Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Viki képzeld a 22 órai keléés kimaradt! 100g tápival.. ma este szerintem adok neki este cicit és amikor felkel 22kor akkor adok neki tápit és akkor én is tudok többet aludni egyben.. csak attól félek,hogy mig elkészítem a tápit addig teljesen felébred.. hmm? te hogy szoktad csinálni?

ja gondolkodtál már ajándékon Lackófickónak az első szülinapra?

első szülinapi ajándéktervezet

egy tortát fogok sütni amiből ő is ehet mi két ajándékot szánunk magunk ZSiginek

az egyik egy tológatós játék, a játszótéren sok kicsinek van és anyukák mondták, hogy nem unják meg csak még eldöntöm melyik legyen de itt a legolcsóbb ,még vaterán is drágább

http://fakopancs.hu/elso-jatekaim-huzot ... 25_49.html

őközöttük vacilálok
http://fakopancs.hu/images/0544.jpg
http://fakopancs.hu/images/0537.jpg
http://fakopancs.hu/images/0545.jpg

ma megyek el megvenni mert ma járok arra

a másikat teszveszen vettem 1200ft ért Ikeás gyöngy hullámvasút ott 2990 Ft egy karc sincs rajta és jó nagy

http://www.ikea.com/PIAimages/28564_PE078189_S4.jpg

no meg ,majd a kismotor és egy dönper a mamáktól
Vendég

Viki remélem hamar rendbejössz :roll:
Vendég

Boni!
Én bekeverem a tápot előre (igaz én a hajanlit, mert ma 5kor reklamált).

Sztem adj neki este cicit és tápot is, így lehet, h kihúzza reggelig. Laló 6 körül eszik 1 üveg főzeléket, 8kor letol 240-260 tápot és reggel kel.

Szülinapra rendelek vmi tortát az tuti.

Jók ezek a tologatós játékok. Én ezeket veszem meg:

http://www.fajatek-shop.hu/webbolt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=168&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://www.ezeregyjatek.hu/index.php?tr=2&rec=1832

http://babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=438320&postdays=0&postorder=asc&start=1850

+ még kap 1 tanuló kutyust.

Tegnap megjött egy pár mondókás könyv, amit rendeltem neki.

Innen rendeltem neki rucikat: http://www.scamp.hu/index.php?action=leaf&id=41
20150601134430

Sziasztok!

BONI
Köszi. Remélem azért az első verzió! :wink:

TWIST
Sztem is tök jó kis csapat vagyunk babásan is! :wink:

VIKI
Jobbulást!
Apcim is nagyon beteg. Mondtam is neki elkapta a H1N1 vírust.
Tegnap alig nézett rá a videora meg a képekre annyira beteg volt. Azért szarul esett.
Azt mondja (mondjuk más is mondta) hogy alig lehet rajta valamit látni. Hát lehet hogy csak nekem nagy a képzelőerőm de én tök jól látok mindent.

dita75

Viki mondókás könyvet honnan rendeltél?

Ditus drukkolok :lol:
Vendég

Ditám!
A te anyai szíved látja! Minden apró porcikáját!

Tényleg még picurka Bogyszi! Az igazán élvezhető mozi a 28-32. héten lesz.

Ölellek! Apát tedd karanténba.

Boni!
Én innen szoktam könyveket rendelni: http://www.bookline.hu
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Danika ma negyed 8-ig aludt :shock: :lol: (a 6 órás szopit tolta ki idáig) Nagyon jólsesett, így végre én sem vagyok annyira fáradt.

Dita,

gyönyörű Bogyóka! Az uh képet tényleg csak mi látjuk jól. Danika 29. heti képén van aki a karjára mutatva megkérdezte, hogy ez a kukija? :lol: Az én férjem sem látta soha hogy hol és mit kell nézni :wink:
Nálunk Danika is szórakozott a keresztbe tett lábakkal 1 nappal a 4 D előtt, de aztán másnap kiderült a kuki :lol:

Boni mami,

nekem a kutyás tologatós tetszik a legjobban.
Remélem Zsigi átalussza az éjszakát.
Kávézós linket még nem vettem szemügyre de igyekszem :wink:

Viki mami,

továbbra is jobbulást!
Tanuló kutyust én karácsonyra szeretnék Danikának. Meg a Tescóban néztem FP-s bödönt ami énekel, zenél, én vagy 10 percig jól eljátszottam vele :lol:

Twist,

üdv itt :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Czinki,

Nándusnak nagyon sok boldog fél éves szülinapot! :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

VIKIMAMI
Éjfél körül itthagytam apát és átmentem a másik szobába aludni.
Asszem ez így lesz amíg beteg, mert már két napja megint nem aludtam tőle semmit és most meg még a nyálam is kicsordult hogy nem kellett hallgatnom egész éjjel a szörcsögést, meg szipogást, köhögést, forgolódást.

Pont apci miatt mentem el, hogy ne csak én lássam hanem ő is, de úgy tűnik emiatt is felesleges volt, nem baj nekem élmény volt. Azóta már megnéztem 3x is a vidot és a képeknek is nagyon örülök, hiszen az utolsó képen még csak 6 hetes Bogyó.
Azóta nem kaptam róla egyet sem.

A 30. hét körül majd elmegyek megint. Addig csak a sima kötelező uhukra megyek. Pl két hét múlva a genetikaira.
Talán akkor már nem lesz annyira szégyenlős.

Kinek melyik héten derült ki a neme????????

MONIC
Akkor jó ha a te párod sem igazán látott semmit, mert azt hittem enyim apcim teljesen érdektelen és azért csinálja. Pár hete még sírtam is volna amiatt ahogy tegnap viselkedett, de most már nem érdekel, rájöttem hogy nem várhatom el tőle hogy ugyanúgy érezzen mint én hisz az én testemben zajlanak le a folyamatok és neki csak az marad amit én megosztok vele.
Majd biztos másképp lesz ha végre megszületik, de azért jó lenne ha néha kicsit jobban idefigyelne rám (ránk) pláne ilyenkor ha valami történés van. Pl. amikor mondtam neki hogy mocizik Bogyi arra is csak annyit mondott hogy majd eljön az idő amikor hullámzik a hasam, meg kidugja a testrészeit. Mintha én nem tudnám! :roll:
Bezzeg ha valami fontos dolgot kérdezek tőle hogy a fiánál vagy az exénél hogy volt, arra persze már nem emlékszik.

Szupi játékok vannak, nemsokára én is mehetek tesómhoz válogatni, ha lány lesz akkor meg bezsákolok mindent!

:lol:

dita75

Dita,

szerintem ne kérdezd meg a párod, hogy régebben hogy volt a fiánál, mert úgyis azt mondja, hogy nem emlékszik.
Nálunk ugyanez volt és amikor nekiestem a páromnak, hogy nemigaz, hogy nem emlékszik akkor bevallotta, hogy a kérdéseimmel csak eszébe juttatom, hogy mennyire rossz volt az előző házassága és direkt nem is akar emlékezni :roll:
Nekem a párom holrkolásával gyűlik meg sokszor a bajom. Amikor 1 hónapig Danikával aludtam a betegsége után az maga volt a menyország, főleg, hogy a gyerekszobában levő ágy sokkal kényelmesebb mint a hálószobai. AZtán visszaköltöztem a helyemre mert rend a lelke mindennek, de még azóta sem aludtam olyan jót mint a gyerekszobában :lol: :lol:

Kép}
monic80

desviki: Tetszenek ezek a rucik a Scamp oldalán. Azt hiszem fogok rá regisztrálni és ha akarod, akkor beírhatlak, hogy te ajánlottad, mert akkor minden vásárlásom 10%-át megkapod. Küld el légyszi priviben azt az email-címet, amivel oda regisztráltál.
vicky79
Budapest III. kerület

Moncsi, nem irigyel a horkolás miatt, én külön alszom hála a Jó Drága Istennek immár 10 hónapja. Azóta nyugalmam van. :wink: És lesz is még egy jó darabig.

Czinki, Boldog Nándus féléves évfordulót, gondoltam ma rátok, remélem már jöbban megy a hozzátápi és Nándus falja a halókat.

Ditus, nekem 17+6 derült ki Olcsa neme, pedig Te nagyon erőltetted nekem a kislányt :oops: :wink: nem tudom hogy emlékszel-e vissza rá :roll: ?

CSajok ma van Quimby Tatán én meg itthon dekkolok, Olcsa alszik, férjem Balatonalmádiba zenél, úgy elmentem volna de egyszerűen nem birtam itthon hagyni Olcsát, de majd július 22-én elmegyünk a férjemmel a Zöld Pardonba. Már nagyon szeretném őket látni végre. Ilyenkor gáz ha az ember férje zenész, nincs otthon hétvégén az még nem is lenne gáz, csakhogy nem tudok igy majd sehova elmenni persze csak akkor ha Édesanyám bevállalja, csak most még aszondja Kicsi. Majd ha nagyobb lesz. Vhogy fél vele egyedül maradni, pedig szuperül látja el. 8)

Kép
pgsuska

Vicky most látom hogy Neked is Vizöntő gyemeked lesz,hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moncsinak is az lett a végére az alkoholista drogfüggő halak helyett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Ditus!

20. héten derült ki nálunk.

Apjukod lábal már kifelé a H1N1-ből?

Vicky!
Isten hozott itt!
Örülök,h tetszik az oldal. Nagyon jó minőségüek ezek a rucik.

Nekünk tegnap vendégeink voltak, a barátaink a 18 hónapos fiúkkal. Nagyon cuki volt a két legény együtt. Jól le is fáradtam, de Őfelsége fél 7kor ébresztett.
20150601134430

Majd igazából akkor jövök, ha már tuti a baba, remélem holnap látunk valami biztatót. :)

desviki: A rucik nekem is nagyon tetszenek és nem is olyan drágák. Fogok rá regisztrálni és vásárolni, úgyis útba esik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

CZINKI
Boldog fél éves fordulót Nándusnak! Asszem ezt elfelejtettem tegnap írni!

SUSKA
Már hogy ne emlékeznék! :wink: :lol:
Most ugyanezt csináljuk apával. Folyamatosan húzzuk egymást.... :)

Már a szomszéd is tegnap mondta hogy alig várja kinek lesz igaza! :)

Remélem két hét múlva kiderül végre!

VIKI
Készültek képek is?

Most én is nagyon elfáradtam. Tegnap megint dolgoztak itt emberek nálunk, és eltakarítottam a sok koszt amit behordtak meg csináltak. Vasalni már ülve vasaltam mert annyira fáj a derekam. Két napja a Ricsi ágyában alszom ami olyan kemény, mint a kő.
Már nagyon várom hogy végre kész legyen minden mert már kezdem marhára únni az egészet.
Apa nincs jól mert így betegen is dolgozik, hiába mondom hogy pihenjen le, tegnap este is már elmúlt 8 óra mire hajlandó volt bejönni.
Jelenleg is épp a garázst zsaluzza ki, meg locsolja a betont.
Étvágya is alig van.

MONIC
A párom tényleg nem emléxik, mert amikor megkérdeztem hogy mi lett volna a neve a gyereknek ha mégis lány lett volna, és halvány lila gőze nem volt, ezt is a sógornőmtől tudtam meg tavaly nyáron.
Látszott a párom arcán hogy totál nem emlékezett rá, biztos megmondta volna ha tudja. Amúgy érdekes, mert pont az lett volna a gyerek neve ami nekem is nagyon tesztett éveken át, és megint le kellett mondanom egy névről valaki miatt.
Vivien nevet nővérem nyúlta le.
Kitti is tetszik, szintén nővérem nagyobbik lánya.
Bianka lett volna a gyerek ha lánynak születik, és még sorolhatnám.
Alig maradt valami név a naptárban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

dita: Én kérdezgetem a páromat, hogy milyen nevek tetszenek neki, de még nem nagyon nyilatkozik. Nekem a Hanna Flóra tetszik így egymás után és fiúba meg a Bence István (ez apukám után). A Flóra nevet egyszer megálmodtam, de nem megy apci nevéhez rögtön, de megoldottam. :) Persze egyáltalán nem szól az ötleteimre semmit, tehát én szépen beleélem magam a nevekbe, de lehet hogy ő utálná. Mindegy, még van bőven időnk. A Míra is tetszett, de ezt most háttérbe szorította a Hanna.
vicky79
Budapest III. kerület

Na itthon vagyunk.

A hétvége jó volt, bár amiért mentünk Ausztriába, nem igazán tudtuk beszerezni.
Kicsit elkeserítő volt, hogy eléggé le vannak pukkanva a boltok árukészlet ügyileg, ami meg van, annak jól felemelték az árát. Gondolom úgy vannak vele, hogy akit jobban érint a válság, ő olcsón sem, drágán sem vásárol, aki meg megteheti, az megveszi drágábban is.
Amit vettünk, az a Babyone-ban egy Aventes cumisüveg szett, meg Aventes pohárkák (bízom benne, hogy lesz fagyasztanivaló tejem, bár Lilivel soha nem volt). Ha meg nem, max. csinálok benne bébikajákat.
IKEÁ-ban vettünk 30x30-as kiskendőket, meg egy hálózsákot.
Textilpelusok horror áron voltak, pelus anyagú fürdőlepedőt nem is lehetett kapni, hálózsákból is inkább csak melegek voltak.
Aztán hazafele megálltunk a Brendonban...kár volt. Ok, tudom, a Brendon nem a legolcsóbb üzlet, na de ennyire??? Szerettem volna terhes fürdőrucit, fele választék sem volt, mint a neten, és élőben olyan gány módon néztek ki, mindez 15-16 ezer forintért. Hát nem. Pelenkaszett 18900 Ft, csak kerekedett a szemünk a férjemmel rendesen. 12 db pelenka, meg 3 külső valami a pelenkára, ha valaki rendesen pelenkázni szeretné bele a gyereket. Aztán inkább kijöttünk.
De a vidámparkért megérte, látni Lili arcán azt az örömöt, amikor felismerte, hogy hol is vagyunk. Tavaly augusztusban egyszer már jártunk ott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Nem semmi ára van a bébidolgoknak. Terhes féle fürdőruhát én is keresek, de egyenlőre csak az otto-ban találtam jót. 14.000 Ft. Felteszem.

http://www.otto.hu/d-3983201-merevitos- ... ch=tankini
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Némócikám!

ISten éltessen!
Kép
20150601134430

Boldog Némó napot! :lol:

TEgnap mi is az Ikeában voltunk

és a szerzemények

2db fedeles görgős láda zöld kék

http://www.ikea.com/PIAimages/51638_PE151548_S3.jpg

eltűntek a játékok!!!!!!! juhéj

2 db székpárna a homokozóba

http://www.ikea.com/PIAimages/54400_PE159285_S3.jpg

1 db kroki fejvédőnek a koppok ellen éjszaka enm is volt már zuhé és kelés is csak 2*

:lol:

http://www.ikea.com/PIAimages/0085121_PE212442_S4.JPG

fürdőruhát én a Tescoban vettem egyszínű barna tankini kétféle van.. szerintem jó, Férjemnek is tetszik :lol:
Lina brendon botrányos!!!!!
Vendég

Vicky,
én is akartam írni, hogy a Tesco-ban vannak 4-5000 Ft-ért tankinik. Neked még valószínű jó lesz a nyárra. Nekem azokkal az a bajom, hogy nem kimondottan terheseknek való, és az én 33-34 hetes pocakom azokba már nem fér bele, ezért kellett volna kimondottan terhes tankini.
De nem veszek, eldöntöttem. 1 hét kedvéért 15000-et nem adok érte, használom a rendes kétrészes fürdőruháimat, max. veszek egy strandkendőt, és ha mászkálok a parton, magamra kötöm. Akinek meg nem tetszik a hasam, ne nézze. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina én is kétrészesben voltam, meg egy strandkendőben 7-8 hónaposan :lol:
Vendég

Ditus!
Miért kellene nevekről lemondani? Nekem ez furcsa.

Képek nem készültek, a fiúk állandóan mozgásban voltak. De olyan jó volt látni, h Lacus pár hónap múlva miket fog csinálni, mondani.

A kislegény bölcsis és baromi ügyes.

Embedred gyors gyógyulást! Orvos látta?

Vicky!
Ma mész dokihoz?
Drukk!!!!

A nevek meg még fognak sztem változni. Én sem a Lackóbn gondolkodtam az elején, de ma már úgy érzem, h nem is dönthettünk volna jobban.

Linácska!
Sajnálom, h nem úgy sikerült vásárolni, ahogy terveztétek.

Sok dolgot kell még vennetek?

Boni!
Jók a szerzemények!

Néztem a vonalzódat, jó maratoni ciklusod van.

Jobban alszik már Zsigi Bubu?
20150601134430

Viki,
igazából nem kell sokminden, akarok kb 10 db új textilpelenkát, új fürdőlepedőt, új cumisüveget vettünk, meg egy fiús hálózsákot. Egyszerűen nem jut eszembe semmi más, hogy mi kellhetne még. Jó, majd veszünk pelenkát, fürdetőcuccokat, babaolajat...., de azok még annyira ráérnek, meg akár apa is meg tudja venni, ha mi már a kórházban vagyunk.
Nekem kellenének még kórházos cuccok, de még van 8 hetem, azt is korainak érzem.

Viki, Boni,
szerintetek elég egy hosszúujjú body, meg egy ujjatlan vékonyabb rugi, kissapka hazahozni Levit a kórházból? Igazából hazahozós cucca még nincs, max. kap ő is egyet, hamár Lilinek is volt igazi aranyos barikás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Sztem elég, kis pulcsit adsz rá még max, ha hidegebb lenne. Saját hazahozós ruci pedig mindenképpen jár neki.

Amikor Ödönt hoztuk haza, akkor esett is az eső.
20150601134430

Linus szerintem is elég.. egy kiskardi meg egy pléd és kész :lol:

juj de jó is volt amikor hazajöttünk :lol:

VIki ja.. hogy cseszné meg :lol: :lol: az első 42 a második 46 aztán 48 moszt meg ez! a szopik száma csökken, ciklusom hossza nő

ZSigacsiga jobban alszik köszönöm kérdésed! :lol:
Vendég

sziasztok,

köszönjük szépen a 6hós köszöntést!! :lol:

kicsit fárasztó volt a hétvége, azért nem tudtam jönni.

Viki: jobbulást neked!! Lackó foga teljesen kibújt már?

Boni: fene a pirit! Zsigi nagyon édi!! jó ötletet adtál a krokodillal, Nándus a kezét dugja ki és már van is lila foltja, még azt hiszi majd a védőnő, h verem :shock: pedig van fejvédő is, de kibányássza mégis. drága a kroki?

Dituli: nagyon izgultam értetek, bocsi, h már hívalak :oops: Bogyó nagyon édi, és én még mintha mosolyogni is látnám, bár lehet, h csak a képzelőerő. de nem csodálkoznék rajta, biztos ezt gondolja: hahahaha jutszse mutatom a lábam közét, izgulj még egy kicsit!
hogy álltok a lakás átalakítással???

Monic: húha, horkolástól én sem bírnék aludni, van egy volt munkatársnőm , ő füldugóval alszik :shock:

Zsuzska: hát én is várom, h nyugodtan rábízhassan vkire pár órára Nándust , nekem a mozik hiányoznak :oops: már több mint fél éve nem voltunk moziba, igaz filmezni sincs vagy erőnk v időnk. :roll: de javuló tendenciát mutatunk, uh lesz ez még jobb, sokkal jobb!! elmúlt már a pocakodról a köldöködről a barna folt. nekem már egy jó ideje, de kellett neki 5 hónap :roll:

Lina: hát én sem vennék már ilyen kis időre terhesfürdőrucit. én is körbejártam annó a témát a nászutunk előtt, bár akkor még nem volt nagy hasam, és végül azt szűrtem le, h igazából esztétikai okokból hordját a terhesbikinit, h ne látszódjon a pocak, nem baba védelmére, de ha téged nem zavar, márpedig miért zavarna, akkor jó lesz a régi is. különben is eltakarni úgysem tudod ezt a szép nagy pocit!! :lol:

mi jól vagyunk, 6hós évfordulóra kapott Nándus a Régióból egy pár játékot: egy activity tevét, egy activity zsiráfot (csörögnek, zörögnek, lábat lehet húzgálni), egy plüss állatos boolingot (6 állatbábú és egy labda, tök megérte, tök jó), és egy gumi ,,óriás ,, békát és 3 picit. hát de tök nem értem, h miért nem lehet kapni jófajta gumi játékokat . volt 2 fajta bébiknek, de tök bénák voltak. amik meg tetszettek (delfin, bálna....) azok meg már nagyoknak valók voltak.
de tök jó játékok vannak a régióban. a párom már kinézett ,,Nándusnak,, , azaz magának már 1-2-t. mondta is, h ha az ő idejében lett volna ilyen ..... 8)
vettünk utazóágyat is márkahűen pierre cardint, de 12e, szóval ua , mint bármi más, még szivacs kell bele v egy jófajta polifóm, h a légzésfigyelőt belerakhassuk.
hozzátápival lassan haladunk. az őszibarac és banán kombináció nagyon megy, de már nem merek neki annyi banánt adni. pláne, h a gyerekkiskönyvben most látom, h csak 1 éves kor után lehet neki adni????? :shock:
Viki: valóban feladtam az elveim. veszem a konzervet és hozzárakok friss gyümit. :oops: a barck , banán, alma ok simán reszelem, de a többi már bajos jelenleg. és tök fura, h házi krumpli -srépát meg sem ette. bár lehet, h a srépát nem szereti, mert azt vettem konzerveset, és azt sem ette igazán, hiába raktam mellé banánt - őszib.-t.
és nem tudom emelni az adagot, egyszerűen 80 gr-nál nem akar többet, összeszorítja a száját és azért sem és kell a cici
de most 1,5 napig úgy evett, h az ujjammal bekanalaztam egy picit a szájába, akkor ugye ette, tehát biztos ízlik neki, ezért amikor már kinyitotta kicisit a száját, bent az ujjam, gyorsan bedugom a kanállal a kajcsit. és így ettünk 3szor is. vicc!!! :twisted: pedig nincs baja a kanállal. tuti! tegnap pl simán ettee kanállal a banán-barit. de lehet, h csak szórakozik!! :twisted: :twisted:
szerintem most már a vizet is pohárból fogom adni, már elég nagy!
és tök jó lenne már 2 hét alatt kiváltani a 10 órási cicit gyümire, mert 2 hét múlva megyünk a tátrába, nem tudom, h ott mi lesz. mert ha fejek és cumiból kapja meg a tejcsit 10 nap alatt le fog szokni a ciciről. :cry: de a bokorban mégsem cicizhetünk, áááááhhh, miért is mentem bele, lehet, h ez még korai volt nekünk.

Némóka: ti hogy álltok a hozzátápival??? miket adsz Rékának, miket szeret? próbáld meg te is ezt a mini falat ujjal be, és amikor nyitva a szája, kanállal be a kaja, és ha rájön, h finom, enni fogja.

ja , és szerintem jön alul a j-b 3-as foga Nándusnak. ua meg van dagadva az ínye mind2 oldal a 3asoknál. megint nyáladzik és rág 10000el, és nagyon nyűgös.

na megyek kajcsit reszelni, mindjárt eszünk, de még alszik, uh van egy kis időm!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok,

Nemone,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Kép}
monic80

Megjöttem. Meg vagyunk és egyenlőre 1,5 babám van! Egy baba biztosan van, neki már láttunk szívhangot. Van egy másik petezsákom is, de ebben nem láttunk embriót. A doki azt mondta, hogy majd két hét múlva meglátjuk mi lesz belőle, de így nincs sok esély az ikrekre. Nem is bánom, kicsit sok lett volna, de azért még drukkolok neki is. A petefészkeim viszont szörnyűek, mind a kettő nagy cisztákkal van tele és 7-7 cm-re fel van fújódva. A doki szerint nem lesz gond, de ha olyan görcsöm lenne, ami nem múlik akkor irány a kórház. 10.0000:1-nél okoz gondot, de pihennem kell. A héten biztosan itthon vagyok. Mutatok képet a babáról.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam mert megyek a körzetihez a tp-papíromért, aztán meg barátnőzök, de estefelé már leszek, és bővebben reagálok mindenre.

NEMO
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!

VICKY
Gratulálok nagyon szépen látszik a két petezsák, remélem a másikban is elkezd növekedni a kis élet.

VIKI
Azért olyan nevet mégsem adok amit már tesóm adott a gyerekeinek, hisz anyám ha emlegeti az unokáit hogy néz már ki hogy Vivien 1 és Vivien 2. :roll:

Én még 3 évvel ezelőtt vettem egy fürdőruhát 10 ropiért egyberészes és akkor azt mondta apa úgy nézek ki benne mint egy kismami, de tényleg olyan mamis. Ha esetleg megyünk majd a Balatonpartra abba fogok menni most már hivatalosan mint mami. :)

Jut eszembe a ruhákról. Volt itt egy ismim hozott vadonatúj kismamacuccokat potom pénzért. Én is vettem néhány gatyót, meg egy farmerfelsőt.
A többit itthagyta, mert tudja hogy fórumozok és hátha valamelyikőtöket érdekelné.

XL, XXL-es kismamik figyelmébe ajánlom, de egyébként sztem inkább L, XL-esek. Olyan 42, 44 es méretnek felelnek meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Én ezt a farmerfelsőt vettem 2000-ért és egy halásznacit 1600-ért meg egy hosszút 1800-ért.

Kép

Kb. 1600-2000 között árulja a cuccokat és tényleg vadiúj mert a cimke is rajta van. A nacik a fehértől a feketéig minden színben (állítólag vannak más méretek is, de csak olyanokat hozott ami rám jó.) Pamut bélés van belevarrva ami jól nyúlik, de azért benne van a széles gumi gombbal amit állítani lehet.
A kék az egy ujjatlan kosztüm, nagyon csini hosszú nadrággal.

dita75

czinke ha legalább piri lenne..de az sincs :roll:

kb 2600Ft körül van az Ikea honlapján a gyerekek ikeája sarokban megtalálod a játékok közt

Ditus jó szerzemények!
Vendég

Viki!
Gratula a szívdobihoz!

Sajnálom a cisztákat.

Czinki!
A 4 foga már remekül látszik, olyan mint a nyúl, alul és felül 2-2 foggal.

Boni!
Örülök,h jobban alusztok! Gondolom te is sokkal kipihentebb vagy.

Czinki!

Mozikba mi sem járunk, igaz Lackó sorozatbarát verzió szerint műxik :lol: , szerencsére a kedvenceket végigtudtuk nézni.

Nyugodtan adhatsz neki barck-banánt. Nem fogja megfogni.

Krumplit ha főzöl nándinak tegyél bele babérlevelet! Isteni íze lesz vele, lehet, h ő is jobban elfogadja majd.

Körtét, szilvát kóstolt már? A hippnek van sárgabarackja, na azért én is oda vagyok.

A kanalat a készülődő foga miatt is elutasíthatja. Nálunk is így volt, h a fele akkora adagokat ette csak meg.

Reszeled a kaját! Anyám milyen türelmed van! Én mixerezek mindent. :lol:

Ditusom!
Nagyon csini szerkókat vettél! A két tunika nagyon ott van! Majd divatbemutatózol nekünk?

Moncsi, Zsuzska, Évi, Ancsi, Némóci!
Huúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!
20150601134430

Vicky gyönyörűséges kép :lol:

Czinke kaja szó szerint amit Viki írt :lol:
Vendég

Vicky: nagyon szép babóka!!

Dituli: nagyon csini rucik!!
Vivien 1 -2 tényleg gáz lenne :roll:

Viki: köszi, hát 1 barackot és 1/3 banánt lereszelni üvegreszelőn nem idő, de sajna elég híg a saját házi kajcsi, ezért keverem a boltit és a frisset is. de zöldségeket még nem igazán eszünk. srépát szerintem nem szereti. egyébként én is a fogra fogok mindent. nem is tudom ki mondta, talán Évi, először a hasfájásra, utána a fogra lehet mindent fogni. :roll:
egyszerre hát ízt keverhetek , az üvegeseknél 3-t láttam, gondolom annál többet nem is kell.

Boni: köszi

Némóka: Boldog szülinapot! :oops:

még annyi, h Évi elültette a bogarat a fülembe azzal, h azt olvasta vhol, h a gyerkőcnek jobb ha forog a cicin, mert akkor a jobban éri azh inger mind2 oldalt. ez igaz, csak mert akko r én jól elcsesztem. nekem a jobb cicim tök sebes volt 3 hónapig, és akkor a védőnő mondta, h rakjam a jobb cicinél a hónom alá Nándust, azóta nem sebes a cicim . de ugye így mindig a jobb oldalán fekszik mind2 cicin.
ti olvastatok ilyet??

Nándus újabb szokása, h kidugja a nyelvét és úgy szopizza :shock: :lol: :lol: tök édi! :lol: szerintetek ez jelent vmit???
éjszaka elaludtam a nyakam, alig birom forgatni, tök kivagyok, remélem holnapra elmúlik.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Éviék elutaztak ballagásra, nem tudom , h mikor jönnek vissza

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Ma már vagyok én is :) Hétvégén elutaztunk a nővérem lányának a ballagására, meg nagyiztunk. Úgy féltem az úttól, hogy hogy fogják viselni a törpök, ilyen messze még sose voltunk velük. Kár volt izgulni, végig aludta a csapat a 2,5 órás utat, odafelé és visszafelé is. Viszont ott nem ment az alvás, nagyon érezték, hogy nem otthon vagyunk, csak nyűglődtek, egyfolytában cicin lógtak volna, mert ott biztonságban érezték magukat. Éjjel sokat keltek, egész elszoktam én már ettől, és zombi is voltam rendesen...A csomagolással viszont tök ügyes voltam, mert először csomagoltam ötünkre, és semmit nem hagytam itthon :) Mondjuk sokminden ithon se változott: éjjel 3-szor keltem hozzájuk, napközben felválta alszanak, teljesen szétcsúszott a napjuk :( Megint kínlódhatok, mire újra szinkronba hozom őket :cry: Jól megszívtam én ezt az utat :cry: Ááááááááááááááááá, mennem is kell, mert az Ádám megint üvölt :cry: Mééééééééé' nem alszik??????

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést! :D

Csak gyorsan, mert elaludt Réka, most ebédelek, és még a meggylevest is meg akarom csinálni.

Vicky,
Nagyon szépek a babók! Remélem, a másiknak is lesz szívhangja két hét múlva!

Évi,
Sajnálom, hogy felborult a napirendetek! :(

Monic,
Boldog 4. hónapot! :D

Czinke,
Nektek meg boldog 6. hónapot így utólag! :D
Egyre jobban megy a hozzátápi, bár még mindig a sütőtöknél tartunk. Ma már majdnem 40 g-ot evett meg kanállal!

Dita,
Jobbulást a párodnak!
Szép rucik, nagyon csini kismami leszel!

Linácska,
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült a bevásárlás ahogy terveztétek!

Boni,
Szuper kis játékokat néztél Zsiginek! A Baross utcában is van egy Fakopáncs játékbolt, és mindig bementem amikor ott voltam a SOTE-n. El is határoztam, hogy Réka, ha nagyobb lesz, akkor innen kapja majd a játékokat!

Bocsi, ha valakit kihagytam, de sietnem kell, mert nemsokára ébred a kis Hercegnőm!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Évi!
Sajnálom, h így felborult a napirendetek, remélem itthon újra rendeződik gyorsan.

Czinki!
Sztem a bolti répapüré az borzalmas :lol: (a borsó és a cukkini is).

A bolti brokkolis pulykát v. a csirkehusi vegyes zöldségekkel nem próbáltátok még? Azt Lackó nagyon szereti + a házi spenótos-krumplit, vajbabos-krumplit.

Én azt olvastam,h a váltott helyzetű ciciztetésnél jobban kiszívja hátul. Bár mi is mindig 1 pózban (fekve), jobb és baloldalt ciciztünk.

A kanalazást meg ne add fel, inkább szokja a bolti kajcsit, a Tátrába úgy is azt visztek majd, nem?

Boni!
Zsigusz szereti a tejtermékeket?

Laló ma megevett 1,5 yogobella joghurtot és nem győzött cuppogni. Tök rendi, h magamnak vettem és hagyott nekem 0,5 dobozzal
:D

Jó játékok : http://www.kopefajatek.hu/
20150601134430

Sziasztok!

Czinki,

köszönjük a köszöntést :lol: Számomra is hihetetlen, hogy már 4 hónap eltelt azóta, hogy megszületett Danika.
Eddig videó felvétel a születéséről készült, és ma apa lekamerázta az első almapép evészetet. Nagyon ügyesen ette, mondjuk nem sokat adtam neki kb 1/4 almát reszeltem le. Én is reszelős fajta vagyok, mondjuk nekem nincs is igazán szuper mixerem.
Örülök, hogy Nándus ilyen ügyesen eszik, Danika is nagyon cicifüggő, nem tudom elképzelni, hogy egyszer meglegyen a cici nélkül.

Évi

nagyon ügyes csomagoló vagy.
Danika is mindig nagyon jól viselkedik ha elmegyünk valahova, de másnap neki is nagyon rossz a napja, teljesen összekavarodik.

Dita,

csodaszép ruhák, annyira szívesen lennék megint várandós :oops: :lol: Én imádtam terhesnek lenni :lol:

Vicky

gratulálok az 1,5 babához! :lol: :lol: De azért nem keseredtek el akkor sem ha mégis kettő lesz ugye? :wink:

Kép}
monic80

Na itt vok bővebben is :)

VICKY
Én már addig nem is kérdezgetem apcit a nevekről amig ki nem derül a neme. Aztán ha már tudjuk és akkor sem hajlandó valami normális névre rábólintani akkor majd én adok neki, úgyis tőlem fogják megkérdezni hogy mi lesz a baba neve, mert valszeg apci ott sem lesz a szülésnél ahogy ismerem.

CZINKI
Nagyon jól esett hogy ennyien érdeklődtetek, te is meg Viki még Évi is küldött sms-t sőt Nemoka testközelből drukkolt! :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem ez nagyon jól esik hogy így figyeltek rám.

Kép

Most a garázsprojekten dolgozunk, aztán kerítés, és idén kifújt mert rengeteg pénz ment el amire nem is számítottunk.

Nyaraltunk pár éve a balcsin és volt egy kisbabás házaspár. A csaj úgy szoptatott a parton hogy pelust tett az érintett felületre. Semmit nem lehetett látni és a baba sem fulladt meg.

mindjárt folytatom csak apci éhes adok neki vacsit .....

dita75

nemone: Sajnos még nem gondolkozom a másik babán, mert abban a petezsákban semmit sem láttunk.

monic: Abszolút nem keserednék el ha a másik babánk is velünk maradna. Több gondunk lenne, de akkor már nem szülnék mégegyszer.

Boldog hófordulókat.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú a nyakzsába az nagyon caj, nem irigyellek érte!

Nyelvespuszit ad a ciciknek? Édi lehet!

ÉVI
Sajnálom hogy nem teljesen úgy alakult a hétvége ahogy terveztétek, de legalább az úton nem volt gond és ügyesen bepakoltál a naccaládnak! :)

NEMOKA
Kölcsön kellett volna adni egy kicsit nekem és akkor lett volna egy kis időd magadra, a fórumra meg úgy egyébként, de legközelebb ígérem ellopom. :lol:

Baromira elfáradtam ma. Annyit pörögtem hogy eszméletlen. Este nem kell ringatni. Voltam bent a munkahelyemen is betoltam a babakocsit a ruhákkal és bemutatót tartottam a volt kolléganőmnek meg a takarítónőnek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szomszéd kismamihoz is átmentem és szinte alig mutattam meg Bogyó képét meg a két kiskabátot már jöhettem is haza mert jöttek hozzánk. Na majd holnap bepótoljuk, bár holnap is sok dolgom van, el ne felejtsek felmenni az AFP eredményemért.

dita75

Czinkicsek, már elmúlt a pocakomról a csik, már sikerült fogynom is hála Istennek de még van hátra 25 kg. December a cél addig akarom leadni, úgyhogy ésszel csinálok mindent.

Szilvi, Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!! Isten éltessen sokáig. Ugye milyen jó dolog úgy szülinapozni főleg a 35.-et hogy Rékuci a kezedben van :lol:

Ditus, Te mindig jól vásálsz. Ügyi gyerek vagy!!!!!!!!!!!

Csajok, egyedül dekkolok itthun, Apa Lenny Kravitz-on nyomul Debrecenben, kezd az agyamra menni hogy soha nincs itthon, na mindegy. Olcsi meg itt bömböl nem akar alucikálni.

Vicky, gratuli a bébihez, csak igy tovább :wink:

Boni, jók a szerzemények, sztem nekünk is hasonlóra lesz szükségünk.

Viki, Te olyan Drága vagy mindig hiányolsz minket!!!!!!!!!!!!!

Moncsi??????????????????????????????????????????????????? BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Most értem haza. Reggel fél 9-kor elindultunk, és eltelt a nap.

Na ma bevásároltam. Odamentem fél 2-re a szülésfelkészítőre, aztán kiderült, hogy ez pont a 3. alkalom, de ma van a pecsétosztás, viszont az 1. csoport 13:00-kor indult, és 15:00-kor van a következő. Úgyhogy elmentem a helyi baba-bababútor boltba, és 15.000 Ft-ért megvettem mindent, ami hiányzott. Értsétek ezt úgy, hogy ebben már a pelenkázó alatti szekrény is benne van. Vettem textilpelust, 240Ft/db, egy hazahozós kissapkát 300Ft-ért, meg két fürdőlepedőt, az darabja 1490 volt, de csak azért, mert Micimacis meg Tigrises. A síma 990 Ft volt, csak akkor nem tudom Liliétől megkülönböztetni, neki egy síma és egy Malackás van.

Ja, és a szülésfelkészítőn mondtak egy érdekes dolgot, aztán a barátnőm mondta, hogy neki is mondta anno a szülészorvos. Én nem is hallottam még, hogy ilyen idős terhesen már se anyukának, se apukának nem szabad símogatni a pocakot, mert ingerli, és lepényleválást okozhat. Hát még mindig tanul az ember.

Na meg megkérdeztem, miben hozunk haza augusztusi gyereket a kórházból: ha igazi kánikula van, akkor ujjatlan body, napozó, kiszokni, kissapi, pelenkával letakarva.

Némóka,
sok boldog szülinapot kívánok neked!

Vicky,
gratula a másfél babócához.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Igen tudom egy kissé korán van de már megint 2 óra óta nem alszom semmit, akkor meg végülis tök mindegy hogy az ágyban forgolódom vagy épp netezek. :roll:

SUSKA
Kb. annyi elég lesz, én is fél év alatt adtam le a 20 kilót úgy hogy nem is tornáztam és reggelire is volt hogy fornettit ettem ami ugye update 100-as ! :lol: :lol:

LINACSKA
Hogy bírod te nagy pocakkal az egész napos kirándulásokat, én délutánra már totál kidőlök!

Hát ezt a simogatós dolgot még én sem hallottam, épp hogy mindig azt látom hogy simizik a nagy pocis anyukák a pocakot.
Akkor mindegyiknek hamarabb leválik a lepény???
Furi mindenesetre.

dita75

Dita,
nem tudom, valahogy így vagyok összerakva. Nekem sokkal jobb közérzetileg, ha aktív vagyok. Ha vannak olyan napok, amikor egész nap itthon vagyok, nem tudok magammal mit kezdeni. Múlt héten is nekiálltam a nappali szekrénynek, 5 óra alatt portalanítottam le. De Lilinél is így volt, nem feküdtem le az első keményedésre, vagy szúrásra, próbáltam mindent úgy felfogni, hogy természetes, és a terhességgel jár.
A lepénye meg ugye tuti nem válik le minden nőnek, lehet, hogy 1000 esetből egyszer, csak ha én vagyok az az 1, akkor a statisztika lehet, hogy kevésbé érdekelne :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hát, Lányok nehéz napunk volt tegnap...
Már nagyon elegem van az időjárásból, hogy össze-vissza jönnek-mennek a frontok! :twisted: Nekem is 2 napig fájt a fejem, így nem lepődtem meg annyira, hogy délután Réka megint elkezdett hisztizni, és nem evett. Sajnos megint kénytelen voltam egy kúpot adni neki, mert így a fürdetésig megnyugodott, és legalább az esti kajcsit megette.
De vannak azért szép élmények is! Tegnap először volt, hogy sikított, éééééééés hasról a hátára fordult! :D Igaz ez a megfordulás nekem véletlennek tűnt, de a tesóm azt mondta, hogy egy pár alkalommal annak fog tűnni.
Aztán amikor elaludt a Drága a két hete a hűtőben hűlő pezsgőt megittuk, és néztünk egy részt az Odaátból! :wink:

Dita,
Te aztán korán keltél! :shock: Miért nem tudsz aludni, hiszen írtad este, hogy elfáradtál?
Annyit mondod ezt a gyereklopást, hogy legközelebb nem merek majd találkozni veled... :wink:

Zsuzska,
Köszönöm szépen! Igen, tényleg jó dolog így szülinapozni! :D
Olcsi is érezte a frontot azért sírt?
Hogy fogyózol? Én is el akarom kezdeni, mert zavar, hogy mindig ugyanazokat a ruhákat veszem fel, mert ez a +5 kg pont arra elég, hogy nem jönnek rám a régi ruháim.
Tényleg Neked nincs fura érzésed még mindig a heged körüli területen?

Linácska,
Köszönöm szépen!
Ügyesen bevásároltál! Tesómnak annak idején azt mondta a doki, hogy azért ne simogassa a pocakját, már keményedhet.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ditus, Linácska, igen nem szabad simogatni a pocakot főleg körkörös mozdulatokkal nem. Nem fogjátok elhinni a Sotén a szülésznőt csak úgy csapkodják a kezeket ha simogatást látnak. Nekem még hála Istennek a 20.hét körül szóltak, de volt akinek durvábban beszóltak. Pl. szülőszoba látogatáson voltunk és az egyik kismama vadul elkezdte simizni a pocakját mire a szülésznő odaszólt neki, jó lenne ha befejezni nem akarok most aszisztálni egy beindult szüléshez. Úgyhogy vegyétek komolyan tényleg. A barátosném akivel együtt feküdtem a Sotén amikor cukrom miatt bent fogtak, állandóan simizte a hasát, én meg állandóan rászóltam, aztán odament egy doktorbácsihoz, hogy én állandóan ezzel b@szogatom, erre mondta a dokker hogy tökéletesen igazam van. Utána meg azt röhögtem hogy ő ment oda a kismamiknak szólni hogy hagyják már abba a hassimogatást :lol: -Mindig tanul az ember.

Csajok ugye a múltkor megjött a mensim akkor volt május 15. Most vártam péntekre semmi jele????? Tudtok hozzászólni vmit???Némóka neked rendszeressé vált?????????????????????

Kép
pgsuska

Némóka, Olcsi mivel ilyen nagy baba, baromi nyugodt, nem zavarja semmi, órákig elücsörög a lábamon, nézve a világot, szinte semmi hangja nincs. Nagyon kiegyensúlyozott, tőle le is szakadhat az ég, nem érdekli, nincs rá hatással. Hát igen uazok a ruhák, ezzel én is igy vagyok. De rajtam 20 kg van még a terhesség előtti időszakból és most azzal állok harcban, úgy fogyózom, hogy reggelire eszem egy jó reggeltet aztán könnyű ebéd ált. saláta , uzsi egy joghurt és egy abonettes salis vacsora és hat után szigorúan semmmmiiii.
Nekem olyan a vágás helye hogy néha viszked baromira, de a közeli részeket abszolut nem érzem, érzéketlen maradt. És időjárás változáskor nyilalgatni szokott. Neked???

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?