sziasztok,
köszönjük szépen a 6hós köszöntést!!
kicsit fárasztó volt a hétvége, azért nem tudtam jönni.
Viki: jobbulást neked!! Lackó foga teljesen kibújt már?
Boni: fene a pirit! Zsigi nagyon édi!! jó ötletet adtál a krokodillal, Nándus a kezét dugja ki és már van is lila foltja, még azt hiszi majd a védőnő, h verem
pedig van fejvédő is, de kibányássza mégis. drága a kroki?
Dituli: nagyon izgultam értetek, bocsi, h már hívalak
Bogyó nagyon édi, és én még mintha mosolyogni is látnám, bár lehet, h csak a képzelőerő. de nem csodálkoznék rajta, biztos ezt gondolja: hahahaha jutszse mutatom a lábam közét, izgulj még egy kicsit!
hogy álltok a lakás átalakítással???
Monic: húha, horkolástól én sem bírnék aludni, van egy volt munkatársnőm , ő füldugóval alszik
Zsuzska: hát én is várom, h nyugodtan rábízhassan vkire pár órára Nándust , nekem a mozik hiányoznak
már több mint fél éve nem voltunk moziba, igaz filmezni sincs vagy erőnk v időnk.
de javuló tendenciát mutatunk, uh lesz ez még jobb, sokkal jobb!! elmúlt már a pocakodról a köldöködről a barna folt. nekem már egy jó ideje, de kellett neki 5 hónap
Lina: hát én sem vennék már ilyen kis időre terhesfürdőrucit. én is körbejártam annó a témát a nászutunk előtt, bár akkor még nem volt nagy hasam, és végül azt szűrtem le, h igazából esztétikai okokból hordját a terhesbikinit, h ne látszódjon a pocak, nem baba védelmére, de ha téged nem zavar, márpedig miért zavarna, akkor jó lesz a régi is. különben is eltakarni úgysem tudod ezt a szép nagy pocit!!
mi jól vagyunk, 6hós évfordulóra kapott Nándus a Régióból egy pár játékot: egy activity tevét, egy activity zsiráfot (csörögnek, zörögnek, lábat lehet húzgálni), egy plüss állatos boolingot (6 állatbábú és egy labda, tök megérte, tök jó), és egy gumi ,,óriás ,, békát és 3 picit. hát de tök nem értem, h miért nem lehet kapni jófajta gumi játékokat . volt 2 fajta bébiknek, de tök bénák voltak. amik meg tetszettek (delfin, bálna....) azok meg már nagyoknak valók voltak.
de tök jó játékok vannak a régióban. a párom már kinézett ,,Nándusnak,, , azaz magának már 1-2-t. mondta is, h ha az ő idejében lett volna ilyen .....
vettünk utazóágyat is márkahűen pierre cardint, de 12e, szóval ua , mint bármi más, még szivacs kell bele v egy jófajta polifóm, h a légzésfigyelőt belerakhassuk.
hozzátápival lassan haladunk. az őszibarac és banán kombináció nagyon megy, de már nem merek neki annyi banánt adni. pláne, h a gyerekkiskönyvben most látom, h csak 1 éves kor után lehet neki adni?????
Viki: valóban feladtam az elveim. veszem a konzervet és hozzárakok friss gyümit.
a barck , banán, alma ok simán reszelem, de a többi már bajos jelenleg. és tök fura, h házi krumpli -srépát meg sem ette. bár lehet, h a srépát nem szereti, mert azt vettem konzerveset, és azt sem ette igazán, hiába raktam mellé banánt - őszib.-t.
és nem tudom emelni az adagot, egyszerűen 80 gr-nál nem akar többet, összeszorítja a száját és azért sem és kell a cici
de most 1,5 napig úgy evett, h az ujjammal bekanalaztam egy picit a szájába, akkor ugye ette, tehát biztos ízlik neki, ezért amikor már kinyitotta kicisit a száját, bent az ujjam, gyorsan bedugom a kanállal a kajcsit. és így ettünk 3szor is. vicc!!!
pedig nincs baja a kanállal. tuti! tegnap pl simán ettee kanállal a banán-barit. de lehet, h csak szórakozik!!
szerintem most már a vizet is pohárból fogom adni, már elég nagy!
és tök jó lenne már 2 hét alatt kiváltani a 10 órási cicit gyümire, mert 2 hét múlva megyünk a tátrába, nem tudom, h ott mi lesz. mert ha fejek és cumiból kapja meg a tejcsit 10 nap alatt le fog szokni a ciciről.
de a bokorban mégsem cicizhetünk, áááááhhh, miért is mentem bele, lehet, h ez még korai volt nekünk.
Némóka: ti hogy álltok a hozzátápival??? miket adsz Rékának, miket szeret? próbáld meg te is ezt a mini falat ujjal be, és amikor nyitva a szája, kanállal be a kaja, és ha rájön, h finom, enni fogja.
ja , és szerintem jön alul a j-b 3-as foga Nándusnak. ua meg van dagadva az ínye mind2 oldal a 3asoknál. megint nyáladzik és rág 10000el, és nagyon nyűgös.
na megyek kajcsit reszelni, mindjárt eszünk, de még alszik, uh van egy kis időm!!