Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi ne légy elkenődve! Lesz ez még másként is (talán), vagy ez az utolsó jelek egyike, hogy ők így gondolkoznak, és neked is ehhez kell tartani magad :(

Kép
kicsi80

Ezt aq laptetőt is átadom valakinek :wink:

Kép
kicsi80

Kicsi: nagyon köszi, igen ők így gondolkoznak, bunkók...
Örülök, hogy veled is minden ok, és mit érzel vagy mit vársz, fiút vagy lánykát????

Kép
nyuszifül16

Na, mek csinálok finom petrzselymes krumplit, aztán du. tali bartánőkkel:)

Kép
nyuszifül16

Szerintem fiú. Zénó, Márk, Patrik, Barnabás, Zsombor. Ha mégis lány, csak egy nevünk van, az Alina. De akkor találunk többet :lol:

Kép
kicsi80

Szépek a nevek, na kíváncsi vok,a kkor melyik tábor fog növekedni... :wink: Már várom, majd hozd az infót, amint tudod! :lol:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!!!!!!!
megjöttem én is...el voltunk vásárolni...holnap megyünk volánbusz napra vasárnap meg jönnek anyuék...bográcsozunk.apuék meg csinálják a házat........

nyuszi szard le azt a családot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska: De jó lesz akkor a hétvégétek!

Mi még nemtudom mit fogunk csinálni, de szerintem nem sokmindent. Mondjuk a takarítás terén lenne mit behozni.

A hasam már nem fáj, csak kicsit kkellemetlen mikor leülök, meg felállok. Még mindig barnázgatok Csak azt nemtudom, hogy ez normális e. Remélem holnapra már elmúlik.

Nyuszi: Fel a fejjel. Általában úgy szokott lenni, hogy az ember mindig abba a tételbe húz bele, amit a legjobban utál, meg amit nem tud.

kicsi 80: Én kérném a laptetődet! :D

Kép
babicsek

Ja nyuszi: És amikor bent feküdtem a kórházban 8-kor gondoltam rád. De ezek szerint ez nem segített. :? :roll:

Kép
babicsek

már várom a holnapot...pakolgatok már...... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Mi elvagyunk,Pistike ma legyalogolt félkómába az ágyról,(pedig nagyon alacsony) szóval volt sírás. Rá egy fél órával meg fejjel lefelé csüngött a hintába,hát lányok eljött az az idő,hogy egy-egy ilyen láttán 20 évet öregedek....
A boltba meg elkezdett dádázni ,kérdezték tőle,hogy hol szokta anya eldádázni,és a fejét ütögette......szóval nem égetett le,pedig csak a kezét szoktuk mutatni neki,hogy dá-dá,ha pl,lehúzza az asztalterítőt.
Nyuszi!
Most te együtt laksz még Attillával????Mert azon a részen lemaradtam...
Nita!Volán nap lesz??Mit csináltok ott???Errefelé nincs ilyen,szerintem...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Úristen,mindjárt szülök!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szia Meli....itt nálunk......minden évben van volánbusz nap......déli részieknek..........
ilyenkor programok,fellépők.kaja.pia...minden van...még 3 medence is.amit én most sajna ki kel hagyjak..........

szülni azért még nem most fogsz....remélhetőleg....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Melinda: :lol: Azért szerintem is várd meg még az augusztus 23-át. :D

Kép
babicsek

Sziasztok Kismamik!
Mi ez a punnyadás napok óta? Alig egy-egy lélek lézeng itt?
OK, Nita pl Volán- prtyn, de a többiek?
Melisch: hol vagy?

Nekem iszonyat szar napom van, felkeltem, azt terveztem, h elmegyek vásárolni, mert nem tudok járni a cipőimben az egyik magas, a másik meg tök lapos...és iszonyat néhány perc után...De felkeltem, és nincs kedvem semmihez, monjuk dolgom az van, mert a kollégiumból végra 6 év utáni kiköltözéshez kellene dobozolni,de még dobozért sincs kedvem kimozdulni...egyszerűen nincs erőm, h összeszedjem magam, utcára menejek, de ha meg itthon vok, akkor meg marad a takarítás, szortírozás...pedig hozzá kellene kezdjek.
Küldjetek erőt plíííííííííííííííz!
Ja, és írjatok, h ne unatkozzak!:)

Kép
nyuszifül16

JA, rettenetes hibát követtem el, nemcsak kismamk, babavágyók!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Tényleg nincs itt ma forgalom.

Nyuszi: Hogy állsz? Pakolgatsz?

Én karalábé palántát, meg paradicsomot ültettem, de úgy fúj időnként a szél. Meg délelőtt a piacon voltam bevásárolni, utána meg főztem. Olyan fáradt vagyok.

Kép
babicsek

Sziasztok!
Jó rég jártam erre. :oops:
Itt nincs semmi ujság,melózunk,meggyógyultunk,várjuk a szünidőt. :wink:
Ma a Margitszigeten voltunk,holnap a gyerek szigetre megyünk. 8) Hoztam pár képet.Mindenkinek sok puszi.Dius
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Szia Babicsek, nem tegnap jó formán, csak feküdtem, semmihez nem volt kedvem, jól el is vagyok mindennel maradva, próbálom azért ma behozni, hátha...
És Te?

Mucus: tök jó, hogy jöttél, nagyon tutik ám a képek. örülök, hogy meggyógyultatok! Nagyon szuper, hogy ennyit kirándultuk és ilyen sok progit szerveztek, ez sztem a mai vilában tök ritka, ráadásul Pesten...sajna sokszor azt látni, hogy a fáradt szülő, csak beülteti a Tv elé a csemetéjét, és onnantól le van tudva...
Remélem, ha Anyuka leszek tudom követni a példádat... :lol: 8)

Nita: Milyen volt a tegnapi buli, bár gondolom , hogy ma sem lesz sok időd írogatni, mert most mega család jön, azért pihizz is!

Kép
nyuszifül16

Babicsek, a vérzés átjárhatósági után teljesen normális. Én is véreztem, ne aggódj!
És gratulálok, hogy mindkettő átjárható!!!!

Én is csak azt tudom mondani Nyuszi, hogy szard le azt a családot!!
Idióták!!!!
És mennek az unalom elleni plusszok, na meg a jó sok erő+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Melinda, tényleg mindjárt szülsz! :shock:
Már nincs sok vissza..

Mucus, cukik a képek!!!

Melisch, hol vagy? :shock:
Azt tudom, hogy a mamádhoz mentél, meg ballagásra....
Jó lenne, ha jönnél..

Akik kimaradtak, sok puszi nekik, és ölelés!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!De jó, hogy jöttél...:D
Veled mizu?Nem emlékszem, Te hogy állsz, pé-vel mizu?

Kép
nyuszifül16

Szia Nyuszi!!

Pé.-m kb. az elkövetkező 3 napban lesz valamikor, de nem tudom pontosan mikor.... :wink:
Mindenesetre rajta vagyunk az ügyön, bár ez a hónap nem gyogyis, és részünkről már ki is lőttük...
Holnap megyek dokihoz, aztán majd elmondja, hogyan tovább..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: értem azért megy a drukk, hátha pont most vmi csoda folytán...vagy, hogy annyira nem koncentráltok rá...Szorítok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
nyuszifül16

Ma a gyerekszigeten voltunk.
Nyuszi!
Bizti jó édesanya leszel! :wink:

Igyekszünk sokat kirándulni,utazni.....ezt Domi is igényli azért is megyünk. :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Mucus, szuper helyekre jártok! Nagyon jó képek!

Hát igen, nincs Melisch, Királylány, Betty, akik mindig itt vannak és kicsit megállt az élet itt. :wink:
Gyertek minél előbb!
Betty szorítok nagyon, hátha tényleg a véletlen segít, nem is számítol rá.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!!!!!!!
megjöttem én is!!!!!!
Nagyon hiányoztatok........de nagyon jól éreztem magam........
a volánbusz napon leégtem mint az állat.....háton alig birok feküdni...........a bogrács is isteni volt........a ház már romokban áll.....
alig várom hogy kész legyen!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus: Nagyon klassz helyeken jártok! Biztos jó lehetett.

Nita: De legalább szép barna leszel. :D

Nemsokára indulok tüszőmérésre. Úgy nincs kedvem menni most. Meg félek is egy kicsit, mert nemtudom hogy hüvelyit csinálnak e. Attól félek, hogy fájni fog, mert hát ott belül csak megpiszkáltak. Na majd meglátjuk.

Most már azért én is kezdek gyakrabban jönni. :P

Kép
babicsek

Babicsek én sajna nem leszek barna........leégek utána lehámlok és mintha mi se történt volna........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ha valakit érdekel Bosch vízalatti fényképező írjon nekem privit!
Ára: 1700FT/db

NEM EGYSZERI HASZNÁLATOS!!!

Kép
Kép
sz.niki

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Na ismét itt, bár nem leszek lehet olyan sokat.
Nagyon jó volt otthon, annyit ettem, hogy majd kipukkadtam. :oops: Aztán hamar eltelt.
Sajnos nem vagyok oda vissza ezért a hónapért, nem volt kedvem teát inni, párom meg míg odavoltunk végig álmos volt nem nyúlt volna hozzám semmi pénzért, így lehet lemaradtam pé-mről. Sajnos csak az esti akció lett volna megoldható, nem lehettünk bármikor együtt mint otthon. :oops: :cry: :evil:

Nyuszi ha lesz kis időm a héten összeszedem a gondolataim és majd írok neked, most csak foszlányban rémlenek mi is van veled.

Betty tudom te sem hiszel a csodában én sem majd csak kialakul.

Mandarin HATALMAS GRATULA!!!!!!! Ez így működik 1 hónapot nem ir valaki és összejön a baba???? Akkor én sem jövök, bár én pechesebb vagyok és nélkületek is nehéz.

Mucus ti kis örökmozgók vagytok :lol: :lol:

Kicsi, Angie28 puszi a hasatokra!!!!!! Szépen kerekedjetek!!!!

Melinda Pityesz csak Pityesz marad :lol: nem lesz nyugtod tőle soha, kis izgága örökmozgó. Hát jó eltelt az idő tényleg nem sok van már hátra neked :lol: :lol: de jó is lesz neked, bár az elején nem irigyellek hiszen nem kis utánajárás van egy újszülöttel és még ott lesz a kis izgága kis manód is :lol: :lol: :lol: :lol:
Aki kimaradt puszi neki!!!!!!!!

Babicsek hát le a kalappal, hogy bevállaltad az átjárhatóságit és gratula, hogy minden ok, akkor bízzunk abban, hogy nálad is beigazolódik, hogy ilyen beavatkozás után 3 hónapig nagyon nagy esélye a babára. Szerintem nem lesz szerencséd mert nekem a tüszőket mindig uh-n kukkolta a doki, így nem úszod meg te sem, de ha úgy érzed fájna inkább mondjad ne csinálja.

Nita neked is jó pihenést és mielőbb gyógyuljon meg a hátad, nem kellemes a leégés.

Királylány te hol vagy nem olvastam, hogy elutaztatok akkor merre csavarogsz????????

Aki kimaradt nem haragudjon nem tudtam mit írjak nekik csak annyit, hogy tessék jönni mert másképp megfeledkezek róluk a felsorolás alkalmával.

Van melóm is na meg holnap lehet jön az uncsim meg a barátja 2 napra hozzánk akkor megint nem jövök.
Ja és otthon nem megy a nettem, vagyis az este nem ment de nem volt erőm veszekedni lássam mi is a bibi, hiszen kifizettem a számlát. :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nyuszi, Angie azért köszi a drukkot!! :wink:

Mucus, mint mindig, most is tök jók a képek!
Nagyon arik vagytok! :)

Babicsek, na mi volt tüszőmérésen?

Melisch, örülök, hogy jöttél, hát igen, mi már nem hiszünk a csodákban!! :roll:

Dia tényleg, te merre császkálsz??

Többieknek pussz!

betty615

Sziasztok!

Jelentem leginkább magamon kívül vagyok! :lol: Itt lapultam ám :oops: csak nem volt erőm írni.

Babicsek nagyon ügyes voltál ám! Ez tök jó hír, hogy átjárható. És ma mit mondott a doki?

Mandarin: Gratulálok! Látod-látod? Kicsit nem figyelsz és ott a két csík! :wink: :lol: Tessék mostmár jelentkezni szorgalmasan!

Nita mit csináltok a házzal? Leégés:(

Kicsi minden oké?

Angie: :)

Melinda vizsga?

Dius nem csalódtam benned, hoztad a képeket:) meg a formátokat :)

Melisch de jó, hogy itt vagy, eszedbe se jusson kihagyni minket!

Itthon voltam csütörtöktől, de utólag visszagondolva olyan, mintha nem csináltam volna semmit. :? Szombaton a Hungaroringen voltunk a Renault napokon. Hát valami fantasztikus volt! Ahogy elrajtoltak a versenyautók! Hát azt át kell álni, mert elmondani nem lehet....:lol:
Mostanában munkából nincs időm írogatni este meg nincs erőm megverekedni a helyért ide a gép elé....de a fél szemem rajtatok ám!:lol:

királylány

Dia, te lapulóós!! :P
Biztos jó lehetett a Hungaroringen...
Egyszer én is elmennék oda.

betty615

Betty nagyon jó volt, bár én nem vagyok oda a forma1-ért sem, de azért élőben megnézném az indulást :D Olyan hangzavar volt, hogy a saját gondolataimat sem hallottam Egész nap kint voltunk nem is térek magamhoz a fáradtságtól azóta :P

királylány

Dia......tapétázunk...lehet padlószőnyeget lecseréljük laminált padlóra és megcsináljuk a házat készre........legalábbis ez a tervünk! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket én is....

Mindenkinek nagyölelés! Nincs időm reagálni mindenre, de jók a képek Mucus! 8)

Hungaroring? Életem első félmaratonját futottam ott. Felejthetetlen élmény volt! Bár a rajt gondolom korántsem volt annyira zajos :lol:

Nita: Szép tervek :P Kitartást! Már 25 hetes vagy..... Rohan az idő.....

Velünk minden ok! Holnap megyek genetikai ultrahangra. Nagyon izgulok már, milyen lesz. Tegnap nagyon rossz napom volt. Fájt a fejem hullámokban, ami nagyon rosszul esett. Alapjában véve nem vagyok fejfájós, így nem vagyok hozzászokva. Pussz

Kép
kicsi80

Sziasztok!
hiányoztatok Melisch, Királylány és mindenki.
Nem maradhatok sokat, mert Bence nem enged :lol: , de gyorsan beköszönök.

Kicsi, szuper lesz az uh.!!!!
Ha egy jobb fajta géppel csinálják, akár a neme is látszik már.
De ez tényleg csak a legjobb gépeknél biztos, meg 4D-ben látszana.
Minden rendben lesz!

Kép
KépKép

angie28

sziasztok!!!!!
Kicsi minden rendben lesz az uh-on!!!!!
a nemét ilyenkor még nem bizti hogy megmondják...majd a 18.hetin....az a tutibb!!!!!én is ott tudtam meg hogy fiam lesz ismét!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita akkor van felfordulás nálatok. Én most csemoe után mászkálok a konyhába. van egy fél fal amit szeretnénk még felcsempézni, de persze olyan kellene ami megy a meglévőhöz. Nem lesz egyszerű.....

királylány

Dia a felfordulás enyhe kifejezés..........káosz van!!!!!!!és hol van még a vége?????????!!!!!!!!!! :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap voltam uh-on,egy kicsit módosult a szülés dátuma,a múltkor kisebb volt egy héttel,mint a vérzés,most meg majdnem kettővel nagyobb.Írok adatot,de hosszúcombú csajszi lesz,az már biztos.
BPD:77MM (FEJ)
FL:61MM (COMBCSONT)
A hasharánt maradt le(fejből nem tudom),de a kocsiba maradt a papírom,azzal meg elment a kedves férjem dolgozni!
Azt mondta a szonográfus,hogy van haja rendesen....
Királylány,azt írtad,hogy a forma 1-et át kell álni,hát akkor nem megyek,mert én inkább ülnék!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Melish ugorj már rá apára,én úgy szorítok neked,meg Bettynek is,nem hiszed el,napközbe is sokszor eszembe juttok,hogy már úgy megérdemelnétek!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szia Meli!!!!!!
szép méretei vannak a lányzódnak!!!!!!!!
akkor most mikorra vagy kiírva??? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Így aug. 13. Tök jó,bár biztos nem péntek lesz... :cry:
Én péntek 13-i vagyok,és nagyon bejött eddig...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

augusztus 13. az csütörtökre esik.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda annyira a hatása alatt voltam még, hogy melléírtam :lol: akkor gondolhatod milyen jó volt :lol:
Kiscsaj :) kép? Pityesz?

Nita de szép lesz majd, megéri most a felfordulás :wink:

királylány

Sziasztok!

Melinda, már nagyon közeleg a nagy nap! :wink:

Nálunk is készül a felső szint gőzerővel. Már amikor én nem vagyok nyűgös, derékfájós, stb. Akkor inkább apa átveszi Bencét. :lol:
Meg esküvőre is készülünk, most épp az a legnagyobb bajom, hogy mit is vegyek fel alulra. Szoknyát utálom. Én valami elegánsabb térdnadrágra gondoltam egy csini (magas sarkú)szandával. hogy meddig bírom a magas sarkút, azt nem tudom. És hol találok nagy pocakkal csini nadrágot, ami nem egy vagyon? Délután megyünk nézelődni, előre tudom, hogy kiakadok majd. :twisted:
pussz mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Angi remélem megtalálod a megfelelő ruhát!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda: Szépek a számok :wink:

Nekem megvolt az uh. CRL:63mm; Nucha:1,9 mm;Orrcsont:2,4mm; FHR:154/min

Tehát minden rendben. Mi a véleményetek az integrált tesztről? Érdemes megcsináltatni?

Kép
kicsi80

Melinda
Köszi Melisch nevében is, hogy gondolsz ránk, és drukkolsz nekünk!Jól esik! :wink:
Nekem is a péntek 13 a szerencsenapom, eddig mindig bejött.

Kismamik, nem akarnátok pocifotót felrakni véletlenül?? :roll: :wink:

Angie
Remélem sikerül a ruhavétel.
És biztosan csini leszel a pocakoddal, ne aggódj.

Kicsi
én ehez még nem értek... :oops: :lol:

betty615

Sziasztok!

Gyorsan ideültem, mert Marci bitorolja most a gépet! :lol:

A tüszőm még nem volt jó, majd holnap megyek megint, addig is szednem kell a clostyt. Egyébként 13 mm-es volt. Nem is fájt már a vizsgálat, pedig féltem tőle.

Képzeljétek a férjemnek is csinálnak spermaviszgálatot, majd 30-ára van időpont. Először 23-ra kaptunk, de aztán lemondtam, mert akkor lemaradnánk erről a hónapról, mert hát ugye nekem most lesz majd valamikor pém, és a vizsgálat előtt nem lehet 5 napig együtt lenni.

Na megyek, mert a drága gyermekem, itt hisztizik mellettem. Majd jövök.

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?