SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!
Na ismét itt, bár nem leszek lehet olyan sokat.
Nagyon jó volt otthon, annyit ettem, hogy majd kipukkadtam.
Aztán hamar eltelt.
Sajnos nem vagyok oda vissza ezért a hónapért, nem volt kedvem teát inni, párom meg míg odavoltunk végig álmos volt nem nyúlt volna hozzám semmi pénzért, így lehet lemaradtam pé-mről. Sajnos csak az esti akció lett volna megoldható, nem lehettünk bármikor együtt mint otthon.
Nyuszi ha lesz kis időm a héten összeszedem a gondolataim és majd írok neked, most csak foszlányban rémlenek mi is van veled.
Betty tudom te sem hiszel a csodában én sem majd csak kialakul.
Mandarin HATALMAS GRATULA!!!!!!! Ez így működik 1 hónapot nem ir valaki és összejön a baba???? Akkor én sem jövök, bár én pechesebb vagyok és nélkületek is nehéz.
Mucus ti kis örökmozgók vagytok
Kicsi, Angie28 puszi a hasatokra!!!!!! Szépen kerekedjetek!!!!
Melinda Pityesz csak Pityesz marad
nem lesz nyugtod tőle soha, kis izgága örökmozgó. Hát jó eltelt az idő tényleg nem sok van már hátra neked
de jó is lesz neked, bár az elején nem irigyellek hiszen nem kis utánajárás van egy újszülöttel és még ott lesz a kis izgága kis manód is
Aki kimaradt puszi neki!!!!!!!!
Babicsek hát le a kalappal, hogy bevállaltad az átjárhatóságit és gratula, hogy minden ok, akkor bízzunk abban, hogy nálad is beigazolódik, hogy ilyen beavatkozás után 3 hónapig nagyon nagy esélye a babára. Szerintem nem lesz szerencséd mert nekem a tüszőket mindig uh-n kukkolta a doki, így nem úszod meg te sem, de ha úgy érzed fájna inkább mondjad ne csinálja.
Nita neked is jó pihenést és mielőbb gyógyuljon meg a hátad, nem kellemes a leégés.
Királylány te hol vagy nem olvastam, hogy elutaztatok akkor merre csavarogsz????????
Aki kimaradt nem haragudjon nem tudtam mit írjak nekik csak annyit, hogy tessék jönni mert másképp megfeledkezek róluk a felsorolás alkalmával.
Van melóm is na meg holnap lehet jön az uncsim meg a barátja 2 napra hozzánk akkor megint nem jövök.
Ja és otthon nem megy a nettem, vagyis az este nem ment de nem volt erőm veszekedni lássam mi is a bibi, hiszen kifizettem a számlát.