl lenni rajta.

Sasha
Gratulálok, hogy végre sikerült! Vigyázz magadra.

Szilcsike
De jó, hogy kisfiatok lesz, nekünk is pont így van. Egy fiú, egy lány. Drukkolok, hogy rendben legyen az AFP.

Kataa
A Petra bőre sem bírja a Johnson termékeket.

Manó
Hol van Újpesten gyerekcipő bolt?

Panda
Örülök, hogy Ádám már végigalussza az éjszakát. Jó sok idődbe telt de a lényeg, hogy már te is tudsz legalább aludni. Nem ő az egyetlen a Petra is szopizik még.

Ilke
Én is vezetek de csak itt Veresegyházán, messzebbre még nem merészkedtem.
A Petra kb 2 hónapja kapott ágyat és nincs elöl védőrács és csak kétszer esett le de úgy, hogy fel sem ébredt. Most egyik nap meg az Olivérnél csavarta ki az ágyrácsot, szóval meg kell fordítani a fal felé nehogy valami baj legyen.
De jó, hogy ti már túlvagytok a füvesítésen, nekünk még sajnos hátra van. Állandóan tolódik. Idáig ültetgettünk vagy általában hétvégén mindig esett az eső. Remélem most már megtudjuk csinálni mert egyre melegebb lesz.
Mikor a nárcisz elvirágzik akkor le lehet vágni a levelét mert már teljesen elfekszik a földön? Én is annyira imádom a kertészkedést, egész nap kint vagyunk. Vettem csomó bokrot (aranyeső, fehér-lila orgona, nyári orgona, labdarózsa, trombita folyondár, bordó levelú bokor, kékszakáll….fákat, tujákat, pampafűvet). Most már tényleg csak a fű van hátra. Csináltunk szalonnasütő helyet is. Majd gyümölcsfákat is szeretnék venni de az már csak őszre marad mert kicsit elkéstünk vele. Nincs valami jó virágos könyved? Úgy szeretnék valami jót venni és ami nekem van azt már teljesen szétnéztem.

Gumicukor
A nővérem is 14 éves kora óta van együtt a férjével. Most vannak együtt 17 éve, osztálytársak voltak.
Utólag is nagyon boldog születésnapot!

Csics
Sajnálom, hogy Imivel is ez van de legalább valamivel könnyebb, hogy otthon tudtok tornázni és nem kell elmenni mindennap.

Beszti
Én is arra várok, hogy magától abbahagyja a szopizást csak nálunk még ez nem következett be. Látod a terhességet is kibírta pedig ilyenkor sokan abbahagyják, pedig nekem is elég sokszor fájt. Különben azt olvastam, hogy a 4 hónapban megváltozik a tej íze és a mennyisége is. Nem tudom, hogy te hol tartasz.

Conti
Én is könyveltem és ilyenkor úgy örülök, hogy nincsen az a hajtás már eszembe sem jut mikor van bevallás. Amióta megszületett az Olivér én is rendelem a kaját mert nincs időm főzni így csak hétvégén kell.

Nyuszi
Nagyon örülök, hogy kiengedtek a kórházból.

Ági
petra2

Sziasztok,
Végre ma eljutottam a kedvenc fodrászomhoz ÚjpestreKép. Apa ma kivételesen időben el tudott jönni a munkából, így ott taliztunk, aztán míg én szépültem, addig ők vásárolgattak. Jó alaposan levágattam a hajam, mert már nagyon nyűg volt az a hosszú haj.
Tényleg nem is tudom mondtam-e de Lilinek szinte teljesen elmúltak a foltok a bőréről. Már kenegetni sem szoktuk a hátát.
A napokban rákapott a hoppázásra, ha bármi leesik, vagy bármi váratlan történik, már jön is hoppázni a lány. A kertből egy varázslat becibálni, élvezi a homokozóját, amit apa végre megtöltött hétvégén homokkal. A másik szenvedélye, hogy a kicsi lehullott gyümiket szedegeti a kertből össze. A kis vödrét viszi magával és pakolja bele a cseri méretű kis körtéket és almákatKép. Most, hogy apáék hétvégén betonoztak (kerítést), begyűjtöttem egy jó pár nagy kavicsot, amiből katicákat akarok neki festeni. Annyira imádja őket, hogy kintre és bentre is akarok neki párat, hogy tudjon játszani vele. Ma pedig vettem egy hobbi boltban gipszformát (kis manó alakok, alma) amiből a kerti asztalra olyan csipeszes asztalterítő nehezéket akarok készíteni.

Rit,
Szuper a bringa! Nagyon ügyes vagy.

Nyuszi,
Drukk az utolsó napokhoz!
Lili is ilyen kis félős mostanában. Őt a kutyák szokták kiborítani rendszeresen amikor sétálunk és váratlanul egy kapu mögül ránkugat jó kis hangerővel egy kutya. Na ilyenkor percekig sír, alig lehet megvigasztalni. A másik, hogy a széltől fél, ha feltámad kicsit jobban a szél, már jön és úgy bújik hozzám, hogy két kezével átöleli a lábam és szorít ahogy csak bír. Szerintem ez a múltkori szeles, dörgős vihartól alakulhatott ki nála.

Beszti,
Nagyon szépek az ablakok nálatok! Tisztára feldobja a kilátástKép.

Conti,
Szombaton lesz a Műv.Házban börze, eljössz? Én szeretnék menni, csak az a baj, hogy kicsit zűrösnek ígérkezik az a nap, de valahogy megoldomKép. Tényleg nem tudom mondtam-e de most indítanak egy zenés csoportot 1-3 éveseknek ott, péntekenként lesz délutánonként. Megadták a szervező tanár tel. számát, majd beszélek vele, de én mindenképp szeretném Lilit elvinni, mert mostanában kicsit itthonülősek lettünk, nincs kedvetek kipróbálni?

Judy,
Gratula a kisöcsihez! Már mi is olyan kíváncsiak vagyunkKép.

Panda,
Gratula a vizsgához! Hidd el hamar bele fogsz jönni.

Ági,
De jó, hogy minden okés veletek. Kíváncsi vagyok a kicsi Olivérre, kár, hogy nem tudsz képet feltenni.
A nárcisz leveleit nyugodtan vágd le, már én is levágtam szinte minden tulipán, jácint, krókusz meg nárcisz levelét. Most már kelnek az egynyáriak, amit még 2 hete ültettem. Ilyen sok szép növénytől biztosan szép kertetek lesz. Van egy pár könyvem, de mióta ideköltöztünk bele sem néztem, mert szerencsére van egy nagyon rendi szomszédunk, aki mindenféle jó tanáccsal ellátKép. Nagyon szerettük volna ha vegyszermentes lett volna a kertünk, de sajnos megjelentek a fákon apró bogarak, így valamit tenni kell. A zöldségek viszont nagyon szépek, a spenótot és a salátát már egy jó ideje a kertből szedjük és már a paradicsom és az eper is szépen érik.

Gumicukor,
Oké küldöm majd a képeket, de apa most már reklamál a gépért, így csak holnap.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Halihó!

Tegnap voltunk doktornéninél, szimpla megfázás. Kaptunk fenistil cseppeket, ACC 100-at, homeopátiás Aconit-ot és orrcseppet. Dani olyan örömmel viharzott be a drnő-höz, az ölemben ült, úgy hallgatózta meg, még a szájába is engedte, hogy bekukkoljon. Utána otthon is ezt mutogatta mindenkinek. hamar végeztünk, még szerencse, hogy időben bejelentkeztem, mert utánunk voltak vagy 6-an.
Itt a betegrendelésen még sosem voltunk (remélem keveset is kell majd), de nagyon igényesen van megcsinálva, meseképek a falon, tiszta, szellőztetett váróterem.

Féltem, hogy az orrcseppet majd nem engedi, de hanyattvágja magát, mondja, hogy csepp, és már kész is.
Éjjel már aludt végig, egyszer sem ébredt fel. szép egyenletesen szuszogott, hanyattfekvésben durmolt, nem volt eldugulva az orra.

Conti
Bonjózsit és is nagyon szerettem!
Én LGT koncertet ugráltam végig, a férjem meg csak állt mellettem Kép
A Kool and the Gang-et meg az Earth Wind and Fire-t mindketten nagyonszeretjük, végigdenszeltük a koncertet + a Melanie C-t is.

Rit
Olvasgass a Jónás módszerről, vagy kínai horoszkóp, mikor lesz fiú, mikor lesz lány, vannak jó parktikák.
Én több helyen olvastam, hogy a petérés kezdetekor nagyobb az esély lány gyermekre, viszont a peteérés végefelé meg a fiúk foganásának van nagyobb esélye. Azért mert a hímivarsejtek közül a lány kromoszómásak gyorsabbak és a síkosabb közegben hamarabb érnek a petéhez, viszont ha pár nap múlva van action, de még érett a pete, akkor a sykos közeg már kicsit változik, így a lassabb fiú kromoszómás hímivarsejtek is odaérnek.
Na, ezt nagyon tudományosan sikerült is leírnom Kép Persze azért ez sem 100 %-ék Kép

Nekem elsőre fiút, másodikra lányt jósoltak, visuzont szeretnénk egy harmadikat is majd, arról nem mondtak semmit.
Majd a hugommal kiingáztatom, mint reiki mesterrel.

Ági
Nárcisz
Le lehet vágni, kb. 2 cm lógjon ki a földből. Apuák mindig így csináják, a hagymát a földben hagyják és minden évben szépen kibokrosodik és hozza a virágokat, amikor jön a tavasz.

Ilke
Én is pocisan vágattam le a sörényemet, azóta sokkal jobban szeretem a rövidet.
Apukám is permetez, csak mindig kivárja az idejét. Sajnos, ha biokert mellett rendes kert van, onnan óhatatlanul átjönnek a rovarok, kártevők. Én pl. a krumplibogaraka utálom nagyon. Semmi nem hat rájuk. mi össze szoktuk őket szedni és apukám eltüzeli őket. Állítólag a pávák szeretik megenni, de azért nem tartunk pávátKép

pusz

KépKép
KépKép
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Tegnap be kellett mennem a boltba délutánra. Hát azt a káoszt ami ott volt....Egyszerre 3 vevőt szolgáltunk ki fejenként....Este meg olyan hulla voltam, hogy úgy elájultam, mint akit fejbe vertek. Egyszercsak arra ébredek, hogy üvölt a kiscicám teli torokbólKép. Kórkép: tiszta takony és lázKép. Egész éjjel alig aludtunk valamit. Reggel kihívtam a dokit, aki közölte, hogy nem piros a torka, nincs a fülével se semmi, meg mással sem. Ehhez képest persze megint ab-t írt felKép, meg még egy csomó minden mást is. Egy kicsit be is rekedt szegénykém, de doki szerint én "hülye" vagyok ha azt gondolom, hogy esetleg a sok sírástól... Ha nincs semmi baja a torkának, akkor mégis mi mástól??? Na mindegy, szerintem most már biztosan keresek helyette mást, mert egy kissé elegem van már belőle. Na most jól kipanaszkodtam magam!

Judy!
Kép, én is fiús anyukának érzem magamKép.

Dec8!
Gyurci meg épp ellenkezőlegKép. Kioszt nekünk egy csomó csókot, majd tologatja össze a fejünket, majd újra Ő puszilgat. Rengeteget simul, hizeleg, tartja a kis buksiját meg a nyakát puszira. Időnként felhúzogatja a pólóját, és húzza oda a fejem, hogy ott is puszilgassamKép.

Gumicukor!
Jobbulást Daninak! Jó hogy nincs komoly baja.
Képzeld, tegnap elvitték az uccsó darab Y vázas bringát is az üzletből, és egyenlőre a nagykerben sem lehet kapni. Így most már biztos, hogy Gyurcinak is a másik lesz, már ki is választottuk neki. Zöld-fekete lesz, hogy passzoljon a sisakjáhozKép.

Conti!
TelefonKép. Nagylányoddal mi a helyzet? Mitől lett rosszul?

Ági!
Sok sikert a vizsgákhoz!

Ilke!
HoppáKépKépKép. Cuki lehet LiliKép. Gyurci nem mondja még ki, viszont ahogy meghallja, azonnak ledobja magát a földreKép.

Na megyek beteget ápolni.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Jobbulást Gyurcinak!
Rekedségre nagyon jó a Homeovox homeopátiás tabletta. el kell szopogatni (édes). ez kivételesen nem apró golyócska, hanem olyan, mint a leveles C-vitamin, csak fehér. Daninak 2 nap alatt rendbehozta még tavaly ilyenkor a torkát. És ez mégsem antibigyó, hanem természetes alapanyagokból van.
tudod, én reklámozomitt mindig a homeopátiát Kép, pedig semmi érdek nem fűz hozzá. Csak nekünk már többször is nagyon nagyon bevált.
Természetes anyagokból, gyorsan hatnak, melléklhatások nincsenek, nem kell több hétig szedni, nem bontja fel a szervezet védekezőköpenyét

most jöttem vissza egy dögunalmas projektmegbeszélésről, ráadásul olyan téma volt, ami engem egyáltalán nem érint, de azért végig kellett ülni Kép

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!
KösziKép. Pont az előbb jutott eszembe, hogy régebben emlitettél valamilyen rekedtségre való csodaszert. Nem emlékeztem a nevére, és azért jöttem, hogy megkérdezzemKép. Már rohanok is a gyógyszertárbaKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, a nagylányomnak "női" baja volt, sajnos én is sokszor hazamentem tinikoromban a suliból. Maximálisan meg tudom érteni szegényt. Mondjuk csak az utolsó óráról jött el.

Ilke, nem tudom még a szombatot, pedig érdekelne. Csak Bettivel nem akarok menni. A zenés dolog érdekel, de pont nyáron indítják el? Máshol meg szünet van nyáron.
Tök jó, hogy elmúltak Lili foltjai. Nálunk sincs folt, csak időnként pöttyök és nagyon száraz bőr. Én továbbra is a Lipikar balzsamot használom, ez bevált.
Az én hajam is nemrég változott, vágattam meg csíkoztattam, Betti észre sem vetteKép

Nyuszi, hogy bírod? Holnap hidegfront!

Banyóci, jobbulást Gyurcinak!

Ági, nagyon édesek lehettek, kézenfogvaKép
Úgy néz ki, nekem is abbamarad az itthoni könyvelésem, mert pont most hétvégén bezárjuk a kis boltunkat. Szerencsére nem ebből éltünk, hát szépen megettek a multik. Az év végére a céget is befejezzük, hál istennek.

Pusza Conti

conti

SziasztokKép

Többezer éve nem jártam erre Kép De már nagyon hiányoztatok, úgyhogy gyorsan olvasgattam egy kicsit.

Tettem fel képet a profilba JulirólKép Naaagyon laza a csaj. A topicgyerekek többségével egyetemben nagyon sokat beszél (nagyjából csak álmában nem). Pár napja erősen dacoskodik, ami engem erősen igénybe vesz... Amúgy meg jó fej, mert segit, takaritunk, felmos, porszivozik, bodzaszörpöt csinálKépKépKép

Beszti: nagyon szépek az ablakok!!

zsani
zsani

Ilke
Én már megtetem Kép mármint a kavicsfestést: itt vannakPersze azóta van még jó pár új: házikó, egyéb bogarak, csigák, stb. Ha + akarod nézni szólj, fotózok KépKép

Gumicukor
Köszi, utána nézek!! KépKép

Banyóci
szegénykém. Jobbulást Gyurcinak!! Kár, hogy olyan messze laktok, így nincs értelme ajánlani a mi dokinkat, pedig ő nagyon szuper.

Képzeljétek Dodi lazán tud páros lábbal ugrani, tök jól elemelkedik, gondoltam is, hogy kap egy ugrókötelet, annyira élvezi az ugrálást. A másik, amit nagyon tud, az az orrfújás. Magának is csinálja, de ha kéred, hogy fújjon, akkor is. Bár ő nem taknyos, nem is volt, de megtanulta, mert az apja allergiás és utánozza Kép KépKép
Ja és tudja, hogy ő a Dodo, de a csirkét is tudja és felváltva hívja magát Csirkének és Dododnak is KépKép Továbbá úgy döntött, hogy megszólal angolul is, egyenlőre csak a "sit"-et mondja, de olyan édi, ahogy ráparancsol mindenkire, hogy üljön le Kép

Rit

rit

anemona7

HalihóKép

ma utazunk el egy hétre, úgyhogy pusz mindenkinek, jó gyereknapozástKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Beszti!
Mi legyen a szabásmintával? Jössz valamikor?

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Dani orra egyre jobb, éjjel is végig aludt, most kicsit rekedt, de már javul a gyerek.

Egy ideje tanítjuk neki, a "Hogy hívnak?"-ot és tegnap óta válaszol is rá: Öcssi Danniii. Annyira édi, ahogy mondja a nevét, jól megnyomja az n betűt. a szomszéd néninél van egy dobberman kutya, imádják egymást Danival, sokszor nyitva van az ablaka és tegnap is Dani kiabált befelé, hogy Dzenni, Dzenni.

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Solymesz szerencsére jól van, ma anyu elutazik, úgyhogy apával vannak ketten.
Ő is mond mindenfélét, pl. "hatty" (hattyú), "Duna" (minden tóra, folyóra), "jaj, babám!", "anya", "apa", "mama", "vaj", "só", "epej" (eper), meg ilyeneket.
Ha éhes, azt mondja, hogy "nyam-nyam", és húz az etetőszékhez.

Zita
parazita

Sziazstok!

Rit!

Emma is imád ugrálni. talán 1 hónapja tud így rendesen, két lábbal elemelkedve, de azóta folyamatosan gyakorol. És ha bármire kérdezzük hoyg hogy hívják, rögtön mondja hogy AmmaKép De hazat kérdezzük hoyg hoyg hívjáka kuytát, az is AmmaKép Ha benn van eza szó hoyg hívnak, hívják, arra válasz cska za ő neve lehetKép

Ma délbennagyon kiborított Emma. Olyn ahisztirohamot kapott eg ytök hülyeségen, hoyga végén kihányta za ebédet. Azon tört kia balhé, hoyg ő ebédelt a bölcsiben, d eamikro hazajöttünk anyukám elkezdett levest enni, és Emma meg mászott fel mellé hogy kér belőle. Ehhez tudni kell hoyg anuykám sajnos ebbena kérdésben nagyon nem rugalmas, rákezdett a "még egy tál levest sem lehet megenni nyugodtan ettől e gyerektől" című monológjára. Szóval hoyg nem legyen balhé melegítettem Emmának is,de ő eddigre már hisztizett, hoyg nem kapott anyukáméból. Én elkezdtem etetni, d epersze köpködte mert nem volt éhes, csak kiváncsi volt mit ezsik anyukám. Erre elvettem tőle, hoyg akkro jó, megyünk aludni.De az se tetszett neki, hoyg nem kap, d eneni sme kart, jól földhöz vágta magát az előszobában és elkzedtt hisztizni. Ott vergődötte gy ideje, mire anyukám megsajnálta és felvette, na kár volt mert még jobban hsiztizett és lehányta anyukám meg maghát is. erre anyukám si jó idges lett, hoyg milyen iszonyatos gyerek az az emma és hogy ő ilyen hisztis gyerekkel még enm találkozott. Persze én sem tudom kezelniaz ilyne hlyzeteket, én is kiabátamKép aztán lezuhanyoztam őt, egy kicsit hidegebb vízzel mert már vörös volta feje (nem ruhástól, hanem rendesen, emrt ugye büdi volt) ne , ezután valahoyg megnyugodott, ment aludni, és olyan ksi szánakozóan nézett rám, mintah bánná az egészet, úgy megsjanáltam hoyg kiabáltunk vele, közebn meg ő nem tehet róla hogy iylan hisztisnek született, és hát valljuk be volt kitől örökölnie, én is ilyn vagyok még mai napig, csak nyilván már tudom valamennyire kontrollálni, de pl amikor ő rákezd én is levszeítem a fejem gyorsan.
Tudom hogy én voltam a hülye, mert tudtam hogy nem éhes, egyszerűen be kellett volna vinnem és letennia ludni, lett volna kis hiszti, d eközel sem ekkora. De mindíg bedőlök neki, és próbálom teljesítgetnia hülye kivánságait is, pedig semmi értelme.Kép Néha már nagyon elegem van, olyna ez a gyerkőc mint aki folyamatosan dackorzsakban van, d epici korától kezdődően. nem tudom kinövi e. amiatt is aggódom hoyg ha ilyne lesz bölcsiben, oviben is akkro nagyon fogják utálnia gondozók, mertezt ép ésszel senki sem viseli el. Kép Bár társaságban általában nincs baj vele.

Manó

KépKép
manó

Manó
Neked is ajánlom Az indigó gyerekek c. könyvet.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Megint panaszkodom, és megint, vagy még mindig a dokira. Gyurcinak kb. 1 hónapja volt egy kis gond a fülével, doki szerint fülgyulladása volt, de mindenki más (fül-orr gégész is!) szerint "csak" egy kicsit hurutos volt a füle. Akkor vettem neki fülmelegitős sapit, tényleg tök jó volt. Már az első felvétel után lement a láza. Most hogy megint náthás, gondoltam ráadom megelőzve a további bajokat. Fel is hivtam a sapi kifejlesztőjét (aki egyben orvos) telefonon, akkor nagyon egyetértett velem, sőt ajánlott egy orrsprayt is, ami szerinte "pillanatok alatt" használni fog. Ezeket elmondtam a dokinak, aki burkoltam megint lehülyézett, hogy minek a sapka, amikor nincs is baj a fülével, meg hogy az az orrspray nem való Gyurcinak, szedje csak az általa felirt kőkemény ab-ketKép. Persze nem hallgattam ráKép, és milyen érdekes, a gyerek állapota rohamaosan javulKép. Alig folyik már az orra, nincs láza egyáltalán, kap levegőt rendesen, és már éjszaka is rendesen aludt. Úgy néz ki, hogy max. 2-3 nap és teljesen egészséges leszKép, az ab-t meg a jövő hét végéig kéne szednieKép. (ki se váltottam a receptetKép)

Ha valamelyikőtök tud a II. ker.-ben jó dokit, akkor szóljon nekem! KösziKép.
Bocsi a sok nyafogásért.

Conti!
Megértem én is. Nekem még a mai napig is vannak ilyen problémáimKép.

Zsani!
Nagyon jók a képekKép. Igazi nagylány lett JuliKép:

Rit!
Azért kösziKép. Gyurci is ezért tud orrot fújniKép. Apja állandóan tiszta takony valamiért, és Gyurcinak mindig nagyon tetszett ahogy fújja az orrát, aztán pár hónapja Ő is megtanultaKép. Cuki lehet ahogy Csirkézi magátKép.

Judy!
Jó utatKép!

Gumicukor!
Örülök, hogy Danid is jobban vanKép. Cuki Ő is, hogy mondja a nevétKép. Szerintetek nehéz azt kimondania a gyereknek, hogy Gyurci? Én is próbálom neki tanítgatni, de a Hogy hívnak? kérdésre, rendszerint mutogat magára és azt mondja hogy apaKépKépKép. Nem tudom miért.

Manó!
Te jó ég! Mintha Gyurciról írtál volnaKép, leszámítva a hányást. Na meg annyi, hogy Ő nem mindig volt ilyen. Teljesen átérzem, mert én is ugyanilyen hirtelen természet vagyok, és sokszor kirohannék a világból amikor rákezd a hisztire. Tanácsolni nem nagyon tudok semmit sajnos. Most mondhatnám, hogy próbálj türelmesebb lenni, de tudom, hogy nagyon nehéz, és sokszor nekem sem sikerülKép. Kitartás, fel a fejjelKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Manó, szerintem ahogy írod te is, társaságban máshogy viselkedik, pontosan tudja, hogy kivel teheti meg a hisztizést, veled meg anyukáddal. A bölcsiben-oviban nem lesz rá vevő, nem fog komoly hisztivel próbálkozni.

Nálunk most egész másféle probléma van, én is nagyon kiborulok, de ezen legalább lehet röhögni. Ugyanis egy ideje Betti rájött mi az a puki. Főleg ugye este a fürdésnél érdekes. Teljesen betanulta, hogy ha pukizik akkor kiabálja, hogy pukiztam, pukiztam. A baj ott kezdődik, hogy ha tőlünk is meghall ilyen hangot, ami mondjuk lehet a papucs- ágy nyikorgás, esetleg tényleges puki, rögtön kiabál: pukiztál, pukiztál. Na erről hogy lehet leszoktatni? A múltkor is korgott a hasam, pont rajtam feküdt, már kiabálta is. Gyorsan mondtam: csak a hasam. Mostmár ezt is tudja: Hasam csak. Mert mindent megfordít.

Ilke, biztos nem tudok szombaton menni.

Zsani, benézhetnél többször is, nagyon édi JuliKép

Conti

conti

Conti!

Igazad van, ezen tényleg lehet nevetniKép De komolyna , hangosan röhögtem ahogy olvastamKép De elhiszem hogy kellemetlen, főleg társaságban.
Egyébként Emmával kapcsolatban a gondozónő is bíztat aki a játzsóban van, hogy ott nem lezs ilyen. Hát legyen igazatok.
Egyébként aén is állandóan hazajöttema gimiből a női problémák miatt, vagy el sem mmentem reggel. és nem szimuláltam, tényleg van ilyne. Kép De elmúlt!

banyóci!

és mi az orrspry neve?
Tudom hoyg sok gyerek csinál ilyenekte dackorszakban, de Emma tul képp így születettKép Én attól félek mi lesz ha tényleg jön a dackorzsak? vagy nála nem is lezs érezhető a különbség?

Gumicukor!

És hol lehet kapni ezta könyvet? Az indigó gyerekeke nem a hiperaktivitás egyik esete? Én is felvetetetm már a hiperaktivitás gondolatát, de azt mondták hyog tuti nem híperaktív, merta hyperaktív gyerekeket nem elhet lekötni, őt meg le lehet, tök jól elejátzsik, meg azok éjjel is nyugatalnok, Emma meg nagyon jó alvó. csak épp ha valami nem úgy történika hogy kigondolja és abbana pillanatban, akkor olyna hisztire képes, hoyg csak néz aki látja. Általában hányás a vége. De még mindgí jobban jártam merta férjem unokatesóinak a ygerekei között kettő is elájul ha hisztizik.

Manó

KépKép
manó

Beszti!

Ha erre járnál és olvasol... Most elmegyünk itthonról, és hétvégén nem leszünk itthon. Elérsz mobilon, ha sürgős a szabásminta.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap kapta meg az Olivér a 2 hónapos oltást. Annyira sajnáltam, úgy sírt szegényke de szerencsére nem lázasodott be. 58cm és 5730g. A Petra annyira szereti. Mindig odamegy hozzá és ad neki puszi meg megsimogatja. Most már nem annyira irigy mert még a játékát is oda adja neki. Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar kialakul nála a szeretet. Múltkor is mikor elmentünk a játszótérre az Olivér elaludt és nem vittem be hanem hátratoltam a teraszra és ahogy bementünk a Petra ment a kiságyhoz és mondta, hogy baba-baba. Meg kellett neki mutatnom, hogy hol van mert annyira kereste.

Ti mit adtok rá a motorozáskor? Mert ha én szandit adok a Petrára akkor a zoknijának rögtön annyi, ha zárt cipőt akkor meg a cipője. A motoros cipőjének szinte már hiányzik az orra.

A Petrának az a legújabb, hogy kipelenkázza magát de a bilire rá sem akar ülni. Nálatok nincs ilyen? És olyan kis válógatos kipakolja a szekrényét és hozza, hogy melyik ruhát adjam rá és egyből rohan a tükörhöz, hogy megnézze magát.

Haj: megszeretném növeszteni a Petra haját, hogy csak kevés frufruja legyen és ne a feje tetejéről már előre jöjjön a haja de ahogy beteszem a csatot vagy a gumit rögtön kiszedi, így meg a szemébe lóg. Mit csináljak? Vagy még túl korai, hogy valami normális frizurája legyen?

Forti
Voltál már a Gulliverbe? Én is úgy elmennék veled ha lehet. Mit akarsz venni Levinek a szülinapjára? Én biciklit szeretnék de nem tudom, hogy nem korai az még.

Szilcsike
De jó, hogy minden rendben van a babával!

Ilke
Semmit sem mond még Lili? Szavakat sem?
A hinta szerintem jó ötlet a Petrának is van és van amikor képes egy órahosszat is hintázni.

Panda
A Petra is szeret vezetni. Úgy szokták apával, hogy az ölébe ül és ő kormányoz de csak itt nálunk a kis utcákba ahol nincs forgalom.

Kataa, Gumicukor
A Petra szerencsére 9-kor kel. Én nem is tudom, hogy hogyan kelnék fel 6-kor. Az nagyon korán van. Ja és szerencsére az Olivér is jó alvó.

Nyuszi
De jó, hogy rendben van minden. Izgulsz már? Szerencséd van, hogy Emilia nem pártolt el tőled mert a Petra 4 nap után nem akart odajönni hozzám csak az apához.

Ági
petra2

Ági
Nagyon egyszerű a megoldás: végy egy darabka műbőrt, varrd meg cipőorr alakra, gatyagumi az oldalaiba és ráhúzhatod bármilyen cipőre, szandira + nem kell cserélgetni lábnövéskor KépKépKép
Dodo sem bírta a hajában a csattot, gumit, mindíg kiszedte. Nálunk az vált be, hogy mindíg mondtuk neki, hogy milyen szép így + meg is mutattam neki mindíg a tükörben. Ő is mondta magára, hogy milyen szép Kép persze egy ideig még kiszedegette, de jött is mindíg, hogy rakjam vissza. Mára már teljesen elvan a csattokkal is + gumival is. Gumiból lehet kapni ilyen törpe hajgumikat. Kínai, van vagy 500 db egy kis dobozban 200 Ft-ért. Tudom ajánlani, mert így nem kell 600 kört csavargatni, 2-3 fordulatból bent van és tartja is a hajat.

Manó
Ha tudod, hogy tőled örökölte, téged utánoz akkor egyszerűen vegyél erőt magadon, változz meg és akkor ő is. Nálunk soha nincs kiabálás pl., elég neki csak a hangsúly, hogy tudja nem tetszik valami.

Rit

rit

anemona7

Panda!

Ezer bocs, teljesen elfelejtettem. Mindkét nap úgy indultunk, hogy igyekeznünk kellett, hogy időben odaérjünk. Csüt. a párom 9 előtt pár perccel ért a 9-kor kezdődő tárgyalására Veszprémbe, ma meg épp csak elértem a vérvételt (ugye 2 órát kellett várni az ismételt vérvételre, de 3/4 11-ig volt csak vérvétel, ezért az elsőt 3/4 9-ig meg kellett csinálniuk, 8.50-kor sikerült levenni, épp csak időben).
De a jövő héten mindenképpen elmegyek érteKép, majd egyeztetünk, hogy neked mikor jó. Utólag is jó pihenést.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,
A sok beszédért komolyan irigykedem, Lili nagyon lassan halad vele. Igaz két napja mondogatja, hogy anya, de csak akkor ha nem vagyok veleKép. Így nem is biztos, hogy rám gondol amikor mondja, és persze amikor megkérem, hogy mondja, akkor meg mosolyog és mással kezd el foglalkozni. Ma meg olyan anyás volt, hogy szinte el sem engedte a lábamat egész nap. Ha kettőt léptem már tette is le a játékát és fogta a nacimat, nehogy kimenjek. Nem tudom mi van vele, mert nem történt semmi különös.
Mostanában rászokott Lili, hogy bemászik az autóba és bele is ül az ülésébe, nagyon szeret ott csücsülni.
Képzeljétek a kiscica eltűnt, pár napja nem láttuk, a mamája viszont maradt, remélem nem lett valami baja. Pedig már terveztem, hogy kihívom hozzájuk a dokit, hogy oltsa be őket.

Conti,
Sajnálom, hogy holnap nem tudsz jönni. Beszéltem ma a babaklubbos csajszival, pont ma volt az első alkalom. Fél 10-fél 11-ig van, zenélgetnek, mondókáznak és táncolgatnak a kicsikkel. Olyan másfél-2 évesek vannak leginkább, így nagyjából a lányok korosztálya. 550.-ft/alkalom. Jövő héten mi megyünk, kipróbáljuk.

Gumicukor,
Megkaptad a képeket? Jók lesznek ilyen felbontásban?

Rit,
Igen-igen, megnézhetném a többi apróságot isKép? Te mivel festetted le a kavicsokat? Gondolom a végén sima lakkal lelakkoztad, ugye?
Lilinek is vannak ilyen mini gumijai meg csatjai, de ő sajnos mindig kiszedi a hajából, pedig mi is egyfolytában dicsérjük. Lehet nem eléggéKép? Egyébként nagyon szereti őket, órákig bírja nézegetni meg pakolászni őket. Van egy kicsi fonott kosárkája, abba szoktam összeszedegetni, de ha ő is talál egyet, már megy és rakja is a helyéreKép.

Judy,
Gondolom már nem olvasod, de érezzétek jól magatokat!

Ági,
Nagyon aranyos lehet Petra a tesóvalKép. Bárcsak Lili is így viszonyulna majd a picihez. Most is sok tejcsid van, esetleg adsz is le?
Lili a kertben olyan cipőben van, aminek magasan gumírozott az orra elöl, az még egész jól bírja a strapát. Lili is kiválogatja a ruháit, főleg az akasztós szekrényében szeret pakolászni, aminek én annyira nem örülök. A másik meg, hogy az én cipőimben járkál itthon, ma az egyik sortomat vette fel, persze mindkét lába az egyik szárában volt, elég viccesen nézett ki benneKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ági
Már voltam a Gulliverben, rendesen ki volt fosztva szinte semmit nem tudtunk venni amit akartunk. Elfelejtettem hogy itt a gyereknap és pont előtte mentünk. Kép
Levinek már van bicaja, a mamáéktól kapta húsvétra úgyhogy azt nem veszek. Szeretnék majd neki egy csúzdát és pedálos autót nézegetek, mert ő is imád vezetni.
A bicajt még ugyan úgy használja mint a motort.

Minden gyerkőcnek nagyon boldog gyereknapot kívánok holnapra!!!!!!

Kata007
Dórinak nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok! Kép
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti!
Köszönjük szépen!KépKép

Szülinapról bővebben írok majd a topikomban (Ismerjük meg egymást/Kata007 képei) róla és teszek fel képeket is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Beszti!
OkéKép!

Kata007!
Boldog szülinapot Dórinak Kép!

Olvasni megint nincs időm, majd valamikor...

Panda

panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?