Sziasztok,
Végre ma eljutottam a kedvenc fodrászomhoz Újpestre
. Apa ma kivételesen időben el tudott jönni a munkából, így ott taliztunk, aztán míg én szépültem, addig ők vásárolgattak. Jó alaposan levágattam a hajam, mert már nagyon nyűg volt az a hosszú haj.
Tényleg nem is tudom mondtam-e de Lilinek szinte teljesen elmúltak a foltok a bőréről. Már kenegetni sem szoktuk a hátát.
A napokban rákapott a hoppázásra, ha bármi leesik, vagy bármi váratlan történik, már jön is hoppázni a lány. A kertből egy varázslat becibálni, élvezi a homokozóját, amit apa végre megtöltött hétvégén homokkal. A másik szenvedélye, hogy a kicsi lehullott gyümiket szedegeti a kertből össze. A kis vödrét viszi magával és pakolja bele a cseri méretű kis körtéket és almákat
. Most, hogy apáék hétvégén betonoztak (kerítést), begyűjtöttem egy jó pár nagy kavicsot, amiből katicákat akarok neki festeni. Annyira imádja őket, hogy kintre és bentre is akarok neki párat, hogy tudjon játszani vele. Ma pedig vettem egy hobbi boltban gipszformát (kis manó alakok, alma) amiből a kerti asztalra olyan csipeszes asztalterítő nehezéket akarok készíteni.
Rit,
Szuper a bringa! Nagyon ügyes vagy.
Nyuszi,
Drukk az utolsó napokhoz!
Lili is ilyen kis félős mostanában. Őt a kutyák szokták kiborítani rendszeresen amikor sétálunk és váratlanul egy kapu mögül ránkugat jó kis hangerővel egy kutya. Na ilyenkor percekig sír, alig lehet megvigasztalni. A másik, hogy a széltől fél, ha feltámad kicsit jobban a szél, már jön és úgy bújik hozzám, hogy két kezével átöleli a lábam és szorít ahogy csak bír. Szerintem ez a múltkori szeles, dörgős vihartól alakulhatott ki nála.
Beszti,
Nagyon szépek az ablakok nálatok! Tisztára feldobja a kilátást
.
Conti,
Szombaton lesz a Műv.Házban börze, eljössz? Én szeretnék menni, csak az a baj, hogy kicsit zűrösnek ígérkezik az a nap, de valahogy megoldom
. Tényleg nem tudom mondtam-e de most indítanak egy zenés csoportot 1-3 éveseknek ott, péntekenként lesz délutánonként. Megadták a szervező tanár tel. számát, majd beszélek vele, de én mindenképp szeretném Lilit elvinni, mert mostanában kicsit itthonülősek lettünk, nincs kedvetek kipróbálni?
Judy,
Gratula a kisöcsihez! Már mi is olyan kíváncsiak vagyunk
.
Panda,
Gratula a vizsgához! Hidd el hamar bele fogsz jönni.
Ági,
De jó, hogy minden okés veletek. Kíváncsi vagyok a kicsi Olivérre, kár, hogy nem tudsz képet feltenni.
A nárcisz leveleit nyugodtan vágd le, már én is levágtam szinte minden tulipán, jácint, krókusz meg nárcisz levelét. Most már kelnek az egynyáriak, amit még 2 hete ültettem. Ilyen sok szép növénytől biztosan szép kertetek lesz. Van egy pár könyvem, de mióta ideköltöztünk bele sem néztem, mert szerencsére van egy nagyon rendi szomszédunk, aki mindenféle jó tanáccsal ellát
. Nagyon szerettük volna ha vegyszermentes lett volna a kertünk, de sajnos megjelentek a fákon apró bogarak, így valamit tenni kell. A zöldségek viszont nagyon szépek, a spenótot és a salátát már egy jó ideje a kertből szedjük és már a paradicsom és az eper is szépen érik.
Gumicukor,
Oké küldöm majd a képeket, de apa most már reklamál a gépért, így csak holnap.
Puszi,
Ilke