Sziasztok Lányok!
Mukkancs: Már én is gondoltam erre többször, lehet, hogy találkozunk? Szerintem telefonszámot kellene cserélnünk, én küldöm is Neked priviben, oksa?
Moncsy: Édes a kiskutyus, tényleg látszik a képeken, hogy mennyire örülnek a Lányok! Szerintem jó ötlet!
Ácicáról van hír csajok? Ha jól emlékszem egy napra voltunk/vagyunk kiírva. Remélem, minden rendben, mennek a drukkok!
Magdi: tényleg nem vagy semmi, ez aztán a hatékony kommunikáció! Köszönjük, hogy írtál, és a szívmelengető fotókat is erről a szépséges kis hercegről!
Én most éppen el vagyok keseredve... Apa kollégájánál "kanbulit" szerveztek mára, amire persze jófej "mindennapos" kismamiként azt mondtam, "persze, menj csak, érezd jól Magad" . Az előbb hívtam és kiderült, nem kanbuli, ott van mindenkinek a barátnője, felesége is. A szomorú az, hogy kb. 5 km-re vannak, tehát simán hazajöhetett volna értem, amikor számára kiderült, hogy nem csak pasik vannak. Erre a telefonba, ott mindenki előtt "ha nagyon akarod, visszamegyek érted"...
Hát ezek után köszi, nem. És ami betette a kaput: "de ha megyünk haza, bejönnek az XY-ék (két kollega csajostól) egy kicsit, megnézni a házat" Mélységesen el vagyok keseredve, olyan érzést kelt bennem ez, hogy szégyell engem, vagy nem is tudom, ráadásul tapintatlan is, mert este 9-kor már ne hozzon félidegen vendégeket! Sírnom kell....
Bocsi a negatív hullámokért, majd elmúlik.... akarom már a kislányomat...
Puszi Nektek!